FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.818
|
čitano: 6.828.347
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
Mitch kaže...

Presmiješno...baš mi je super doć nakon teškog radnog dana u ovih par spam/football/ustašeipartizani tema na prepucavanje 

http://www.goal.com/hr/news/6951/la-liga/2015/05/14/11741252/poruka-iz-barcelone-messi-neymar-ili-suarez-bi-mogli-oti%C4%87i?ICID=HP_HN_1

inace ovo procitajte...Barca nema para za MSN :(

To je već bilo.

A čekaj malo, srednjoškolac... uf, dosta je bilo..

Brzo je nova sezona, bit će bolje drugi put. Pustite nas da još malo uživamo u ovoj..

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.5.2015 22:31 (barcaINTER).
13 godina
FC Barcelona

A hvalili ga do prije par dana kako je "velik i darezljiv"...

poziva druge kao ambasador da doniraju a on koji mlati milione da bi dolar dao...

dno dna.

&Black_Sheep
15 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Presmiješno...baš mi je super doć nakon teškog radnog dana u ovih par spam/football/ustašeipartizani tema na prepucavanje 

http://www.goal.com/hr/news/6951/la-liga/2015/05/14/11741252/poruka-iz-barcelone-messi-neymar-ili-suarez-bi-mogli-oti%C4%87i?ICID=HP_HN_1

Ako Messi zeli pare, neka dode u RM.... Eno Benzema se voza sa Bentleyem i Bugattiem 

12 godina
neaktivan
fakEEE kaže...
Mitch kaže...

Ako Messi zeli pare, neka dode u RM.... Eno Benzema se voza sa Bentleyem i Bugattiem 

Da......................

11 godina
protjeran
Mitch kaže...

Ma taj Faus ianko na kraju sezone leti...Zajedno sa onim bartomeuom.Oba lika su panjevi...

Prodati nekog od ove trojice bi bila greska stoljeca.

This time next year we'll be millionaires
16 godina
Dugo će oni biti u Barci. Zlobnici će sad svašta izmišljati samo da im bude lakše.
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
10 godina
neaktivan
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Tek sam sad vidio sto pise hahaha

Rekao je da se nemogu mjeriti u placi sa PSG-om i Chelseom te da ako igrac bude htio otici zbog place da oni tu nemogu nista...Nekakva takva glupost lose napisana

15 godina
neaktivan
Bas su navalili sad u ovu temu. Mi smo tolerantni necemo se zaliti i traziti referendum :P p.s. ne citajte vijesti goal.com, dobri su samo za match report, statistiku i ocjene igraca. Zuta stampa cista, jos dobijem proljev od reklama na 24sata.
Real eyes realize real lies...
17 godina
neaktivan
FC Barcelona
Da je danas živ imao bi 170 godina.
11 godina
neaktivan
fakEEE kaže...
SimeKZ kaže...

Masio si ceo fudbal... 

Teveze nije brznaca, Pirlo nije klasa... ajde hebo te led vise, daj jednom budi objektivan. Nitko ne kaze da MSN nije ubojit napada. No kraj 3-5-2 sa Chiellini, Bonucci, Evra, Lichtsteiner, Barzagli linijom plus dupliranje bokova sa Vidal, Pogba veznom linijom. Zasto je Real bio ne mocan jucer... iz jednostavnog razloga jer su najbitniji igraci bili duplirani. Messi je bolji na malom prostoru ali Juve nece ic ko Bayern sa totalnim nogometom na Barcu. 

Ja se nadam da ce Juve dobit, da se talijanski nogomet vrati tamo gdje pripada. 

Upravo tako.... 

Meni se cini da se talijanski nogomet vraca gdje i pripada i to na velika vrata.... 

Inter je vec krenuo u obnovu a iskreno se nadam da ce Ancelotti sjesti za kormilo Milana i da ce im uspjeti najavljivana rekonstrukcija.... 

U Europa ligi su se njihovi manji klubovi pokazali jacima od Spanjolskih......

Po cem u si to zaklljucio?? Nije li upravo sevilla razmontirala fiorentinu za prolazak
 u svoje drugo finale u dvije godine??

15 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Već mi se učinilo da je ovo Medo pisao hahahahaha. Kakve su to gluposti, isto kao i da Enrique nije zadovoljan na klupi Barce, a svi mi znamo da su to čiste gluposti. Mediji stvaraju gluposti iz ničega.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
11 godina
neaktivan
FC Barcelona

Vidim velika rasprava tko ima kakve sanse za osvojijt ligu prvaka.
Realno, to je finale, jedna utakmica, tu je svasta moguce.
Po meni barca je bolja ekipa samo zbog onog trojca naprijed.
Sto se messia, neymara i suareza tice, najbolji trojac, pa valda ikada,
barem imaju ove sezone priliku pokazat to. Kakav je start barca imala, neymar
povrijeden, suarez imo zabranu, a pogledajte, ipak su uspili postici fantasticne
rezultate.
Medutim ne smije se ni malo podcjeniti juventus, talijani su talijani, 
nekako njihov nogomet ne odgovara barci. Ajmo redom.
GOLMAN: Buffon jedan od najboljih ikada, ipak godine su, ali nose
jedno ogromno iskustvo. Ter stegen, buducnost, moguce sda bude jedan od najboljih.
Obrana: Barcina obrana puno ovisi o njihovoj veznoj liniji, jer 
kad napadaju ostaju rupe u sredini, za sada se barcina obrana uspjevala dosta dobro nositi 
sa tim. Juventus, sta reci, talijani su uvijek bili jaki u tom dijelu igre.
Veza: mozda ce ovo naic na neodobravanje barcinih (najvijaca), fanova, i sam pripadam njima,
ali barcin vezni red puno oscilira ove sezone, od vrhunskog, do utakmica gdje sam se pitaao
jel oni mogu igrat, trcat. Iniesta nije na svojoj razini, istina, ima nekih odlicnih utakmica, ali
primjetio sam da nekada jednostavno ne daje defenzivnoj igri svoj doprinos, nekada kao
da ne moze trcat kada treba, a nekada leti. Rakitic, takoder puno oscilacija ove sezone,
postao je jedan motor, radilica, ali nekada je jednostavno spor. Kad ima svoj dan, jako dobar.
Sergio, ne moram nista reci, odlican.
Juventus, pirlo, legenda, al ipak vidilo se dosta ove sezone da pada, dosta takoder grijesi.
Vidal dobar, dosta trci i radi, pogba, a covjek moze sam rijesit utakmicu, driblingopm, sutom, a
vidjeli smo i asistencijom, dosta fizicki mocni, a znaju i toga me strah.
Napad, apsolutno MSN, nema se sta vise spominjati, ali tevez i morata, su vec pokazali da mogu biti i te kako opasni.
I na kraju, treneri. Allegri iskusniji, lucho mora biti hrabar i postaviti igru onako kako barci najbolje lezi,
a to je igra, i presing.
Nadam se Barcinoj trostrukoj kruni, ali nista jos nije gotovo, jos treba pobjedit u prvenstvu za potvrdu,
a nogomet je jako nepredvidljiv, to svi znamo. 
Liga prvaka,  po meni blaga prednost barci, po meni bolja ekipa, 
ali juventus je tu, opasan i cvrst, i najmanju gresku mogu iskoristit, a znamo da je
barca sklona greskama. 
Uzvratna utakmica reala i juventusa, pokazala je da juventus ima dostaa slabosti, valda ce ih lucho 
prouciti.
Za kraj, usporedbe kako je juventus cuvao ronalda i kako ce cuvati messia, 
ne budite ludi, messi je igrac kojem treba jako malo prostora, koji iz nicega moze rijesiti utakmicu.
Ronaldo nije taj tip igraca, cesto ga se zaustavi da ga se ne vidi. Podsjetimo se samo finala lige
prvaka s manchesterom protiv barce i prosle godine s realom protiv atletica, skoro
se vidio nije, a kao igrac koji treba odlucivat. Eh da, messi je svoja 2 finala oba put igrao odlicno,
pa cak i zabijao, a i sada protiv juventusa u 2 utakmice nije pravio neku razliku, da dao je gol 
u prvoj i drugoj iz penala, ali igrom se nije pokazao bas. Messi sudjeluje puno vise u igri barce,
protiv bayerna u prvoj rijesio, u drugoj, kod obadva gola odlicno proigrao suareza, jednostavno,
Messi je najbolj i .
Cuvati njega je puno teze nego ronalda, prakticki morate imat savrsen dan da bi ga zaustavili, 
ali i onda u jednom trenu moze riejsit utakmicu, to smo vidili nebrojeno puta, i to ne samo golom...
Sorry na poduljem tekstu.. :) idemo Barca...

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.5.2015 1:55 (danny_2).
17 godina

Poserem se na te vaše analize, svi sve neki stručnjaci 

Najjači su mi ovi bebači koji vole Ronalda pa se pravdaju na svaki poraz umjesto da ga prihvate kao pravi navijači i prestanu tražiti isprike. Karma is a bit*h ljudi...

A dr. Feel ima pivčugu od mene, lik bolje pogađa od Nostradamusa hehe!

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Cod4gamer i barcaINTER najjači..Dajte se i dalje prepucavajte jer doslovno umirem čitajući vaše komentare!  

I always tell the truth.Even when I lie.
11 godina
odjavljen
FC Barcelona

Njihov zadnji međusobni susret u Ligi prvaka između Barce i Juvea.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Piqué: "I'm really looking forward for the UCL final, but first we have to close La Liga and play La Copa final."

Piqué: "It'll be a tough Champions League final, against a great team. Juventus are not a defensive team."

Piqué: "Before retiring I would like to play a Champions League final against Real Madrid."

Piqué: "We have an exciting month ahead of us."

Piqué: "Luis Enrique being coach next year? You should ask him. I think he has a year more of contract."

Piqué: "We still haven't won anything. We're almost there but now is the toughest part."

Piqué: "What I want is to win La Liga. I don't care when or where. If it's at the Calderón, perfect."

Piqué: "I think the people are hooked and excited to see us bring home titles."

Piqué: "Our main difference with others is that we have players who have been here for many years."

Piqué: "Barça are like the Spurs. They kept believing in Duncan, Ginobili, Parker... even when results weren't good and in the end it paid."

Piqué: "This team has overcome many difficult moments this season. We are bombproof."

Piqué: "I've never seen a triple threat like this one. We're talking about something that's one of a kind."

17 godina
moderator
FC Barcelona

Želite li da ponovimo anketu o kriterijima za moderiranje tema Barcelona i Real?

23 da
12 ne
...
16 godina
Ja ne. Lako je podnositi navijače reala i provokatore.
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
17 godina
Miro kaže...

Želite li da ponovimo anketu o kriterijima za moderiranje tema Barcelona i Real?

Haha pa cemu sluzi ignore ako ne za to...ovako se barem rasprave pokrenu

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
13 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Miro kaže...

Haha pa cemu sluzi ignore ako ne za to...ovako se barem rasprave pokrenu

Jedno je rasprava, jedno provokacija, ne treba uvodit nikakve promjene kad bi moderatori brisali provokacije prije nego se na njih stigne odgovoriti. Treba ili povećat broj moderatora ili dodat moda smo za ove teme koji će redovito pratiti zbivanja, jer sumnjam da svi koriste "prijavi" opciju

11 godina
protjeran
FC Barcelona

http://www.sport.es/es/noticias/barca/misterioso-viaje-gundogan-barcelona-4191597

Gundogan je bio u Barceloni neki dan...I odbio je pricati o tome zasto je bio tamo.S toga su velike mogucnosti da je to zbog Bamoguceg transfera u Barcelonu.

Nadam se da ce doci u Barcelonu,ima Xavijev stil ighre i mislim da bi bio pun pogodak.

Sjecam se njegove utakmice protiv Reala,pa covjek je cuda radio.Klasa od igraca.

13 godina
protjeran
FC Barcelona

sta mislite hoce li enrique zamijeniti uloge ter stegena i brava u iducoj sezoni? tj. hoce li ter stegen braniti u ligi,a ovaj u kupovima? ja bih to volio vidjeti jer je marc ipak puno mladji.

14 godina
FC Barcelona

zašto mijenjat dobitnu formulu?

ja sam jako zadovoljan obojicom. konačno barca ima dobre golmane. kad se sjetim dua valdes/pinto ne vežu me lijepa sjećanja

14 godina
neaktivan

Posebno nakon ozljede Valdesa, sve trofeje smo tad prokockali

15 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

http://www.sport.es/es/noticias/barca/misterioso-viaje-gundogan-barcelona-4191597

Gundogan je bio u Barceloni neki dan...I odbio je pricati o tome zasto je bio tamo.S toga su velike mogucnosti da je to zbog Bamoguceg transfera u Barcelonu.

Nadam se da ce doci u Barcelonu,ima Xavijev stil ighre i mislim da bi bio pun pogodak.

Sjecam se njegove utakmice protiv Reala,pa covjek je cuda radio.Klasa od igraca.

U zadnje tri godine ozlijeđen 12 puta, znači da je podležan ozlijedama, samo radi toga ga nebi uzimao, ali inače klasa od igrača.

15 godina
FC Barcelona
Sjajan gol Halilovića za važnu pobjedu Barce B. Pobijedili 3-2.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
antimadridista kaže...

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
10 godina
neaktivan
mrzech kaže...
antimadridista kaže...

Novi Robben.

https://www.youtube.com/watch?v=1EAHz5PgHa0
11 godina
neaktivan
FC Barcelona

Adama zvijer

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice