FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.840.210
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
Re: FC Barcelona
A gdje ćeš ti biti?

Možda na torti sa curom koju stalkas po fb-u
This time next year we'll be millionaires
17 godina

Nema smisla dovodit i uigravat toliko igraca.

Neka dovedu Marquinhosa I Laportea.

Mathieua poslat bilo di, rijesit se Bartre.

Veznih imamo fala bogu...Sergi je dovoljno kvalitetna zamjena i meni je bolji od Denisa, a Busquetsovu zamjenu je jos rano trazit.

@ks95hr a Messi i ostali nece? Jedino kaj ce Cristiano dobit ove sezone je mozda pokoja tekma, i pim*ac od Badr Harija u dupe

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.4.2016 15:43 (Mitch).
13 godina
protjeran
Nikada nisam vidio ekipu koja ovako zestoko slavi trece mjesto I 0 trofeja u drugoj godini za redom.
17 godina
kexzoR kaže...
Nikada nisam vidio ekipu koja ovako zestoko slavi trece mjesto I 0 trofeja u drugoj godini za redom.

Trude se zaboravit 0:4 sa Bernabeua.

Ali, to ima smisla.

Kako bi se mi osjećali da u klubu imamo najboljeg mladog stopera (Varane), top 10 golmana (Navas), najboljeg desnog beka (Carvajal), najboljeg veznog igrača (Modrić) i vrhunsku golgetersku nageliranu špicu, a ravno 0 trofeja?

Slavili bi svaku pobjedu protiv najjače momčadi svijeta.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
12 godina
protjeran
Mitch kaže...

Nema smisla dovodit i uigravat toliko igraca.

Neka dovedu Marquinhosa I Laportea.

Mathieua poslat bilo di, rijesit se Bartre.

Veznih imamo fala bogu...Sergi je dovoljno kvalitetna zamjena i meni je bolji od Denisa, a Busquetsovu zamjenu je jos rano trazit.

@ks95hr a Messi i ostali nece? Jedino kaj ce Cristiano dobit ove sezone je mozda pokoja tekma, i pim*ac od Badr Harija u dupe

Ma mislio sam u budućnosti za Coutinha.

Sredina ima dosta dobrih igrača,nadajmo se da će Iniesta biti na razini i dogodine jer je on tu glavni.

Vermalen ide sigurno plus Bartra...Nadam se da ćemo izvući 20-ak miliona za njih dvojicu.

Ostaju onda tu Mathieu,Pique i Mascherano.I jo dolazi netko od spomenute dvojice.

Čisto sumnjam da će dovesti 2 stopera.Marqinhos ima prednost jer može odigrati i beka.

Adriano ostaje , Dani Alves možda ide za Kinu..Kako najavljuje da mu je dosta nogometa u Europi zbog medija nebi me čudilo da ode.

Tu bi nastao najveći problem jer Vidal nije dobar prema nazad...

Na njegovom mjestu bi volio vidjeti Auriera a Bllerin je prekrižen jer je sma izjavio da se ne želi vraititi.

17 godina
Nažalost i ja sumnjam, ali 2 stopera od 23 godine su jedino što ovoj Barci treba.

Alves, hmm, jako dobro trči za godine i pravi je borac, ali je barem po meni, glup igrač. Nepotrebna, ali kvalitetna dodavanja....teško se s time nositi, i kao jedna od legendi ove Barce ne bih ga volio vidjeti na izlaznim vratima...barem na klupi pa da dobiva po pola sata.

Iako, u Kini bi se za njega dobilo 50 mil €. Pola transfera za Marquinhosa :D
12 godina
protjeran
Mitch kaže...
Nažalost i ja sumnjam, ali 2 stopera od 23 godine su jedino što ovoj Barci treba.

Alves, hmm, jako dobro trči za godine i pravi je borac, ali je barem po meni, glup igrač. Nepotrebna, ali kvalitetna dodavanja....teško se s time nositi, i kao jedna od legendi ove Barce ne bih ga volio vidjeti na izlaznim vratima...barem na klupi pa da dobiva po pola sata.

Iako, u Kini bi se za njega dobilo 50 mil €. Pola transfera za Marquinhosa :D

Da i meni je Alves vrlo drag iako ima sovjih mušica.

Za Marqinhosa nebi dao više od 35 miliona eura jer niej standardan u PSG-u, nije se posebno iskazao a najavio je odlazak tako da samim time pada cijena.

Možda nebi bilo loše dovesti Otamendia kojeg će Pepe vrlo vjerovatno potjerati iz City-a a dok je bio u Valenciji je stvarno bio zvijer.Idealna zamjena za Mascherana.

15 godina
ks95hr kaže...
antimadridista kaže...
fakEEE kaže...
Del_Boy97 kaže...

meni najdrazi trenutak tekme je bio "biciklić" ronalda na kojeg je alves elegantno samo ispruzio nogu i uzeo loptu hahahahahah

Meni je najdrazi trenutak tekme bio kad je Ronaldo dao gol za 2:1 i usutkao 99000 navijaca i milijune hejtera diljem svijeta. 

Ti isti navijači će slaviti još jedan naslov prvaka za nekih mjesec dana, dok će Ronaldo završiti sezonu bez trofeja. 1 naslov prvaka u 7 godina, vrh.

Taj isti Ronaldo ce si za mjesec dana kupiti avion i s deset manekenki otici na Maldive dok ce navijaci kmecati u pauzi za obrok na bausteli kako je Real Madrid uz svemirsku pomoc osvojio jos jednu LP

Pa on je prvi uspoređivao navijače i Ronalda. Igrači Barcelone imaju sve što ima i Ronaldo u privatnom životu + timske uspjehe i trofeje. Tako da ne vidim smisao tvog komentara. Nogomet se igra za timske uspjehe, samo pobjednici se pamte.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.4.2016 16:12 (antimadridista).
10 godina
neaktivan

Uh ni sam ne znam gdje sve. Malo nas Jadran i neka strana destinacija a uglavnom doma s obitelji. Malo gledati pripremne tekme na 150 cm 4k telki. Ponekad cu upaliti svoje Apple tehnikalije da provjerim koje zvijezde dolaze u kraljevski klub. Nesto cu i uciti jer tako to ide kad nisi priglupi nogometas ili drkaros iz Barca teme. Kad imas buducnost i to. A navecer cu obuci svoje Hilfiger hlace i Ralph Lauren kosulju i ici na tortu. Pa na drugu tortu. Pa na trecu tortu. Cure vole kad se moze.

17 godina
ks95hr kaže...

Uh ni sam ne znam gdje sve. Malo nas Jadran i neka strana destinacija a uglavnom doma s obitelji. Malo gledati pripremne tekme na 150 cm 4k telki. Ponekad cu upaliti svoje Apple tehnikalije da provjerim koje zvijezde dolaze u kraljevski klub. Nesto cu i uciti jer tako to ide kad nisi priglupi nogometas ili drkaros iz Barca teme. Kad imas buducnost i to. A navecer cu obuci svoje Hilfiger hlace i Ralph Lauren kosulju i ici na tortu. Pa na drugu tortu. Pa na trecu tortu. Cure vole kad se moze.

Samo dokazuje jadnost hrvatskog mentaliteta i plastičnost Realovih navijača.

95. godište, živi u Varaždinu, k*rči se RL košuljama na internetu LOL, koje su mu starci kupili, kaže ima budućnost, jadnije fakat nemre  

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.4.2016 16:17 (Mitch).
10 godina
neaktivan

Da, vjerojatno ce stoti desni bek u povijesti Alves, stoti stoperi u povijesti Pique i ostali, stoti veznaci u povijesti Raketa i jos nekolicina i Munir biti jednako zapamceni kao osvajac 3 ili 4 zlatne lopte Ronaldo. Ipak imaju jedan katalonski kup vise

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kad ovako pogledam sažetke malo,ne može se ne primjetiti kako je Barca pala izlaskom Rakete,to nas je koštalo već i u prijašnjim utakmicama kad su prosipali bodove,to samo pokazuje koliko je on bitan za ovaj sustav Barce gdje jako jako puno pomaže u obrani i spriječava brze kontre,jer ne može ni Busquets sve pokriti,jer je vrlo spor u tranziciji...tako da mislim da je Enrique prvenstveno tu pogriješio,ubacivši Ardu koji po meni ništa ne pridonosi igri Barce,ajde prva je sezona i to ali mislim da on nema baš puno za ponuditi,puno je korisniji bio u Atleticovom sustavu igri,uopće ne pomaže obrani i jučer se to vidjelo...svakako nam treba barem još jedan stoper i lijevi bek ako Adriano ode,a i napadač nije na odmet,Gameiro je odličan,spominje se i Mahrez,vidjet ćemo...na ljeto očekujem najmanje 3-4 pojačanja

16 godina
Meni je taj Arda totalni promašaj od igrača. Valjda će biti bolji iduće sezone.
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
12 godina
Boixus Nois PS kaže...
A gdje ćeš ti biti?

Možda na torti sa curom koju stalkas po fb-u

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH kakav je to jazavac majko moja

17 godina
Pa okej je, ništa posebno kao što smo govorili, ali taj transfer je prije svega bio namjera da se oslabi Atletico, i upravo se to i dogodilo...jedina efektivna strana im je ona na kojoj je Griezmann.
11 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...

Kad ovako pogledam sažetke malo,ne može se ne primjetiti kako je Barca pala izlaskom Rakete,to nas je koštalo već i u prijašnjim utakmicama kad su prosipali bodove,to samo pokazuje koliko je on bitan za ovaj sustav Barce gdje jako jako puno pomaže u obrani i spriječava brze kontre,jer ne može ni Busquets sve pokriti,jer je vrlo spor u tranziciji...tako da mislim da je Enrique prvenstveno tu pogriješio,ubacivši Ardu koji po meni ništa ne pridonosi igri Barce,ajde prva je sezona i to ali mislim da on nema baš puno za ponuditi,puno je korisniji bio u Atleticovom sustavu igri,uopće ne pomaže obrani i jučer se to vidjelo...svakako nam treba barem još jedan stoper i lijevi bek ako Adriano ode,a i napadač nije na odmet,Gameiro je odličan,spominje se i Mahrez,vidjet ćemo...na ljeto očekujem najmanje 3-4 pojačanja

Stalno se prica kako Barca ne treba vise veznjaka, a nekako s epokaze da tu najvise padamo.
Tako i sinoc, vezna linije kao da je nestala sa izlaskom rakitica, ni iniesta ni turan nisu
nesto obrani pomagali i to je tako jadno onda izgledalo. Ne znam hoce li turan dici se iduce sezone,
ali ove sezone po meni ne pokazuje nista i cini se promasaj. Nadalje uzmimo iniestine godine,
te da ne znamo ni kakav ce on biti iduce sezone, vec sada trkacki nije mocan. Dakle ostajemo
na busquetsu i rakiticu. Roberto je takoder tu, digao se ove sezone strasno, dobro naperduje i sad
treba viditi da li je on spreman preuzeti odgovornost u vezi. Dakle nekako smo tanki tu. Mozemo vratiti 

denisa suareza, ali opet ne znamo hoce li biti pojacanje ili samo zakrpa u Barci. Igra dobro u villarealu,
ali ovo je barca tu treba koja razina vise. Po meni, trebamo definitivno nekoga u napadu, jer ovaj trojac 
treba kvalitetnu alternativu, trebamo veznjaka koji ce biti i sada i buducnost, koji ce se pripremati 
za vrijeme kada iniesta ode na klupu. I trebamop obranu. Volio bi da Alves ostane, jer vidal za sada ne uljeva
povjerenje bas nesto. Ali treba mu dati utakmica pa da vidimo.

15 godina
barcafan12 kaže...

Da, zamjena Rakitić - Arda nije imala smisla i na tome smo izgubili utakmicu. Arda ne može igrati Rakitićevu rolu jer nije dobar u defanzivi. Ako je već Raketa bio umoran, trebao ga je zamijeniti Sergi Roberto koji je puno bolji u obrambenoj fazi od Arde. Arda eventualno može odmoriti Iniestu koji ima sasvim drugačiju ulogu od Rakitića.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
Čitam 4 str foruma i niko da ne spmene Albu??? Najgori naš igrač sinoć. Kod oba gola tako naivno pokloljen balun da se pitam kako takav igrač može tako pogriješit. Nakon našeg gola bio sam siguran da je to to. Tribalo je samo razvlačit Real i pametno čekat priliku za drugi i adio. Mislim da se Enriqe uplašio žutog kartona Rakitića i tada već par kontri Reala i logično se odlučio za Ardu računajući na njegovu agresivnost. Samo mi nije jasno kako Enriqe nije napravio nešto da razdrma ekipu kad je vidio di stvari idu, da se bar izdera na njih koji put ili nešto. Ney i Luis nisu bili na nivou i opet se pokazalo da je Messi ipak klasa za sebe. Trba pohvaliti njihovog golmana koji je izvaredno reagirao u par navrata i prava je šteta (za nas) šta nije uša onaj Messijev pokušaj. Stvarno je genije i gotovo, moraš se divit njegovim rješenjima u igri. Ronaldo ko Ronaldo, vidi se da je dosta pao i da nije više toliko ubojit. Naravno zalaganje i motiviranost su tu i to ga izvlači. Naši su bili ok pogotovo Raketa koji je jako inteligentan igrač i nezamjenjiv u Barci. Uz njih svakako bi pohvalio Iniestu i Busija, dva doktora nauke. Šteta za derbi jer to je uvik derbi koji treba dobit bez obzira na stanje na tablici, ipak Barca nije bila dovoljno motivirana. Volio bih da se nađemo u sljedećoj fazi LP pa da ih ispeglamo
17 godina
danny_2 kaže...

Iniestina prva loša tekma u 2016. barem tako ja mislim, tako da nije baš dobro ni tako gledati na vezni red. 

Obrana osvaja trofeje, napad tekme.

11 godina
neaktivan
FC Barcelona

Vi sad tražite raznorazne razloge kao da se radi o smjeni generacije. Činjenica je da su krivo ušli u utakmicu, e sada postoji više faktora, ali mislim da je glavni podcjenjivanje protivnika. Sjetite se samo utakmice u siječnju protiv Atletica, koji je igrao na visokoj razini i unatoč tome što su prvi zabili, Barca je podigla igru 2 brzine i okrenula rezultat u 10ak min.

Isto tako nema potrebe da pljujete Ronalda i što je ili nije napravio, on je svoju priliku iskoristio i zabio, a Suarez inače zabija nemoguće, a kad ima prazan gol gdje može samo plasirati loptu, on ju promaši.

Kad se ovako loše i sporo odigra i sa loptom ideš u igrača, ne trebaju ti majstori Modrić, Kroos i Casemiro da te pospreme u džep (kao što neki lupetaju). Kolike su napade do sada pospremili u džep, vjerojatno su im puni džepovi napadača, pogotovo Modriću. Mora podhitno nabaviti veće džepove. Hebate led..

Sreća za Barcu pa je Real ušao u utakmicu sa respektom, jer da su krenuli napadački, bilo bi svašta.

E sad, kaže Enrique, da ta utakmica neće negativno utjecati na njih, da li su kalkulirali ili ne, vidjeti ćemo, mada po meni sve utakmice protiv Reala su važne, ali valjda oni znaju.

Poz.

11 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Iniestina prva loša tekma u 2016. barem tako ja mislim, tako da nije baš dobro ni tako gledati na vezni red. 

Obrana osvaja trofeje, napad tekme.

Ne govorim ja o iniestinoj igri u cjelosti, vec njegovoj trkackoj moci. Godine ga stizu,  
on ce svojom kvalitetom puno napraviti prema naprijed. Ali u nekim tezim utakmicama

se vidilo da prema nazad jednostavno zapinje. Sve manje moze stici zatvarati prema nazad, 
kazem razmljivo mi je to. Zato i trebamo poceti traziti zamjenu za njega, ne kako bismo ga 
naredne sezone stavili na klupu, vec kako bi naredne sezone mogli ga odmarati vise, te
polako pripremati igraca koji bi ga mogao zamjeniti. Da se razumijemo, iniesta je po meni nezamjenjiv,
jedan od najboljih veznih ikada, ali godine cine svoje, Barca ide dalje, netko ce morati uskociti.

Da obrana osvaja trofeje, ali zar stvarno mislis da obrana moze sama sve zatvarati nakon
sto veza ilio napad izgubi loptu pa se ne vrate, vec ostave samu obranu na sirokom prostoru sa 
brzim igracima kao bale i ronaldo.  Izlaskom rakitica nasa veza kao da je nestala u fazi obrane, 
Busquets se takoder nekako pogubio, presporo reagirao i dogodi nam se da nas kontriraju i 
da se lopta vrti oko 16 metara, a nasa veza nema snage ili cega da se vrati, da napravci presing i uzme loptu,
vec se lopta vrti okolo dok ne dobijemo gol. Mada na kraju su lose procjene obrane dovele do toga da 
dobijemo onakva dva naivna gola. Ali kazem, treba polako vezu ojacavati, jer veza je barci iznimno vazna,
zbog kontrole lopte i igre, ali i zbog presinga u fazi obrane, kojim veza pomaze obrani i cesto uzima lopte prije nego opasnost
do obrane i dode.

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.4.2016 0:57 (danny_2).
15 godina
FC Barcelona

Pique: "Prije nego je Cruyff došao u Barcelonu, Barcina sezona smatrala bi se uspješnom ako bi pobijedili Real Madrid. Nismo osvajali puno trofeja. Sada je stvar upravo obrnuta. To je njegovo nasljeđe."

Citat godine 

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Večeras Atletico...Očekujem bunker sa njihove strane kao i inače.Ali mislim da su daleko lošiji od nas.

Do sada same pobjede protiv njih a tako očekujem u večeras.Nadam se da Enrique neće izmišljati tplu vodu sa Messijovom pozcijiom.

Inače ne vezano za utakmicu večeras , gledao sam neke klipove od N'Gola Kanetea...Mislim da je to najbolji vezni trenutno u Engleskoj.Jendastavno lik je stroj.Gotovo nemoguće ga je proći.A bome ima i odličan pas a da ne govorim i trkačkim sposobnostima.Iako se nigdje ne spominje jako bih ga volio vidjeti u Barci , jer da smo imali jednog takvog nebi primili gol uopće protiv Reala.Barca ima 60 utakmica godišnje, vidjelo se da smo pali i tempairalči u sani zadnjih para utakmica i sigurnoo bi bilo mjesta za jednog takvog borca.

12 godina
FC Barcelona

kante novi makelele

14 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Večeras Atletico...Očekujem bunker sa njihove strane kao i inače.Ali mislim da su daleko lošiji od nas.

Do sada same pobjede protiv njih a tako očekujem u večeras.Nadam se da Enrique neće izmišljati tplu vodu sa Messijovom pozcijiom.

Inače ne vezano za utakmicu večeras , gledao sam neke klipove od N'Gola Kanetea...Mislim da je to najbolji vezni trenutno u Engleskoj.Jendastavno lik je stroj.Gotovo nemoguće ga je proći.A bome ima i odličan pas a da ne govorim i trkačkim sposobnostima.Iako se nigdje ne spominje jako bih ga volio vidjeti u Barci , jer da smo imali jednog takvog nebi primili gol uopće protiv Reala.Barca ima 60 utakmica godišnje, vidjelo se da smo pali i tempairalči u sani zadnjih para utakmica i sigurnoo bi bilo mjesta za jednog takvog borca.

Redovito pratim Leicester i lik je stvarno mašina,pretrči minimalno 11-12 km po svakoj utakmici,na svoju visinu je iznimno fizički jak,mislim da bi u paru sa Busquetsom to bilo jako moćno,jer je lik defanzivno možda i najbolji

11 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...

Redovito pratim Leicester i lik je stvarno mašina,pretrči minimalno 11-12 km po svakoj utakmici,na svoju visinu je iznimno fizički jak,mislim da bi u paru sa Busquetsom to bilo jako moćno,jer je lik defanzivno možda i najbolji

Takoder u ono malo sto sam gledo leicester Kante se pokazao odlicnim. Brz, puno trci, borben,
a jako dobro tehnicki potkovan se cini. Zna predriblat, zna jako dobro odigrati. Po videnom svakako igrac vrijedan
paznje. Da je bar koji centimetar visi bio bi jos bolji hehe, ali mislim da bi Barci stvarno dobro doso. 

12 godina
FC Barcelona

pa zasto bio trebao bit viši, xavi i iniesta se sigurno nisu mogli dičit sa visinom niti im je trebala

14 godina
FC Barcelona

Pozdrav ljudi!Navijam za ATM.Nisam gledao utakmicu reala i barce.Mislim da se barca nije trudila u toj utakmici nego su se cuvali za danasnju utakmicu.Vjerujem u pobjedu atletika.Barca je ove sezone izvanredna kao i prosle , mislim da ce osvojit la ligu.Arda je odlican igrac mogao bi ga udporedit sa messijem po driblingu ali u nicemu vise jer kako je i sam Turan rekao"Messi nije sa ove planete on je alien".Jedino mi nije jasno zasto ga enrique stavlja na CMF umjesto na AMF ili WF.Znam da te pozicije igraju messi i neymar ali turan nije za CMF.I da netko je napisao da jedina prijetnja ide preko Griezmanna.To nije istina ako niste dosad primjetili Y.F.Carrasco igra dosta dobro u zamjeni Turana ove sezone.A imamo isto dosta mladih igraca correa,oliver torres,saul niguez,vietto.Bit ce paklena utakmica veceras.Izvinite na greske pisem s moba.

LP 😊

10 godina
      Arda je odlican igrac mogao bi ga udporedit sa messijem po driblingu

15 godina
FC Barcelona

Kante nije igrač za Barcu ma koliko god kilometara pretrčao po utakmici. Ne kažem da nije dobar igrač, ali takvi veznjaci ne odgovaraju Barceloni, osim ako će se stil igre potpuno promijeniti, što bi bilo tragučno jer upravo taj stil je doveo do svih uspjeha u prethodnom desetljeću.

Busquets ne pretrči upola kilometara koliko pretrči Kante, ali je igrač kakav Kante nikad neće biti, pogotovo za Barcin stil. Inteligencija je ono što se traži, pogotovo u veznom redu. U suprotnom bi Brozović igrao u veznom redu ispred Xavija jer pretrči više kilometara po utakmici. Možda bi to odgovaralo u drugim klubovima, ali ne i u Barci. Nikad, ali nikad se ne smije u pitanje dovoditi ovaj stil Barce jer bi to bilo tragično za klub. Uvijek se takve stvari počnu spominjati nakon samo jednog poraza. Ja vjerujem u ovu ekipu, Barcini igrači nikad nisu bili trkački moćni niti fizički najmoćniji igrači na svijetu. Fizička zvijer može postati bilo tko, ali ono što imaju igrači poput Messija, Busquetsa, Xavija ili Inieste se ne može naučiti niti uvježbati u teretani.

Ima jedan intervju sa Mascheranom koji je u Liverpoolu igrao zadnjeg veznog, sličan profil igrača kao Kante. Rekao je da je on stigao u Barcu i mislio da će se lako ušetati u vezni red. Ali kad je došao, nije znao što ga je snašlo, odigrao je svega 10-ak utakmica na poziciji zadnjeg veznog i kaže da igrač njegovog profila ne može igrati u Barci pored Busquetsa ili Xavija. Sreća da je postao dobar stoper.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.4.2016 17:01 (antimadridista).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice