FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.841.375
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: FC Barcelona

Još se nemogu naviknut na ovaj novi broj 6.  Xavi uvijek prođe kroz glavu.

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
11 godina
neaktivan
FC Barcelona

Zasto Messi ne dopusti Neymaru i slicno da sa lijevce strane izvode slobodnjake. 
Neymar je pokazao da ima dobar sut i da zna pogoditi iz slobodnjaka.
Neymar s lijeve a messi s desne strane nek izvode. 

16 godina

Eh, samo da prođe ova kazna. Odmah prodati Munira, taj sebičnjak nema šta tražiti u Barci.

17 godina
Fala bogu ide Suarez unutra...ovog Munira ne mogu gledat, pogotovo nakon ove solo akcije koju je mogao zavrsit samo da je dodao igracu do sebe u kontri 2v1
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
16 godina

Treba i Iniestu brzo unutra, vezni red je izgubljeni slučaj.

17 godina
FC Barcelona

kakvo štopanje Bartre, u stilu najboljih napadača 

16 godina

Kakav propuh u obrani. Još jednog panja ubaci u igru.

17 godina
Hebote Ter Stegen
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
12 godina
FC Barcelona

šta se njemu dogodilo, ja ne znam

13 godina
protjeran
FC Barcelona

u svakoj utakmici u kojoj ter stegen brani mi primimo gol

16 godina

Još treba da zabiju gol i onda smo u panici. Neznam zašto vadi glavnog igrača i tako ujebe cijelu utakmicu.

17 godina
FC Barcelona

Messi 

17 godina
Eh moj Messi.... :D
16 godina

Nije sramota da ti golman obrani penal, ali promašiti cijeli gol. Trebao bi neko drugi pucati slobodnjake i te penale.

14 godina
FC Barcelona

Kako svi pokusavaju iz daleka dat gol Matsu hahah

R.I.P. Tito Vilanova 25.04.2014. | Mes Que Un Club
11 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Eh moj Messi.... :D

Najbolji je igrac na svijetu, ali definitivno je toliko
los u izvodenju penala da je mi je muka gledat 
kad barca dobije penal. Toliko promasenih penala
toj jadno. Nek ostavi drugima da izvode i gotovo.

14 godina
FC Barcelona

Drago mi je što je profulao penal.Poceo je padati kao CR.

11 godina
odjavljen
FC Barcelona

Pa čovječe, zašto dozvoljavaju Messiju  da puca penale????

17 godina
Zato kaj on ima glavnu rijec ocito...kak to vama nije jasno, dobro je rekao Bellerin, on ce prestat pucat penale samo kad ce on htjet prestat....hebiga i njemu statistika znaci puno

Inace Raketa pametno igra vcrs, cisto ok, a zasto je Sergio vani na 3-1 s jos 30 min igre ne znam...
16 godina

Svaka mu čast na svemu al on nije Barca tako da bi tu trebalo malo reda uvest. Jer ja Barcu vidim kao tim vrhunski igrača koji igraju timski i gdje nema glavnog igrača.

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.9.2015 22:19 (x18x05x).
15 godina
neaktivan
Neka je promasio, drugi penal je dosuden malo bezveze ionako, trci dalje od gola prema korner zastavici, nekakvo povlacenje, gurkanje s ledja i pada. Ono nakon toga, Rakitic da nije seprtljav opalio bi sut cim je oduzeo loptu i napravio korak, ali ne ceka da ga ovaj okrzne i pada ko letva, nema govora o penalu.
Real eyes realize real lies...
16 godina

Napokon jedan gol da nije sumljiv.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Igrali su tek toliko da dobiju,to je ok,ali me brine MAtS,ne znam sta mu je,jako je opao,nesiguran skroz,pa ove sezone je primio oko 15tak golova,kolko nije u cijeloj prosloj,treba se sto prije srediti,nije problem da primi gol dok se vodi 3-0 ali doci ce bitne tekme,pogotovo u LP,a onda te svaki gol moze kostati...inace Messi djeluje nezainterisano na ovim slabijim utakmicama,kao da mu opet fali onog zara,kao sto ga recimo ima Neymar koji se stalno jako trudi...sve u svemu pobjeda je najbitnija

10 godina
protjeran
FC Barcelona

Pozdrav ljudeskare

Samo ću reći da La Masia ima ozbiljnih problema sa ovom generacijom koja ništa nije pokazala već 2 sezone.

Munir je daleko najgori igrač o tome nema govora.Sandro se trudi dobar je za rasteretiti Suareza u ovakvim utakmicama.Gumbau je prilično loš i spor.Nevidim u njemu talent koji ima Sergi Samper kojeg se negura toliko koliko i ove panjeve, a time nemislim na Sandra.

Neymar je bio negledljiv sa svojim pokušajima asistencija prema Messiju.Previše neozbiljno i njegovi potezi su nas znali koštati bodova prošle sezone.

Sad se vidi kad igramo bez Suareza koji vrši presing 90. minuta da to neliči na ništa.Čovjek može zabiti i asistirati i pravi prostor za Neymara i Messija što očito nitko drugi nemože.

Penale će i dalje pucati Messi, o tome nema govora osim ako on sam odustane od toga.

Sve u svemu jedna utakmica sa pola gasa gdje su naši talenti osramotili La Masiju,a ostali su odigrali koliko je bilo dovoljno.

Ter Stegen nema sreće i gotovo ako ovo uspješno pretrpi tek će tad biti dobar golman.

15 godina
FC Barcelona

Luis Enrique: "Missing penalty makes Messi human? Scored twice and gave an assist, still doesn't seem very human..."

Savršen odgovor 

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina

Pa čim dovode ljude tipa Alena na La Masiju znači da situacija nije dobra...hebiga

Ja vam garantiram da bi od tih B/C ekipa Dinamo II (di su Olmo, Cekici, Lovren, Brekalo itd) razbio bilo ciju B ekipu iz LP....

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.9.2015 23:00 (Mitch).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kako su odigrali? Idem baš sažetke pogledati, vidim Messi je ponovo bio raspoložen :D

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
17 godina
Tommy_123 kaže...

Kako su odigrali? Idem baš sažetke pogledati, vidim Messi je ponovo bio raspoložen :D

Ma dobro su odigrali, ali nekad neki igrači rade takve gluposti da je to negledljivo.

A Munir je katastrofa, ne da je u lošoj formi, nego on vidljivo nije za top 10 klub primere

15 godina
FC Barcelona

Vi pomalo pretjerujete. To što Barca daje šansu mladim igračima samo je pozitivna stvar, jer pojedini igrači su se morali odmarati. I to je ono što nas čini drugačijim od drugih klubova. Ne može se dogoditi da opet odjednom dođe neki Messi, Xavi ili Busquets, ali ti mladi igrači su zaslužili svoju šansu igrama u drugoj ekipi. 

Ja se još uvijek sjećam Busquetsovih prvih utakmica i koliko se sralo po njemu, govorilo da nije ni za 3  ligu. A vidi ga danas, nezamislivo mi je uopće gledati Barcu bez njega u sredini.

Mladi igrači danas su nam pomogli da odmorimo Suareza, Iniestu i ostale pred važnu i tešku utakmicu u srijedu. I ti isti Sandro i Munir su napravili istu stvar i prošle sezone, a Sandro nam čak donio i pobjedu u gostima protiv Villarreala par minuta prije kraja.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Treba dat mladima da igraju u ovakvim tekmama i odmarat standardne što više pošto je klupa jako kratka, čim se mogu regat Arda i Vidal će biti drugačije.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice