FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.818
|
čitano: 6.828.948
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: FC Barcelona
Gledao sam hajduk,razlike izmedju njhove I nase obrane nema
16 godina
Dobre golove su zabili. Normalno i prmili jedan, na pet metara ih ljudi izvozali i zabili.
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
12 godina
FC Barcelona

Pa Messiiiii 

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Dobra utakmica vidim da su mnogo ogorčeni jednim primljenim pogodtkom ali i na to smo navikli.Ipak se do Barca očekuje da na kraju sezone ima razliku 250-0.

Nadam se da če Arda ostati na lijveom krilu ne želim gledati Munira ikad više.Nadam se da će Umtiti i Gomes odmah ući.

This time next year we'll be millionaires
13 godina
protjeran
Arda lijepo igra
11 godina
protjeran
Puno bolji na krilu.Mislim da tu i ostaje.Digne mi se isto sviđa.
13 godina
protjeran
Samper I rog su isti u faci :D
11 godina
protjeran
Mali Budimir klasa.Mashe se propisno osramotio
14 godina
FC Barcelona

Odavno sam rekao da je arda igracina.Nama u atm je bio kao vama messi u barci.Nadam se da ce proigrat ove sezone

11 godina
protjeran
Na lijevom krilu je jucer stvarno vrh bio.Podjetio na stare dane kad između 3 igraca zadrži loptu.

Sad je ocito da je obrana ko sir.
9 komada u 4 utakmice primljeno.
Al bit xe to dobro.Svida mi se Umtiti lik je zvijer.
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Agent Pereza je rekao da neće produžii ugvor sa Deportivom sve do kraja prijelzanog roka.Što znaći da će čekati ponudu Barce.

Inače Roberto Fernadez je rekao da napadač dolazi do početka prvenstva što bi značilo da imaju još 10 dana.

Nije htio reći dali se radi o mladom napadaču ili iskusnijem,nego samo da će doći 100%.

Po svemu se da zaključiti da traže mladog napadača od koji mislim da je Gabriel Barbosa prva opcija,a ako njegov trasnfer ne uspije mislim da onda dolazi Perez koji čeka ponudu.

Ter Stegen otpao za nedjelju ili kad se već igra.A baš sam se veslio utakmici da vidim tko će biti prvi golman ove sezone.

12 godina
FC Barcelona

Normalno da ce Ter Stegen biti prvi golman

10 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Inače Roberto Fernadez je rekao da napadač dolazi do početka prvenstva što bi značilo da imaju još 10 dana.

Di si to procitao? Izjavio je samo da dolazi novo pojacanje nije nista otkrio. 

Robert Fernández: "We will announce the new transfer before La Liga starts."

Barcelona - Mes que un club
11 godina
protjeran
Pa liga pocinje za 10 dana
15 godina
Boixus Nois PS kaže...
Pa liga pocinje za 10 dana

Čovjekova poanta je da nije izričito rekao da će to biti napadač.

Šta vam nije RB malo bitniji trenutno?

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina
protjeran

Sumnjam za desnog beka iako je Enrique rekao bude li jeftinih opcija da ce kupiti.

Soriano na Instagramu objavio staru sliku sa Iniestom.Tko zna možda je i on jedna od opcija.

Braida rekao da su jako htjeli dovesti Pogbu ali su odustali zbog cijene.

http://www.goal.com/hr/news/6964/glasine-o-transferima/2016/08/12/26432822/barcelona-nama-je-pogba-bio-preskup-nitko-ne-vrijedi-toliki?ICID=HP_BN_1

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.8.2016 11:41 (Boixus Nois PS).
12 godina
FC Barcelona

Paco? 

11 godina
protjeran
Čini se da je to gotovo.Neznam nisam ga pratio.Muslim da nam je on dao gol na Mestalli u zadnjim sekundama
11 godina
neaktivan
FC Barcelona

Znaci Paco Alcacer, cijena 25-30 milijuna eura. Neki portali pisu i da su ukljuceni ili munir ili
Samper, kao kroz posudbu.  Alcaceru navodno ne smeta da bude zamjena za MSN.
Misljenja??

12 godina
FC Barcelona

Previse izvora prica o tome, vidjet cemo. Po meni dobar potez ako bude sta od toga. 

11 godina
protjeran
jopaa991 kaže...

Previse izvora prica o tome, vidjet cemo. Po meni dobar potez ako bude sta od toga. 

Slažem se. 25 miliona po transfermarketu vrijedi.U operaciju će biti uključen i Samper.Klauzula je 80 miliona valjda ga neće preplatiti.

13 godina
protjeran
Ja ne bih nikoga od napadaca doveo,kupio bih desnog beka,a kad bismo trebali odmarat 1 od MSN-a onda bih jednostavno igrao 3-5-2 jer imamo previse kvalitetnih veznih igraca.
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Naše je 4-3-3 ostalo sve može prolaziti protiv žnj ekipa.Treba nama napadač Paco je odličan.92. godište poznaje ligu cijena od 25 miliona plus Samper je OK.

13 godina
protjeran
FC Barcelona

imamo prejebene veznjake,malo mi je glupo da ih ne koristimo,arsenal zeli kupiti matjea :D :D

11 godina
protjeran
kexzoR kaže...

imamo prejebene veznjake,malo mi je glupo da ih ne koristimo,arsenal zeli kupiti matjea :D :D

I ja čitam ali ipak vidim da se Arsenal dogovorio sa Mustafijem kako je njegov agent to rekao.

13 godina
protjeran
Bog se vratio u reprezentaciju
15 godina
neaktivan
kexzoR kaže...

CITAM I NE VJERUJEM HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

Kakav glumac i luzer, zeljan paznje vise nego Severina k...... 

Nakon ovog 'prevrata' kojeg smo svi ocekivali ali se nadali da se nece jos vise istrkeljati pressicom gdje jaaaako 'voli' svoju Argentinu, nakon farbanja u plavusicu.... 

Hm, pa jedino jos ocekujem neku nude fotku da kao slucajno plasira na internet i da dobije jos malo medijske pozornosti... 

Kriza srednjih godina, sta's..... 

11 godina
protjeran
fakEEE kaže...
kexzoR kaže...

Nakon ovog 'prevrata' kojeg smo svi ocekivali ali se nadali da se nece jos vise istrkeljati pressicom gdje jaaaako 'voli' svoju Argentinu, nakon farbanja u plavusicu.... 

Hm, pa jedino jos ocekujem neku nude fotku da kao slucajno plasira na internet i da dobije jos malo medijske pozornosti... 

Daj se počni liječiti.Terapija sa Ugljana nije pomogla nadam se ponovnoj prisilnoj hospitalizaciji već početkom sljedećeg mjeseca u nekoj boljjoj klinici za liječenje manične depresije i shizifrenije.

Inače sviđa mi se kako igra Paco Alcacer,igr ana poziciji 9. i zna se naći u 16 metara i lagano poentirati.

Sjećam se da je bila jednom lista na sport.es najboljih mogućih pojačanja Barce na poziciji napadača i on je bio na na samom vrhu ali je problem bila cijena.

Sad neznam što su naši izkombinirali ali mislim da bi i Munir i Samper mogli za Valenciju na posudbu uz 25-30 miliona.

Inače evo njegovih golova prošle sezone.

15 godina
fakEEE kaže...
kexzoR kaže...

VISCA BARCA
10 godina
neaktivan
fakEEE kaže...
kexzoR kaže...

Pa covjek s tom Argentinom fkt nema srece...Izgubio je 2 finala za redom i naravno da je isfrustriran i jos imaju po obicaju baksuze za trenera i trebao se malo smiriti u glavi i vidjet kako ce dalje...Sada je odlucio da se ipak vrati jer jos ima vatre u njemu da osvoji taj jedan veliki trofej s repkom...Samo ti mozda ne shvacas da su novinari ti koji sve prenapuhaju i dobro zapapre...Jos k tome napises kakav glumac i luzer, a covjek igra za klub koji razmontira tvoj klub 4-0, 5-0, 6-2 i ti i dalje tvrdis da je Real bolji klub od Barce, a jedino u cemu moze bit bolji je popravljanje frizure za vrijeme tekme.

artuditu
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice