FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.838.893
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
Hrvek1909 kaže...

I Modrić je sa 25 godina bio samo Modrić, veznjaci i golmani najkasnije sazrijevaju jer dobivaju sve više iskustva. Samo zamisli Kovu za jedno 3 - 4 godine, nakon još bar 100 utakmica u nogama ;)

A Rakitić i Modrić igraju totalno drugačije role, jedan je playmaker a drugi čuva pokriva cijelu desnu stranu u slučaju kontra napada..

A Arda, se pogubio u Barceloni to je istina, mada ATM i Barcelona - to je nemjerljiva taktička promjena

Ha cuj, ako bude pametan vrijeme u Juventusu bi mogao jako dobro iskoristiti i razviti se u top veznjaka... 

Ovaj scenarij jos najvise odgovara Realu koji je takoder u jednom trenutku pokazao interes za igraca ali odustao, pa bi za 2-3g mogli vidjeti veliku borbu Barce i Reala za tog igraca kad Modric ostari... 

Trenutno je on jos dosta slab igrac, ne znam koliko bi pridonio vasoj veznoj liniji... 

Rakitic je okej igrac, nesto tipa Kroos nista specijalno... Da mogu i on i Kroos igrati kao Modric igrali bi, ne moramo izmisljati ni za jednog niti drugog da imaju neke drugacije uloge kad nemaju... 

Arda se meni nikad nije svidao, na velika vrata sam kritizirao pogotovo lovu za koju je taj star igrac dosao u Barcu ali je pokazao i puno manje od onoga sto sam cak i ja ocekivao...

Kovacic je jos jako mlad igrac, premlad za Real... Dobro je da smo ga na neki nacin 'zakaparili' ali on je daleko od pocetne postave Reala iako je talent ocigledan i velika karika u svjetskom nogometu za par godina, ocekujem da ode na posudbu ili prodaju sa pravom otkupa...

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Arda je za sada veliki promašaj ne dogodi li se neko čudo on sljedeće ljeto odlzai iz Barce.

Kovačić je talent ali mu fali hrabrosti i on puca pod presingom.

This time next year we'll be millionaires
10 godina
neaktivan
FC Barcelona

Argentina 5-0 Panama, messi ušao sa klupe u 61'min pri rez 1-0 zabio u 68' 78' 87'

Messi vs panama

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.6.2016 6:56 (VirtueAudio).
15 godina
FC Barcelona
Najbolji detalj s utakmice nije niti Messijev hat-trick, niti njegov slobodnjak, nego njegovo dodavanje koje je dovelo do 5. gola Argentine. Nešto nevjerojatno.

Mislim, zamislite samo činjenicu da je Messi jedan od najboljih strijelaca, dodavača i driblera u nogometnoj povijesti. U sve 3 kategorije spada u sam vrh. Viđali su se igrači koji su bili dominantni u jednoj ili eventualno 2 te nabrojane kategorije, ali nitko nikad nije radio ovo što radi Messi. I nikad toliko konstantno. Luđak totalni.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Najveći ikada nema tu nikakvih dvojbi.Kad ode iz Barce prestat će jedna era nogometa koja je donijela sve ono najbolje što je nogomet i mogao punditi.Najbolju i najtrofejniju ekipu ikad i najboljeg igrača koji je hodao našim planetom.

Inače neki francuski list je iznio da su se Barcini direktori sastali sa Lyonovim i da je transfer gotov ali je cijena 30 miliona eura.

17 godina
I Neymarov stari je navodno dogovorio prijelaz za 170 mil € u 2017./18. u PSG.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
12 godina
protjeran
Mitch kaže...
I Neymarov stari je navodno dogovorio prijelaz za 170 mil € u 2017./18. u PSG.

Iskreno ako toliko hoće otić nek ga prodaju za tu cijenu.

Za te novce 3 igrača koji je svaki najbolji na svijetu na svojoj poziciji možem dovesti.

17 godina
Heh kao stari oće da ode tamo radi Ballon'd'Ora.

Realno osvojit će ga, ali osvojio bi ga i tu za 2-3 godine.

Prijavljen je i na WSOP...budaletina

12 godina
protjeran
Mitch kaže...
Heh kao stari oće da ode tamo radi Ballon'd'Ora.

Realno osvojit će ga, ali osvojio bi ga i tu za 2-3 godine.

Prijavljen je i na WSOP...budaletina

Ma ako oće nek ide odmah sutra.Znam da ne može nigdje biti bolji nego što je u Barci.

Ali opet to je Brazilac vidi se da voli tulume,turnire u pokeru i dobija žute kartone samo da u Brazil na party.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Haha u PSG-u sigurno ne bu osvojio ZL jer to nije liga relevantna za tako nešto,da je tako,Ibra bi ih već imao najmanje 2.A i dok je Messija i Ronalda načekat će se za tako nešto.Iskreno bit će mi jako žao ako ode,jer je igračina,ali opet ispast će i najveći smrad nakon svega što je govorio o Barci kako je tu sretan,klub iz snova itd...Rekao sam ja nedavno da je Neymarov otac smrad željan para,da bi tu moglo svašta biti,ali isto tako zar nije Bartmomeu ili tko već rekao da Neymar sigurno ostaje,ipak mislim da nisu tolko ludi da ga prodaju,jer realno nema mu dostojne zamjene.

Nego,navodno je sve izvjesniji odlazak Mascherana ipak,navodno je sam igrač zatražio sastanak s Enriqueom nakon Cope gdje će mu objasniti svoje razloge.Šteta,Masche mi je uvijek bio drag,pravi borac,ali ako je to njegova želja široko mu polje,samo se nadam da ćemo nešto i dobiti za njega, a ne opet za đabe...u tom slučaju Barca mora tražiti još jednog stopera pored Umtitija.

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.6.2016 0:37 (barcafan12).
10 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...

Haha u PSG-u sigurno ne bu osvojio ZL jer to nije liga relevantna za tako nešto,da je tako,Ibra bi ih već imao najmanje 2.A i dok je Messija i Ronalda načekat će se za tako nešto.Iskreno bit će mi jako žao ako ode,jer je igračina,ali opet ispast će i najveći smrad nakon svega što je govorio o Barci kako je tu sretan,klub iz snova itd...Rekao sam ja nedavno da je Neymarov otac smrad željan para,da bi tu moglo svašta biti,ali isto tako zar nije Bartmomeu ili tko već rekao da Neymar sigurno ostaje,ipak mislim da nisu tolko ludi da ga prodaju,jer realno nema mu dostojne zamjene.

Pa nije da mu fali novca(?) Jedino ako je neki pohlepni gad.  

Opet se vracamo na temu Neymorova odlaska o tome se uopce ne treba pretjerano brinuti iz dva razloga : 

1.Mala je vjerovatnost da ce se to desiti.

2.Ako se transfer dogodi sigurno ne bude ispod 100M. 

Ako ce ici barem ce posteno napunit blagajnu i kao sto je Boixus rekao, mozemo dovesti neke top igrace. Ali sumnjam da ce otici cak nisam ni vidio tu vijest nigdje. Vise sam citao o tome kako potpisuje novi ugovor. Ne treba se time zamariti osim ako se taj scenarij nekada dogodi.

12 godina
protjeran
Kakvih 100 miliona ništa manje od klazule od 190
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma ja baš gledam,od naših,vijest su prenijeli ekstra pouzdani net.hr i goal.com...ne bu ništa od toga.Više me ovo oko Mascherana brine

12 godina
protjeran
Ma iskreno to mi zvuči kao laž ali eto.

Masche ide znači dolazi još jedan pored Umtitia.
Nadam se da Masche ne ide za manje od 10ak miliona.
I nadam se da Lemos ne dolazi jer je zelen još za Barcu.
12 godina
protjeran
Arda je prevara stoljeća.
17 godina
Boixus Nois PS kaže...

Haha pa naravno...treba ga prodat iza Eura.

15 godina
Mitch kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Haha pa naravno...treba ga prodat iza Eura.

Vratit ćete ga u ATM i još doplatiti 10m.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
protjeran
FC Barcelona

nije mi jasno zasto konoplyanka stalno ulazi s klupe u sevilli,lik rastura.

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Nije mi neka sigurnost ovaj Mustafi.Kritičan je bio u dosta situacija

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Evo jedan moj video o Marianu.

Brz ko metakodlično se pridodaje napadu,ima ogromnu mogučnost ponavljanja,zna igrati ali po meni nije obrambeno toliko dobar.Nebi imao ništa protiv njega jer ako nema boljih opcija poput Bellerina onda bolje on nego da Roberto igra.

14 godina
FC Barcelona

ode rimski princ u juve..  nije da mi je žao što nije nama došao,ali morali bi se malo trgnuti u barcinoj upravi ako misle napravit neki pošteni transfer. svi nešto kupuju,samo fcb praktički poklanja a ne uzima ništa. bojim se da neće to dobro završit kak su krenuli.

Ayee!
16 godina

Arda je jučer pokazao veliko ništa, odmah ga prodati jer se takav igrač neće uklopit u Barcin stil igre.

Još jedan promašaj kao i Turski golman kojeg su kupili ko zna zašto. / Rüştü Reçber

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
17 godina
Arda je pokazao padove koje vjezba s Neymarom :)
12 godina
protjeran
x18x05x kaže...

Arda je jučer pokazao veliko ništa, odmah ga prodati jer se takav igrač neće uklopit u Barcin stil igre.

Još jedan promašaj kao i Turski golman kojeg su kupili ko zna zašto. / Rüştü Reçber

Nije slučajnost da nije pokazao a ma baš ništa uadnju godinu dana.I u Atleticu nije ništa posebno igrao sve nešto uz crtu okrenut leđima gdje bi meljao loptu...

Znači od Pjanića ništa.Sad i nemmao neke opcije na tržištu.

Neznam zašto se onaj Eriscesen iz Totenhama nikad nije niti spominjao.Lik je dao najviše golova van 16 metara od 2012 godine ili nešto tako,ima rpofil igračća Barce,dobru tehniku i brzinu...

16 godina
Boixus Nois PS kaže...
x18x05x kaže...

Nije slučajnost da nije pokazao a ma baš ništa uadnju godinu dana.I u Atleticu nije ništa posebno igrao sve nešto uz crtu okrenut leđima gdje bi meljao loptu...

Znači od Pjanića ništa.Sad i nemmao neke opcije na tržištu.

Neznam zašto se onaj Eriscesen iz Totenhama nikad nije niti spominjao.Lik je dao najviše golova van 16 metara od 2012 godine ili nešto tako,ima rpofil igračća Barce,dobru tehniku i brzinu...

I gađao igrače i sudije kopačkama.

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
12 godina
protjeran
Uzet će nam i City Nolita kako se priča.
17 godina
Laporte produžio s Bilbaom do 2020.
Klauzula sada iznosi 70 milijuna funti odnosno 88 milijuna eura.
14 godina
FC Barcelona

http://www.24sata.hr/sport/blatter-je-sokirao-svijet-vidio-sam-kako-namjestaju-zdrijeb-478659

Razlog zašto Real ima toliko "srece" u zdrijebu zadnjih godina??

16 godina
Tomy Lee kaže...

http://www.24sata.hr/sport/blatter-je-sokirao-svijet-vidio-sam-kako-namjestaju-zdrijeb-478659

17 godina
Jack Sparrow kaže...
Tomy Lee kaže...

Hah bilo bi smiješno da Vam za par godina uzmu taj trofejčić ove godine ako se razotkri ova afera.

Ali ipak, samo je Barca ta koja je poznata po "aferama"....a nijedna nikad dokazana.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice