Cadena cope piše da je Messi ozlijeđen od utakmice sa Bolivijom, iskreno nebi me cudilo, na onakvom travnjaku di je igrao se lako ozlijeda mogla pokupiti
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Cadena cope piše da je Messi ozlijeđen od utakmice sa Bolivijom, iskreno nebi me cudilo, na onakvom travnjaku di je igrao se lako ozlijeda mogla pokupiti
Nema šanse.
Zvijezde koje imaju sportske ugovore sa tri znamenke ispred milijuna imaju OBAVEZNE preglede DNEVNO.
Pogledaj NBA, LeBron svaki vikend, kao i Curry, snima koljeno/gležanj, a ove općenite pretrage dnevno radi. DNEVNO.
klub je to negirao, tako da nema govora o tome
This time next year we'll be millionaires
Ne znam zbog cega ga uopce stavlja da igra kad nije u formi bolje da je promjenio formaciju na 4-4-2 neymar i suarez u napadu,turan desno krilo iniesta lijevo,rakitic i busq cmf.Messia uvest u 70 min umjesto turana i mozda bi preokrenuo utakmicu kad bi se protivnici umorili.Pod hitno je potrebna jaca klupa jer su zamjene nikakve.Biti ce dobro ako sacuvaju i osvoje la ligu...
Možda ga muči ono sa suđenjem, neki govore da bi mogao zbog toga propustiti copu, tko će ga znati.
Otkad su se vratili s reprezentativne stanke sve ošlo u kurac. Od najubojitije momčadi do totalno jalove u samo 2 tjedna, strašan pad.... I liga je bila praktički u džepu a sad je veoma upitna.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
Kakav igrač je ovaj Hummels.Ima bolju tehniku od pola veznjaka.
Sjećam se da je uvijek dobro govorio o Barceloni, i da je postojala nekakva klauzula u ugovoru vezano za Barcu.Nadam se da će ga dovesti na ljeto.Lik je klasa.
Uz par dobrih kupovina do godine opet napadamo 3 trofeja.
Što se tiče jučeršnje utakmice dojam je taj da je Barca ispala bez ispaljenog metka.A od sveg je najjadnije to što klaunovi iz spuprotne teme još slave ispadanje Barce.
Pa zar su toliki kompleksi kod tih Realovaca...Morat ću ih manje trollat postali su jako zajedljivi.
EDIT
Espanyol kući nebi trebao biti problem a Valencija do poršlog kola imala je 5 poraza u nizu.
Meni je samo žao što se veličaju Simeone i Mourinho kao ikone nogometa.
A vidi sad Mourinha, traži novi klub gdje će dić bus i bunker.
Ako je to budućnost nogometa, igrat kod kuće sa 9 igrača u svojoj polovici, ja ga više neću gledati.
Gledao sam nogomet zbog Maradone, Zidanea, Ronaldinha, Messija, ali ovaj antinogomet ne mogu smislit.
Čak je Real uz Bayern i nas, možda jedina momčad u LP koja zbilja igra nekakav nogomet, a ne bunker ove sezone.
Loše se piše nama gledateljima u budućnosti ako se ovako nastavi.
Atletico ne igra nikakav antinogomet. Atletico igra pravi muski nogomet kakav ovaj sport treba biti. Neki su tehnicki limitirani ali njihova energija, zalaganje, borbenost pokazuju da i takvi mogu ostvariti najvece dosege. Svaki trener bi trebao teziti tome da mu igraci budu motivirani kao Cholovi ratnici. Cholo je trenercina.
Atletico ne igra nikakav antinogomet. Atletico igra pravi muski nogomet kakav ovaj sport treba biti. Neki su tehnicki limitirani ali njihova energija, zalaganje, borbenost pokazuju da i takvi mogu ostvariti najvece dosege. Svaki trener bi trebao teziti tome da mu igraci budu motivirani kao Cholovi ratnici. Cholo je trenercina.
Trenerčina za nabrijat navijače i igrače,podić im moral...ali što se nogometa tiče nikakvu on posebnu igru nema,nego čvrsta obrana,zgusnuta sredina,a prema naprijed šta bude i to radi vrhunski mora mu se priznat...ali takvu igru može postaviti svaki trener,samo treba imati igrače za to...a ako je pravi muški nogomet konstatno kršenje,igranje na rubu crvenog onda ne pratimo isti sport,imaš nešto slično što se zove američki nogomet...
Trenerčina za nabrijat navijače i igrače,podić im moral...ali što se nogometa tiče nikakvu on posebnu igru nema,nego čvrsta obrana,zgusnuta sredina,a prema naprijed šta bude i to radi vrhunski mora mu se priznat...ali takvu igru može postaviti svaki trener,samo treba imati igrače za to...a ako je pravi muški nogomet konstatno kršenje,igranje na rubu crvenog onda ne pratimo isti sport,imaš nešto slično što se zove američki nogomet...
To je inace igra.
I da, to je muski nogomet. Pravi, agresivni defanzivni blok. nesto slicno kao catenaccio sta je igrala Italija tamo 90-tih pa na ovamo.
Naide ekipa tipa Barcelona koja ima par agresivnih igraca i odmah je show.
Atletico je takticki vrhunski pripremljena ekipa koja igra obranu u dva bloka plus sta su fizicki nadmocniji od 90% ostalih ekipa. Simeone zna sta radi i to mu vrhunski ide.
Nikakav americki nogomet, nego prava takticka igra.
Volio bih da Bayern dobije Real Madrid, a Atletico - Manchester City, mislim da bi to bilo bolje.
Ako su im namjestili Romu i Wolfsburg onda mogu i City u polufinalu.
Atletico - Bayer M
Man City - Real M.
Ovim redosljedom.
Koga ste izvukli?
Ako su im namjestili Romu i Wolfsburg onda mogu i City u polufinalu.
Atletico - Bayer M
Man City - Real M.
Ovim redosljedom.
Pogodio sam i redosljed tko će prvu igrati kući a tko u gostima.
Ovo je jedna obična lakrdija.Ne isplati se ovo komentirati jer sam ima 10 dana napisao da će Real ići na pobjednika City/Psg.
Liga Prvaka za mene više nama nikakav značaj.Ovo je toliko jadno i ofirno da se jednom klubu toliko namješta raspored...
Ovo je jedna obična lakrdija.Ne isplati se ovo komentirati jer sam ima 10 dana napisao da će Real ići na pobjednika City/Psg.
Liga Prvaka za mene više nama nikakav značaj.Ovo je toliko jadno i ofirno da se jednom klubu toliko namješta raspored...
Da liga prvaka ti nema smisla jer niste prosli 
Calma Calma
Oh, wait......
Meni je naprosto nevjerojatno koliko zaostali mogu biti navijači Reala. Stvarno, ali baš ono čudni do maksimuma, bolest.
"Calma calma", utišavaju navijače Barcelone, ekipe koja im je nabila toliko kompleksa u zadnjih 10 godina. Ali eto, oni su prošli nevjerojatno kvalitetnu ekipu Wolfsburga pa se mogu nekome rugati, a Barca je ispala od Atletica (kojeg Real nije pobijedio godinama, usput rečeno) i sad je to dokaz njihove dominacije i superiornosti. Da je Barca imala Realov ždrijeb, prošetala bi se do finala ma koliko god loše igrali u zadnjih mjesec dana.
Ali dobro, nećemo se izvlačiti i plakati zbog jednog trofeja kad smo toliko toga osvojili u zadnjih 10 godina, nego idemo dalje. I opet ćemo osvojiti dvostruku krunu u Španjolskoj, onako usput u "neuspješnoj sezoni".
Dok oni imaju nevjerojatan rekord od 1 naslova prvaka Španjolske u zadnjih 7 godina, čak i kad je sve u toj zemlji podređeno upravo njima, i jedan naslov prvaka Europe u istom tom razdoblju na potrošenih 1+ milijardu eura. Ali oni su prošli jedan Wolfsburg pa misle da su uhvatili Boga za bradu.
"Calma calma!" Koji pacijenti 
Nego, jeli vi zapravo shvaćate koliko je moćna ova generacija Barcelone i koliko je kompleksa nabila po svijetu kad se ljudi rugaju i vesele zato što eto Barca neće opet osvojiti trostruku krunu? Kao da je trostruka kruna nešto normalno što se događa svake godine. To je nešto što Real nikada u svojoj povijesti nije ostvario, a oni se vesele jer Barca neće uspjeti to ostvariti 2 godine zaredom, nego će osvojiti "samo 2 trofeja".
Diče se svojom glupošču,zadnjih godina njihovi najveći uspjesi su neuspjesi Barcelone,to se i vidi nakon svakog poraza,vesele se kao da su osvojili nešto...što se tiče ždrijeba nisam ni očekivao da će ići na Atletico kamoli na Bayern,jednostavno pomalo je nevjerovatno da od osmine finala dobivaju najlakše protivnike,slučajnost ili...ono što me još više živcira je njihovo licemjerje,kada Barcelona osvoji LP to je zato što je protivničkim ekipama falilo pola ekipe,suci su pomagali,itd,a eto Real je do finala došao pregazivši velikane svjetskog nogometa(u posljednjih par godina)poput Rome,Wolfsburga i sad City koji je redovno primao porcije od bilo koga u LP...a Barcelona da bi osvojila mora pobjediti prvake u ligi petici,i ispasti od Atletica nije sramota,ta ekipa redovno puni Real pa ne znam čemu se oni toliko posprdavaju,ok priznajem svi smo očekivali da će Barca proć al eto ne pobjeđuje uvijek bolja ekipa,nama su ostala još 2 trofeja u igri,a oni će biti sretni ako i City prođu sa onakvom igrom
Sve je rečeno zašto su umorni i ne mogu hodati po terenu.
Sve je rečeno zašto su umorni i ne mogu hodati po terenu.
Mnogi su pljuvali po Pedru, ali sad se vidi koliko je značio. Odmarao je MSN trojac samo tako, uvijek bi donio nešto kad bi ušao s klupe. Munir i Sandro ni blizu tome. Ndam se da stižu Nolito ili Gameiro na ljeto.
Btw. ja se smijem navijačima Reala, ali iskreno niti navijači Barcelone nisu bolji. Ja eto čitam neke komentare nakon ovog poraza od Atletica i ne mogu vjerovati koliko negative sam vidio. Ne govorim nužno za ovaj forum, nego općenito.
Toliko smo razmaženi da je to čudo. Ako ste navijači Barce više od 10 godina, onda zasigurno znate kroz što smo prolazili prije. Ovo je još uvijek ogromna prvilegija i ljudi trebaju biti malo objektivniji. Ne može se osvojiti baš svaki trofej svake godine, puno je faktora tu u igri. Ali ono što je sigurno je to da još uvijek živimo u vremenu kad igra najbolja generacija u povijesti ovog kluba i trebamo u tome uživati, a ne plakati i vrijeđati ekipu nakon svakog izgubljenog trofeja zato što su nas ramazili igrom i trofejima u zadnjih par godina.
Btw. ja se smijem navijačima Reala, ali iskreno niti navijači Barcelone nisu bolji. Ja eto čitam neke komentare nakon ovog poraza od Atletica i ne mogu vjerovati koliko negative sam vidio. Ne govorim nužno za ovaj forum, nego općenito.
Toliko smo razmaženi da je to čudo. Ako ste navijači Barce više od 10 godina, onda zasigurno znate kroz što smo prolazili prije. Ovo je još uvijek ogromna prvilegija i ljudi trebaju biti malo objektivniji. Ne može se osvojiti baš svaki trofej svake godine, puno je faktora tu u igri. Ali ono što je sigurno je to da još uvijek živimo u vremenu kad igra najbolja generacija u povijesti ovog kluba i trebamo u tome uživati, a ne plakati i vrijeđati ekipu nakon svakog izgubljenog trofeja zato što su nas ramazili igrom i trofejima u zadnjih par godina.
Jel ovo tvoje prvo postanje od kad je Barca ispala od Atletika?
Nek si izasao iz misije rupe i ti malo, pa makar i nakon 4 dana..
Hahahha
zahtjevi za test liste iptv na mail: jmnemonic158@gmail.com
Pa naravno da je. Uvijek se povlačim od negative jer točno znam kakvi su komentari bili. Prodaj ovog, ovaj nije dovoljno dobar, trener nema pojma...
Nije to samo ovdje nego općenito, na raznim portalima poput indexa, 24sata je i puno gore. A što se tiče vas koji navijate za druge klubove, to me najmanje brine. Vaši komentari su nebitni, rezultati u zadnjih 10-ak godina govore za sebe i to je ono što boli. Zato i toliko veselje kod vas jer se vlastitim uspjesima ne možete veseliti.