khedira potpisao za juventus,juve dobiva jos jednog veznjaka,znaci li to da pogba napusta klub?
Moguće, ali i ne mora ništa značiti.
khedira potpisao za juventus,juve dobiva jos jednog veznjaka,znaci li to da pogba napusta klub?
Moguće, ali i ne mora ništa značiti.
Nekako cak mi i nije drago sto Pogba dolazi u Barcu s obzirom da se spominja cifra od 80-akmiliona...
Gundogan mi vise odgovara Xavijevu profilu
Nekako cak mi i nije drago sto Pogba dolazi u Barcu s obzirom da se spominja cifra od 80-akmiliona...
Gundogan mi vise odgovara Xavijevu profilu
a da i ja sam protiv dovodjenja pogbe.
Lucho produžio do 2017 :)
ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Ma kakav Gundogan ljudi? Pa taj je previse sklon ozljedama, mozda ima slicnu igru kao Xavi ali to ne vrijedi nista ako ce bit ozljeden, cak nekako vise izgleda da ce on u ManU. Sto se tice Pogbe taj ako dodje mislim da bi se mogao ponovit transfer Ibrahimovic. Kovacic bi postao drugi Iniesta u Barci, nije on bezveze tolika zelja uprave. Po meni najbolja investicija za buducnost je Kovacic + Verratti.
Sluzbeno je, Alves potpisao do 2017. Objavljeno na barcinoj stranici.
Ma kakav Gundogan ljudi? Pa taj je previse sklon ozljedama, mozda ima slicnu igru kao Xavi ali to ne vrijedi nista ako ce bit ozljeden, cak nekako vise izgleda da ce on u ManU. Sto se tice Pogbe taj ako dodje mislim da bi se mogao ponovit transfer Ibrahimovic. Kovacic bi postao drugi Iniesta u Barci, nije on bezveze tolika zelja uprave. Po meni najbolja investicija za buducnost je Kovacic + Verratti.
Imao je jednu ozljedu koja je trajala dugo ali odigro je cijelu sezonu 2014/15 bez ozljeda kad se opravio...Neznam zasto svi misle da ako se jednom ozljedis da si gotovo zauvijek.
Znaci odgiro je 30-ak utakmica u kontinuitetu po 90. minuta
http://www.whoscored.com/Players/77464/Fixtures/Ilkay-Gndogan
A to za Kovacica je izlgedno,ali za Verrattia nema sanse
Bartomeu:" Želim reći da smo ovog popodneva produžili Enriqueov ugovor do 2017. godine."
Bartomeu:" Ušli smo u historiji osvojivši trostruku titulu po drugi put."
Bartomeu:" Ove godine smo imali prihod u iznosu od cca. 600 miliona eura, što je 50% više u odnosu na prije pet godina."
Bartomeu:" Ostavili smo sa strane dovoljno novčanih sredstava da potpišemo one igrače koje svi žele."
Bartomeu:" Jedini smo klub na svijetu koji je osvojio ovakvu trostruku titulu dva puta."
Bartomeu:" Napadali su nas ljudi izvana koji žele da srozaju naš klub. Najviše su pokušavali preko FIFA-ine zabrane i izmišljotina o Neymarovom transferu."
Bartomeu:" Znao sam da će biti teško kada sam došao na poziciju prije 18 mjeseci. Neki su smatrali da nisam dovoljno kvalifikovan i sposoban, ali..."
Bartomeu:" Ponavljam da je sve vezano za Neymarov transfer regularno."
KOva bi se preporodio u Barceloni. U onom Interu sami imbecili igraju. Kad vidim da Kuzmanovic nekad ulazi umjesto Kovacica dode mi da bljujem.
Mateo je davno prerastao Inter i igrace u njemu.. Da, najbolje bi bilo kada bi dosao u Barcu, ali oce li? To je upitno, siguran sam da je na radaru mnogih klubova. Ja se iskreno nadam da cemo ga dovest, decko je talent i pol, kad vidim one prodore kao da gledam Iniestu.
Ne zato sto je hrvat, nego zato sto ima sve potrebno, dribling, sut, brzinu, tehniku...
Roden za Barcu i bljuje mi se kad vidim da ide u Liverpool...
Navodno da ce barcelona produljiti ugovor sa Qatar airwaysom te ce dobivati
60 milijuna eura po sezoni.
Bilo bi super da upiknu 320 mil € od UnderArmour....bolji dresovi, dizajn, a i politika te firme je izuzetno sportski, a ne marketinski nastrojena
Bilo bi super da upiknu 320 mil € od UnderArmour....bolji dresovi, dizajn, a i politika te firme je izuzetno sportski, a ne marketinski nastrojena
ne vjerujem da ce biti nesto od toga s obzirom da su dresovi za iducu sezonu vec u prodaji.
Sta to citam na netu da je El Mundo Deportivo katalonski dnevnik stavio
clanak da je barca namjestila zadnju utakmicu u prvenstvu
odigravsi sa deportivom 2:2, rezultat koji je kao Deportivu donio opstanak
u ligi, sto je navodno izjavio igrac depotiva.
Kazu da je liga pokrenula istragu. Stvarno vise cini se ne mogu trpit Barcine uspjehe
pa se hvataju za svaku piz*ariju da diskreditiraju barcelonu i slicno...
Sta to citam na netu da je El Mundo Deportivo katalonski dnevnik stavio
clanak da je barca namjestila zadnju utakmicu u prvenstvu
odigravsi sa deportivom 2:2, rezultat koji je kao Deportivu donio opstanak
u ligi, sto je navodno izjavio igrac depotiva.
Kazu da je liga pokrenula istragu. Stvarno vise cini se ne mogu trpit Barcine uspjehe
pa se hvataju za svaku piz*ariju da diskreditiraju barcelonu i slicno...
ja da sam barcin trener protiv deportiva bih izveo drugi sastav i rekao im da sjednu na centar i kartaju belu.mozemo raditi sta hocemo ako smo osigurali prvo mjesto.a sve to u inat spanjolskom savezu i novinarima marce.
Gluposti...ako nije bilo novca u igri nego samo motivacija igraca da im "puste" tu nema nikakve krivice...
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
Bolje nek se hvataju istraživanja sumnjivih penala. Barca u zadnjem kolu nije imala razloga igrati punom snagom jer su već osigurali naslov a poslije toga su ih čekala dva finala. Pa čak je i onaj panj Douglas igrao tu utakmicu.
Uvijek iste priče, kad Barca osvaja to smeta pojedincima pa se izmišljaju svakakve gluposti. Sjećam se 2011. godine poslije osvajanja naslova prvaka i LP kad su madridiski mediji potegnuli priču kako igrači Barce koriste doping 
Kao da opet gledam Ronaldinha!
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Svakom utakmicom je sve bolji.Takav potencijal...Siugrno ce biti najbolji igrac na svijetu u roku od 3 godine.
Gol i asistencija Neya za pobjedu, kakva mašinerija a tek su mu 23.
Obavezno pogledajte asistenciju Neymara, čudo kako je našao takvo dodavanje. Uči od najboljeg 
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Real eyes realize real lies...
La Liga BBVA 2014/15
Claudio Bravo (Barcelona)
Dani Alves (Barcelona)
Gerard Pique (Barcelona)
Nicolas Otamendi (Valencia)
Jordi Alba (Barcelona)
James Rodriguez (Real Madrid)
Gregorz Krychowiak (Sevilla)
IVAN RAKITIĆ (Barcelona)
LIONEL MESSI (Barcelona)
Cristiano Ronaldo (Real Madrid)
Antoine Griezmann (Atletico Madrid)
Svaka čast Modriću, ali Rakitić je postigao više u Španjolskoj i Evropi u svojoj karijeri!!!