FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.816
|
čitano: 6.808.133
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
FC Barcelona

morbida bolje ti je da ne pišeš više ništa jer nema smisla, samo se brukaš krivim informacijama

12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Točno prije 10 godina Messi je zabio prvi gol za Barcelonu..

1. svibnja 2005.: Barcelona - Albacete 2-0 - Messi je zabio prvi gol za Barcelonu i postao najmlađi igrač koji je to napravio u jednoj ligaškoj utakmici.
2. studenog 2005.: Barcelona - Panathinaikos 5-0 - Messi je zabio svoj prvi gol u Ligi prvaka.
10. ožujka 2007.: Barcelona - Real Madrid 3-3 - Njegov prvi hat-trick za Barcelonu. Messi je za takav doseg izabrao El Clásico.
18. travnja 2007.: Barcelona - Getafe 5-2 - Messi je zabio gol koji je čista kopija Maradonina "gola stoljeća".
22. listopada 2008.: Basel - Barcelona 0-5 - Zabio je svoj 50. gol za Barcelonu.
27. svibnja 2009.: Barcelona - Manchester United 2-0 - Messijev udarac glavom potvrdio je pobjedu Barcelone protiv Manchester Uniteda u finalu Lige prvaka.
16. siječnja 2010.: Barcelona - Sevilla 4-0 - Messi je zabio dva i prešao cifru od 100 golova za Barcelonu.
6. travnja 2010.: Barcelona - Arsenal 4-1 - Prvi hat-trick za Messija u Ligi prvaka, protiv Arsenala zabio je sva četiri gola.
27. travnja 2011.: Real Madrid - Barcelona 0-2 - Dva gola u polufinalu Lige prvaka na Santiago Bernabéuu njegovo su djelo.
28. svibnja 2011.: Barcelona - Man United 3-1 - Još jedno finale Lige prvaka, još jedan gol i još jedan naslov.
1. studenog 2011.: Plzen - Barcelona 0-4 - Zabio je još jedan hat-trick i stigao do 200. gola za katalonski klub.
7. ožujka 2012.: Barcelona - Bayer Leverkusen 7-1 - Messi je postao prvi igrač koji je zabio pet golova u jednoj utakmici Lige prvaka.
20. ožujka 2012.: Barcelona - Granada 5-3 - S novih hat-tricom postao je najbolji strijelac Barcelone u španjolskom prvenstvu.

Inače, pitali su Chicharita, tko je po njegovom mišljenju najbolji napadač na svijetu, a on je odgovorio, Ronaldo, ali onaj debeli.....

Onu arogantnu pederčinu ne poštuju ni suigrači, kako će ga poštovat svi ostali...

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.5.2015 21:09 (barcaINTER).
10 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
antimadridista kaže...

Lol sad su utakmice bitne. Ronaldo je osvojio zadnje 2 zlatne lopte ponajviše zbog Messijevih ozljeda, ako ćemo tom logikom.

I Ronaldo ima 4 utakmice manje svojom krivicom, jer udara protivničke igrače i dobiva crvene kartone.

podsjetio bi te da je i Ronaldo imao problema sa ozljedama.Ronaldo je svoje 2 zadnje lopte zasluženo osvojio,isto ko što će i 2015,ja neću više pisat ništa u ovoj temi,pozdravljam vas sve,moje mišljenje niko neće promjenit ,isto tako ni ja nemogu vaše.

11 godina
protjeran
morbida kaže...
antimadridista kaže...

Lol sad su utakmice bitne. Ronaldo je osvojio zadnje 2 zlatne lopte ponajviše zbog Messijevih ozljeda, ako ćemo tom logikom.

I Ronaldo ima 4 utakmice manje svojom krivicom, jer udara protivničke igrače i dobiva crvene kartone.

podsjetio bi te da je i Ronaldo imao problema sa ozljedama.Ronaldo je svoje 2 zadnje lopte zasluženo osvojio,isto ko što će i 2015,ja neću više pisat ništa u ovoj temi,pozdravljam vas sve,moje mišljenje niko neće promjenit ,isto tako ni ja nemogu vaše.

Vidi proruka Samuela...Ronaldo nece biti medju TOP 5 igraca ove sezone.Arhiviraj ovu poruku.

This time next year we'll be millionaires
10 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...
morbida kaže...
antimadridista kaže...

Vidi proruka Samuela...Ronaldo nece biti medju TOP 5 igraca ove sezone.Arhiviraj ovu poruku.

Ronaldo će biti najbolji igrač svijeta 2015.Arhiviraj ovu poruku Boixus Nois.

17 godina
morbida kaže...
Boixus Nois PS kaže...
morbida kaže...
antimadridista kaže...

Ronaldo će biti najbolji igrač svijeta 2015.Arhiviraj ovu poruku Boixus Nois.

Jel znas mozda i vremensku prognozu za 25.6.-1.8. za nyc lol

Sto ako bas bude Neymar/James/Suarez ili Hazard...ne igraju golovi nista kod te nagrade.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.5.2015 22:55 (Mitch).
15 godina

Cordoba-Barcelona Očekujem još jedno trpanje. Poslije onakve igre u prošlom kolu.

Postoji šansa da se još odvojimo ako Sevilla uzme bod ili sve protiv reala.

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
12 godina
neaktivan

Bitnije od trpanja je da se vecina ovih igraca koji stalno igraju odmore, i da zamjene dobiju makar minimalno...treba malo napunit snage za Bayern...

Ocekujem laganu pobijedu, i jos da veceras ona zalizana,  arogantna, plasticna gamad izgube bodove.... Onda fino mozemo na Calderonu biti na izletu,  ceskat malo jajca, itd....

13 godina
protjeran
FC Barcelona

danas slavimo naslov prvaka spanjolske.

17 godina
FC Barcelona

Sevilla 2:1 RM

Cordoba - Barca 0:3

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Najjača postava ide van.

Barça: Bravo, Alves, Piqué, Mascherano, Alba, Busquets, Rakitić, Iniesta, Neymar, Suárez i Messi.

Forcaaaaaaaa Barcaaaaaaaaaaaaaaa

Te se nadam da Messi danas preuzima pichichi :)))

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.5.2015 15:50 (Tommy_123).
14 godina
FC Barcelona

Ne treba ih podcjenjivati, umalo su Real pobijedili.. Bit ce teska utakmica, ali mora se pobijedii..

R.I.P. Tito Vilanova 25.04.2014. | Mes Que Un Club
15 godina
Sa ovakvom igrom teško da će i gol zabiti. Messi je već 6 lopti izgubio ili krivo dodao.
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

6 ih je u obrani, gužva ali imali smo par odličnih prilika.

Raketa van, Xavi unutra.

AAAAAA, MESSI, šteta :( Kako ih je zavaljao...

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.5.2015 16:29 (Tommy_123).
13 godina
protjeran
FC Barcelona

rakitic rupetinaa heheh

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Deja vu.

Da je danas živ imao bi 170 godina.
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

RAKETAAAAAAAAAAAA PROBUŠI I GOL I GOLMANAAA, AJMOOOOOOOOOOOOOOO.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Čudo od lopte, sad ih treba napumpat.

17 godina
NEMA NAS NITKOOOOOOOOOOO

Stativa, Messijev dribling kroz sredinu i onda ova dva golaaa

Suki kralj 16erca!!!
15 godina
Napokon proigrali zadnjih 7-8 min. Ovi su gotovi, bye bye La Liga.
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Messi is the first player in the last 25 years to give 20 assists in a single Liga season.

Evoooo gaaaa, pichichi u igri ponovo, ajmo leooo.

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.5.2015 17:07 (Tommy_123).
15 godina
100 komada ove sezone. Nastavlja se utrka sa realom.
17 godina
FC Barcelona

Alves počeo asistirat ko veliki u zadnje vrijeme 

17 godina
Mitch kaže...

Sevilla 2:1 RM

Cordoba - Barca 0:3

Hebiga za drugi mi je drago da je pao!!!!! :D

15 godina
neaktivan
x18x05x kaže...
100 komada ove sezone. Nastavlja se utrka sa realom.

101 :D

Suki samo trpa, ali Alvesova druga asistencija :)

17 godina
FC Barcelona

Neymar 

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nemre pogoditi gol, ovo mu je 3. čista prilika... Ali Sukijeva lopta, milina.

15 godina
1 0 2
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Oduvijek govorim da je Neymar klaun.Njegovi promasaji iritirajui cak kad je 5-0

This time next year we'll be millionaires
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Mogao je čistu Sukiju dati... 102 gol, idemo dalje.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice