MESSI KAKVA GOLČINA
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nakon svih onih prečki iz slobodnjaka, napokon ušlo pod prečku
Kakvi su ovo cigani iz Espanyola pa ovo nema nigdje...Stvarno sramota da su ovo i prošlu utakmicu 90% ležali na podu...Ali neka sitgla im je kazna...
Kako ih sudac brani pa to nema nigdje...Daje žute kartone za svaku sitniu a ne svira onaj penal na Neymaru...Ovo još nisam vidio.
Arda solidno...Nisšta specijalno OK utakmica od strane njega s obizirom da mu je ovo prva za Barcelonu...Bit će to bolje...Vidi se da iam problema sa dolazkom po lopptu jer se loše pozicinira...
Joj taman mi pukne stream pred gol Messija...uglavnom slicna utakmica kao ona prije par dana,vise je to MMA nego nogomet,dosta isprekidana igra,ali Barca je bolja i moraju ih natrpat da im prisjedne jer ce i u uzvratu bit tesko...

Da li mi gledamo istu tekmu lol?
Nije Barca loša, nego Espanyol jako gust.

nadam se da će ovaj šaban na golu dobiti zabranu par utakmica
sreća da se nitko nije ozlijedio još jer su ovi poremećeni. Jedno je sportska drskost i nekakva čvrstina u duelu itd ali ovo nema veze s nogometom.. a još ih čeka i treća tekma s njima za tjedan dana...

Vidal sretno!

Ovo im je naplata i za prošlu utakmicu :)
Jel može sažeto kako je Arda odigrao do 60-e minute, tek sam se sad priključio, snijeg - zaje*ancija jbg :D
živo me zanima šta je ovaj reko suarezu da mu je sudac izravni crveni pokazao
živo me zanima šta je ovaj reko suarezu da mu je sudac izravni crveni pokazao
Puta Madre koliko sam uspio razumjeti

Kakvo zaleđe, pa tri njihova igrača su bila u 16 metara
Kakvo zaleđe, pa tri njihova igrača su bila u 16 metara
još je jedno bilo takvo kolko se sjećam...nevjerojatno
A i sto ga Suki moze promasiti nevjerovatno,2 zicera,ali nema veze,mislim da smo rijesili pitanje prolaza,ali predvidam istu ovakvu tekmu,sa minimalno 1-2 crvena,milijun faula itd...stvarno su nenormalni igraci,barem bi trebali biti zahvalni sto zahvaljujuci Barci prosle godine nisu ispali u 2.ligu,seljaci...u uzvratu se samo paziti da nekoga ne ozlijede ili da neko od nasih ne dobije crveni...Arda i Vidal pristojnu za prvu utakmicu,treba malo vremena da osjete suigrace bice to prava stvar...
Suarez se ispormašivao za 3 života ali nema veze...Dat će gol kad bude najpotrebnije...
Sve u svemu dobra utakmica , za nas gledatelje fenomenalna...Arda odličan pogotvo u drugom dijelu.Iniesta najbolji vezni igrač ikad.
Neymar klasika...Uvijek dobar samo je pitanje koliko će golova dati jer se previše voli rugati sa protivnicima...Messi odličan nadam se da je sada u punoj formi.
Suarez se ispormašivao za 3 života ali nema veze...Dat će gol kad bude najpotrebnije...
Sve u svemu dobra utakmica , za nas gledatelje fenomenalna...Arda odličan pogotvo u drugom dijelu.Iniesta najbolji vezni igrač ikad.
Neymar klasika...Uvijek dobar samo je pitanje koliko će golova dati jer se previše voli rugati sa protivnicima...Messi odličan nadam se da je sada u punoj formi.
Među najboljima ikad je, ali da je najbolji ikad, nije.

Meni osobno gust za gledati, psiholosko ubijanje, pa onda i rezultatski... Arda i Vidal solidni... Arda je poceo malo izgubljeno, od poluvremena bolje.. Vidal puno odlucniji...
Zidane televizor u boji za te 2
Da ne govorim Ronaldinho
Zidane televizor u boji za te 2
Da ne govorim Ronaldinho
Zidane na klupskoj razini ne može primirisati ni Xaviju ni Iniesti. Zidane je u karijeri osvojio 15-ak trofeja, Xavi i Iniesta duplo više.
Da ne govorim da su obojica konstantni cijelu karijeru dok je Zidane jedan dio karijere odigrao prosječno.
Uvijek se precjenjuje igrače koji su se umirovili u odnosu na one koji su još uvijek aktivni u nogometu. Jer kad se igrač umirovi, pamti se samo ono najbolje iz njegove karijere.
Za Messija recimo se uvijek govori kako neće biti najbolji dok ne osvoji SP. Iniesta i Xavi su ga osvojili pa ih se opet omalovažava.
Ipak Iniesta traje duže nego Zidane na vrhunskom nivou...

Zaboravljate na Paul Scholes-a sam Zidane je rekao da je Scholes najbolji veznjak. Tako da po meni top 3 veznjaka su Xavi, Iniesta i Scholes, ali ne nužno tim redosljedom.
Espanyol players entered into the dressing room screaming “We’re going to break you, sons of bitches!” [Cadena SER]
Diop (Espanyol): "You can't say we were violent - there was no blood. If we'd have wanted, they would have left the pitch on a stretcher."
Messi has for the first time in his career scored 2 goals and given 2 assists in a single Copa game
Šta reći na ove bolesnike, šljam teži svi do jednoga.
Xavi. Igrac koji do 2008. nije bio nominiran u top 30 za Ballon d'Or. U Barceloni od 1998. Znaci 10 god. mu je trebalo da nauci nogomet. 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007. jedno veliko nista.
Zidane nije konstantan. Xavi je najbolji vezni. Vrhunski argument i vrhunska logika.
Xavi. Igrac koji do 2008. nije bio nominiran u top 30 za Ballon d'Or. U Barceloni od 1998. Znaci 10 god. mu je trebalo da nauci nogomet. 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007. jedno veliko nista.
Zidane nije konstantan. Xavi je najbolji vezni. Vrhunski argument i vrhunska logika.
Nije znao igrati nogomet do 2008. zato što nije bio nominiran za Ballon d'Or? Po toj logici je jedan Busquets nikakav igrač, a zapravo je najbolji na svijetu na svojoj poziciji.
Vrhunski argument i vrhunska logika.
Igrači poput Xavija nikad neće biti previše po medijima i među nominiranima za individualne nagrade zato što on nije igrač koji ima neke atraktivne poteze za publiku. On je mozak ekipe, savršen um i vjerojatno najinteligentniji igrač ikad.