I Modrić je sa 25 godina bio samo Modrić, veznjaci i golmani najkasnije sazrijevaju jer dobivaju sve više iskustva. Samo zamisli Kovu za jedno 3 - 4 godine, nakon još bar 100 utakmica u nogama ;)
A Rakitić i Modrić igraju totalno drugačije role, jedan je playmaker a drugi čuva pokriva cijelu desnu stranu u slučaju kontra napada..
A Arda, se pogubio u Barceloni to je istina, mada ATM i Barcelona - to je nemjerljiva taktička promjena
Ha cuj, ako bude pametan vrijeme u Juventusu bi mogao jako dobro iskoristiti i razviti se u top veznjaka...
Ovaj scenarij jos najvise odgovara Realu koji je takoder u jednom trenutku pokazao interes za igraca ali odustao, pa bi za 2-3g mogli vidjeti veliku borbu Barce i Reala za tog igraca kad Modric ostari...
Trenutno je on jos dosta slab igrac, ne znam koliko bi pridonio vasoj veznoj liniji...
Rakitic je okej igrac, nesto tipa Kroos nista specijalno... Da mogu i on i Kroos igrati kao Modric igrali bi, ne moramo izmisljati ni za jednog niti drugog da imaju neke drugacije uloge kad nemaju...
Arda se meni nikad nije svidao, na velika vrata sam kritizirao pogotovo lovu za koju je taj star igrac dosao u Barcu ali je pokazao i puno manje od onoga sto sam cak i ja ocekivao...
Kovacic je jos jako mlad igrac, premlad za Real... Dobro je da smo ga na neki nacin 'zakaparili' ali on je daleko od pocetne postave Reala iako je talent ocigledan i velika karika u svjetskom nogometu za par godina, ocekujem da ode na posudbu ili prodaju sa pravom otkupa...

This time next year we'll be millionaires