FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.846.227
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Imam osjećaj da će spušit i ligu,kup je najmanje bitniji trofej tako da osvajanje istog ne mijenja sliku...vidjelo se odmah poslije onih remija i poraza u ligi da ne vuče na dobro,najveći problem MSN kojeg nema na mapi posljednjih utakmica,ponajviše Messija,on ima nekih privatnih problema,najvjerovatnije ona afera "Panama",gleda kako će izvući guzicu iz zatvora,hebe mu se hoće li zabiti 500.gol ili ne...ako sad ne naprave neki bitniji remont ekipe,a pod tim prvenstveno mislim prodaja par igrača tipa Alves,Mathieu,Sandro,Munir,Vermaelen onda ne znam šta očekivati,jednostavno Barca nema kvalitetne zamjene prema naprijed,i kad njima ne ide ne ide cijeloj Barci...ma ne znam šta više reći nego žalosno kako su shebali cijelu sezonu,do prije mjesec i pol sve izgleda bajno sjajno sad se treba boriti i za jedan trofej,sramota...

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Neznam jel samo ja to vidim, ali s Messijem nešto ne štima, nije to samo danas, posljednjih tjedana kao da glavom nije na terenu.

12 godina
protjeran
Re: FC Barcelona
kbenzema kaže...
Realno do tog nedosuđenog penala nebi došlo da je iniesti dal zasluženi crveni kod penala

Zanimljivo da ste se uzpirčali o poništenom golu Balea u El Clasicu koji je trebao doći da je Ramos dobio zasluženi crveni karton u 25. minuti...

Ipak je to UEFALONA.

Vidjet čemo ždrijeb u petak ako Real dobije City-a onda im treba osnovati posebn LP za njih pa nek si namještaju Getafe i Vallecano.

This time next year we'll be millionaires
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.4.2016 22:50 (Boixus Nois PS).
16 godina
neaktivan
Vazno da sad ne upropaste prvenstvo i kup imaju manje utk i ne toliko teske protivnike a ak tamo ovak budu igrali ne zasluzuju ni osvojit
12 godina
Box pa sta je to upitno naravno da ce city biti izvuce pozz
10 godina
Boixus Nois PS kaže...
kbenzema kaže...
Realno do tog nedosuđenog penala nebi došlo da je iniesti dal zasluženi crveni kod penala

Zanimljivo da ste se uzpirčali o poništenom golu Balea u El Clasicu koji je trebao doći da je Ramos dobio zasluženi crveni karton u 25. minuti...

Ipak je to UEFALONA.

Vidjet čemo ždrijeb u petak ako Real dobije City-a onda im treba osnovati posebn LP za njih pa nek si namještaju Getafe i Vallecano.

Šta fali Getafe-u?

16 godina
FC Barcelona

Heh, loše, krenilo se sa čuvanjem rezultata i pasivnom igrom kao da imamo 3-4 gola prednosti a ne jedan, nakon primljenog gola Atletico parkira autobus u svoj šesnaesterac i to je to. Barca se nalazi u neugodnoj situaciji iz koje se teško izvući obzirom da su ovi iz Madrida vrlo snalažljivi kod obrane. Igra nikakva, sa obe strane, utakmica dosadna, gotovo negledljiva.

Okrenuti se naprijed i osvojiti prvenstvo, izgleda da će proći još koja godina dok netko ne obrani LP.

Swedish latin super funk.
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Na ljeto mora biti velika čistiljka, zahvalit se alvesu, pikeu i pola klupe i dovest par dobrih mladih igrača, i još nisam doživio da je busi imao toliko grešaka danas, pa toliko nije imao u zadnjih 7,8 godina koliko je danas imao, to je još jedan ključan faktor.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
14 godina
neaktivan
Đapa club kaže...

Neznam jel samo ja to vidim, ali s Messijem nešto ne štima, nije to samo danas, posljednjih tjedana kao da glavom nije na terenu.

Kažem,odkad se pročulo za onu aferu sa pranjem novca on nije isti,nije stvar da ga neće samo gol nego jednostavno ne igra,nema volje,to mu se odmah vidi na faci,nema onog žara...

10 godina
neaktivan
FC Barcelona

Prošle sezone kada je Real ispao od Juventusa,navijači Barcelone su nas navijaće Reala pošteno isprdali.Ja nisam sad ovdje došo sprdat navijaće Barce nego iznjet svoje miljenje.Nisam dugo komentiro u temama reala i barce jer su mi dojadile dječije rasprave ko je bolji Messi ili Ronaldo...Budimo realni Barca je večeras pokradena,penal je čist ko suza,ali ja nemislim da je sudac napravio namjerno pogrešku,sudac je dobro sudio sve do te situacije koje je nažalost barcu koštala možda polufinala.Barca trenutno igra loše,možemo reći da su u sličnoj situaciji ko Real prošle sezone,znaći Real je prvo polusezonu odigro odlićno ,pa je drugu sezonu sve lošije i lošije igrao.Ja se nadam da će barca nastaviti svoj loš niz i da će Real na kraju biti prvi :D iako realno to će biti jako teško,zapravo mislim da će Atletico na kraju završiti prvi,a barca druga.

https://www.youtube.com/watch?v=1EAHz5PgHa0
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Pique nije toliko loš kakavih ima.

Treba se rješiti Munira,Sandra,Vermaelena,Alvesa ,Adriana i ostalih koji svojim ulaskom u igru ne mogu pomoći momčadi.

Uvijek imamo jedan te isti tip igrača nikad nismo imali raznvrsnost u napadu pa da ako neide igrom a netko da gol glavom iz skoka ili kornera.

Da smo na klupi imali nekog skakača sigurno bi bili opasniji i imali još koju priliku a ne ovako gdje je sve završilo na glavi Godina.

14 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...
Đapa club kaže...

Kažem,odkad se pročulo za onu aferu sa pranjem novca on nije isti,nije stvar da ga neće samo gol nego jednostavno ne igra,nema volje,to mu se odmah vidi na faci,nema onog žara...

Da zaista neznam jeli do te afere, ali s Messijem nešto ne funkcionira, a to se jako oslikava na igru Barcelone. Posljednje tri utakmice kao da mu se neda biti na terenu, niti mu uopće nije do nogometa, ali pošto je najbolji na svijetu zna da mora obavit posao i da nema pravo na pauzu, koja mu je prijeko potrebna.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Problem je što Barca nije dovela nijedno pošteno pojačanje,Arda i Vidal su to bili samo na papiru,a nisu ništa pokazali,što je najgore nisu ni mladi pa da možeš računat na njih kroz par sezona...isto tako nisu se ni riješili igrača koji su davno trebali otić i to je problem....Barcinih prvih 11 je igralo fantastično napravili su taj nevjerovatni niz i onda je došao taj pad forme,motivacije,ko zna šta i jednostavno nema kvalitetnih zamjena,što više zamjene su nas i koštale u ligi...jednostavno na ljeto napraviti veliki remont isto kao prije 2 sezone...

17 godina
barcafan12 kaže...
Đapa club kaže...

Sad bih da forum ima video uploader pokazao vam nesto.

Ajde gledajte highlightse, pazite malo na desni kut ekrana 2. poluvremena

Barca nema NIKOG na Felipe Luisu, točno tamo gdje bi Messi trebao biti, ali ne, on stoji na 30 metara, ponekad čak i IZA Inieste?!?!?

Felipe je večeras bio MVP iz sjene definitivno. Najkonkretniji igrač na terenu uz Griezmanna.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
13 godina
protjeran
FC Barcelona

svaka cast atleticu na apsolutno zasluzenoj pobijedi i svim srcem zelim da osvoje ligu prvaka,svaka cast diegu cholu simeoneu i njihovim navijacima na podrsci,dao bih oba bubrega i isao na dijalizu cijeli svoj zivot samo da mi imamo takve navijace i trenera koji zive za klub. nasi su se momci u ova 3 tjedna popisali po svemu sto su napravili u ovoj sezoni.poraz u sportu nikada nije problem niti ce ikada biti,problem je nezalaganje i cesanje po jajima tijekom utakmice,zao mi je masherana i inieste koji imaju preko 30 godina,a moraju trcati dok neki od 20 godina stoje i ne rade nista za ekipu.

10 godina
Boixus Nois PS kaže...

Treba se rješiti Munira,Sandra,Vermaelena,Alvesa ,Adriana i ostalih koji svojim ulaskom u igru ne mogu pomoći momčadi.

Uvijek imamo jedan te isti tip igrača nikad nismo imali raznvrsnost u napadu pa da ako neide igrom a netko da gol glavom iz skoka ili kornera.

Da smo na klupi imali nekog skakača sigurno bi bili opasniji i imali još koju priliku a ne ovako gdje je sve završilo na glavi Godina.

Ako im treba netko tko će zabijati glavom, onda je to Mandžo.

12 godina
protjeran
matrix777 kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Ako im treba netko tko će zabijati glavom, onda je to Mandžo.

Pa takav tip igrača...Ne treba puno znati nego samo skočiti i prebaciti na drugu stranu.Možda neki stariji tipa Aduriz.

Nemamo šute izvana , nemamo centaršut, nismo imali kombinatoriku , nemamo na koga nabaciti...Tako se ne može pobjediti bunker.

Ali ako već ne možeš pobjediti nemoj primiti gol...

Kiksevi Jordia Albe su nas koštali 3 boda protiv Reala i sada ispadanja iz LP.(Naravno bilo je još loih igrača ali ovo su direktne greške),

12 godina
FC Barcelona

iskreno se kao navijač barcelone nadam da će i la ligu ispustiti da se nauče malo pameti

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.4.2016 23:21 (Del_Boy97).
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Treba ojačati momčad na ljeto sa klasama...Barca ima pravo otkupa Saula iz Atletca koji je strašan igrač.Koke je pokazao da je klasa igra u oba smijera stvarno vrh igrač.

Treba kupiti jednog Marqinhosa ili Laportea a u napada barem 2 igrača . Gamiero i neki visoki napdač bi bili dobre opcije.

Mislim da bi Alve smogao lagano za Kinu ali opet nema zamjene za njega.JedanBellerin je rekao da ne želi z Arsenala a od ostalih i nema nekih rješenja.

Prodat Munira,Sandra,Bartru i Vermalena za 40-50 milina eura i dovesi prave igrače.Ovo je srmaotno da Barca nema nijedne zamjene.

10 godina
FC Barcelona

Smiješni su mi mediji i ovaj naš Drago  Ćosić, neka mi netko objasni po čemu je ovo VELIKO IZNENAĐENJE što je Atletico izbacio Barcu? Šta je Atletico = Sparta prag? Ispada da jedino real smije pobjediti barcelonu da ne bi bilo "iznenađenje". Takvim izjavama se podcjenjuje atletico koja je odlična momčad. 

Nekad su Ajax i Milan žarili i palili, sve prolazi s vremenom, no apsurdno je pobjedu atletica nad bilo kim na svijetu nazivati iznenađenjem.

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.4.2016 23:33 (matrix777).
12 godina
Boixus Nois PS kaže...

Treba ojačati momčad na ljeto sa klasama...Barca ima pravo otkupa Saula iz Atletca koji je strašan igrač.Koke je pokazao da je klasa igra u oba smijera stvarno vrh igrač.

Treba kupiti jednog Marqinhosa ili Laportea a u napada barem 2 igrača . Gamiero i neki visoki napdač bi bili dobre opcije.

Mislim da bi Alve smogao lagano za Kinu ali opet nema zamjene za njega.JedanBellerin je rekao da ne želi z Arsenala a od ostalih i nema nekih rješenja.

Prodat Munira,Sandra,Bartru i Vermalena za 40-50 milina eura i dovesi prave igrače.Ovo je srmaotno da Barca nema nijedne zamjene.

20-25 milja max ta trojica klošara i jadan nebio ovaj vermalen osakaćen povredama

13 godina
protjeran
Ljudi,budimo realni,mi imamo vrhunske igrace,problem je nezalaganje I nepostivanje kluba.
12 godina
FC Barcelona

"Kolo od sreće uokoli vrteći se ne pristaje: tko bi gori, eto je doli, a tko doli gori ustaje." Ivan Gundulić

17 godina
kexzoR kaže...
Ljudi,budimo realni,mi imamo vrhunske igrace,problem je nezalaganje I nepostivanje kluba.

Problem je trener

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Nije problem trener.Zna se da je Barca s aovim trenerom osovjila sve prošle sezone.

Porblem je uprava klua koja na zimu nije mogla dogovriti posudbu Nolita zbog financijskog fair-playa.

Da smo imali kvalitetnu zamjenu sigurno bi mogli odmoriti pojedine igrače...

Sredina je fizički slaba.Svi su nas tu pjeli u duele...Nije toliko ni lud trenasfer Pogbe u barcu ako im se da relativno nrimalna cifra.

Sve u svemu ove sezone nam je falilo svejžine a pad je kad tad morao doći.

13 godina
protjeran
Boixus Nois PS kaže...

Nije problem trener.Zna se da je Barca s aovim trenerom osovjila sve prošle sezone.

Porblem je uprava klua koja na zimu nije mogla dogovriti posudbu Nolita zbog financijskog fair-playa.

Da smo imali kvalitetnu zamjenu sigurno bi mogli odmoriti pojedine igrače...

Sredina je fizički slaba.Svi su nas tu pjeli u duele...Nije toliko ni lud trenasfer Pogbe u barcu ako im se da relativno nrimalna cifra.

Sve u svemu ove sezone nam je falilo svejžine a pad je kad tad morao doći.

umor nije problem,kako nikada nisu umorni ljudi koji moraju variti na suncu na +40 stupnjeva cijeli dan,a to im je placeno 3,4 tisuce kuna,i u ostalom nasi igraci ne mogu biti umorni s obzirom da nisu trcali zadnja 3 tjedna.

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.4.2016 23:44 (kexzoR).
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Što je onda problem,?Nisu htjeli??

Da ljudi su radili cijele sezone i meli sve pred sobom pa su odlučili da im se neda više.To su priče za Fakea i ostale fanboyse.

12 godina
FC Barcelona

bojim se da ćemo ove sezone izgubit nekoga iz MSN trojca, jer bez titula, nema ni love za njihove astronomske plaće

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Trener vam je toliko los samo ste vi zaslijepljeni njegovim ucinkom od prosle godine... 

A na tom ucinku on moze biti zahvalan cisto iz razloga sto su svima redom PSGu, Realu, Bayernu, Juventusu i ostalima bila ozlijedena i nisu protiv vas igrala barem 2-3 igraca... 

Trener je rupa kojoj se i ove godine posrecilo da su se nasli MSN i tu je uprava napravila vrlo dobar posao... 

Ima on zasluge sto je npr. uspio te 3 velicine spojiti u prijateljski trio jer je to vrlo opasno da sebicnost ne nadmasi njihove mogucnosti, ali i to je upitno... 

Jako los trener koji stalno igra jedan te isti sustav i procitan je odavno... 

Na Zidaneu se vidi kvaliteta, zna se prilagodit i pobjedit protivnika... Guardiola je opet bio drugi svijet za Enriquea sada kao i za sve trenere koji su dosli poslije njega na klupu Barce...

I za kraj, Barcelona=Messi... Kad Messi igra dobro, i Barcelona igra dobro... 

Kad Messi ode u penziju, Barca se vraca u spilju iz koje je dosla na njegovim ledima... 

Ove igrace sto je Boixus nabrojao ja nebi besplatno u Real Castilli a za njih mozete pokupit maximalno 20milja... 

Prijelaz generacija vam slijedi jer cijelo vrijeme kupujete igrace na izmaku karijere...

I za kraj Messi je spreman za polufinale, jos samo da ga Casemiro napokon izvadi iz dzepa i da mu da pogleda tekmu...

13 godina
protjeran
Boixus Nois PS kaže...

Što je onda problem,?Nisu htjeli??

Da ljudi su radili cijele sezone i meli sve pred sobom pa su odlučili da im se neda više.To su priče za Fakea i ostale fanboyse.

mislim da je problem u njihovim glavama,izgubili su samopouzdanje,a nema ih tko motivirat i ohrabriti.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice