FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.818
|
čitano: 6.829.329
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: FC Barcelona
Bolji Liv, i to dosta. Mi se nemožemo sastati sa loptom.
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Curi na oba boka, Vidal kao da danas nije došao na tekmu.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.8.2016 18:54 (Tommy_123).
13 godina
protjeran
Jad I bijeda,cini mi se da cemo mi plakati za danijem
16 godina

Bezveze su odigrali, nadam se boljem drugom dijelu.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Točno to sam to mislio napisati,pljuvali smo ga puno u zadnjih 2 sezone ali je svemirski brod za Vidala,pričam o Alvesu jel.Ovaj je defanzivno blago rečeno katastrofa,koštat će on nas i bodova,a i trofeja ako ovako nastavi igrati.Sigurno je to razlog zašto ga Enrique nije koristio prošle sezone,nije još taj nivo za Barcu po meni.Ostali isto niko ništa posebno,ajde ako ništa igramo protiv praktično prvog sastava L"Poola tako da rezultat i nije strašan s obzirom na viđeno.

13 godina
protjeran
Mathieua pod hitno prodat
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Mathieu s ovom utakmicom je dokazao da će bit 3 ili 4 zamjena.

11 godina
neaktivan
kexzoR kaže...
Mathieua pod hitno prodat

poklonit

16 godina

Potop Barce..

13 godina
protjeran
Busquets,arda,suarez su za kurac,messi ne igra na krilu zbog njih
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nepisano je pravilo da kad igra Mathieu lopta u mreži ali Barcinoj je zagarantiran...očaj od igrača,đabe mu onaj gol protiv Reala, nikad mi neće bit jasno zašto je on doveden.

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.8.2016 19:46 (barcafan12).
13 godina
protjeran
Vidim da su treninzi u onim loptama jako produktivni.
16 godina
Haha
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Jednom riječju: Popišani

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Dosta loše, sredine nema, napad ne funkcionira, osim suareza nema prave špice, munir nek se komotno vrati u barcu b, a što se golmana tiče, mislim da je jasno tko mora bit prvi golman ove sezone.

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Messi ništa,Suarez promašio zicer Munir standaradno.

Denis Suarez po meni odličan kao i svaki put do sada.Arda trom ko blato a Busqets nikad više grešaka.

Obrane tragikomediaj počeviši od Vidala koji pada nakon dueala sa Coutinhom.

A tko bi to trebao biti prvi golman nisam viio dobro ni od jednog ni od drugog.

This time next year we'll be millionaires
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ter Stegen, treba podhitno špica.

16 godina

Znam da je prijateljska i da su igrali onak preko k, al brate primiti 4 komada je sramota.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Bitno da su nakrcali sredinu igračima, a prave zamjene za MSN još nema, a i ludi su ako se oslanjaju na Vidala kao prvi pick,dečko je katastrofa defanzivno,on ne može dobiti duel sa Coutinhom koji jedva 60 kila ima,žalosno.A Mathieu, ja ne znam koji k on više radi u Barci,prošlu sezonu kao da nije ni igrao,žalosno da jedan ozbiljan klub poput Barce drži takvog panja u sastavu,nadam se da će ga Umtiti brzo izgurati iz užeg izbora.

11 godina
protjeran
Ajde ljudi ja po vasim komentarima vidim da nitko nije ozbiljno trenirao nogomet.

Pocetak priprema najtezi treninzi,3 utakmica u 7-8 dana protiv ekipe koja je u naponu snage jer im pocinje prvenstvo sljedeci tjedan.

Imamo mana u igri to se vidi a vi kao da smo ispali iz lp.
Sad mi je jasno zasto je doveo Gomesa a to je jer nemamo nijednog kompletnog igraca u sredini.

16 godina
Boixus Nois PS kaže...
Ajde ljudi ja po vasim komentarima vidim da nitko nije ozbiljno trenirao nogomet.

Pocetak priprema najtezi treninzi,3 utakmica u 7-8 dana protiv ekipe koja je u naponu snage jer im pocinje prvenstvo sljedeci tjedan.

Sad mi je jasno zasto je doveo Gomesa a to je jer nemamo nijednog kompletnog igraca u sredini.

Tebi je normalno primiti 4 komada i odigrati katastofalnu utakmicu?

10 godina
neaktivan
FC Barcelona

Koga briga za prijateljsku utakmicu da smo 10-0 izgubili, znamo kako bi se Liverpool preveo da se nadjemo s njima u LP...Jos da su se plasirali, skoro mogu i zamislit haha.

Nego meni jedino nije jasno da ce Vidal biti jedini desni bek s tim da se na tu poziciju Roberta forsira, moglo bi nas to kostati u ozbiljnim utakmicama.

Barcelona - Mes que un club
11 godina
protjeran
x18x05x kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Tebi je normalno primiti 4 komada i odigrati katastofalnu utakmicu?

Takav je bio dan.Dobila je Celta 4-0 u prvenstvu pa što sad...Ljudi 5 puta prošli centar i svaki put dali gol.

Takva utakmica umor,ne uigranost,bez 5-6 standadnih igrača protiv ekipe kojoj počinje prvenstvo za koji dan.

Naši treniraju 10 dana a imali su 3 utakmice.

17 godina
FC Barcelona

Hehe kako mi je drago da nas je L'pool popisao, mozda napokon nadu mozga dat Enriqueu otkaz i uzet pravog trenera, ali kasno je sad kad nitko dobar nije slobodan

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
10 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Hehe kako mi je drago da nas je L'pool popisao, mozda napokon nadu mozga dat Enriqueu otkaz i uzet pravog trenera, ali kasno je sad kad nitko dobar nije slobodan

Mislim da nema smisla pokretat ovu raspravu

Barcelona - Mes que un club
11 godina
neaktivan
el.šef kaže...
Mitch kaže...

Mislim da nema smisla pokretat ovu raspravu

Mozda nema smisla, ali ja se slazem da enrique nije trener za Barcu. Nadam se da ce covjek nesto naucit
i napredovat, al nisam optimistican. Prijateljske utakmice bi trebale biti da se nesto uigra, isproba, proba taktika neka
i nije problem izgubiti 4:0. Ali problem je kad vidim da kak je Barca igrala na kraju prosle sezone da ce tako igrati i ove, 
dakle messi igra ni sami ne znamo sta. Nit je napadac nit je vezni. Hoda di on hoce. Znam da je prijateljska i da su u tijeku pripreme,
ali brate onda iskoristi te prijateljske da isprobas nesto i slicno. 

Inace ovaj poraz nije nista strano bas zato jer je prijateljska, ali ne znam koliko glup ili slijep moras biti da nakon sad vec 2 sezone 
enrique jos nema jasnu viziju, da jos nije uvidio mane vlastite ekipe. Da radi iste greske. I ne znam zasto se nije pripremio na gubitak Alvesa,
pa nasao kvalitetno rjesenje za desni bok, jer mi se Vidal za sada ne cini kao dobro rjesenje. 

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pojeo je govno sam,dok je bilo Alvesa Vidala je zanemarivao i ostavljao na klupi,sad kad nema izbora mora ovoga gurati, a vidjelo se i prošle sezone kakav je.Ne znam,rano je i glupo uopće išta prognozirati ali moje mišljenje da će ta desna strana ove sezone curiti samo tako,Messi se rijetko kad vrati pomoći obrani,Vidal često ostane naprijed i ne stigne se vratiti, a i kad je na mjestu jako loše pokriva prostor,nema onu Alvesovu eleganciju i intiligenciju da riješi problem.Da su malo stisli mogli su naći barem neko privremeno rješenje na toj strani, a onda u lov na Bellerina ili nekog drugog.Ovako sad imamo jednog po prirodi veznjaka i defanzivno lošeg beka kao izbore.

Inače se slažem sa pojedinima,svaka čast Enriqeu na svemu do sada,ali bojim se da će opet doći utakmice poput Atletica kad se ovi čvrsto postave, a Barca tj. Enrique nema rješenja,hebeš takvog trenera koji nije u stanju to promjeniti.Ok donio je on i dobrih stvari u igri kao što je okomitija igra kroz sredinu,kontre,obrana je isto dobro izgledala pretprošle sezone,ali bilo je i utakmica kad je to bilo negledljivo.Očekujem da osmisli i nešto novo u našoj igri,ima sad i novijih igrača,vjerujem da svaki može doprinijeti na drugačiji način.

16 godina

Ja sam mišljenja da sve te ultra skupe ekipe nemaju pravo da igraju loše, za te pare trebaju biti programirani da pobjeđuju.

Ono sinoć je sramota, Messi nevidljiv, Suarez još gori. Munir, joooj poklonit ga nekom, još jučer.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona
Enrique osvoji 5/6 trofeja i ovi ga hoće smjenit.. Kao da gledam temu Real Madrid lol
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ne pričam o smjeni samo neka predstavi neke nove ideje, a i više su zaslužni sami igrači za te trofeje nego on,nije on ništa posebno odigrao,dobio je najbolji napad ikad valjda i trofeji su bili zagarantirani,ali zato je pao na prvom ispitu kod Atletica kad nije znao šta će napraviti,ako se takvo nešto ponovi i ove sezone onda nemamo o čemu pričati.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice