FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.838.951
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
FC Barcelona

I onda dođe Raketa i ušeta se u vezni red kao da je igrao cijeli život tu :)

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it, is what you do with the gift of life that determines who you are. -Mewtwo
15 godina
Re: FC Barcelona
ph3nom_gamer kaže...

I onda dođe Raketa i ušeta se u vezni red kao da je igrao cijeli život tu :)

Raketa je drugačiji igrač. On više trči od Busquetsa ili Inieste, ali je također i taktički inteligentan. Zna se postaviti i u obrani i u napadu nije samo da trči kao muha bez glave. Jedan Mascherano može funckinirati kao vezni igrač u Engleskoj recimo, ili u reprezentaciji Argentine. Ali ne i u Barci.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Malo da se osvrnemo na današnju utakmicu,što očekujete? Mislim da će biti teže nego u subotu,jer Atletico ima možda jednu od ako ne i najbolja obranu na svijetu,vrlo su agresivni,a ni u napadu nisu ništa lošiji,tako da bez obzira što većina misli kako bi Barca ovo trebala bez problema dobiti,kako je ovo pravi trenutak da se malo iskupe i za El Clasico,mislim da ne bih bio previše iznenađen da Atletico i neki X izvuče u najmanju ruku...naravno ne sumjnam u Barcu,nadam se da će se pokazati danas u pravom svijetlu.

15 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...

Malo da se osvrnemo na današnju utakmicu,što očekujete? Mislim da će biti teže nego u subotu,jer Atletico ima možda jednu od ako ne i najbolja obranu na svijetu,vrlo su agresivni,a ni u napadu nisu ništa lošiji,tako da bez obzira što većina misli kako bi Barca ovo trebala bez problema dobiti,kako je ovo pravi trenutak da se malo iskupe i za El Clasico,mislim da ne bih bio previše iznenađen da Atletico i neki X izvuče u najmanju ruku...naravno ne sumjnam u Barcu,nadam se da će se pokazati danas u pravom svijetlu.

Bit će jako grdo, možda gore nego sa Realom, kao što si rekao, obrana jedna od najboljih ako i ne najbolja na svijetu, a napad im je jako dobar, griezmann zabija na dnevnoj bazi, asistira, na odnosu prošlih par sezona, atm mi se čini dosta jak, imaju donekle klupu koju prošlih par godina nisu imali.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
10 godina
FC Barcelona

[LINE-UP]
Ter Stegen, Alves, Pique, Mascherano, Alba, Sergio, Rakitic, Iniesta, Messi, Neymar, Suarez 

12 godina
FC Barcelona

kakav im je ovo lucas hernandez, mogao bi bit slaba karika

16 godina
Na papiru imamo jak sastav. Jedan gol i ovi se raspadaju.
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
17 godina
FC Barcelona

Atletico je došao po svoj gol, zabili ga sad će bit sranja 

17 godina
FC Barcelona

Smiješno kakve golove mi primamo.

Najbolje uopće ne igrat na posjed, pustit Atletico da napada, manje će golova zabit.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
12 godina
FC Barcelona

e sad su tek u dubokim govnima

11 godina
neaktivan
FC Barcelona

E tak im i treba. Barci i dalje izgleda nije do igranja. Pa ne moze im igrac primniti sam neopmetano loptu tak blizu gola,
okrenuti se i stici jos lijepo dodati, a da ga nitko ne preuzme. Strasno... Ne lici na dobro.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pa majku mu jebem, kombinacije da dođu u gol svi zajedno, daj pukni to po golu jebote.

17 godina
Ni ne zasluzujemo ovakvi obranit naslov, pimplaju loptu bezveze, procitana igra Enriqueova i neocekujem nista bolje od subote
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
16 godina
Ne se predavati. Ubacit Roberta i to je druga ekipa.
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Opet Messi cijelo poluvrijeme u sredini, Suki je nevidljiv, pa nije 5 puta primio loptu u ovi h 35 minuta, jedino Neymar dobar.

15 godina
FC Barcelona

Crveni Torres, ajmo sad stisnut!!

VISCA BARCA
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.4.2016 21:24 (Jack Black).
11 godina
neaktivan
FC Barcelona

Iniesta dosta gresaka radi. A on nam je jako vazan kotacic. Messi igra nbe znam ni ja,
veznog nekog, povremeno stvara guzvu u sredini. Ima jos vremena, ali Barca mora krenuti igrati.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Bilo je preočito da će Atletico dobit crveni, ali se desilo prerano, igraju svoju igru i izazivaju strpljenje sudca.

edit: nadam se da ćemo im utrpat tri komada, poštujem Atletico, ali ne kada igraju protiv Barce.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.4.2016 21:29 (Đapa club).
16 godina
Ništa se nije promjenilo sa tim crvenim kartonom. Oni će i dalje isto stajati na terenu samo neće puno napadati. Možda Grizman izleti koji put i to je to.
17 godina
Atleticu pase crveni jer mogu onda uvest 5. stopera
16 godina
Već imaju 10 stopera.
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nema nikakvog križanja, svi stoje i gledaju jedan drugog, obrana je kriminalna, opet nam veza zakazuje, slab protok lopte, sve jako sporo, ovo nejde na dobro.

14 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Ni ne zasluzujemo ovakvi obranit naslov, pimplaju loptu bezveze, procitana igra Enriqueova i neocekujem nista bolje od subote

Ma nije pročitana igra, u prosjeku imaju 600m više pretrčano od nas i tu priča završava.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma da imaju 3 crvena,s ovakvom igrom nema tu kruha,jako bezidejno,igra se svodi dodaj Neymaru na stranu on vrati u sredinu i tako na drugoj strani prema Messiju,koji opet izgleda dosta nezainteresirano,Suarez ni jednu loptu nije dobio...crveni za Torresa po meni je dosta upitan iskreno,ali svejedno Atletico izgleda puno bolje na terenu...šteta,Barca je očito pala u najbitnijem dijelu sezone,ako ovako ostane do kraja,čisto sumnjam da će išta više pokazati u Madridu...

12 godina
protjeran
FC Barcelona

E moj Enrique...Opet glumiš Guardiolu sa lažnom devetkom...Neymar mrtvu promašio u ovakvim utamicama se to mora zabiti...Messi ide loptu koja ide na volej plasirati sa 11 metara...Pa punom ga pucaj majku mu...

Atletico odlično se brani nisam očekaviao ovakvu Barcu,Inieat kriminalno loš...Odsjeklu si nam Suareza.Neymar nešto i radi ostali svi dosta loše.

Messi opet radi isto sranje kao protiv reala prođe 3 i četvrti ga sruši...

Ajmo razuvući ih,pucaj sa svih strana...

Sumanjam da nećemo zabiti bar jedan gol ako se to desi onda ...

This time next year we'll be millionaires
17 godina
FC Barcelona

Ma Atletico doma ce branit rezultat, ista ce tekma bit ko i danas.

Puno su kompaktniji, njima je cilj u obrani markirat igraca, a nasima sto se manje umorit

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Malo previše filozofirate, Atletico je po kvaliteti iznad Reala, a Real nas je pobjedio prije dva dana. Atletico Madrid je obrambeno najjači tim u LP i Barca jedino šta može je čekat da im padne tempo i onda lovit šansu.

14 godina
FC Barcelona

leo statičan,luis loptu nije vidio,svako drugo dodavanje presječeno/krivo.. ovaj crveni karton nažalost ništa barci ne znači u zadnje vrijeme, daj bože da budem u krivu danas.

Ayee!
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Najveći problem je što nemamo odgovor za bunker, i nije to samo sada nego dug niz godina, njih svih 10 se stane kod 16 a mi ne znamo šta bi sa sobom, tu treba kretanja, križanja, brzi protok lopte a ne bit statičan i dodavat se na 2 m.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.4.2016 21:50 (Tommy_123).
10 godina
neaktivan

Mozda je vrijeme da shvatite da vi nemate nikakvu magicnu igru. Cruyffovo nasljede i te gluposti. Dodavanje u obrani nije vasa igra nego dodavanje u obrani. Vasa igra je kad Messi ili Iniesta individualno zabljesnu. I to donosi pobjede. A nije trener kriv sto se Messi vise uzivio u malverzacije nego u nogomet.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice