FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.847.854
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
odjavljen
FC Barcelona

Čestitam na prolazu Atletica, vidjelo se da se jako puno zalazu za igru, tako reći ginu jedni za druge, ono s rukm Inieste je baš ispalo slučajno, šteta, slažem se da je Barca pokradena, a i bolje da nismo prošli, jer sve nekako izgledalo bezidejno, bez strasti, Neymar prenervozan, a Messi mi nije jasan, pa što on radi  u veznoj liniji??? Zašto on tu igra tijekom utakmice, pa on je napadač, a ne veznjak, čovječe, nek se sredi malo, Messi se boji "Panama papersa"  - kako kažete, kakve to ima veze s njim kad tako kako igra sada, ne vjerujem da igra loše zbog toga, nemojte izmišljati. Barcelona će se opet uzdignuti, nema straha,  pozdrav

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.4.2016 0:20 (keyofdestiny13).
16 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
Ramo kaže...
Da mi je znati sta je MSN radio u južnoj Americi...

nista, bolje da im je maradona nabavio neke kokaninđe barem bi igrali dobro

i jel ima tko podatak koliko je messi danas pretrcao? mislim da je manje kilometara napravio od babe koja ide svako jutro na plac po poriluk, salatu i rotkvice... opet se cuva za ljeto za copu americu kao prije 2 sezone kada se za sp cuvao

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.4.2016 0:00 (MrSkunk43).
10 godina
FC Barcelona

Kako sam ljut, strasno, odvratno, ne gledljivo, previse se muce, nitko ne pokusava pucat samo guraju u 16 a nista ne postizu, kvalitetnih ubacaja nije ni bilo. Penal ne dosududjen. Enrique samo suti ne zna sta se dogadja, ne zna se zaderati, probudit igrace, gospodin sjedi. Messia nema, covjek se ne trudi, ne zainteresiran je i sve vise mi ide na zivce, valjda nas je razmazio s time da uvjek igra na najvisem nviou. Vezni red nam je ubojit! Ma strasno, iznerviro sam se za cijelu vecer!! Na ljeto treba jedan visoki napadac i jako kvalitetan vezni igrac, nije ovaj Arda kalibar za Barcelonu, mozda je bio bolji danas od Rakitica ali nista nije napravio do sada. Jedino sto je bitno za ovu momcad je da se nastavi loza Inieste i Xavia, takvi nama igraci trebaju na sredini terena ako budemo imali takvu kvalitetu i napad ce fukncionirat. Koga to mi imamo, Ardu i Roberta???? Arda je vec sada star i nije se uklopio, mali Sergio mi je toplo-hladno, Iniesti polako prolazi vrijeme. Raketa je okej ali ocajno nam treba veznjak koji moze povuci, koji je jak u duelu, koji ima brzinu, pregled igre, lopte s ocima. 

Daleko je Enrique od loseg trenera, odlican je on i ocito je momcad navikla na njega ali stvarno bi se trebao ugledati na Simonea u nekim situacijama.

Evo moram spomenut Real. Samo zbog ovih balavca koji dolaze provocirat. Jedno je sigurno, Barcelona mozda je ispala al boga mi nece ni Real daleko sa svojom igrom. Pa toliko ste "sretni" da ste se sa onom jadnom igrom provukli do ove faze. Žalosno je reci da jos niste naisli na normalnog protivnika a vec ste u polufinalu, žalosno. Naravno u Petak izvlacite City, prolazite na guz ili mozda i ne? Real ce vrlo vjerovatno igrati Finale ako dobije City u Petak ali dobit ga nece. Poanta je da nemaju sanse sa onom igrom protiv Bayerna/Atletica. 

fakEEE Ti si druze zaboravio da je vama ove godine uspijeh pobjeda protiv Barcelone, ta ista Barcelona ce osvojiti Primeru i Kup, vi cete LP? Sa Zidaneom? Haha. Daleko je i tvoj Real i Zidane od Bayerna i Atletica, mozda vas i City nakanta u polufinalu, polako. Kao i svake godine ostat cete praznih ruku, ne mozete vi u isti koš sa Barcom, uvijek vam sve trofeje pokupi al barem ih je Real pobjedio  ako nista, uspjeh!

Ceka se nedjelja da se bodri klub koji se prati 10 godina, nema posustajanja i da je zadnji na tablici jer to je ono sto radi netko tko voli klub za koji navija! Barcelona ce uzeti ligu svaki pravi navijac bi u to trebao vjerovati, trebamo se nadati da ce se probuditi. To bi trebali znati pojedinci u ovoj temi, zar ne? Neki su dokazali da su samo djeca koja zavole klub koji osvoji LP, ove godine ce naci novi. Ionako treba imati malo stila da bi se mogao pohvalit da si navijac Barcelone, ne moze to svatko, pogotovo ne ekipa koja simpatizira velicanstvenu Barcelonu od dobitka trostruke krune. Pozdrav do novih pobjeda! 

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.4.2016 0:05 (el.šef).
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Barcelona je toliko dobra da u posljedne 2 godine od mogućih 6 osovjila 3 a imaju veliek šanse za još 2...Za 5 trofeja od 6 mislim da to ne može biit nikako ne uspojeh jer ipak to je trenutno ne dohvatljivo.

Momci nisu mogli pobjediti nadjčani smo i treba pouku izuvči iz ovog.Na ljeto treba dovesti 4-5 igrača.

Bartrina otkupna kluzula je 15 miliona eura a za Sandra se spominjalo 10-ak miliona.Munira pokloniti Getafeu a Vermalen čini se ide u Juventus...Z anjih 3ojicu kad bi skupili 30 miliona to bi bilo odlično.

This time next year we'll be millionaires
9 godina
neaktivan
FC Barcelona

Jos u prsloj tekmi u Barceloni se vidilo da su Suarez i Messi out, iako je Suarez dao 2 gola, nula nista i on i mesi. Veceras isto, Neimar se jadan i nesto trudio, ali tesko je igrati sa 2 igraca manje. Sezona duga, Barcelona nema sirinu i to je doslo na naplatu. Atletico tempirao formu, nabrijan odigrao na 120% i kada Barca odigra na 80% desi se ovo sto se veceras desilo.

Messi, mocan je on ima brojke, blablabla, ali Maradoni ni do koljena, zasto? Maradona je pijan i drogiran igrao svaku utakmicu 120%, ovaj Messi kada ga vdim da se ovako vuce po terenu, a nije mu ovo prvi put, imao je on vec par puta ovake epizode, nije to to. Da je Messi odigrao 100% u finalu SP protiv Njemacke Argentina bi pobjedila, znaci nije trebao 120%, samo da je odigrao realno koliko moze, ali nije, corak. Najbolji svih vremena? Kad ga vidis ovako bezvoljnog, nema sanse.

Michael Jordan, Petrovic, da li su ikada igrali preko .urca?

Senna, Schumacher, da li su ikada vozili preko .urca?

Maradona, da li je ikada igrao preko .urca?

Sampras, Federer, da li su ikada igrali preko .urca?

Nisu, zato su naj naj naj, pobjednici, pravi prvaci!!!

Da li i Messi moze stati u istu recenicu s njima to ostavljam vama da prosudite, ja kazem ne, nema sanse.

12 godina
MrSkunk43 kaže...
Ramo kaže...
Da mi je znati sta je MSN radio u južnoj Americi...

nista, bolje da im je maradona nabavio neke kokaninđe barem bi igrali dobro

i jel ima tko podatak koliko je messi danas pretrcao? mislim da je manje kilometara napravio od babe koja ide svako jutro na plac po poriluk, salatu i rotkvice... opet se cuva za ljeto za copu americu kao prije 2 sezone kada se za sp cuvao

bila je copa i prošle godine

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Malo razmišljam i shvatio sam da je Barca prošle sezone stalno igrala sa istih 11 kao i ove sezone.

Znači nije doevedn nijedan igrač da osnaži momčad.To je apsurdno.

Kako bih dogodine volio vijdeti Pogbu u sredini.Tek sad shvačam ptoznačiimati igrača koji može igrati u oba smjera,ima snagu,berzinu šut se obe noge i skok.A tehniku ne treba spominjati.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Da se mene pita na ljeto:

Prodati: Mathieu,Vermalen,Bartra,Adriano,Alves,Munir,Sandro

Kupiti: Marqinos/Laporte,Stones/Hummels,lijevi i desni bek,Gameiro/Mahrez,vratiti Suareza,i eventualno sredina ako bude para

Izgleda nemoguće ali jednostavno trebaju nam kvalitetni igrači,više mi se shere od igrača od 30 godina ili nekih polutalenata,trebaju pojačati konkureniciju na svim pozicijama,da se svi bore za svoje mjesto...

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.4.2016 0:20 (barcafan12).
13 godina
protjeran
FC Barcelona

ne znam zasto svi sada pricaju o transferima,kad je ova ista ekipa pregazila svaku ekipu u 40 utakmica,a prosle su sezone osvojili sve,nece dolazak pogbe ili odlazak bartre natjerati messija da potrci ili da igra na krilu.

17 godina
Bili su uigraniji...pauza radi cuda

Pa ni Bayern nije neki skup mladih skupih talenata, a konstanta su u Europi deset godina
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
10 godina

Sredina je najbitnija po meni. Netko tipa Pogba i Verratti da uskoci,  netko od njih dvojice. Dobro da, PSG ne zeli prodat malog Marca ali to je primjer.. Nesto tako nam treba i tek onda obrana i Mahrez, ovaj onaj to uopce nije nuzno koliko sredina koja prakticki upravlja i napadom i obranom, razmisli malo nikakav Mahrez pored jedng Pogbe ili Verrattia.

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Neznam čemu prodaja Sureza kad nema boljeg napadača od njega.To što Barca nije složila nijednu akciju u 2 utakmice nije njegov problem.Dao je 2 gola iz ničega u prvoj utakmici tako da prodaja Suareza ni u ludilu.

Pogba bi donio dimenziju više u sredini.Visoki napadač tipa Aduriz koji je jeftin a i dalje trpa ko lud.Jedan Gameiro ili Mahrez.

Zatim Hummels kao stoper.Desni bek mi ne pada na pamet jer vjerovatno ni nema nikakvih kvalitenih u ovom trenutku.

Gameiro 20 milina plus Halilović,Hummels 40-50 miliona,Aduriz besplatno....To je nekih 70 miliona eura.Toliki je planirani proračun za ljeto.

Sad pitanje je dali je Pogab treutno prioritet u sredini terena.Mislim da i nije jer uprava i struka još računaju na treunutne igrače.Ali budći da je stizalo ponuda od Engleza za Rakitića nebi toliko bilo ludo prodati ga i dati još novaca za Pogbu.

Ter Stegen - Alba-Hummels-Pique-Alves-Busqets-Iniesta-pogba-Suareuz-Neymar-Messi.

Nisam stavio Mascherana jer mislim da bi on mogao otići,Alvesa sam ostavio jer mi ne pada na pamet nitko tko bi ga mogao zamjeniti.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Problem je što jedan Pogba ili Veratti koštaju ko 3 Mahreza,a po meni sredina nije toliko kritična,štaviše i najbolje je pokrivena...slažem se da je obrana prvi problem,a bogami i u napadu treba netko,jer jadno je ako Lucho očekuje da će nešto napraviti sa Sandrom i Munirom,bezveze ih plaćaju a odigraju 5 utakmica u sezoni,jednostavno treba pojačati konkurenciju...ali tu je i sam trener problem koji očito nema autoriteta da se izdere ili motivira igrače,kao što to radi Simeone

13 godina
protjeran
Boixus Nois PS kaže...

Neznam čemu prodaja Sureza kad nema boljeg napadača od njega.To što Barca nije složila nijednu akciju u 2 utakmice nije njegov problem.Dao je 2 gola iz ničega u prvoj utakmici tako da prodaja Suareza ni u ludilu.

Pogba bi donio dimenziju više u sredini.Visoki napadač tipa Aduriz koji je jeftin a i dalje trpa ko lud.Jedan Gameiro ili Mahrez.

Zatim Hummels kao stoper.Desni bek mi ne pada na pamet jer vjerovatno ni nema nikakvih kvalitenih u ovom trenutku.

Gameiro 20 milina plus Halilović,Hummels 40-50 miliona,Aduriz besplatno....To je nekih 70 miliona eura.Toliki je planirani proračun za ljeto.

Sad pitanje je dali je Pogab treutno prioritet u sredini terena.Mislim da i nije jer uprava i struka još računaju na treunutne igrače.Ali budći da je stizalo ponuda od Engleza za Rakitića nebi toliko bilo ludo prodati ga i dati još novaca za Pogbu.

Ter Stegen - Alba-Hummels-Pique-Alves-Busqets-Iniesta-pogba-Suareuz-Neymar-Messi.

Nisam stavio Mascherana jer mislim da bi on mogao otići,Alvesa sam ostavio jer mi ne pada na pamet nitko tko bi ga mogao zamjeniti.

da,ta ekipa koju si naveo izgleda savrseno,ali sta cemo kad dodju utakmice kao ove u zadnje 3 tjedna,utakmice u kojima ce messi stajati na terenu i bit ce totalno beskoristan tj. igrac manje na terenu? messi je za mene najbolji igrac u povijesti i stvarno ga volim,al ovo sto radi u zadnje vrijeme je stvarno bezobrazluk.

13 godina
protjeran
FC Barcelona

Zasluženo ispali

11 godina
odjavljen
Mitch kaže...

Još jedan problem je što Enrique ne prilagođava postavu momčadima, nego baš uvijek igra 4-3-3.

To je vjerojatno najgora postava za igrati protiv 4-4-2, kad se igra širi na krila. MORAŠ imati 2 krilna veznjaka koja rade solidnu defanzivnu tranziciju, a to je Raketa s desne strane, i Iniesta s lijeve.

Po meni nije trebao početi tekmu sa Suarezom, ako je već mislio braniti rezultat što je suludo.

Zašto Barca ne počne koristiti formaciju 4-3-1-2 ili u 4-4-2, baš zato što Messi  ne igra  u napadu zadnjih utakmica, ovako im samo smeta u vezi, trebao bi Enrique promjeniti formaciju.

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.4.2016 1:12 (keyofdestiny13).
11 godina
odjavljen
kexzoR kaže...
Boixus Nois PS kaže...

da,ta ekipa koju si naveo izgleda savrseno,ali sta cemo kad dodju utakmice kao ove u zadnje 3 tjedna,utakmice u kojima ce messi stajati na terenu i bit ce totalno beskoristan tj. igrac manje na terenu? messi je za mene najbolji igrac u povijesti i stvarno ga volim,al ovo sto radi u zadnje vrijeme je stvarno bezobrazluk.

Alba zadnjih utakmica kiksa, a gdje je Adriano, kao zamjena za njega?

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Barca je sa 4-4-2 formacijom ubijala i to bez Messija.

Adriano je lošiji od Albe.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Adriano više nije ni za klupu, isto tako i mathieu i vermealen, obrana je kritična i to zadnjih par godina, treba podhitno mjenjati, veza je čisto ok, pogotovo ako arda proigra u što sumnjam, tu bi jedan verratti sjeo kao budali šamar, možda čak i dele ali, ako ga je netko gledao, odlična kontrola i pas, dosta brz za veznog i ima odličnu preglednost, vjerojatno nebi ni došao puno a vjerujem da bi bio jako dobar, ali koliko sam vidio, na ljeto će biti oko 60m budžet za transfere, možda malo više.... Napad treba odmora jer evo primjera, neymar, suki i messi imaju copu ove godine, i olimpijske igre ako im barca dopusti, znači cijelo ljeto praktički zauzeto i odmah na pripreme i nova sezona, treba netko dobar i pouzdan, po mogućnosti mlad koji može kako tako izgurat tekme tipa granada, las palmas itd itd, jer ovo se ne smije jednostavno događati, prošli početak sezone i polovicu ove godine smo bili superiorni i nitko nam ništa nije mogao i onda smo jednostavno pali i u par tekmi prokockali onih 11 bodova prednosti i sad smo spali na 3 od atma i 4 od reala, a valencija nam dolazi doma, sevilla u finalu kupa će isto bit grda tekma, pa sjetimo se samo što je bilo u finalu europskog superkupa.... A i nije mi jasno što je s Messijem, nikakav, nezainteresiran, stvarno mi nije jasno. Svakome se desi, i realu se desilo prije koju godinu, imali su 20,21 pobjedu u nizu i jednostavno su pali, a i tvrdim da real neće dalje od polufinala lp, imali su sretan ždrijeb i ništa više, čim im naleti jača ekipa, bayern/atm, ispadaju.

Nije sad nikakva tragedija jer smo ispali iz lp, ali stvarno sam mislio da ćemo obraniti lp, pogotovo uz ovaj trojac gore msn, koji je najbolji na svijetu i mislim da im nitko nije bilzu.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.4.2016 3:32 (Tommy_123).
15 godina
neaktivan

Ne znam da li vam je ovo dosta da shvatite da ste sretni što ste u top 16 momčadi svijeta, kamo li Europe?

Top 3 učinak nula, sredina trebala zaradit isključenje, o Suarezu ni ne govorim... Pogledajte malo u ogledalo za kog navijate i onda možda možete početi s****

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.4.2016 5:55 (The Unforgiven).
12 godina
FC Barcelona

Leo Messi, gdje si? Hahahaha 

zahtjevi za test liste iptv na mail: jmnemonic158@gmail.com
16 godina
manipulator kaže...

Leo Messi, gdje si? Hahahaha 

Vjerovatno leži i uživa u eurićima dok se ekipa pida gdje je. 

Battlelog: MUDO_HR
16 godina
FC Barcelona

Možda bi Barci bilo bolje da je primila onaj gol u prvom kolu jer bi sad morali napadati i stisnuti. A ne da se desilo obrnuto.

E da i to je kao karma jer ste se smijali što je Real popio dva komada od Wolfsburga.

16 godina

Tako je Jack Sparrow. 

Battlelog: MUDO_HR
17 godina
FC Barcelona

Nažalost po navijača, Barcelona je zadnje vrijeme u teškoj krizi. ovo jučer mi je izgledalo potpuno bezidejno pogotovo drugo poluvrijeme, gdje su 80% imali loptu o nogama, ali bez konkretnih prilika.

Messi, užas pa nije ništa tokom cijele tekme napravio, kao da ga uopće nije bilo.

Nije sad problem samo u Messiu, nego komplet ekipa je van ritma.

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/ http://www.mcsi-design.net/
11 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pa ovi tonu kao Titanic, ovim tempom će se zaustaviti kad dotaknu dno. Ne razumijem kako su se od onakve opasne momčadi koja melje sve, preko noći transformirali u ovu bezidejnu dosadu? Vi biste sada sve mijenjali i prodavali kao u Football Manageru, ali nije u tome stvar, mi sada možemo nagađati što je tu uzrok i da li se radi o nečemu što mi ne znamo, ali ovdje bode u oči nedostatak taktike i motivacije, a tu je glavni i odgovoran - trener, jer nitko ne sumnja u kvalitetu i sposobnosti igrača.

Da oni čak igraju svoju igru, stvorili bi i više šansi, ali toliko su usporili i kao da su totalno nezainteresirani da čak i klubovi iz donjeg dijela tablice mogu uspješno zaustaviti njihove tzv. 'prijetnje', a svaka bolja ekipa ih taktički jede za doručak, kao što ste mogli i vidjeti.

Ne znam za neke novopečene simpatizere, ali od 98-99 otkad intenzivno pratim Barcu sam vidio svega i svašta i dobro se sjećam i sezone 2006/07. Ako je uzrok ovome psihološki faktor, nek' angažiraju Ćiru da ih podigne :D

16 godina
FC Barcelona

Taktika protivnika u posljednje tri utakmice je ista. Stisnuta obrana i pustanje da igramo sa boka gdje smo za na glavu veoma slabi. 

Nasa se taktika i dalje svodi da pokusamo progurati balun kroz sredinu?

Za k MSN kada je previse gusta sredina. I dalje se pokusava uci sa loptom u gol i to je najveci problem. 

Mislim da tribamo imati vise udaraca izvan sesnaesterca , kako bi natralo suparnika da podigne liniju pri cemu bi lopta onda lakse mogla proc.

10 godina
FC Barcelona

Hahaha kako su mrzitelji Barce odmah dosli provocirat a kada je rusila sve pred sobom nije ih bilo na mapi. Tako ce se opet utisat kad Barcelona uzme dva trofeja a njihov omiljeni klubic nista. Tako to ide, jebiga zna se tko je gazda pa cak i kad je u krizi.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Neka,vidjet ćemo ko će se smijati na kraju sezone kad pojedini budu imali 0 trofeja,a neki barem 2...uglavnom,situacija nije bajna,Barci je ovo valjda zadnje upozorenje da se moraju trgnuti i naći problem koji se trenutno dešava među igračima,jer nemoguće je da zbog umora,nedostatka motivacije,ili nećeg trećeg ova ekipa koja je do samo prije mjesec,mjesec i pol rušila sve pred sobom,sada ne može sastaviti jednu akciju,mislim da je problem puno dublji,da li se nešto pokvarilu u odnosu među igračima,treneru ili šta već ne znam ali dužni su navijačima pokazati da je to i dalje ona ista ekipa koja je napravila niz od 39 utakmica bez poraza,kojoj se divio cijeli svijet kako igraju,da je i dalje MSN najbolji napadački trio u povijesti...idemo osvojiti ta 2 trofeja,spasiti sezonu,a onda iduće već napraviti neku rekonstrukciju jer pojedine stvari u klubu ne valjaju i to sad izlazi na vidjelo.

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.4.2016 16:57 (barcafan12).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nešto se desilo definitivno u komunikaciji MSNa, a 99% sam siguran da je Messi razlog i 500 golova.. Netko je nešto krivo rekao

"Zao mi je sto danas pare vladaju svijetom pa je postalo moguce da klubovi poput Barce budu konkurentni za trofeje a nikada nisu bili..." ©fakEEE
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice