FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.834.787
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Desna strana pusta...CVidala ostane visoko i sve komntre idu preko te strane..

This time next year we'll be millionaires
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ovaj Vidal je dosta los defanzivno,previse se prolazi po njegovoj strani,a Mathieu sta reci ne pamtim kad smo snjim u sastavu odigrali a da nismo primili gol,hvala mu na svemu prosle sezone ali mislim da na kraju sezone odlazi 95%...a Messi...Messi....

16 godina
Re: FC Barcelona
Dali je Vermalen povrijeđen? Puno previše grešaka i izgubljeni lopti. Neymar tu prednjači. Sad odigrati jedno bolje drugo poluvrijeme.
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Mathieu nije na utakmici dogoavara transfer u Monaco i žali se što ne igra.Busqets se ponekad puno igra . Sevilla dosta dobra i čvrsta, sudac pusta jaču igru.Ali opet mislim da 3 boda neće biti pitanje pogotovo ako Rakitić uđe umjesto Sergi Roberta jer se ne vidi..Arda dosta dobr iako kad nema rješanja umjesto da puca daje lopte preko obrane ali sve OK.

10 godina
FC Barcelona

Svaka čast Barci općenito, trenutno najbolji klub na svijetu.. No ipak je ovo Sevilla, tako da zašto očekivati 3:0 za Barcu odmah prvo poluvrijeme? Igra je realna za obje momčadi.

13 godina
protjeran
Ne znam zasto je vermaelen na tribinama dok mathieu igra,a beskorisni bartra na klupi.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Iniestu treba ubacit, nema baš kreacije od strane Arde, a Roberto previše gubi loptu..

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Mislim da je i lagani umor u pitanju kod MSNa,Enrique ih dosta dugo nije mijenjao ili odmarao,a trebao je,pogotovo kad je Barca vodila sa po 2-3 razlike...treba uvesti Raketu u 2.poluvremenu jer je defanzivniji korisniji od Arde i Roberta,i kasnije Iniestu ako nece ici...

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma nema kod njih umora, svakako zajedno ne pretrče 25km..

Pique genijalno pročitao ovo.. Ajmoo

12 godina
FC Barcelona

messi u prosjeku otrči ili hoda 8-9km, što svakako nije puno s obzirom da drugi trče po 11km

13 godina
protjeran
Pa zasto ardu vadi,platimo igraca 40mil eura,a on nije odigrao 2 cijele utakmice.
16 godina
Žalosno je vidjeti da sudac nezna štw radi. Kad je faul on ne sudi, igrač sam padne on onda sudi. Niđe veze!
17 godina
kexzoR kaže...
Pa zasto ardu vadi,platimo igraca 40mil eura,a on nije odigrao 2 cijele utakmice.

Slažem se trebao je Sergija izvadit

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
16 godina
Solidno odigrano. Puno grešaka možda i previše. Iniestine lopte imaju oči, kakav je to igrač.
11 godina
protjeran
FC Barcelona

I mi smo mogli dati jos koji gol a bome i oni...Mislio sam da ce nas kostati oni promasaji a pogotvo kad su one konjine krenile na korner.

Vidi se umor , neznam kako Lucho misli da cijelu sezonu MSN igra..Kad tad će se netko ozljediti ako ovako nastavi.Igra je bila dobar nista spektakularno , ali bilo je dosta grešaka u obrani.

17 godina
FC Barcelona

34 tekme bez poraza, -12 i -8 kako u kojem dijelu Madrida, ne može biti bolje 

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma vidi se umor,upravo kod napada,u zadnje vrijeme odigrali nekoliko zahtjevnijih utakmica,a i opcenito dugo im Lucho nije dao odmor...sad sa ovakvom bodovnom razlikom i nesto laksim utakmicama u prvenstvu treba odmarati igrace,baciti malo vise fokus na LP jer je prvenstvo 99% rijeseno...

13 godina
protjeran
Meni je jako zao ovog naseg Douglasa...covjek je na svakoj utakmici na camp nou.kupili smo ga eto tako bezveze,nisam znao tko je on dok nije dosao kod nas.mozda smo mu sjebali karijeru jer tesko se vratiti ako uopce ne igras 2 sezone.trebali smo ga mozda poslati u barcu b da ne zaboravi igrati nogomet ako ga je uopce znao igrat.
11 godina
protjeran
Ma koji Douglas to je prevara od igrača kojeg je Zubi doveo.

Sljedeca protiv Raya...Ta je ekipa napala Barcu na Camp Nou onda će i kući...

Vidala na krilo staviti ili Ardu na lijevo krilo i odmoriti nekog.

13 godina
protjeran
Nikad nisam rekao da je igracina, samo smatram da se klub prema njemu nekorektno odnosi.
10 godina
neaktivan
FC Barcelona

Odlicna tekma danas, obje momcadi su imale svoje sanse tak da se nemre rec da je Barca trebala nakantat Sevillu. 12 boda prednosti ispred ''da bar cijela momcad igra kao ja'' ekipe

artuditu
16 godina
Sad mu je nova zanimacija u životu davanje svima TD u Barca temi.
15 godina
FC Barcelona
Barca ove sezone u prvenstvu igra koliko je potrebno, čak i takva Barca je na +8 i +12 u odnosu na konkurenciju. Ne pamtim kad se ovako lagano došlo do naslova prvaka.
Messi je ove sezone definitivno najbolji izvođač slobodnih udaraca na svijetu, već ih je zabio 6. Kad pomisliš da si vidio sve od njega, on te opet iznenadi.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina

Ide ih sve ove sezone, dobro su uigrani i nisu umišljeni i škrti, igraju za ekipu, ne za sebe što mi se sviđa. Samo da se ne opuste, do kraja ima još dosta i da ne bude ozljeda jer na 3 fronta se igra za sada...

Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
16 godina
Sastav Barce:
C.Bravo; Sergi Roberto, Piqué, Mascherano, Mathieu; Busquets, I.Rakitić, A.Iniesta; Messi, Suárez, Neymar.
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Bravo golmane...Bit ce jos 5 golova na utakmici.

16 godina
Njihova obrana je sklona pogreškama za gol šanse. 9 komada su primili na svojim pogreškama.
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Iskreno neda mi se ni gledat utakmicu protiv ovih amatera...Ajde da Suarez da koji gol da oveća prednost u odnosu na Ronkija.

17 godina
FC Barcelona

Suki  ovo je već postalo zabrinjavajuće 

16 godina
Jebo utakmicu koju sudac uništi retardiranim pogreškama.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice