FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.846.240
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
gumifufna kaže...
ks95hr kaže...

Prosjecna kao Real, Manchester, Chelsea, Bayern, Milan. Svi su oni imali podjednake igrace u to doba ali Messi je prevagnuo. Xavi je postao igrac tek kad je Messi zaigrao. Guardiola, Puyol, Xavi, Iniesta, Henry tesko da bi ista osvojili da nije igrao Messi. Barcelona je Messi.

Evo ti  uspješnosti  u Europi svih klubova u Ligi Prvakau povijesti:

TOP 10 Performance in the European Cup/UEFA Champions League by club:

Real Madrid 1956, 1957, 1958, 1959, 1960, 1966, 1998, 2000, 2002, 2014

Milan 1963, 1969, 1989, 1990, 1994, 2003, 2007 

Bayern Munich 1974, 1975, 1976, 2001, 2013

Barcelona 1992, 2006, 2009, 2011, 2015

Liverpool 1977, 1978, 1981, 1984, 2005

Ajax 1971, 1972, 1973, 1995

Internazionale 1964, 1965, 2010

8  Manchester United 1968, 1999, 2008

Juventus 1985, 1996

10 Benfica 1961, 1962

https://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_Champions_League

Ne računa se uspješnost kluba u zadnje 2 godine koliko ti pratiš ;)

Znači samo je tebi Barca krema , a svi ostali su prosjek i mediokriteti

Isključujem se iz daljne rasprave dok ne počneš koristiti linkove i čvrste argumente :) Pozzz

Znaci patnice toliko sam nepristran i objektivan da si ti mene svrstao u navijace Barcelone. Aktualna situacija je predmet rasprave u koju si se ti tako amaterski ubacio. Tvoj post uopce nikako ne odgovara na moje tvrdnje za koje ionako svaka budala zna da su istinite za vremenski okvir koji promatramo. 

11 godina
protjeran
Boixus Nois PS kaže...

Jao ovi napaćenih Realovaca jedino što znaju reči je La Decima.Ovojili te trofeje prije 65 godina i onda se tim hvale.

Real je Hystory klub kao i Liveropool samo što je Real jači na području marketniga, pa ima još budala koje bi prešle u taj klub koji je svoj zenit davno prošao.

2 trofeja u 10 godina to sve govori.

Nisam Realovac, ali mi smetaju pristrana i subjektivna lupetanja.

Ali bolje je navijat za klub koji ima povijest  i navijače kao što su Liverpool i Real, nego neke umjetne klubove kao npr. Chelsea , City.

Dođe neki šeik, istrese lovu , kupe 15 igrača i odjednom se bore za naslov. A do tada nisu ni trofeja osvojili.

13 godina
gumifufna kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Jao ovi napaćenih Realovaca jedino što znaju reči je La Decima.Ovojili te trofeje prije 65 godina i onda se tim hvale.

Real je Hystory klub kao i Liveropool samo što je Real jači na području marketniga, pa ima još budala koje bi prešle u taj klub koji je svoj zenit davno prošao.

2 trofeja u 10 godina to sve govori.

Ali bolje je navijat za klub koji ima povijest  i navijače kao što su Liverpool i Real, nego neke umjetne klubove kao npr. Chelsea , City.

Dođe neki šeik, istrese lovu , kupe 15 igrača i odjednom se bore za naslov. A do tada nisu ni trofeja osvojili.

Jedina razlika je u tome da su klubovi dobili friski kapital, dok su ga ovi prije navedeni imali odavno... zato nazivati klubove stare 50+ godina je ravno lupetanju gluposti...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
10 godina
neaktivan
FC Barcelona

Dragi gumifufna, moze jos neki savjet kako biti pravi navijac prije nego se iskljucis iz rasprave cime si nam zaprijetio

11 godina
protjeran
ks95hr kaže...

Dragi gumifufna, moze jos neki savjet kako biti pravi navijac prije nego se iskljucis iz rasprave cime si nam zaprijetio

Šta sad hoćeš, ti si svoje rekao , ja svoje.

"Barcelona je Messi!".

EDIT:

Ovo se sve svodi na nekakva naklapanja :šta bi bilo kad bi bilo.

Samo mi objasni zašto Messi nije donio prevagu i u reprezentaciji, kad postižu kao što ti kažeš 

prosječne rezultate. 

Ja mislim jer je Argentina neizbalansirana reprezentacija bez klasnog playmakera , slabom obranom i dobrim napadom;

pa se Messi mora vraćati po loptu i kreirati napade.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.10.2015 22:14 (gumifufna).
15 godina
gumifufna kaže...

A gle, u nekom trenutku moraš i imati financijska sredstva da pišeš povijest. Nisu ovo vremena kad su igrači sa 26-27 odlazili u bolji klub da si osiguraju egzistenciju. Sad dođu i poberu ti klince od 18 godina. Chelsea je bio prvak Engleske i prije Abramovića (vele jedan ko nijedan, ali broji se), a City je najpopularniji klub u Manchesteru što nikako nije mala stvar. Nisu to baš klubovi koji su sad ponikli od nikud. Nisu "stari" navijači Citya krivi što je došao neki sheik i ulupao milijarde u klub. 

Al slažem se da prvenstveno City je umjetan klub jer nema baš nikakvog napretka kod njih. Em šaraju sa trenerima em kupuju skroz bezveze čisto da se nešto kupi. Potroše 200m na pojačanja i onda drhte protiv jedne Seville koja je baš loše počela sezonu. Opet će bit sretni ako prođu skupinu.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
protjeran
FC Barcelona

EL PAIS and AS revealed that Real Madrid received 11 MILLION illegal euros from the Spanish government for a property that was never used. In 2011 Florentino Perez was considering moving the Bernabeu to a new location where he paid 11 million euros to "lock" a piece of land, 4 years later after the plan never went through (obviously because Florentinos plan all alomg had been to remodel the current Bernabeu) the Spanish government sent a payment of 22 million euros (an extra 11 million) to Real Madrid as a sort of "apology" for not having used the land. The case is now being investigated by the National police.

This time next year we'll be millionaires
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Mascherano će propustiti 2 utakmice zbog crvenog kartona,znači bit ce dostupan za El Clasico...barem nesto

12 godina
protjeran
Ocekivao sam 4 al eto malo pravde.Možemo ove ostale bez njega
12 godina
protjeran
Ako budete gledali utakmicu pratite Wilfrieda Kaptouma.Lik je genijalac iako je imao tešku ozljedu,vratio se prije koji tjedana
17 godina
FC Barcelona

evo jedan ok link, ako netko nađe sa eng komentatorima a da je dobra slika nek stavi 

http://www.ustream.tv/channel/zonasports5hsdfd

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Doći ovdje bez pravog napadača je smješno, šta ako nešto pođe po zlu, niti Neymara niti Suareza..

16 godina
Ja bi radije da ispadnu iz kupa pa da imaju kasnije manje utakmica. Ovaj sastav nemože pobjedit nikog a kamo li ove amatere iz treće lige.
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
13 godina
FC Barcelona

Koja je ovaj Munir krampa

MES QUE UN CLUB
12 godina
protjeran
Kad sam ja govorio d je Adama najbolji igrač iz omladinskog pogona ...Ovaj Munir je najgori igrač Barcelone zadnjih 10 godina.

Jedan Tello bi znao dati i 4 gol po utakmici pa smo ga prodali ...
Deulufeu ima svojih mušica ali to je kvalitetan igrač za razliku od ovog klauna
15 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...
Kad sam ja govorio d je Adama najbolji igrač iz omladinskog pogona ...Ovaj Munir je najgori igrač Barcelone zadnjih 10 godina.

Adam razbija u villi, sjećam se kad je debitirao za aston villu, prva tekma 5,6 prodora i gol. Dečko će biti mašinerija, kao i ostale koje smo pustili, i ne znam zašto sampera ne forsira kao munira i sandra, barem se mogu osvježiti Raketa/Iniesta.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.10.2015 22:52 (Tommy_123).
12 godina
Tommy_123 kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Adam razbija u villi, sjećam se kad je debitirao za aston villu, prva tekma 5,6 prodora i gol. Dečko će biti mašinerija, kao i ostale koje smo pustili, i ne znam zašto sampera ne forsira kao munira i sandra, barem se mogu osvježiti Raketa/Iniesta.

forsira onog gumbaua, samo je samper klasa za njega

12 godina
protjeran
Gumbau je na terenu koristan koliko i Douglas.
Gumbau ima korak od 3 metra jako spor i ne inteligentan igrač koji je došao u Barcu prošle sezone i ove godine već igra za prvu.Kakva sramota d takav kramp mora igrati.

15 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...
Gumbau je na terenu koristan koliko i Douglas.
Gumbau ima korak od 3 metra jako spor i ne inteligentan igrač koji je došao u Barcu prošle sezone i ove godine već igra za prvu.Kakva sramota d takav kramp mora igrati.

Negdje sam pročitao da je gumbau miljenik Lucha, e sad jbg, može on biti miljenik kad je Samper druga planeta za njega, a na kraju će se desiti da će i Samper otići.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nisam gledao tekmu,ali vec vidim kako je to odprilike izgledalo,samo me zanima kako je Vermaelen odigrao...al sramota da ni sa prakticno mjesovitim sastavom ne mogu dati bar gola trećeligašu,to je dokaz da Barca nema nikakvu klupu,a to je ono sto sam rekao kad je u Pepovoj eri protiv neke momcadi u 3. ili 4. kolu LP izveo B ekipu i pobjedili su,ovo sad postala sprdnja od igraca...i slazem se za Adamu,pa taj decko je nevjerovatna zvijer,jel vidite kako on izgleda,hebo me pas ako nije bila igla u guzu,stvarno je zivotinja,a pritom brz,prodoran,samo mi kod njega malo smeta sto je skrt dosta,vecinu akcija pokusava sam odigrati,ali je izmislio nogomet za Munire,Sandale...sve sto valja od mladih igraca nama igra u drugim klubovima...

15 godina
neaktivan
Adama je u Aston Villi svako drugu-trecu na tribini, a kada je na klupi dobije 5-20 minuta. Villa drzi dno ljestvice s 4 boda i ispali su sinoc iz kupa... Zasada je to promasena posudba.
Real eyes realize real lies...
14 godina
neaktivan
N3N0 kaže...
Adama je u Aston Villi svako drugu-trecu na tribini, a kada je na klupi dobije 5-20 minuta. Villa drzi dno ljestvice s 4 boda i ispali su sinoc iz kupa... Zasada je to promasena posudba.

To se slazem,ali svakako po meni nije ni trebao ici na posudbu,bar ne pored jednog Munira ili Sandra,ne znam cemu oni zasluzuju da i na klupi budu,stvarno ispodprosjecni igraci,a u pitanju je jedna Barcelona,tako da je po meni tu Adama trebao dobiti sansu,jos pogotovo bi se naigrao do sada s obzirom na ozljede i sve ostalo...

EDIT: Douglas se povrijedio nakon jucerasnje utakmice i van terena ce biti oko 2 mjeseca...hahah pa ovaj lik je najveci promasaj u povijesti kluba,treba to nogom u guzicu i nazad u Brazil

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.10.2015 15:24 (barcafan12).
14 godina
15 godina
neaktivan

trademark barcelone 

11 godina
neaktivan

Stvarno ne razumijem te ljude. Ima milijune, zaraduje milijune i onda
jos mu ni to nije dosta pa rade takve stvari. Stvarno, koji im je vrag,
pa ako ti svi silni milijuni koje ima i zaraduje nije dosta, pa ide 
1,5 milijun eura jos prikrit, onda stvarno. Sramota, al stvarno. Nebitno o kome se radi,
sto im to treba. Neka ih se posalje u zatvor i gotovo. Nece im vise pasti na 
pamet to. Jednostavno ne razumijem sto to ikome treba tko ima tolike milijune.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Koliko su neucinkoviti Sandro i Munir govori podatak da Sandro nije dao gola 317 dana a Munir 431 dan...stvarno razocaravajuce za jednog napadaca Barcelone,sto je jos zalosnije nisu ni korisni sa asistencijama...

12 godina
protjeran

Ma neće oni još dugo.Pogotovo onaj Munir.Nisam nigdje vidio da je netko nešto lijepo napisao za njega.Kramp od igrača.Pa jedan Cuenca u svoje vrijeme je bio Messi za ovog marokonaskog kozojeba koji nemoze igrati u nijednom treceligasu. A za Tella da ne govorim.

16 godina
barcafan12 kaže...

Koliko su neucinkoviti Sandro i Munir govori podatak da Sandro nije dao gola 317 dana a Munir 431 dan...stvarno razocaravajuce za jednog napadaca Barcelone,sto je jos zalosnije nisu ni korisni sa asistencijama...

Meni dosta da ih se proda sad na zimu. 

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Barça: Bravo; Alves, Piqué, Mathieu, Alba; Busquets, Rakitić, Sergi Roberto; Munir, Suárez, Neymar.

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Nesvida mi se obrana Pique-Marhieu...I nravno onaj kozojeb u napadu.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice