Istina ali bila bi velika šteta da ode,jer Barca nikad nije imala 2 kvalitetnija golmana,a Ter Stegen je golman za budućnost,nema baš puno golmana na tržištu te kvalitete u tim godinama,nadam se da će naći neko rješenje da svi budu sretni,kao što kolega reče nije loša ideja zamjene uloga u idućoj sezoni,neka i Stegen stekne malo iskustva u Primeri
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
prodat i uzet courtoisa koji je ionako veća klasa, a bravo na klupu
Ni slucajno, covjek koji je postavio rekorde prosle sezone, koji je na golu hladan kao spricer odjednom da zbog nekog Curtoisa ili nekog treceg ide na klupu.. Pa nije Barca umjetni klub da se pocetna postava bira s obzirom na cijenu na transfermarktu. Sto se tice Ter Stegena, ako mu se ne svidja neka ide. 
svakako gledam na potencijal, courtois je sad klasa kao bravo, a još nije u najboljim golmanskim godinama
prodat i uzet courtoisa koji je ionako veća klasa, a bravo na klupu
Barcelona ionako nema bas nesto puno novaca za trositi. Za ter stegena sumnjam da bi dobili vise od
30 milijuna eura, ako i toliko. A Courtoisa bi trebali platiti minimalno 50 milijuna, a vjerojatno i vise.
Jednostavnije je zadrzati ter stegena i pruziti mu minutazu i u primeri, ionako ima dosta utakmica da se to
izbalansira. Na kraju krajeva, ter stegenu sad treba sto vise utakmica da sto prije postigne svoj potencijal i sto vise
napreduje. Bravo je vec na vrhuncu i samo je pitanje vremena kada ce krenuti prema dolje.
Dakle logika je nekakva da ter stegen polako krene sve vise braniti. Uostalom ima dovoljno utakmica i za njega i
za brava. Ali pustiti ovako mladog i dobrog golmana, zbog Brava koji vec iduce sezone moze krenuti silaznom, putanjom nema,
smisla. A onda ponovno traziti kvalitetnu zamjenu, a sve to kosta. uostalom mislim da je Barci prioritet za narednu sezonu
obrana i jedan napadac.
Bravo - Alves Pique Mascherano Alba - Rakitic Busquets Iniesta - Messi Suarez Neymar
Ajmooooooooooo :)
Inače, predviđam nerješeno, nemojte hejtat, jednostavno puno je važniji Atletico u LP, igrat ćemo onoliko koliko treba..
Vidjet cemo, ja predvidjam nasu pobjedu ali kako bilo vazno da ne ovisimo o ovoj tekmi. IDEMOOO NAJJACA POSTAVA AJMO!!
Ima tko dobar stream? Ne mogu vjerovat da je HRT toliko glup da ne prenosi ovakav dogadjaj..
Bit će grdo, jesmo trenutno bolji i u boljoj formi ali ovo je Clasico... Ajmooooooooooooooooooooo
Link za stream u HDu?
Link za stream u 4k?
Ili bilo kakav link samo da ne šteka...
E moj Suarez.....
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
Prvo poluvrijeme pri kraju, ni kornera jednog još nema...
Opet nas guba potkrada kakva sramota od kluba.
This time next year we'll be millionaires
Mislim da ono nije bio penal na Messiju, bilo je točno na crti a i bio je faul, sudac se gubi cijelu tekmu. Solidno skroz, da Messi nije bio sebičan ili da je Suki ono zabio, bila bi druga priča. Veza je odlična za sada.
Mislim da ono nije bio penal na Messiju, bilo je točno na crti a i bio je faul, sudac se gubi cijelu tekmu. Solidno skroz, da Messi nije bio sebičan ili da je Suki ono zabio, bila bi druga priča. Veza je odlična za sada.
nema govora o penalu, faul i drugi žuti + slobodnjak na 16 m, što je Messiju lakše pogodit nego penal 
Barca nešto bolja,2-3 dobre prilike,Real bezidejno ali opasni su u kontru kad krenu,ali osim Benzemine prilike ništa znacajno napravili,mislim da Barca ovo moze dobiti ako ubace u brzinu više...Suarez trebao ono zabiti,ali mozda bolje i da nije,trebao biti ofsajd,bilo bi prica opet nakon utakmice...ono je isto trebao biti faul na Messiju od strane Ramosa,a mozda i 2.zuti
Barca nešto bolja,2-3 dobre prilike,Real bezidejno ali opasni su u kontru kad krenu,ali osim Benzemine prilike ništa znacajno napravili,mislim da Barca ovo moze dobiti ako ubace u brzinu više...Suarez trebao ono zabiti,ali mozda bolje i da nije,trebao biti ofsajd,bilo bi prica opet nakon utakmice...ono je isto trebao biti faul na Messiju od strane Ramosa,a mozda i 2.zuti
nema ofsajda
Sta je Suarezu trebao onaj zuti karton i to na pepeu. Je da se pepe bacio koda
ga je torpedo pogodio, ali svejedno Suarezu ne trebaju takvi potezi.
Pique 
Tooooo Shakiraaaaaaaaaa, ajmo puniiii sadaaa
idemo daljee
Zbog olako primljenih golova, zbog cesto neozbiljne igre ove sezone
bi vrlo lako mogli ostat bez lige prvaka. Pa ovo je strasno kako mi primamo jeftine golove ove sezone.