FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.812
|
čitano: 6.706.735
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
FC Barcelona
"The actual playing time tonight was 57 minutes and 23 seconds."
Znači pola sata su ukrali izležavajući se, izvodeći prekide i sve ostalo. I onda mi netko kaže da je Atletico igrao dobro i zaslužio bilo što drugo osim poraza.

Došli su krasti vrijeme i braniti se sa 11 igrača u svojih 16 metara, igrajući prljav nogomet. Kad igraš tako, onda ti se dogodi i ono što je napravio Torres. Debilan prekršaj, nije bio ni blizu lopte, a da ne kažem da je već i prije tog drugog žutog kartona napravio debilan prekršaj koji mu je sudac oprostio. Ali ajmo, UEFAlona.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
FC Barcelona

Stvarno mi nisu jasni neki ljudi. 

Ok sudac se malo pogubio, ali da netko opravdava igru ovih mesara e pa to ne shvaćam. Oni su 90min igrali na granici žutog ili crvenog kartona.

Torres je pokaza da je u glavi jedan običan tikvan. Onako sjebati svoju ekipu i onda srati da nije bio žuti ili što ja znam. 5min prije isključenja je napravio još gori prekršaj di je sudac pustio prednost za barcu i progledao mu kroz prste i onda on opet ide onako nepotrebno na polovini igrališta. Tikvan i ništa drugo.

Suarez je možda triba dobiti isto dva žuta, ali bogami i Lucas i onda je moga biti i penal na Messiju.

Ljudi ne kenjate bezveze. Barca je zasluženo dobila a Atletico može kriviti za poraz najviše  tikvana Torresa.

Battlelog: MUDO_HR
16 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
Nisan gleda utakmicu. Sta se desilo?
Ovi dali gol i branili se do kraja utakmice sa 11 igraca i krive suca sta nisu dobili?
Pa nije prvi put da se tako sta dogodi Barci?
11 godina
neaktivan
FC Barcelona

Znaci Simeone ne krivi torresa za crveni karton, vec suce. Pa koliko on smece moze biti. Znaci
oba starta su bila na igraca, torres uopce nije isao prema lopti, vec cisto na igraca i oba kartona
su zasluzena, s tim da mu je sudac vec oprostio jedan grubi faul. Nakon takvih startova, ons e idiot buni. Pa sramota.
I sad simeone se naso prozivat suca, ali i neki igraci atletica. Najveca i jedina krivica ide torresu jer je glup, pa je isao na
centru raditi naki faul.  A onda je tu i simeone cija igra protiv jacih klubova se temelji na grubosti, vecinom igraju toliko agresivno,
pa i prljavo, da su uvijek na rubu kartona. Sta bi suci trebali im dozvoliti da nekom nogu polome prije neg ih iskljuce...

Sto se tice Suareza i on je trebao dobiti crveni karton. Sta se s njim dogada, prvo protiv reala nepotrebno rukom 
udara po vratu suparnika i dobije zuti, a sad protiv atletika opet ima svoje ispade. Neka ga lucho smiri, jer bi mogao
napraviti stetu Barci kao sto je torres sinoc Atleticu.

Inace osim torresa i suareza koji je crveni trebao dobiti, bilo je jos sumnjivih situacija u 16 metara atletica,
ali to oni ne spominju, a i jos jedan igrac taletica je mogao pocrveniti, naravno ni to ne spominju. 
I naravno sad radi torresove gluposti oni optuzuju Uefu, Barcelonu i slicno, pa jadan si simeone,
i upravo je pokazao stranu sebe koja mu nije na cast. A da je pravi trener, lupio bi koji samar torresu za
njegovu glupost, pa da drugi put malo promisli. 

Najbolje situaciju sa torresom opisuje Rio Ferdinand.
(“Ponio se sramotno i treba se sramiti, napustio je suigrače. Već je požutio i dao je priliku sucu da
razmisli o davanju još jednog. Kao trener bih ga rasturio u svlačionici nakon utakmice,”) kazao je
Ferdinand.

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Na stranu to suđenje i zasluženi crveni karton...Zanima me kako to da se opet mučimo protiv bunkera...Nije li očito da je sredina prenapučena i da nam treba prodor sa krila i šut sa vanjskih pozicija.

Ne može Messi igrati u sredini u ovakvoj formaciji...Jednostavno to loše izgleda.Tako je bilo protiv Reala a tako smo se i jučer mučili.Nema smisla to.

Dosada kad smo igrali sa Messijem na krilu bez većih problema bi pobjeđivali.

Kad igraš protiv ovakve defnazivne ekipe ne smiješ primiti gol ne u ludilu inače si na****.

Mislim da je vrijeme da se na ljeto dovede nekakav visoki igrač od 2.5 m samo da skače u ovakvim utakmicama.Recimo Aduriz.Njabolji igrač glavom na svijtu poslije Ronalda.Nije sluačajno dao 30 golova ove sezone.

Pa nek onda stave 18 igrača u 16 metara.

Messi mora na krilo i stvarno je čudno da odjendm igra u sredini osim možda jer je Messi tako odlučio!?

This time next year we'll be millionaires
15 godina
FC Barcelona

A sto je sa Busquetsom koji je napravio puno tezi prekrsaj od Torresa i nije dobio zuti u prvom poluvremenu.

Kasnije je dobio zuti u drugom i igrao do kraja.

Sudacka struka se slaze da Torres nije imao namjeru i da nije bilo za drugi zuti. 

BE HAPPY 要開心 : )
15 godina
FC Barcelona
Mislim da je očito zašto je Messi igrao u sredini protiv Reala i protiv Atletica. Vidljivo je iscrpljen nakon nastupa za Argentinu i općenito utakmica svaka 3 dana. Nakon što se vratio iz Argentine, prebačen je u sredinu jer tamo ne mora toliko trčati kao na krilu. Ove sezone igra fenomenalno na krilu, čak i u fazi obrane odlično odrađuje posao i radi za ekipu. Mislim da Luis Enrique nebi bezveze eksperimentirao u važnim utakmicama već je tu stvar nečeg drugog. A umor mi izgleda najlogičniji. Ovakve utakmice se bez Messija ne mogu igrati, pa se našlo nekakvo rješenje.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
Joe Cooker kaže...

A sto je sa Busquetsom koji je napravio puno tezi prekrsaj od Torresa i nije dobio zuti u prvom poluvremenu.

Sudacka struka se slaze da Torres nije imao namjeru i da nije bilo za drugi zuti. 

"Sudačka struka" = mrzitelji Barce sa hrvatskih portala i foruma

Gledao sam emisije poslije utakmice na njemačkom kanalu, a poslije toga i na engleskom sa Riom Ferdinandom. Svi se slažu da je Torres napravio glupost i zasluženo je isključen.

"Nije bilo namjere"

Daj me nemoj j*bati. Busquets mu je prugarao loptu 2 metra dalje, a on je nasrnuo na njegovu nogu kao debil. Ni blizu lopte nije bio nego je išao ravno na njegovu nogu.

13 godina
antimadridista kaže...
Joe Cooker kaže...

"Sudačka struka" = mrzitelji Barce sa hrvatskih portala i foruma

Gledao sam emisije poslije utakmice na njemačkom kanalu, a poslije toga i na engleskom sa Riom Ferdinandom. Svi se slažu da je Torres napravio glupost i zasluženo je isključen.

"Nije bilo namjere"

Daj me nemoj j*bati. Busquets mu je prugarao loptu 2 metra dalje, a on je nasrnuo na njegovu nogu kao debil. Ni blizu lopte nije bio nego je išao ravno na njegovu nogu.

Jbg kad je Busquets u razini glume sa Ronaldom pa lako pogura taj zuti. Mada Torres onaj drugi zuti nije nikako zaradio, kad se Busquets onako hladno digno koda mu nista nije a 5min prije mu '' otkinulo '' nogu. Pokazat drugi zuti napadacu za faul na centru igralista, bez namjere ajde bjezi. Poslije toga jos tezi prekrsaj Busq napravi i ne dobije nista, Suarez itd... 

Ja ne volim ta shranja da se tekme namjestaju... al ako cemo gledat sa normalnog stajalista Barcelona je do crvenog kartona bila u drugom planu ( osim onog udarca glavom Neymara )... poslije toga, igrac vise na njihov nacin igre je vrhunski potez. At. Madrid je ostecen i to dobro ostecen. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina
Čovjek je dobio žuti karton i nije igrao do kraja. Barem pogledaj utakmicu pa komentiraj.
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
15 godina
FC Barcelona
Daj me nemoj j*bati sa tom pričom o Busquetsu molim te. Prekršaj je bio za žuti, Busquets se odmah ustao. Sad bi ti gledao pod kojim kutem je pao na zemlju samo zato što je riječ o Busquetsu, iako je prekršaj bio debilan i za čisti žuti karton.

Da ne kažem da je onaj drvosječa Lucas Hernandez također zaslužio crveni za divljački prekršaj na Neymaru u stilu Šimunića protiv Srbije.

Baš mi je nevjerojatno da se svaka hebena odluka gleda kroz milijuna povećala kad je riječ o Barci, iako je prekršaj očito bio za žuti. Kad mi pričamo o nekim situacijama kad je oštećena Barca, onda dolazite ovdje u temu ismijavati nas i govoriti nam da smo teoretičari zavjere i slično. Možete ga svi skupa lagano popušit.
11 godina
neaktivan
Joe Cooker kaže...

Stavi link od Busquetsa na sta tocno mislis.

Koja to sudacka struka se slaze da Torrres nije imao namjeru?? Pa ono sto vecinom
izjavljuju do sada da optuzuju Torresaza glupe porekrsaje. A ovo da nije imao namjeru.
Pa ajde malo pogledaj startove pa ces viditi da uopce ne ide na loptu, niti moze do lopte,
vec ide tocno u noge protivnickim igracima.

A isto tako da te pitam, ako ja nemam namjeru nekoga polomiti, a uklizem s leda
i polomim ti nogu, a pritom uopce ne dodem do lopte. da li cu dobiti karton?=? Naravno da hocu, imao ja
namjeru ili ne uklizao sam s leda, a pravila kazu da je to karton. 

Uostalom, taj faul torresa je tako glup, ici copvjeku s leda tak agresivno, na sredini terena, 
gdje nikakve opasnosti nema i nema nikakve potrebe uopce ici tako, to  je glupost igraca.
I da torres je prije iskljucenja vec napravio jedan grublji faul koji mu je sudac progledao kroz prste.
Pa koliko puta mu se treba pustati i oprastat??

15 godina
Šime, tvoje gluposti se više ne pikaju ovdje. Teško da možeš više ikog isprovocirati. Zato odmagli i negdje drugdje prodaji maglu u teglama.
13 godina
x18x05x kaže...
Šime, tvoje gluposti se više ne pikaju ovdje. Teško da možeš više ikog isprovocirati. Zato odmagli i negdje drugdje prodaji maglu u teglama.

Tko koga pika ? 

Tesko je bit objektivan navijac ? Za to treba bit kapacitet. No aj, sve ok. 

15 godina
Ti nisi navijač, nego provokator i troler. Tvoja objektivnost, daleko je poznata. Ne
15 godina
SimeKZ kaže...
x18x05x kaže...

Tko koga pika ? 

Ma da, strašno si objektivan. Pričaš o navodnoj glumi Busquetsa samo zato što je to bio Busquets, iako je očito da nije odglumio nego je bio čisti prekršaj. To je tvoja objektivnost.

11 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

"Nije bilo namjere"

Jbg kad je Busquets u razini glume sa Ronaldom pa lako pogura taj zuti. Mada Torres onaj drugi zuti nije nikako zaradio, kad se Busquets onako hladno digno koda mu nista nije a 5min prije mu '' otkinulo '' nogu. Pokazat drugi zuti napadacu za faul na centru igralista, bez namjere ajde bjezi. Poslije toga jos tezi prekrsaj Busq napravi i ne dobije nista, Suarez itd... 

Ja ne volim ta shranja da se tekme namjestaju... al ako cemo gledat sa normalnog stajalista Barcelona je do crvenog kartona bila u drugom planu ( osim onog udarca glavom Neymara )... poslije toga, igrac vise na njihov nacin igre je vrhunski potez. At. Madrid je ostecen i to dobro ostecen. 

Ti gledas sa normalnog stajalista?? Daj nemojk je*at.  Ajde jbte led i vidi udarac po  stajnoj nozi 
bussquesta i to s leda.  Ti kazes da je busquets to odglumio, pa recimo da malo i je teatralan bio, svejedno 
je faulk za karton. ILI ti mislis da za karton ide samo onda kad se ozbiljno nekoga povredi??
Daj nemoj mi tu o nekom normalnom stajalistu, a kad video sve pokazuje. I Vidi se dobar udarac torresa po
straznjem dijelu stajne Busquestove noge. Ja tu ne vidim neki pokusaj da torres dode do lopte,
vec udarac u straznji dio stajne noge.

UOSTALOM, torres je prije toga vec imao jedan grublji start sto mu je sudac progledao kroz prste vec.
Pa koliko puta da mu pregledava?? Atletico uvijek igra grubo na rubu kartona  protiv Barce i to se zna.
Jer jedini nacin da ih neutraliziraju je agresijom, a kod atletica ta agresija ipak prelazi okvire dopustenog.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.4.2016 13:05 (danny_2).
16 godina
FC Barcelona

Nije mi jasno kako možete braniti tikvana Torresa?

Lik je sjeba prvo svoju ekipu i sebe. Sad ga nema u uzvratu.

Atletico je do tad bio bolja ekipa, bolje su stajali na terenu i pretrčali su mislim 6km više od Barce i bili su opasniji.

Sudac je općenito bio katastrofa. 

Sergio je triba dobiti žuti za onaj prkšaj u prvom poluvremenu, ali je isto tako moga dati Barci penal. Moga je isključiti Lucasa i Suareza... Moga je na kraju i Gabiju dati koji karton....moga je Oblaku dati žuti za odugovlačenje još u prvom poluvremenu itd...

Uhvatili ste se samo kvazi grešaka za Atletico a one što za Barcu nije sudio ste zaboravili.

11 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Mislim da je očito zašto je Messi igrao u sredini protiv Reala i protiv Atletica. Vidljivo je iscrpljen nakon nastupa za Argentinu i općenito utakmica svaka 3 dana. Nakon što se vratio iz Argentine, prebačen je u sredinu jer tamo ne mora toliko trčati kao na krilu. Ove sezone igra fenomenalno na krilu, čak i u fazi obrane odlično odrađuje posao i radi za ekipu. Mislim da Luis Enrique nebi bezveze eksperimentirao u važnim utakmicama već je tu stvar nečeg drugog. A umor mi izgleda najlogičniji. Ovakve utakmice se bez Messija ne mogu igrati, pa se našlo nekakvo rješenje.

To sto je messi bio u sredini, koji god razlog bio nije nam pomoglo bas.. Pa ako messi ne moze trcati, onda u sredini terena stvara samo pomutnju.
Jer ima ga u sredini, a kao da ga i nema ako ne moze trcati. Suigraci ga vide da je tu, racunaju na njega, a on hoda.
Uostalom stvara guzvu u sredini i vise stete u nekim trenucima nego koristi kada igras protiv tako zgusnute obrane.
U takoj utakmici sirina je jako vazna, ono sto je rdaiuo neymar, sa krila prema sredini i bio je opasan. 
Nase desno krilo je bivalo dosta i prazno, pa je tamo alves dolazio, ali vidi se da mu je falio messi tamo.
Ovako su se u sredini gurtali rakitic, messi i iniesta. Mogao je messi biti na krilu i raditi onoliko koliko moze,
ali barem bi u fazi napada onda bio koristan, a u obrani bi se ionako pokrivalo s drugim igracima.

Kazes da mislis da lucho nebi experimentirao u vaznim utakmicama. Ali upravo je to radio jucer. Kako?
Pa stavio je rafinhu mjesto rakitica. I to rafinhu koji mjesecima nije igrao i to ga stavio mjesto rakitica koji ima
jako odgovornu ulogu u barceloni.Tako da na neki nacin upravo je experimentirao. 
Messi nam treba na krilu. na zalost vremena za odmor bas i nema, sada treba dobiti u prvenstvu. A to ce isto biti tesko.
tek nakon te utakmice imat ce nnesto vremena da ih odmori.

11 godina
protjeran
Ima li ko link od tog prekršaja Lucasa Hernandeza nad Neymarom?Nisam go ni vidio
13 godina
antimadridista kaže...
SimeKZ kaže...
x18x05x kaže...

Tko koga pika ? 

Ma da, strašno si objektivan. Pričaš o navodnoj glumi Busquetsa samo zato što je to bio Busquets, iako je očito da nije odglumio nego je bio čisti prekršaj. To je tvoja objektivnost.

Da se drzo za nogu koda je odsjecena ? Je. Da se usto nakon par minuta i nastavio normalno ? Je. O cem mi pricamo. Zato i postoji ona: '' Treba znat past ''. 

Torres imbecil koji je shebo ekipu? naravno da je, moras bit kreten da nakon prvog zutog ides ko konj na loptu i na kraju umjesto lopte pokupis igraca. No, isto tako je sudac previse dramatiziro za jednu i drugu stranu, od koje je na kraju Atletico osto ostecen. 

14 godina
SimeKZ kaže...

Da se drzo za nogu koda je odsjecena ? Je. Da se usto nakon par minuta i nastavio normalno ? Je. O cem mi pricamo. Zato i postoji ona: '' Treba znat past ''. 

Torres imbecil koji je shebo ekipu? naravno da je, moras bit kreten da nakon prvog zutog ides ko konj na loptu i na kraju umjesto lopte pokupis igraca. No, isto tako je sudac previse dramatiziro za jednu i drugu stranu, od koje je na kraju Atletico osto ostecen. 

Sigurno da je Busquets preuveličao jačinu udarca ko što radi i hrpetina drugih igrača, ali to ne mijenja činjenicu da je faul bio za drugi žuti karton. Možda ne bi bio, da mu je to bio prvi gluplji start nakon opomene, ali ovako po meni je. Općenito vlada to neko uvjerenje da taj drugi žuti karton mora biti valjda na granici crvenoga da bi se smio pokazati. Onaj faul Busquetsa je li-la, ali mislim da mu je to bio prvi faul na tekmi pa mu je progledao kroz prste. 

ATM s jedne strane može biti sretan što nisu dobili još 2-3 crvena zbog odugovlačenja, ali da je mogla i Barca ostat s igračem manje, mogla je. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
SimeKZ kaže...

A kakva bi tek priča bila da je sudio Barci penal i da je isključio Lucasa i Suareza? Dva igrača manje za Atletico i penal za Barcu.

A najžalosnije je to da je tako trebalo biti.

15 godina
FC Barcelona
Čekaj malo, o čemu ti pričaš? Znači Busquets je morao biti iznešen van s terena da bi ti povjerovao da je to bio faul za žuti karton? Znači da bi sudac dodijelio žuti karton, igrač koji je fauliran ne smije se ustati i nastaviiti utakmicu? Kakva je to logika stvarno mi nije jasno.

Torres nije bio ni blizu lopte nego je dobro zahvatio Busquetsa po stajnoj nozi. Opravdano dobio žuti i Busquets se ustao i nastavio igru. To što ti misliš da je Busquets morao ostati bez noge da bi mu ti povjerovao, to je samo tvoj problem i ničiji drugi.
16 godina
Hexfire kaže...
SimeKZ kaže...

Sigurno da je Busquets preuveličao jačinu udarca ko što radi i hrpetina drugih igrača, ali to ne mijenja činjenicu da je faul bio za drugi žuti karton. Možda ne bi bio, da mu je to bio prvi gluplji start nakon opomene, ali ovako po meni je. Općenito vlada to neko uvjerenje da taj drugi žuti karton mora biti valjda na granici crvenoga da bi se smio pokazati. Onaj faul Busquetsa je li-la, ali mislim da mu je to bio prvi faul na tekmi pa mu je progledao kroz prste. 

ATM s jedne strane može biti sretan što nisu dobili još 2-3 crvena zbog odugovlačenja, ali da je mogla i Barca ostat s igračem manje, mogla je. 

Navijač Reala, ali jako realan.

Svaka čast care. 

13 godina
Boixus Nois PS kaže...
Ima li ko link od tog prekršaja Lucasa Hernandeza nad Neymarom?Nisam go ni vidio

od 7:32 do 7:50

Ayee!
15 godina
FC Barcelona
Ma stvar je vrlo jednostavna. Kad igraš na rubu kartona i izazivaš na taj način, onda ti se dogodi to što se dogodilo Atleticu. Ne možeš cijelu utakmicu udarati i igrati prljavo i onda očekivati da ćeš proći nekažnjeno.

Atletico je takva ekipa i to sam i očekivao od ove utakmice. Kad igraju protiv nekoga koga ne simpatiziraš, onda je lako za njih navijati. Ali tek kad igraju protiv tvoje ekipe shvatiš koliko su zapravo tvrd orah i igraju na rubu čitavo vrijeme. Naporno za gledati stvarno. A da ne govorim da su doslovno ukrali pola sata i da je bilo samo 57 minuta čiste igre.
13 godina
antimadridista kaže...
Čekaj malo, o čemu ti pričaš? Znači Busquets je morao biti iznešen van s terena da bi ti povjerovao da je to bio faul za žuti karton? Znači da bi sudac dodijelio žuti karton, igrač koji je fauliran ne smije se ustati i nastaviiti utakmicu? Kakva je to logika stvarno mi nije jasno.

Torres nije bio ni blizu lopte nego je dobro zahvatio Busquetsa po stajnoj nozi. Opravdano dobio žuti i Busquets se ustao i nastavio igru. To što ti misliš da je Busquets morao ostati bez noge da bi mu ti povjerovao, to je samo tvoj problem i ničiji drugi.

Ides u krajnost i ne citas. Sve 5. Nema dalje.

11 godina
protjeran
McBrain kaže...
Boixus Nois PS kaže...

od 7:32 do 7:50

Auu...Neznam što da mislsim o ovome.Žuti sigurno...Sječam se da je Mascherano na početku prošle sezone u prvoj utakmici dobio crveni za sličan start...

15 godina
FC Barcelona
Samo ti nastavi po svome. Ti si uvjeren da je Busquets odglumio iako je očito da nije. Faul je vidljiv iz aviona, a tebi ostaje jedino govoriti samome sebi da je Busquets pao pod krivim kutem, ležao na podu 3 milisekunde duže nego što je trebao i ostale gluposti u koje ti sam sebe natjeraš da vjeruješ jer ne podnosiš Barcu i njene igrače.

Faul za žuti je očit. Tu priča prestaje za svakog tko nije teoretičar zavjere. Inače voliš pričati kako smo mi navijači Barce teiretičari zavjere kad mi govorimo o sudačkim greškama na našu štetu.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice