Još se nemogu naviknut na ovaj novi broj 6. Xavi uvijek prođe kroz glavu.
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
Još se nemogu naviknut na ovaj novi broj 6. Xavi uvijek prođe kroz glavu.
Zasto Messi ne dopusti Neymaru i slicno da sa lijevce strane izvode slobodnjake.
Neymar je pokazao da ima dobar sut i da zna pogoditi iz slobodnjaka.
Neymar s lijeve a messi s desne strane nek izvode.
Eh, samo da prođe ova kazna. Odmah prodati Munira, taj sebičnjak nema šta tražiti u Barci.
Treba i Iniestu brzo unutra, vezni red je izgubljeni slučaj.
kakvo štopanje Bartre, u stilu najboljih napadača 
Kakav propuh u obrani. Još jednog panja ubaci u igru.
šta se njemu dogodilo, ja ne znam
u svakoj utakmici u kojoj ter stegen brani mi primimo gol
Još treba da zabiju gol i onda smo u panici. Neznam zašto vadi glavnog igrača i tako ujebe cijelu utakmicu.
Messi 
Nije sramota da ti golman obrani penal, ali promašiti cijeli gol. Trebao bi neko drugi pucati slobodnjake i te penale.
Kako svi pokusavaju iz daleka dat gol Matsu hahah
Najbolji je igrac na svijetu, ali definitivno je toliko
los u izvodenju penala da je mi je muka gledat
kad barca dobije penal. Toliko promasenih penala
toj jadno. Nek ostavi drugima da izvode i gotovo.
Drago mi je što je profulao penal.Poceo je padati kao CR.
Pa čovječe, zašto dozvoljavaju Messiju da puca penale????
Svaka mu čast na svemu al on nije Barca tako da bi tu trebalo malo reda uvest. Jer ja Barcu vidim kao tim vrhunski igrača koji igraju timski i gdje nema glavnog igrača.
Real eyes realize real lies...
Napokon jedan gol da nije sumljiv.
Igrali su tek toliko da dobiju,to je ok,ali me brine MAtS,ne znam sta mu je,jako je opao,nesiguran skroz,pa ove sezone je primio oko 15tak golova,kolko nije u cijeloj prosloj,treba se sto prije srediti,nije problem da primi gol dok se vodi 3-0 ali doci ce bitne tekme,pogotovo u LP,a onda te svaki gol moze kostati...inace Messi djeluje nezainterisano na ovim slabijim utakmicama,kao da mu opet fali onog zara,kao sto ga recimo ima Neymar koji se stalno jako trudi...sve u svemu pobjeda je najbitnija
Pozdrav ljudeskare
Samo ću reći da La Masia ima ozbiljnih problema sa ovom generacijom koja ništa nije pokazala već 2 sezone.
Munir je daleko najgori igrač o tome nema govora.Sandro se trudi dobar je za rasteretiti Suareza u ovakvim utakmicama.Gumbau je prilično loš i spor.Nevidim u njemu talent koji ima Sergi Samper kojeg se negura toliko koliko i ove panjeve, a time nemislim na Sandra.
Neymar je bio negledljiv sa svojim pokušajima asistencija prema Messiju.Previše neozbiljno i njegovi potezi su nas znali koštati bodova prošle sezone.
Sad se vidi kad igramo bez Suareza koji vrši presing 90. minuta da to neliči na ništa.Čovjek može zabiti i asistirati i pravi prostor za Neymara i Messija što očito nitko drugi nemože.
Penale će i dalje pucati Messi, o tome nema govora osim ako on sam odustane od toga.
Sve u svemu jedna utakmica sa pola gasa gdje su naši talenti osramotili La Masiju,a ostali su odigrali koliko je bilo dovoljno.
Ter Stegen nema sreće i gotovo ako ovo uspješno pretrpi tek će tad biti dobar golman.
Luis Enrique: "Missing penalty makes Messi human? Scored twice and gave an assist, still doesn't seem very human..."
Savršen odgovor 
Pa čim dovode ljude tipa Alena na La Masiju znači da situacija nije dobra...hebiga
Ja vam garantiram da bi od tih B/C ekipa Dinamo II (di su Olmo, Cekici, Lovren, Brekalo itd) razbio bilo ciju B ekipu iz LP....
Kako su odigrali? Idem baš sažetke pogledati, vidim Messi je ponovo bio raspoložen :D
Kako su odigrali? Idem baš sažetke pogledati, vidim Messi je ponovo bio raspoložen :D
Ma dobro su odigrali, ali nekad neki igrači rade takve gluposti da je to negledljivo.
A Munir je katastrofa, ne da je u lošoj formi, nego on vidljivo nije za top 10 klub primere
Vi pomalo pretjerujete. To što Barca daje šansu mladim igračima samo je pozitivna stvar, jer pojedini igrači su se morali odmarati. I to je ono što nas čini drugačijim od drugih klubova. Ne može se dogoditi da opet odjednom dođe neki Messi, Xavi ili Busquets, ali ti mladi igrači su zaslužili svoju šansu igrama u drugoj ekipi.
Ja se još uvijek sjećam Busquetsovih prvih utakmica i koliko se sralo po njemu, govorilo da nije ni za 3 ligu. A vidi ga danas, nezamislivo mi je uopće gledati Barcu bez njega u sredini.
Mladi igrači danas su nam pomogli da odmorimo Suareza, Iniestu i ostale pred važnu i tešku utakmicu u srijedu. I ti isti Sandro i Munir su napravili istu stvar i prošle sezone, a Sandro nam čak donio i pobjedu u gostima protiv Villarreala par minuta prije kraja.
Treba dat mladima da igraju u ovakvim tekmama i odmarat standardne što više pošto je klupa jako kratka, čim se mogu regat Arda i Vidal će biti drugačije.