Desna strana pusta...CVidala ostane visoko i sve komntre idu preko te strane..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovaj Vidal je dosta los defanzivno,previse se prolazi po njegovoj strani,a Mathieu sta reci ne pamtim kad smo snjim u sastavu odigrali a da nismo primili gol,hvala mu na svemu prosle sezone ali mislim da na kraju sezone odlazi 95%...a Messi...Messi....
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
Mathieu nije na utakmici dogoavara transfer u Monaco i žali se što ne igra.Busqets se ponekad puno igra . Sevilla dosta dobra i čvrsta, sudac pusta jaču igru.Ali opet mislim da 3 boda neće biti pitanje pogotovo ako Rakitić uđe umjesto Sergi Roberta jer se ne vidi..Arda dosta dobr iako kad nema rješanja umjesto da puca daje lopte preko obrane ali sve OK.
Svaka čast Barci općenito, trenutno najbolji klub na svijetu.. No ipak je ovo Sevilla, tako da zašto očekivati 3:0 za Barcu odmah prvo poluvrijeme? Igra je realna za obje momčadi.
Iniestu treba ubacit, nema baš kreacije od strane Arde, a Roberto previše gubi loptu..
Mislim da je i lagani umor u pitanju kod MSNa,Enrique ih dosta dugo nije mijenjao ili odmarao,a trebao je,pogotovo kad je Barca vodila sa po 2-3 razlike...treba uvesti Raketu u 2.poluvremenu jer je defanzivniji korisniji od Arde i Roberta,i kasnije Iniestu ako nece ici...
Ma nema kod njih umora, svakako zajedno ne pretrče 25km..
Pique genijalno pročitao ovo.. Ajmoo
messi u prosjeku otrči ili hoda 8-9km, što svakako nije puno s obzirom da drugi trče po 11km
Slažem se trebao je Sergija izvadit
I mi smo mogli dati jos koji gol a bome i oni...Mislio sam da ce nas kostati oni promasaji a pogotvo kad su one konjine krenile na korner.
Vidi se umor , neznam kako Lucho misli da cijelu sezonu MSN igra..Kad tad će se netko ozljediti ako ovako nastavi.Igra je bila dobar nista spektakularno , ali bilo je dosta grešaka u obrani.
34 tekme bez poraza, -12 i -8 kako u kojem dijelu Madrida, ne može biti bolje
Ma vidi se umor,upravo kod napada,u zadnje vrijeme odigrali nekoliko zahtjevnijih utakmica,a i opcenito dugo im Lucho nije dao odmor...sad sa ovakvom bodovnom razlikom i nesto laksim utakmicama u prvenstvu treba odmarati igrace,baciti malo vise fokus na LP jer je prvenstvo 99% rijeseno...
Sljedeca protiv Raya...Ta je ekipa napala Barcu na Camp Nou onda će i kući...
Vidala na krilo staviti ili Ardu na lijevo krilo i odmoriti nekog.
This time next year we'll be millionaires
Odlicna tekma danas, obje momcadi su imale svoje sanse tak da se nemre rec da je Barca trebala nakantat Sevillu. 12 boda prednosti ispred ''da bar cijela momcad igra kao ja'' ekipe
Messi je ove sezone definitivno najbolji izvođač slobodnih udaraca na svijetu, već ih je zabio 6. Kad pomisliš da si vidio sve od njega, on te opet iznenadi.
Ide ih sve ove sezone, dobro su uigrani i nisu umišljeni i škrti, igraju za ekipu, ne za sebe što mi se sviđa. Samo da se ne opuste, do kraja ima još dosta i da ne bude ozljeda jer na 3 fronta se igra za sada...
C.Bravo; Sergi Roberto, Piqué, Mascherano, Mathieu; Busquets, I.Rakitić, A.Iniesta; Messi, Suárez, Neymar.
Bravo golmane...Bit ce jos 5 golova na utakmici.
Iskreno neda mi se ni gledat utakmicu protiv ovih amatera...Ajde da Suarez da koji gol da oveća prednost u odnosu na Ronkija.
Suki
ovo je već postalo zabrinjavajuće