morbida bolje ti je da ne pišeš više ništa jer nema smisla, samo se brukaš krivim informacijama
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Točno prije 10 godina Messi je zabio prvi gol za Barcelonu..
1. svibnja 2005.: Barcelona - Albacete 2-0 - Messi je zabio prvi gol za Barcelonu i postao najmlađi igrač koji je to napravio u jednoj ligaškoj utakmici.
2. studenog 2005.: Barcelona - Panathinaikos 5-0 - Messi je zabio svoj prvi gol u Ligi prvaka.
10. ožujka 2007.: Barcelona - Real Madrid 3-3 - Njegov prvi hat-trick za Barcelonu. Messi je za takav doseg izabrao El Clásico.
18. travnja 2007.: Barcelona - Getafe 5-2 - Messi je zabio gol koji je čista kopija Maradonina "gola stoljeća".
22. listopada 2008.: Basel - Barcelona 0-5 - Zabio je svoj 50. gol za Barcelonu.
27. svibnja 2009.: Barcelona - Manchester United 2-0 - Messijev udarac glavom potvrdio je pobjedu Barcelone protiv Manchester Uniteda u finalu Lige prvaka.
16. siječnja 2010.: Barcelona - Sevilla 4-0 - Messi je zabio dva i prešao cifru od 100 golova za Barcelonu.
6. travnja 2010.: Barcelona - Arsenal 4-1 - Prvi hat-trick za Messija u Ligi prvaka, protiv Arsenala zabio je sva četiri gola.
27. travnja 2011.: Real Madrid - Barcelona 0-2 - Dva gola u polufinalu Lige prvaka na Santiago Bernabéuu njegovo su djelo.
28. svibnja 2011.: Barcelona - Man United 3-1 - Još jedno finale Lige prvaka, još jedan gol i još jedan naslov.
1. studenog 2011.: Plzen - Barcelona 0-4 - Zabio je još jedan hat-trick i stigao do 200. gola za katalonski klub.
7. ožujka 2012.: Barcelona - Bayer Leverkusen 7-1 - Messi je postao prvi igrač koji je zabio pet golova u jednoj utakmici Lige prvaka.
20. ožujka 2012.: Barcelona - Granada 5-3 - S novih hat-tricom postao je najbolji strijelac Barcelone u španjolskom prvenstvu.
Inače, pitali su Chicharita, tko je po njegovom mišljenju najbolji napadač na svijetu, a on je odgovorio, Ronaldo, ali onaj debeli.....
Onu arogantnu pederčinu ne poštuju ni suigrači, kako će ga poštovat svi ostali...
Lol sad su utakmice bitne. Ronaldo je osvojio zadnje 2 zlatne lopte ponajviše zbog Messijevih ozljeda, ako ćemo tom logikom.
I Ronaldo ima 4 utakmice manje svojom krivicom, jer udara protivničke igrače i dobiva crvene kartone.
podsjetio bi te da je i Ronaldo imao problema sa ozljedama.Ronaldo je svoje 2 zadnje lopte zasluženo osvojio,isto ko što će i 2015,ja neću više pisat ništa u ovoj temi,pozdravljam vas sve,moje mišljenje niko neće promjenit ,isto tako ni ja nemogu vaše.
Lol sad su utakmice bitne. Ronaldo je osvojio zadnje 2 zlatne lopte ponajviše zbog Messijevih ozljeda, ako ćemo tom logikom.
I Ronaldo ima 4 utakmice manje svojom krivicom, jer udara protivničke igrače i dobiva crvene kartone.
podsjetio bi te da je i Ronaldo imao problema sa ozljedama.Ronaldo je svoje 2 zadnje lopte zasluženo osvojio,isto ko što će i 2015,ja neću više pisat ništa u ovoj temi,pozdravljam vas sve,moje mišljenje niko neće promjenit ,isto tako ni ja nemogu vaše.
Vidi proruka Samuela...Ronaldo nece biti medju TOP 5 igraca ove sezone.Arhiviraj ovu poruku.
Vidi proruka Samuela...Ronaldo nece biti medju TOP 5 igraca ove sezone.Arhiviraj ovu poruku.
Ronaldo će biti najbolji igrač svijeta 2015.Arhiviraj ovu poruku Boixus Nois.
Ronaldo će biti najbolji igrač svijeta 2015.Arhiviraj ovu poruku Boixus Nois.
Jel znas mozda i vremensku prognozu za 25.6.-1.8. za nyc lol
Sto ako bas bude Neymar/James/Suarez ili Hazard...ne igraju golovi nista kod te nagrade.
Bitnije od trpanja je da se vecina ovih igraca koji stalno igraju odmore, i da zamjene dobiju makar minimalno...treba malo napunit snage za Bayern...
Ocekujem laganu pobijedu, i jos da veceras ona zalizana, arogantna, plasticna gamad izgube bodove.... Onda fino mozemo na Calderonu biti na izletu, ceskat malo jajca, itd....
danas slavimo naslov prvaka spanjolske.
Sevilla 2:1 RM
Cordoba - Barca 0:3

Najjača postava ide van.
Barça: Bravo, Alves, Piqué, Mascherano, Alba, Busquets, Rakitić, Iniesta, Neymar, Suárez i Messi.
Forcaaaaaaaa Barcaaaaaaaaaaaaaaa
Te se nadam da Messi danas preuzima pichichi :)))
Ne treba ih podcjenjivati, umalo su Real pobijedili.. Bit ce teska utakmica, ali mora se pobijedii..
R.I.P. Tito Vilanova 25.04.2014. | Mes Que Un Club
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
6 ih je u obrani, gužva ali imali smo par odličnih prilika.
Raketa van, Xavi unutra.
AAAAAA, MESSI, šteta :( Kako ih je zavaljao...
rakitic rupetinaa heheh
Deja vu.
RAKETAAAAAAAAAAAA PROBUŠI I GOL I GOLMANAAA, AJMOOOOOOOOOOOOOOO.
Čudo od lopte, sad ih treba napumpat.
Stativa, Messijev dribling kroz sredinu i onda ova dva golaaa
Suki kralj 16erca!!!
Messi is the first player in the last 25 years to give 20 assists in a single Liga season.
Evoooo gaaaa, pichichi u igri ponovo, ajmo leooo.
Alves počeo asistirat ko veliki u zadnje vrijeme 
Sevilla 2:1 RM
Cordoba - Barca 0:3

Hebiga za drugi mi je drago da je pao!!!!! :D
101 :D
Suki samo trpa, ali Alvesova druga asistencija :)
Neymar 
Nemre pogoditi gol, ovo mu je 3. čista prilika... Ali Sukijeva lopta, milina.
Oduvijek govorim da je Neymar klaun.Njegovi promasaji iritirajui cak kad je 5-0
Mogao je čistu Sukiju dati... 102 gol, idemo dalje.