FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.838.218
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Madridski lobi, evo opet ovoga nostradamusa... 

Ronaldo nije bio ni toliko los, da su njegovi reprezentativni kolege zabili ono sto su morali imao bi barem 2 assista na tekmi... Pokopalo ga je njegovo fulavanje 3 cista zicera sto igrac njegovog kalibra mora pospremit svaku... Sta bi onda rekli na igru Lewandowskog, Griezmanna, Morate...

Nije da je nestao ili da ga nije bilo po terenu samo jbga, nos je ovaj put otisao malo previsoko i to ga je kostalo...

Inace pijanicu Neymara za 250milja bih ja prodao svaki dan, a nikad kupio... 

10 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
danny_2 kaže...
flpmyslf kaže...

Prodat Neymar i kupit 5 kvalitetnih igraca za tu cifru

Ajde reci kojih bi ti to 5 kvalitetnih igraca kupio za tu cifru.

ako PSG stvarno daje 200 mil €, to je novac za koji bih ga ja prodao, no naravno Barcelona na to ne pomislja zbog raznih dobiti koje imaju zbog Neymara u klubu, velika prodaja dresova i ostalo. Ali to je Brazilac i iako je klasa od igraca, voli partijat i to mu se moze obiti u glavu isto kao i Ronaldinhu kojeg su partiji/alkohol/whateva zapravo izbacili iz Barce i doveli do toga da tada najbolji igrac nije od odlaska iz Barce napravio ama bas nista. Barca se vec godinama muci sa sredstvima za kupnju igraca jer dok drugi trose po 100 milijuna Barca jedva skupi 50. Oke kupili su Suareza za 80, ali bore se financijskim fair playom. I dok jednog Bartru prodaju za 8mil € kaj je btw sramotna cijena, da su istog tog igraca kupovali iz nekod drugog kluba platili bi ga sigurno barem 25mil €. 

Muce se sa obranom i sad se pise da dolazi jedan Umiti (who d fuck is Umiti?), mlad igrac, vjerojano je i dobar ako su tolko zagrizli za njega, ali i za Matjua i Vermalena se mislilo da su dobri pa ispadaju kao lose investicije. Mogli su tolko zagrist za Hummelsa i kupiti tog igraca. Hummels jedan provjereno klasan igrac ode u Bayern za cca 35 mil €, a oni ce za nedokazanog Umiti-a dat 30mil? I onda ce jos cekat 3 godine da se uigra u ovu momcad da bi ga prodali kasnije u Romu za 7 mil €...bla bla

artuditu
12 godina
protjeran
fakEEE kaže...

Ronaldo nije bio ni toliko los, da su njegovi reprezentativni kolege zabili ono sto su morali imao bi barem 2 assista na tekmi... Pokopalo ga je njegovo fulavanje 3 cista zicera sto igrac njegovog kalibra mora pospremit svaku... Sta bi onda rekli na igru Lewandowskog, Griezmanna, Morate...

Nije da je nestao ili da ga nije bilo po terenu samo jbga, nos je ovaj put otisao malo previsoko i to ga je kostalo...

Slažem se za Neymara objektivnoontoliko ne vrijedi ali je problem što nema igrača njegovo kvalitete a dda je dostupan Barci.

Što se tiče Ronalda i ostalih koje si spomenio,ostali ne govore da su najbolji igrači zadnjih 20 godina.

A oni koji ga uspoređuju sa Messijem sudobili svoj odgovor davnih dana a ovo je samo potvrda.

Brat od Umtitia rekao da još nema dogvora,znači da pregovaraju barem.Ovaj sport.es i mundo netrewba spominjati više jer sve što kažu je krivo.

This time next year we'll be millionaires
12 godina
protjeran
flpmyslf kaže...
danny_2 kaže...
flpmyslf kaže...

Prodat Neymar i kupit 5 kvalitetnih igraca za tu cifru

Ajde reci kojih bi ti to 5 kvalitetnih igraca kupio za tu cifru.

ako PSG stvarno daje 200 mil €, to je novac za koji bih ga ja prodao, no naravno Barcelona na to ne pomislja zbog raznih dobiti koje imaju zbog Neymara u klubu, velika prodaja dresova i ostalo. Ali to je Brazilac i iako je klasa od igraca, voli partijat i to mu se moze obiti u glavu isto kao i Ronaldinhu kojeg su partiji/alkohol/whateva zapravo izbacili iz Barce i doveli do toga da tada najbolji igrac nije od odlaska iz Barce napravio ama bas nista. Barca se vec godinama muci sa sredstvima za kupnju igraca jer dok drugi trose po 100 milijuna Barca jedva skupi 50. Oke kupili su Suareza za 80, ali bore se financijskim fair playom. I dok jednog Bartru prodaju za 8mil € kaj je btw sramotna cijena, da su istog tog igraca kupovali iz nekod drugog kluba platili bi ga sigurno barem 25mil €. 

Muce se sa obranom i sad se pise da dolazi jedan Umiti (who d fuck is Umiti?), mlad igrac, vjerojano je i dobar ako su tolko zagrizli za njega, ali i za Matjua i Vermalena se mislilo da su dobri pa ispadaju kao lose investicije. Mogli su tolko zagrist za Hummelsa i kupiti tog igraca. Hummels jedan provjereno klasan igrac ode u Bayern za cca 35 mil €, a oni ce za nedokazanog Umiti-a dat 30mil? I onda ce jos cekat 3 godine da se uigra u ovu momcad da bi ga prodali kasnije u Romu za 7 mil €...bla bla

To sam ja napisao ima 2 godine za Hummelsa.

Nisu htjeli dati za Silvu 40 nego 35,Hummelsa vjerovatno slična situacija.

Sramote se sa tim transferima i retardiarnim klazulama,gdje odlične igrače Alvesa i Bartru pusrte za 8miliona sveukupno.Pa to nema nigdje.

Da su barem pametni i dojebu tog Fernadeza i Braidu koji nije doveo nijednog igrača dosada a kao veliki utjecaj u seria a ima,i umjesto njih dovedu Monchia iz Seville nebi se događali uvakvi ugovori.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Gledam baš sad UEFA odabrala 11 najboljih u prvom kolu,znači nema Modrića i Iniesta koji je izabran za igrača tekma,ali bitno da je tu Ronaldo.Više mi se gadi to forsiranje njega,moraju mu nečime opravdati Zlatnu loptu koju će najverovatnije dobiti.

17 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Fakat ne kužim zančenje ovog da netko nije zaslužio jer je igrao protiv ekipe koja nema 11 dobrih igrača nego 9. Osim toga od kad je City loša ekipa?

City je loša ekipa već jako dugo. Ekipa koja ne zna složiti tri - četiri dodavanja u napadu je , blago rečeno, loša ekipa.

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.6.2016 0:26 (PROTECTOR).
15 godina
fakEEE kaže...

Logika Ronaldovih fanova kao i uvijek. Kad se njemu namještaju mrtve šanse za gol sa 5 metara i on zabije, onda njemu pripada sva zasluga. Kad netko drugi promaši jednu šansu koju on namjesti (a to se ne događa baš često da on nekome namjesti šansu), onda govorite da on igra sa jadnim igračima u ekipi itd. Licemjerno.

Nikad nisam vidio igrača za kojeg se tvrdi da je jedan od najboljih a da toliko ovisi o svojim suigračima kao Ronaldo. Nikad on njega nisam vidio da se vrati natrag, proba nešto iskreirati i podignuti svoju ekipu kad im ne ide. Samo čeka u šesnaestercu nebi li netko namjestio šansu pa onda plače i prigovara poslije utakmice kad rezultat nije dobar.

Ustvari, to što je on samo golgeter i ništa više od toga me uopće nebi ni smetalo, samo da ga se stalno ne uspoređuje sa Messijem koji je puno više od toga.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.6.2016 0:36 (antimadridista).
16 godina
PROTECTOR kaže...
Jack Sparrow kaže...

Fakat ne kužim zančenje ovog da netko nije zaslužio jer je igrao protiv ekipe koja nema 11 dobrih igrača nego 9. Osim toga od kad je City loša ekipa?

City je loša ekipa već jako dugo. Ekipa koja ne zna složiti tri - četiri dodavanja u napadu je , blago rečeno, loša ekipa.

Teško, jako teško. Pred kraj su mali ispali iz forme, ali su daleko oni od loše ekipe. Po statistikama (broju dodavanja, posjedu itd.) su jako blizu Realu, a u svemu bolji od recimo Atletica, a PSG od njih i to daleko. Osim toga to ništa ne znači jer neke ekipe igraju direktnije i dolaze do gola u 2-3 dodavanja i ne vole tolko posjed.

Imaju jako dobru ekipu, ali imaju trenera koji im nije nešto.

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Borrusia dovela 6 igrača među njima Dembele i Guererio koje je i Barca htjela.Uz to su nam uzeli Bartru za 8 miliona a toliko je Mmaić prodao Breakala naon 12 utakmica u prvoj momčadi bez ijednog gola.

Opet isti ku*ac kao i svake godine saga oko dovođenja stopera koja traje mjesec dana samo za Umitija.Iskreno nebi me čudilo da ne bude ništa od transfera i dovodeu poluigrača Lemosa koji je totalno ne provjeren.

Navodno Barca će imati 90 miliona eura za transfere ako bude potrebno što je sasvim pristojno.

Inače predsjednik Celte rekao da BNolito napušta klub za 18 miliona eura jer je tolika klauzula.

Nadajmo se da će nai panjevi od direktora za transfere uspijeti dovesti nekog kvalitetnog,jer sm0 dosta igrača izgubili radi njih od T.Silve,Alacantare,Pirla,Hummelsa,Nolita itd.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Iskreno nisam nešto zaluđen tim Nolitom,gledam ga na EP i uopće nije nešto posebno,čisti prosjek,imao je onaj nalet od par dobrih utakmica u Celti i ništa više,da je on šta valjao ne bi ga se Barca riješila dok je bio u punoj snazi,tako da sam radije za neku drugu soluciju.Ali opet shvaćam da nema baš puno izbora,jer rijetko tko je spreman biti zamjena za MSN pogotovo neki mlađi igrač željan dokazivanja tako da je Nolito vrlo vjerovatno prvi pick Kluba,a opet s druge strane pored Munira i stalak za infuziju bi izgledao kao dobro pojačanje...samo mi nije jasno kako Barca nije sposobna dovesti neke dobre mlađe igrače za pristojan iznos,evo kao što reče Boixos,Borussija u 2 tjedna pola ekipe osvježila,a Barca se oko jednog igrača(Umtitija) već bori tjednima.

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Kad nas je unistio pokazao je klasu.

Evo i Soifane Boufal se spominje,navodno nei razgvoori i pregovaranja za njega ali opet vjerovatno patka.

http://www.sport.es/es/noticias/barca/barca-preguntado-lille-por-extremo-sofiane-boufal-5211006

Eo Gaitan novi igrač Atletica,Pogba bi trebao u Real...Bayern več uzeo 2 kapitalca a mi još čekamo.

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.6.2016 0:17 (Boixus Nois PS).
14 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Evo i Soifane Boufal se spominje,navodno nei razgvoori i pregovaranja za njega ali opet vjerovatno patka.

http://www.sport.es/es/noticias/barca/barca-preguntado-lille-por-extremo-sofiane-boufal-5211006

Eo Gaitan novi igrač Atletica,Pogba bi trebao u Real...Bayern več uzeo 2 kapitalca a mi još čekamo.

Ajde ako ništa barem je mlad...

10 godina
neaktivan
FC Barcelona

Inace nikada nisam pratio Nolita ali kada je Spanjolska igrala bas sam ga pratio i nije pokazao nista osim par pokreta. Naravno nista ne igra jedna utakmica ali ako takav bude kod nas onda radje neka ga en dovode.

13 godina
protjeran
Nije mi jasno zasto davati 18mil eura za nolita kad mozemo dovesti Ben arfu besplatno....
12 godina
protjeran
FC Barcelona

I ja se to pitam.Ali opet možda Ben Arfa ne želi biit 4. opcija u napadu.

15 godina
FC Barcelona

Meni nije jasno od kud ste tog Ben Arfu izvukli. Lik je propali talent i ništa više. Za klub tipa Getafe. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
protjeran

Onda ga nisi gledao ove sezone.Lik je igrao odlično , ali opet postoji miogućnost da neće biti niti 10% onog što je sada u Nici jer je tamo alfa i omega.

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Neznam otkud se ovaj Andre Gomes spominje.Nisam ga gledao a i ne vidim mjesto u ekipi za njega.

Evo kako bi to moglo izlgdati dogodine.

17 godina
Hexfire kaže...

