Atletico-Real ahahah
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Klasika....
Klasika....
Pa dobro što si očekivao, nije ni real dobio lakog protivnika.
Pa ne bunim se, Real ih nije dobio zadnje 4 tekme ili više.
Real eyes realize real lies...
Odlicno za Barcu.U prvoj utakmici igramo u gostima a nema im Ibre i Verratia
Klasika....
Diže se polako Real i dobit ce Atl jer nisu niti blizu prošlogodišnjoj formi tj. očajni su ove godine.
Klasika....
Jasno ti je da oni vade kuglice van iz onog pota koje su potpuno iste... da nista nije namjesteno. Uostalom uopce nisu dobili laganog protivnika, zapravo nitko u ovoj fazi nije lagan protivnik.
Klasika....
Jasno ti je da oni vade kuglice van iz onog pota koje su potpuno iste... da nista nije namjesteno. Uostalom uopce nisu dobili laganog protivnika, zapravo nitko u ovoj fazi nije lagan protivnik.
Pa jesam ja rekao da je namješteno? Di ti vidiš te riječi?
Klasika....
Diže se polako Real i dobit ce Atl jer nisu niti blizu prošlogodišnjoj formi tj. očajni su ove godine.
Da bas se dize real odkad je dosoa Modric.Primili 4 komada na Beranbeu i jedba pobjedili Levante 2-0...Atletico ako neprode ce ih izmoriti i to opako.
Barca PSG tosam i htio nisu oni neka bunkeraska ekipa igraju 4-3-3 i to mi se svidja
porto ima odlicnu ekipu,ne treba ih se otpisati.
Bayern je jaci ali nije Porto los.Ima odlicnih igraca mislim da mogu barem kuci pruziti dobar otpor pa da nebude sve rjeseno u 1. utakmcii.
Takodjer.Mlada,poletna ekipa ali nema iskustva u Lp i jakim utakmicama kao Bayern.
Pregazit ćemo PSG-a bez problema,nema im ibre u prvoj utamici
Pregazit ćemo PSG-a bez problema,nema im ibre u prvoj utamici
Pa Ibre nije bilo niti protiv Chelsea pa su prošli. Imaju oni dostojnu zamjenu u vidu Cavanija, nego falit će im Verrati, a on se pokazao kao ključan igrač u sredini. Netreba podcjenjivat PSG, vrlo su neugodna ekipa.
Netreba ali kad si bolji nemoj od slabijeg protivnika raditi sebi ravnog.
This time next year we'll be millionaires
Sretan 35. rođendan jedinom pravom Ronaldu,Ronaldu de Assis Moreiri!
Sad gledam snimak prvog El Clasica,mi samo sami sebe pobedili greskama,sutra nek daju sve od sebe,pa sta bude.VISCA BARCA !
Sad gledam snimak prvog El Clasica,mi samo sami sebe pobedili greskama,sutra nek daju sve od sebe,pa sta bude.VISCA BARCA !
Davno sam ja to rekao ali pojedini su umislili da je Real odigrao neku utakmicu za pamcenje...
Nedved potvrdio da je Barcelona zainteresirana za Pogbu.
http://www.sport.es/es/noticias/barca/nedved-barca-esta-interesado-pogba-4037368
Cijena je paprena 100% i to je istina...On ili Verrati i dobro je sljedecih 10 godina ako ostanu...
Veliki + je sto igramo doma, ako odigramo kao protiv citya s boljom realizacijom, 3 boda ne ginu.
ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
City ima 40 udaraca u 70-oj minuti protiv WBA, nije neki tim, ali kasno su se sjetili igrat :P
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
offtopic - windforce protjeran, baš se pitam zašto hahahahaha