Vjerovatno slična situacija ko i sa Piqueom,dobacio nesto linijskom,ovaj javio glavnom i evo ti sad 4 utakmice kazne,samo to cekam
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kolko kartona u drugome dijelu...
koji k ...stari moj.
trica Sukija, idemo dalje 
Vjerovatno slična situacija ko i sa Piqueom,dobacio nesto linijskom,ovaj javio glavnom i evo ti sad 4 utakmice kazne,samo to cekam
Zato što takva pravila vrijede samo u Barceloni, Ramos nije niti žuti dobio
El Pistolero se raspištoljio ponovno. Respect Suki!
bartra je opet odigrao katastrofalno, zlatokosa je isto 0.
Kakav panj ovaj R.Carlos.Rekao bi čeovjek da nikad nije gledao ni Barcu ni real.
Roberto Carlos: "Uvijek sam volio Cristiana. Messi je fenomenalan, ali Cristiano je poseban. Ronaldo radi velike stvari za Real Madrid, i mnogo više utiče na igru Real Madrida nego što Messi utiče na samu igru Barcelone."
Lijepi pozdrav za Boixa i ekipu.... 
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1795198723958985&id=338233632988842
Mislim da je ovim dokazao da je najbolji igrač na svijetu . Treba mu odmah dati zlatnu loptu.
Ajde prvo makni tu sliku sa profila, a onda kreni sa gledanjem videa igraca po imenu Ronaldinho.
Ajde prvo makni tu sliku sa profila, a onda kreni sa gledanjem videa igraca po imenu Ronaldinho.
Fakee nije ni znao za Jamesa dok nije na YT vidio njegove golove sa SP.Kao i većina navijača Reala.
James buduci visestruki osvajac Zlatne lopte, no ne razumijem zasto spominjemo njega i Ronaldinha?
Ronaldinho mi je iznimno drag igrac, zajedno s Puyolom... Ovo sve ostalo kaj se Barce tice nije vrijedno spomena uopce....
James buduci visestruki osvajac Zlatne lopte, no ne razumijem zasto spominjemo njega i Ronaldinha?
Ronaldinho mi je iznimno drag igrac, zajedno s Puyolom... Ovo sve ostalo kaj se Barce tice nije vrijedno spomena uopce....
Nema nikakve šanse da on osvoji zlatnu loptu.Njegove statistike ove sezone je 2 gola , 1 asistencija i 4 ozljede.Po tome će biti zapamćen.STAKLENI BABYFACE.
takvo nesto napravi moja baba kad joj bacim loptu u zrak na nogu, na stakama je, morali su joj nogu amputirati zbog secera
Fake, Ronaldinha sam ubacio na tvoj obican link koji si ubacio sa Ronaldom, kontrola lopte. Zato sam i napisao da pogledas malo kako to radi Ronaldinho. Steta je kaj dolazis ovdje kao navijac Reala i radis provokacije. Drzi se svoga kluba, razmisljas zasto vam vezni red ne lici na nista bez Modrica i zasto si napisao glupost oko Jamesovog dobivanja zlatne lopte.
Ne kuzim....stavis video di CR7 ispadne jadan ko pixa, ni loptu ne zna stopat lol...ni ne gleda uopce?!

Kakav panj ovaj R.Carlos.Rekao bi čeovjek da nikad nije gledao ni Barcu ni real.
Roberto Carlos: "Uvijek sam volio Cristiana. Messi je fenomenalan, ali Cristiano je poseban. Ronaldo radi velike stvari za Real Madrid, i mnogo više utiče na igru Real Madrida nego što Messi utiče na samu igru Barcelone."
Sa 19 godina 
Dosao sam ovdje zato sto ste napali najboljeg igraca na svijetu... Ne prode dan bez da ne radite provokacije na nas racun i onda se uzbudite kad netko reagira...
Spominjanje Ramosa, Ronalda su vam samo primjeri... Velika je razlika u nama i vama sto mi ne spominjemo uopce vas za neku usporedbu nit imamo potrebu dokazivat koji je igrac bolji ni da smo potlaceni etc. kad to eto cijeli svijet zna...
Tako je bilo cijelu povijest i bit ce cijelu buducnost...
Ne rado dolazim u ovu temu i nije mi namjera provocirat vec branit kraljevske boje pa dok ste vi tihi po nasem pitanju i ja sam po vasem... 
Dosao sam ovdje zato sto ste napali najboljeg igraca na svijetu...
Zašto bi fanovi Barce u temi o Barci napadali Messija? Ne kužim.
Dosao sam ovdje zato sto ste napali najboljeg igraca na svijetu... Ne prode dan bez da ne radite provokacije na nas racun i onda se uzbudite kad netko reagira...
Spominjanje Ramosa, Ronalda su vam samo primjeri... Velika je razlika u nama i vama sto mi ne spominjemo uopce vas za neku usporedbu nit imamo potrebu dokazivat koji je igrac bolji ni da smo potlaceni etc. kad to eto cijeli svijet zna...
Tako je bilo cijelu povijest i bit ce cijelu buducnost...
Ne rado dolazim u ovu temu i nije mi namjera provocirat vec branit kraljevske boje pa dok ste vi tihi po nasem pitanju i ja sam po vasem... 
Ovo je u stilu : Tko je dirao mog malog Muju...
Ovo neka ozbiljna prijetnja. Čovjek je došao braniti kraljevske boje i neće biti problema ako ne pišemo o tom lopovskom klubu čija je povijest naprvljena na velikoj laži i prevari.
Iz zajebancije
Hehe okej, posteno 
Nemam nista protiv dobre sale 
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
Jedino za sto neznalice znani kao navijaci Barcelone imaju pravo je da je Messi najbolji. Ne samo trenutno nego najbolji koji je ikad igrao nogomet. On je prevaga koja je Barceloni osvojila sve te trofeje. Messi je od prosjecne momcadi napravio nesto nikad prije videno.
Jedino za sto neznalice znani kao navijaci Barcelone imaju pravo je da je Messi najbolji. Ne samo trenutno nego najbolji koji je ikad igrao nogomet. On je prevaga koja je Barceloni osvojila sve te trofeje. Messi je od prosjecne momcadi napravio nesto nikad prije videno.
Slozio bih se s drugom tvrdnjom, da je od sprdnje napravio klub kakav je danas i to mu treba priznati i cestitati mu na tome.....
Slozio bih se s drugom tvrdnjom, da je od sprdnje napravio klub kakav je danas i to mu treba priznati i cestitati mu na tome.....
ne znam kakav je onda real kad ih ta sprdnja redovito šamara.
Nisam navijač ni Barce ni Reala, ali bi se složio da je Messi najbolji igrač kojeg sam gledao u posljednjih 20-ak godina.
Možda je Maradona bolji, ali on je igrao u drugačijem vremenu kad snaga i brzina nisu bila 90 % uspjeha, tako da se to ne može uspoređivat.
Meni je recimo Zidane draži igrač.
Ali Barca nije prosječna ekipa, već su imali Xavija i Iniestu (koji je isto drugi svijet za tadašnje veznjake) i koji su i stvorili famoznu tika-taka,
te bez njih Messi ne bi osvojio ni pola trofeja, ni zabio pola golova. Isto tako su bili pokriveni odlično na skoro svim pozicijama.
Prosjecna kao Real, Manchester, Chelsea, Bayern, Milan. Svi su oni imali podjednake igrace u to doba ali Messi je prevagnuo. Xavi je postao igrac tek kad je Messi zaigrao. Guardiola, Puyol, Xavi, Iniesta, Henry tesko da bi ista osvojili da nije igrao Messi. Barcelona je Messi.
Prosjecna kao Real, Manchester, Chelsea, Bayern, Milan. Svi su oni imali podjednake igrace u to doba ali Messi je prevagnuo. Xavi je postao igrac tek kad je Messi zaigrao. Guardiola, Puyol, Xavi, Iniesta, Henry tesko da bi ista osvojili da nije igrao Messi. Barcelona je Messi.
Evo ti uspješnosti u Europi svih klubova u Ligi Prvakau povijesti:
TOP 10 Performance in the European Cup/UEFA Champions League by club:
1 Real Madrid 1956, 1957, 1958, 1959, 1960, 1966, 1998, 2000, 2002, 2014
2 Milan 1963, 1969, 1989, 1990, 1994, 2003, 2007
3 Bayern Munich 1974, 1975, 1976, 2001, 2013
4 Barcelona 1992, 2006, 2009, 2011, 2015
5 Liverpool 1977, 1978, 1981, 1984, 2005
7 Internazionale 1964, 1965, 2010
8 Manchester United 1968, 1999, 2008
https://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_Champions_League
Ne računa se uspješnost kluba u zadnje 2 godine koliko ti pratiš ;)
Znači samo je tebi Barca krema , a svi ostali su prosjek i mediokriteti
Isključujem se iz daljne rasprave dok ne počneš koristiti linkove i čvrste argumente :) Pozzz
Evo ti uspješnosti u Europi svih klubova u Ligi Prvakau povijesti:
TOP 10 Performance in the European Cup/UEFA Champions League by club:
1 Real Madrid 1956, 1957, 1958, 1959, 1960, 1966, 1998, 2000, 2002, 2014
2 Milan 1963, 1969, 1989, 1990, 1994, 2003, 2007
3 Bayern Munich 1974, 1975, 1976, 2001, 2013
4 Barcelona 1992, 2006, 2009, 2011, 2015
5 Liverpool 1977, 1978, 1981, 1984, 2005
7 Internazionale 1964, 1965, 2010
8 Manchester United 1968, 1999, 2008
https://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_Champions_League
Ne računa se uspješnost kluba u zadnje 2 godine koliko ti pratiš ;)
Znači samo je tebi Barca krema , a svi ostali su prosjek i mediokriteti
Isključujem se iz daljne rasprave dok ne počneš koristiti linkove i čvrste argumente :) Pozzz
Jao ovi napaćenih Realovaca jedino što znaju reči je La Decima.Ovojili te trofeje prije 65 godina i onda se tim hvale.
Real je Hystory klub kao i Liveropool samo što je Real jači na području marketniga, pa ima još budala koje bi prešle u taj klub koji je svoj zenit davno prošao.
2 trofeja u 10 godina to sve govori.