Meni nije jasno od kud ste tog Ben Arfu izvukli. Lik je propali talent i ništa više. Za klub tipa Getafe. 

Lik ima fenomenalnu sezonu iza sebe.

Zasto ne imati takvog igraca na klupi koji moze sam izbacit 2 igraca? takvi su i najpotrebniji.

Ja bi recimo i dalje Quaresmu kupio kakav god bio

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Po svemu sudeći opet će nam prvih 11 biti odlično dok će klupa i dalje biti ispodprosječna za jednu ekipu poput Barce.Očekivao sam puno,ali vidim da ne idu u pravcu nekog značajnijeg remonta ekipe tako da je hype splasnuo od kad su se počela spominjati imena poput Lemosa,Mariana,Nolita,Pedra,itd.

11 godina
neaktivan
FC Barcelona

Koliko god se cini da su ovi u Barci nesposobni, mozda nekim cudom i imaju neki plan.
Uz Barcui ni Real jos nista nije doveo. Sto se tice Pogbe to su za sada samo nagadanja. 

Iz Juventusa su rekli da nije na prodaju. Iako mislim da ukoliko Real ponudi neko ludu
cifru da ce ga ovi oustiti. 
Medutim ukoliko Barca i ne dovede nista, mislim da ce se znati ko je tu jedan od vecih
krivaca. Lucho. Trener mora biti autoritet kako igracima tako i uprvi. Ako trener zna
sta radi i gdje mu treba pojacanje ili alternativa, onda tu nema problema.
Nekako se cini da nas ne zna. Imam osjecaj da je i rakitic doveden jer je bio, ajmo reci
jeftin. Turan cija god ideja bio je promasaj. Kako god za klub kakav je Barca za sada
to izgleda neozbiljno i neprofesionalno. Ali ajmo sacekati kraj europskog pa da vidimo. 

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Hex pricas gluposti...

Pa kaj ne znas da su Umtiti i Ben Arfa proslosezonske zvijezde u francuskoj 3.ligi?

Top mete svih velikih klubova ovog ljeta, nema dalje znaci...

11 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

Hex pricas gluposti...

Pa kaj ne znas da su Umtiti i Ben Arfa proslosezonske zvijezde u francuskoj 3.ligi?

Top mete svih velikih klubova ovog ljeta, nema dalje znaci...

Jes ti prirodno glup il treniras??
Odakle si sad Umtitia stavio u kontekst Ben Arfe. Iako za ben arfu jos i razumijem misljenja ljudi
da nije dobar, da od njega nece nista biti jer ima lik 29 godina, al staviti umtitia s njim u kos, a

umtiti ima 22 godine i stvarno je potencijal koji je tak na pocetku svoje karijere je stvarno glupo.
Pa taj decko se moze pokazati u buducnosti kao odlican igrac. Nesto kao abidal.

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Što je ovo fake svako malo u najšoj temi odkad je Realova propala ko Češka obrana danas.

Rakitić fantastična utakmica odlično je odigrao.Leži mu polušpica stvarno vrhunski.

Inače agent Lorenza Insignea rekao da je Barca odstala od njega te da su se opredjelili za drugog igrača.Ajde barem znaju koga žele dovesti.

16 godina
Raketa u stilu Messija.
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
14 godina
FC Barcelona

Dečki se bore kao budale da naprave rezultat na euru,onda seljacine mulave sve ruše 

mislim na hrv-česka

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.6.2016 19:45 (Tomy Lee).
10 godina
neaktivan
FC Barcelona

Rakitic je odlican u reprezentaciji, dosta puno prostora osvaja, protiv turske naredo tri igraca, danas dvojicu u par navrata, odlican gol. Stvarno mi se svidja njegova igra, vidi se od koga je ucio. Jos da Ceska nije uzela bod koji nije zasluzila bio bi odlican dan.

17 godina
Rakitic ima super prodore, ali sporo ubrzava...nazalost tu i njegova visina igra ulogu, ali stvarno super igra danas.

Drugo necu komentirat, rade ispali radi bengalki nego prosli kao 3.
10 godina
neaktivan
FC Barcelona

Znaci Barca proda Bartru za 8 mil€ i u isto to vrijeme Dortmund kupi Emre Mora za 10 + 5 mil €..pa kakve su to gluposti?

artuditu
17 godina
Pa Brekalo, dečko s kvarta, 10 mil...
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice