FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.818
|
čitano: 6.828.835
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
kexzoR kaže...

khedira potpisao za juventus,juve dobiva jos jednog veznjaka,znaci li to da pogba napusta klub?

Moguće, ali i ne mora ništa značiti.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Nekako cak mi i nije drago sto Pogba dolazi u Barcu s obzirom da se spominja cifra od 80-akmiliona...

Gundogan mi vise odgovara Xavijevu profilu

This time next year we'll be millionaires
13 godina
protjeran
Boixus Nois PS kaže...

Nekako cak mi i nije drago sto Pogba dolazi u Barcu s obzirom da se spominja cifra od 80-akmiliona...

Gundogan mi vise odgovara Xavijevu profilu

a da i ja sam protiv dovodjenja pogbe.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Lucho produžio do 2017 :)

10 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma kakav Gundogan ljudi? Pa taj je previse sklon ozljedama, mozda ima slicnu igru kao Xavi ali to ne vrijedi nista ako ce bit ozljeden, cak nekako vise izgleda da ce on u ManU. Sto se tice Pogbe taj ako dodje mislim da bi se mogao ponovit transfer Ibrahimovic. Kovacic bi postao drugi Iniesta u Barci, nije on bezveze tolika zelja uprave. Po meni najbolja investicija za buducnost je Kovacic + Verratti. 

11 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sluzbeno je, Alves potpisao do 2017. Objavljeno na barcinoj stranici.

11 godina
protjeran
el.šef kaže...

Ma kakav Gundogan ljudi? Pa taj je previse sklon ozljedama, mozda ima slicnu igru kao Xavi ali to ne vrijedi nista ako ce bit ozljeden, cak nekako vise izgleda da ce on u ManU. Sto se tice Pogbe taj ako dodje mislim da bi se mogao ponovit transfer Ibrahimovic. Kovacic bi postao drugi Iniesta u Barci, nije on bezveze tolika zelja uprave. Po meni najbolja investicija za buducnost je Kovacic + Verratti. 

Imao je jednu ozljedu koja je trajala dugo ali odigro je cijelu sezonu 2014/15 bez ozljeda kad se opravio...Neznam zasto svi misle da ako se jednom ozljedis da si gotovo zauvijek.

Znaci odgiro je 30-ak utakmica u kontinuitetu po 90. minuta

http://www.whoscored.com/Players/77464/Fixtures/Ilkay-Gndogan

A to za Kovacica je izlgedno,ali za Verrattia nema sanse

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.6.2015 19:22 (Boixus Nois PS).
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Bartomeu:" Želim reći da smo ovog popodneva produžili Enriqueov ugovor do 2017. godine."

Bartomeu:" Ušli smo u historiji osvojivši trostruku titulu po drugi put."

Bartomeu:" Ove godine smo imali prihod u iznosu od cca. 600 miliona eura, što je 50% više u odnosu na prije pet godina."

Bartomeu:" Ostavili smo sa strane dovoljno novčanih sredstava da potpišemo one igrače koje svi žele."

Bartomeu:" Jedini smo klub na svijetu koji je osvojio ovakvu trostruku titulu dva puta."

Bartomeu:" Napadali su nas ljudi izvana koji žele da srozaju naš klub. Najviše su pokušavali preko FIFA-ine zabrane i izmišljotina o Neymarovom transferu."

Bartomeu:" Znao sam da će biti teško kada sam došao na poziciju prije 18 mjeseci. Neki su smatrali da nisam dovoljno kvalifikovan i sposoban, ali..."

Bartomeu:" Ponavljam da je sve vezano za Neymarov transfer regularno."

13 godina
el.šef kaže...

KOva bi se preporodio u Barceloni. U onom Interu sami imbecili igraju. Kad vidim da Kuzmanovic nekad ulazi umjesto Kovacica dode mi da bljujem.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
10 godina
neaktivan

Mateo je davno prerastao Inter i igrace u njemu.. Da, najbolje bi bilo kada bi dosao u Barcu, ali oce li? To je upitno, siguran sam da je na radaru mnogih klubova. Ja se iskreno nadam da cemo ga dovest, decko je talent i pol, kad vidim one prodore kao da gledam Iniestu. 

17 godina
Kovacic je top 3 igraca <22g definitivno.

Ne zato sto je hrvat, nego zato sto ima sve potrebno, dribling, sut, brzinu, tehniku...

Roden za Barcu i bljuje mi se kad vidim da ide u Liverpool...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
11 godina
neaktivan
FC Barcelona

Navodno da ce barcelona produljiti ugovor sa Qatar airwaysom te ce dobivati 
60 milijuna eura po sezoni. 

17 godina
danny_2 kaže...

Bilo bi super da upiknu 320 mil € od UnderArmour....bolji dresovi, dizajn, a i politika te firme je izuzetno sportski, a ne marketinski nastrojena

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
13 godina
protjeran
Mitch kaže...
danny_2 kaže...

Bilo bi super da upiknu 320 mil € od UnderArmour....bolji dresovi, dizajn, a i politika te firme je izuzetno sportski, a ne marketinski nastrojena

ne vjerujem da ce biti nesto od toga s obzirom da su dresovi za iducu sezonu vec u prodaji.

17 godina
Pa prosle godine su tek potpisali Nike, pricamo o buducnosti :)
16 godina
neaktivan
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Xavi has completed a move to Qatari side Al-Sadd on a free transfer from Barcelona.

Sretno legendo 

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.6.2015 16:58 (Tommy_123).
11 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sta to citam na netu da je El Mundo Deportivo katalonski dnevnik stavio
clanak da je barca namjestila zadnju utakmicu u prvenstvu 
odigravsi sa deportivom 2:2, rezultat koji je kao Deportivu donio opstanak
u ligi, sto je navodno izjavio igrac depotiva.
Kazu da je liga pokrenula istragu. Stvarno vise cini se ne mogu trpit Barcine uspjehe

pa se hvataju za svaku piz*ariju da diskreditiraju barcelonu i slicno...

13 godina
protjeran
danny_2 kaže...

Sta to citam na netu da je El Mundo Deportivo katalonski dnevnik stavio
clanak da je barca namjestila zadnju utakmicu u prvenstvu 
odigravsi sa deportivom 2:2, rezultat koji je kao Deportivu donio opstanak
u ligi, sto je navodno izjavio igrac depotiva.
Kazu da je liga pokrenula istragu. Stvarno vise cini se ne mogu trpit Barcine uspjehe

pa se hvataju za svaku piz*ariju da diskreditiraju barcelonu i slicno...

ja da sam barcin trener protiv deportiva bih izveo drugi sastav i rekao im da sjednu na centar i kartaju belu.mozemo raditi sta hocemo ako smo osigurali prvo mjesto.a sve to u inat spanjolskom savezu i novinarima marce.

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.6.2015 22:35 (kexzoR).
17 godina
FC Barcelona

Gluposti...ako nije bilo novca u igri nego samo motivacija igraca da im "puste" tu nema nikakve krivice...

15 godina
FC Barcelona

Bolje nek se hvataju istraživanja sumnjivih penala. Barca u zadnjem kolu nije imala razloga igrati punom snagom jer su već osigurali naslov a poslije toga su ih čekala dva finala. Pa čak je i onaj panj Douglas igrao tu utakmicu.

Uvijek iste priče, kad Barca osvaja to smeta pojedincima pa se izmišljaju svakakve gluposti. Sjećam se 2011. godine poslije osvajanja naslova prvaka i LP kad su madridiski mediji potegnuli priču kako igrači Barce koriste doping 

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

15 godina
FC Barcelona

Kao da opet gledam Ronaldinha!

http://t.co/zw5dbUfNIQ

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Svakom utakmicom je sve bolji.Takav potencijal...Siugrno ce biti najbolji igrac na svijetu u roku od 3 godine.

This time next year we&amp;#39;ll be millionaires
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Gol i asistencija Neya za pobjedu, kakva mašinerija a tek su mu 23.

15 godina
FC Barcelona

Obavezno pogledajte asistenciju Neymara, čudo kako je našao takvo dodavanje. Uči od najboljeg 

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Za one koji nisu vidli :)

https://vine.co/v/eevaMgK9QQW

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.6.2015 3:39 (Tommy_123).
15 godina
neaktivan
Najbolje pojacanje...http://www.sport.es/es/encuestas/# naravno Douglas!
Real eyes realize real lies...
17 godina
FC Barcelona

La Liga BBVA 2014/15

Claudio Bravo (Barcelona)

Dani Alves (Barcelona)      Gerard Pique (Barcelona)         Nicolas Otamendi (Valencia)    Jordi Alba (Barcelona)

James Rodriguez (Real Madrid)          Gregorz Krychowiak (Sevilla)          IVAN RAKITIĆ (Barcelona)

LIONEL MESSI (Barcelona)               Cristiano Ronaldo (Real Madrid)          Antoine Griezmann (Atletico Madrid)

Svaka čast Modriću, ali Rakitić je postigao više u Španjolskoj i Evropi u svojoj karijeri!!!

These Days
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.6.2015 22:02 (Miha LA).
17 godina
Zašto facepalm na Jamesu? Odigrao je vrhunsku sezonu, pokrio je Kroosa, Iscoa i Modrica lol....

A CR7 mora bit tu, igrao je vrhunski zbilja, ali Neymar je definitivno po driblingu bolji od Griezmanna...ali eto da nisu svi iz Barce, fer momcad po meni
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice