FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.816
|
čitano: 6.808.251
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
FC Barcelona

A hebiga, to što se piše da je Barca u top formi, ne mora značiti da ljudi misle da je Bayern lošiji. Bayern je i dalje stroj, čak i sa ozljeđenim igračima. Bez obzira na izostanke, ako itko misli da će Barca imati lagan posao, taj stvarno ne razumije nogomet nimalo.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
antimadridista kaže...
Paolo2612 kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Ma ta FIFA je sranje...Blčagoreceno

Dovedu nko djete iz Afrike gdje nema buducnosti,ni obrazovanja ni posla,a kad dodu u tako velike klubove osigura im sve sto im je potrebno i onda ovi klaunovi rade te transfere banove...

Trebalo bi Real kazniti za to stop svake godine potrose 150 miliona eura a ne za neku djecurlčiju koju su doveli iz Juzne Gvineje.

Da da - svi će postati standardni prvotimci i kupat će se u lovi, a svi oni koji ne uspiju dobiju španjolsko državljanstvo i Barca/Real/XYZ im iz svog budžeta daje novac dok se ne osove na noge. Bolji od karitasa i unicefa zajedno

Dopelju dijete obećajući mu brda i doline da bi prvom prilikom kad im ne ispunjava kriterije ga odbace. Opis koji često liči na trgovinu/ šverc ljudima

Još gore ako je situacija s onim "vlasništvom" od raznih agencija i tko zna koga ne. E onda si i na papiru njihov rob

Djeca dobiju obrazovanje i nogometno iskustvo u najmanju ruku. Otkud ovo "obećavaju brda i doline"? Pa jasno da neće svatko uspjeti u prvoj momčadi Barce? Ali zna se što i roditelji klinaca iz La Masije misle o njoj. Čak i oni roditelji djece zbog kojih je Barca kaženjena tvrde da je La Masija bila samo pozitivno iskustvo za njih, nitko ih nije prisilno dovodio nego su roditelji pristali na to.

I onda još usporedba sa trgovinom ljudima....

Da, klincima se osigura sve što im je potrebno, koliko god to glupo tebi zvučalo. Što naravno ne znači da će svaki od njih postati super zvijezda, jer to ovisi i o njima samima.

Svako svog konja hvali, a onaj iz afrike ni nezna da taj konj postoji. Baš je neki iz "Zimbabvue" čuo o la masiji a nema pojma o ničemu osim da mu je trbuh prazan i da mu neki tip obećava bolji život u natjeravanju okrugle krpenjače što šuta okolo s ekipom. Dakle ne pričam o tome tko je tamo - tad je transfer obavljen. Upitno je vrbovanje i čin transfera.

I ne ovisi o njima - ali princip la masije ili koje god nogometne škole je ribarski - baci mrežu gdje izgleda da je debela riba i laki ulov, a ne star wars gdje pikne Anakina s injekcijom i vidi nogometne midiklorijane pa zna tko je "the chosen one koji će biti nenadmašen u sili". I činjenica je da krupna riba ostaje kao pokazatelj kapitalaca, a mala se odbacuje.

I u pravu si - klincima se osigura sve potrebno dok su tamo. Ali ovo boxusovo je čista glupost Dovedu nko djete iz Afrike gdje nema buducnosti,ni obrazovanja ni posla,a kad dodu u tako velike klubove osigura im sve sto im je potrebno. Ovdje se tvrdi da dijete dobije budućnost, obrazovanje i posao koje neće u Africi. Barcelona (a nijedan klub) nije imigracijsko+zavod za zapošljavanje+škola

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.4.2015 16:34 (Paolo2612).
17 godina
antimadridista kaže...

A hebiga, to što se piše da je Barca u top formi, ne mora značiti da ljudi misle da je Bayern lošiji. Bayern je i dalje stroj, čak i sa ozljeđenim igračima. Bez obzira na izostanke, ako itko misli da će Barca imati lagan posao, taj stvarno ne razumije nogomet nimalo.

Jedna tekma 2-2, druga 0-0/1-1 vec vidim i prolazi onaj tko je dao vise u gostima

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
17 godina
cod4gamer kaže...

ajaj neda mi se punit temu bespotrebnim porukama

ironije li....

inace http://www.dailymotion.com/embed/video/x2ogitr_goal-cristiano-ronaldo-real-madrid-2-0-almeria-29-04-2015_sport

ajde objektivno, kome je ovo zalede?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Nije zaledje upisan je autogol

This time next year we'll be millionaires
15 godina
FC Barcelona

Kakav lik. Uzor brojnoj djeci širom svijeta 

https://t.co/2o2l7h3Fkb

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
11 godina
protjeran
antimadridista kaže...

Kakav lik. Uzor brojnoj djeci širom svijeta 

https://t.co/2o2l7h3Fkb

Navijači Reala ce to oprvdati kao odusevljenjem i euforijom zbog postignutog gola njegovog suigraca.

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.4.2015 21:57 (Boixus Nois PS).
12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Koji narcisoid pa to nije normalno. Jbt, pa neznam postoji li netko normalan kome se Ronaldo nije zgadio....

Igrački nije ni blizu Messiju, to svi znaju, ali ponašanje mu je najgore od svih nogometaša koje sam gledao, a gledam nogomet 20 godina..

Katastrofa...

Inače, bilo bi šteta da Real s ovakvim blesavim nogometom uopće nešto osvoji. Nije mi jasno ni kako su uopće drugi u prvenstvu, a o ligi prvaka da ne govorim.

Više sreće nego pameti...samo je pitanje do kad...

12 godina
FC Barcelona

Meni se kao navijaču Reala jučerašnje ponašanje Ronalda zgadilo (mada to nije bilo ništa novo, očito igra za svoju statistiku, a ne klub...). Pored tog napucavanja lopte u gol, završi utakmica, svi sretni pozdravljaju navijače, a CR7 glava u pod, klima glavom i mrmlja nešto te ljutito ode u svlačionicu...

15 godina
FC Barcelona

“I was lucky enough to play with Zidane, Ronaldo, Figo, Cristiano... but Messi is the best; he makes the impossible seem easy.” - Raul Gonzalez

17 godina
FC Barcelona

Ronaldo ide Hazard stize...

11 godina
odjavljen
Mitch kaže...

Od kud ti ta informacija?

15 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Ma nije provjerena informacija ni sigurna, ali je to jasno ko dan... Ove, sljedece godine, one iza... Nije jos sila 

17 godina
FC Barcelona

Ovaj se stalno zali a i rekao je da ide...

Hazard je jedina logicna zamjena

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Ma oce kako da ne...Bas ce ga Mou dat Reaulu a njemu je glavni igrac...A i sam Hazard je neki dan izjavio da je presretan u Chelseu i da zeli ostato jos mnogo godina osvajati trofeje...

13 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Ma oce kako da ne...Bas ce ga Mou dat Reaulu a njemu je glavni igrac...A i sam Hazard je neki dan izjavio da je presretan u Chelseu i da zeli ostato jos mnogo godina osvajati trofeje...

Jer je ono šta igrač želi sveto slovo .. Koliko puta su igrači bili presretni u svom klubu pa postali još sretniji u novom.

Mou-u bi dao Balea za Hazarda, prodao ove panjeve i doveo Veratia, mada sumnjam da ga PSG želi prodati, a s obzirom da su Luiza platili 50, sumnjam da će ponoviti grešku pa ga lako dati.

17 godina
PSG potpisao Pogbu....detalji ugovora u ponedjeljak

Tako da mozda cak i prodaju Verratija ali vjerojatno cifra 65+
15 godina
antimadridista kaže...

“I was lucky enough to play with Zidane, Ronaldo, Figo, Cristiano... but Messi is the best; he makes the impossible seem easy.” - Raul Gonzalez

Vidim Cristianovim fanboyima krivo pa udaraju TD hahahahaha 

Pa Raul je vaša legenda i samo govori ono što svi vide.

10 godina
neaktivan
Antimadrista to je njegovo mišljenje,svako ima pravo na svoje mišljenje,a vecina vidi da je Ronaldo najbolji igrac svijeta to dokazuje cinjenica da je zadnje 2 godine proglasen najboljim igracem svijeta.
14 godina
neaktivan
morbida kaže...
Antimadrista to je njegovo mišljenje,svako ima pravo na svoje mišljenje,a vecina vidi da je Ronaldo najbolji igrac svijeta to dokazuje cinjenica da je zadnje 2 godine proglasen najboljim igracem svijeta.

fifa je korumpirana i potplacena od strane real madrida pa ti oni tu nagradu ne racunaju 

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
15 godina
FC Barcelona

Sad je zlatna lopta bitna. Kad ju je Messi osvojio rekordnih 4 puta zaredom, onda je bila nebitna i namještena nagrada 

Inače pričamo o nagradi koju nitko u povijesti nije osvojio 4 puta osim Messija, dakle i tu drži rekord.

Btw Messi će ju osvojiti opet ove godine. U 2015. godini mu Ronaldo ni po statistici ne može doći ni blizu.

Bolji je jedino u broju crvenih kartona i izljevima bijesa zbog toga što su njegovi suigrači zabili gol umjesto njega.

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.5.2015 16:46 (antimadridista).
10 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Sad je zlatna lopta bitna. Kad ju je Messi osvojio rekordnih 4 puta zaredom, onda je bila nebitna i namještena nagrada 

Inače pričamo o nagradi koju nitko u povijesti nije osvojio 4 puta osim Messija, dakle i tu drži rekord.

Btw Messi će ju osvojiti opet ove godine. U 2015. godini mu Ronaldo ni po statistici ne može doći ni blizu.

Bolji je jedino u broju crvenih kartona i izljevima bijesa zbog toga što su njegovi suigrači zabili gol umjesto njega.

Ja nikad nisam rekao da je to bila namještena nagrada,Messi je to pošteno zaslužio,a ove godine će nagradu dobit Ronaldo jer je bolji trenutno od Messia,samo bi te podsjetio da Ronaldo ima bolju stastistiku od Messia u 48 utakmica je zabio 50golova,dok je Messi u 49 zabio 49 gola,sve u svemu ima još dosta do kraja i mislim da će onaj ko osvoji ligu prvaka biti najbolji igrač svijeta,a ja se nadam de će to biti Real.

15 godina
FC Barcelona

Gleda se kalendarska godina, ne sezona. U ovoj kalendarskoj godini Messi je bolji u svemu. I u ovom trenutku Ronaldo nije bolji od Messija, jedino zadrti fanovi Ronalda mogu reći da je trenutno bolji od Messija.

Trofeji su nebitni, tako je nažalost postalo od 2013. godine kad je Ronaldo osvojio zlatnu loptu, a završio sezonu sa 0 trofeja.

10 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Gleda se kalendarska godina, ne sezona. U ovoj kalendarskoj godini Messi je bolji u svemu. I u ovom trenutku Ronaldo nije bolji od Messija, jedino zadrti fanovi Ronalda mogu reći da je trenutno bolji od Messija.

Trofeji su nebitni, tako je nažalost postalo od 2013. godine kad je Ronaldo osvojio zlatnu loptu, a završio sezonu sa 0 trofeja.

Ok tvoje mišljenje je da je Messi bolji,moje da je Ronaldo bolji i nebi se složio da je Messi bolji u ovoj kalandarskoj godini,možda ima više asistencija,ali golova ne i nema koristi se raspravljat ko je bolji Messi ili Ronaldo jer ja neću promjenit tvoje mišljenje,isto kao i ti moje.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

4 zlatna lopta je tu, Messi trga Ronalda u svakom segmentu igre, pa dovoljno ti je da pogledaš utakmicu Reala i vidiš da Ronaldo 90% čeka loptu na 16 samo da napravi tap in.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
15 godina
morbida kaže...

Ok tvoje mišljenje je da je Messi bolji,moje da je Ronaldo bolji i nebi se složio da je Messi bolji u ovoj kalandarskoj godini,možda ima više asistencija,ali golova ne i nema koristi se raspravljat ko je bolji Messi ili Ronaldo jer ja neću promjenit tvoje mišljenje,isto kao i ti moje.

nemam se ja što raspravljati kad ti ni običnu statistiku ne želiš prihvatiti, dakle činjenice.

U 2015. godini Messi je dosad zabio 26 golova i podijelio 16 asistencija, dok je Ronaldo zabio 18 golova i podijelio 9 asistencija.

11 godina
protjeran
antimadridista kaže...
morbida kaže...

nemam se ja što raspravljati kad ti ni običnu statistiku ne želiš prihvatiti, dakle činjenice.

U 2015. godini Messi je dosad zabio 26 golova i podijelio 16 asistencija, dok je Ronaldo zabio 18 golova i podijelio 9 asistencija.

Dobro ti se da objanjavati tim nogometnim neznalcima...ja im bacim kost pa ne se svadaju sami sa sobom

10 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
morbida kaže...

Messi ima 4 utakmice više od Ronalda...

15 godina
FC Barcelona

Lol sad su utakmice bitne. Ronaldo je osvojio zadnje 2 zlatne lopte ponajviše zbog Messijevih ozljeda, ako ćemo tom logikom.

I Ronaldo ima 4 utakmice manje svojom krivicom, jer udara protivničke igrače i dobiva crvene kartone.

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.5.2015 18:17 (antimadridista).
11 godina
protjeran
antimadridista kaže...

Lol sad su utakmice bitne. Ronaldo je osvojio zadnje 2 zlatne lopte ponajviše zbog Messijevih ozljeda, ako ćemo tom logikom.

I Ronaldo ima 4 utakmice manje svojom krivicom, jer udara protivničke igrače i dobiva crvene kartone.

Koji su t patnici...Ubijes ih u svakom segemntu a oni i dalje da je Ronaldo bolji...

Dajem ruku u vatru da bi Suarez u Reala imao isto golova koliko i Ronaldo...Ako je u PL zabio vise od njegfa bez ijednog penala i 10 utakmica manje onda bi u La ligi dao 50 po sezoni...

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.5.2015 18:30 (Boixus Nois PS).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice