FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.816
|
čitano: 6.806.731
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Evo danas citam na MD da Barca prati Manquilla i Bellerina...Jel tko gledao tog Manqiulla u Liverpoolu?Barca ima pravo da ga kupi jer je ukljucen u trasnfer Davida Ville...

http://www.mundodeportivo.com/futbol/fc-barcelona/20150331/102725995637/bellerin-y-manquillo-opciones-de-futuro-para-el-barca.html

Za Bellerina znam da je zvijer i on bi bio najbolja opcija...Jos se spominje 6 imena a to su:

Fabian Johnson (Borrusia Moecheglabach)

Fabinho (Monaco)

Pizczeck (BVB)

Aurier (PSG)

Darmian (Torino)

Gaspar (Villareal)

This time next year we'll be millionaires
12 godina
FC Barcelona

aurier ili bellerin, nema druge

12 godina
neaktivan
FC Barcelona

A zasto nebi probali dovest Walkera

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Messi ipak ozljeđen, povreda desnog palca na nozi, bar tako svi prenose i svi napišu da nije prvoaprilska šala..

Al dobro, to nije ozbiljno, i meni se desilo 2 - 3 puta kad špijom roknem loptu da jednostanvo zaboli i svaki dodir s loptom onda boli..

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Volio bih vidjeti Suarez kako bi igrao da nema Messija...Mislim da bi imao puno bolji ucinak.

Nedeved : Juventus zna da Barcelona zeli Pogbu.

http://www.goal.com/en-gb/news/2892/transfer-zone/2015/04/01/10383742/nedved-juventus-know-barcelona-want-pogba?ICID=HP_BN_4?CMPID=FBUK_%3C150401%3E%20_%3Cbarcelona%20wantpogba%3E

15 godina
Re: FC Barcelona
Hrvek1909 kaže...

Messi ipak ozljeđen, povreda desnog palca na nozi, bar tako svi prenose i svi napišu da nije prvoaprilska šala..

Al dobro, to nije ozbiljno, i meni se desilo 2 - 3 puta kad špijom roknem loptu da jednostanvo zaboli i svaki dodir s loptom onda boli..

ipak nije prst nego otečena noga, ne izgleda baš dobro. Navodno je zadobio neki udarac još u El Clasicu. Nadam se da će biti spreman za nedjelju.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Slika koja prikazuje kako je Real uzeo Danila.

Barcelona navodno prati Kovacica...Volio bih da on dode u Barcu ali prije nego sto kupe Pogbu ili tako nekog formiranog igraca koji vec ima velikih utakmica u nogama, i koji nece osclirati kao Kovacic...

Uz to Barcelona je poslala skauta na utakmici Brazila i Paragvaja (U23) da prati Felipe Andersona.Mozda dosta ljudi nije culo za njega ali covjek je zvijer igra krilo i trazi ga pola Europe.

Uz to ima sut sa obe noge,jak ko konj a brzi od metka.

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.4.2015 12:19 (Boixus Nois PS).
13 godina
protjeran
FC Barcelona
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Hrvek1909 kaže...

ipak nije prst nego otečena noga, ne izgleda baš dobro. Navodno je zadobio neki udarac još u El Clasicu. Nadam se da će biti spreman za nedjelju.

Trenirao je danas normalno.

Šteta za Danila, još jedan u nizu koji propada u Realu.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
13 godina
FC Barcelona

zasto bi propo ? Imaju dva beka koja ce rasturat. Ides tamo gdje ti mislis da je najbolje... tko kaze da on be moze dalje simpatizirat barcu. Igracu Barce i Reala se ne mrze, samo zaostali navijaci mogu vrijedat jedan drugog jer navijaju za jedan ili drugi klub.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

To je moje mišljenje, a ti si misli što hoćeš.

U nedjelju protiv Celte, teško gostovanje..

15 godina
Tommy_123 kaže...
antimadridista kaže...
Hrvek1909 kaže...

Trenirao je danas normalno.

Šteta za Danila, još jedan u nizu koji propada u Realu.

jest trenirao, ali bez kopački, nosio tenisice jer kopačke ne može obuti. Neznam baš hoće li biti spreman.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Pola ekipe Real je htjelo igrati za Barcu...Uz navedene Benzema takodjer.

Sime nebih se slozio za Danila...Da bi se razvijao kao igrac moras igrati u kontinuitetu a tamo vec igrac Carvajal koji je jdan od omiljenih igraca od strane navijaca...Tako da nemislim da ce se usreciti u Realu

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.4.2015 15:41 (Boixus Nois PS).
12 godina
FC Barcelona

modrić također

10 godina
FC Barcelona

Ne bi bilo lose da Kovacic dodje jer bi u Barceloni doslo njegovo vrijeme. Ali prije njega nam treba klasa a on to jos nije, barem ne jos, on tek treba eksplodirat. Za Barcelonu je pravi covjek Paul Pogba i nadam se da idemo po njega ovo ljeto!

17 godina
Koje ljeto kad imamo zabranu
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Imam dobar predosjecaj za Pogbu.Sve govori da ce ga dovesti.

Ali i ako on dode opet imas Kokea koji je slican igrac Xaviju...U svakom slucaju bit ce to dobro ako dovedemo nekog od njih.

Uz to imas Busqets koji ima 26 godina,Rafinhu plus Pogba/Koke.Kakva ekipa za buducnost.

10 godina

Mozemo kupovat.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Da, možemo kupiti ali ga ne i registrirati dok ban ne prođe.

17 godina
Tommy_123 kaže...

Da, možemo kupiti ali ga ne i registrirati dok ban ne prođe.

Arbitražni sud (sportski) djeluje na švicarskom zakonu.

On nalaže da bilo kakva zabrana utječe i na blokiranje transakcija.

Osim ako netko želi kupiti na usmeni dogovor.

Dajte link ako baš piše da se smije prenijeti novac...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
15 godina
FC Barcelona

Potvrdila je FIFA da se transfer može obaviti i prije, ali igrač mora ostati u trenutnom klubu dok traje kazna.

12 godina
FC Barcelona

Najbolje bi bilo Verrati ili Koke, ovaj prvi gotovo pa nemoguce, ali eto. Onda Pogba ili Kova. Nekoga od njih moraju dovesti.

Istina da bi za Kokea Atletiko trazio 60M ali ako Illara i takvi vrijedi po 35 ili koliko vec, o cemu pricamo? Danas nema dobrog igraca za male pare, to smo odavno vidjeli.

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.4.2015 11:52 (jopaa991).
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Malo gledam pos MD i sport.es-u i sad na FB vidim kao se i Pjanic spominje ako moguca opcija.

Ubite vi mene ako on nije bolji igrac od Rakitica i to puno...Hrvat sam ali se mora priznati da je Pjanic televizija u boji za Rakitica koji je zadnjih mjesec dana najgori igrac u Barci i u repki.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Čitao sam i ja nešto da je Pjanić rekao da je Barca bila zainteresirana za njega i da bi kao tamo pokazao tek puni potencijal, šteta, izvrstan igrač, možda čak i dobra zamjena za Xavia ali i ja bi Verrattija, mali je čudo.

11 godina
protjeran
Tommy_123 kaže...

Čitao sam i ja nešto da je Pjanić rekao da je Barca bila zainteresirana za njega i da bi kao tamo pokazao tek puni potencijal, šteta, izvrstan igrač, možda čak i dobra zamjena za Xavia ali i ja bi Verrattija, mali je čudo.

Normalno.

1.Verratti

2.Pogba

3.Koke

4.Gundogan,Pjanic,Cazorla koga li jos spominju nemam pojma...

15 godina
Pjanić je savršen igrač kad ima sa kim igrati, kod nas u Barci bi to sigurno imao. Mada bi ja radije da dovedu Koke-a ako je moguće, strava igrač.
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
13 godina
protjeran
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

No worries :)

Messi in 'perfect condition' to play vs. Celta Vigo, says Luis Enrique

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Trenutno je na 3 asistencije u 2015. godini.. Ne kužim uopće kakvu on to blokadu ima u glavi..

Bio je puno bolji kod nas, lani je recimo dao nekih 15-tak golova, dok je za Chelsea od 80 šuteva dao samo 4

Po asistencijama je tu negdje, malo slabiji u Barci, ali nadoknadio je to uvelike sa golovima..

15 godina
FC Barcelona

Već se odavno zna da Cesc nestaje u drugom dijelu sezone, puno lošiji nego u prvom dijelu. Tako je bilo još u Arsenalu, a u Barci je u baš svakoj sezoni potpuno nestao u ključnom dijelu sezone, stvarno čudno.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice