Koje fore, napravili smo krucijalne greske pa izgubili...
Za to sta ste izgubili je kriv iskljucivo Real sto vam je znao zabiti 3 komada nakon primljenog gola, a da vam se na kraju zavrtjelo od igre Reala je istina pa ste i cinili smijesne pogreske hehe
Kroos i Modric su moderna generacija i donose neku drugu dimenziju koja ce biti ono sto su proslih godina bili Xavi i Iniesta, a sada su proslo svrseno vrijeme jbga ....
Slijedi nam jos jedan jako dobar Clasico u svakom slucaju pa neka (opet) bolji pobijedi :)
Kazes da su moderna generacija. Pa Kroos i modric nikada, al bas NIKADA nece doci na razinu kvalitete
na kakvoj su bili xavi i iniesta u svojim najboljim godinama. Tako da ne baljezgaj svasta.
Iniesta proslo svrseno vrijeme kazes, jel ti shvacas da je modric samoo godinu i pol otprilike mladi
od inieste??? Iniesta je za modrica izmislio nogomet, pogledaj njegove igre na vrhuncu i repke i
kluba. Sva rasprava zavrsena. Ako je itko donosio nogometu i drugu i trecu dimenziju, to su onda bili
Xavi i iniesta, a ne nikaki modric ili kroos, koji nikada nece dostici dvojac xavi i iniesta.
Ne valjaj bzvz... Za igraca koji sam drzi vezni red jednog od najjacih klubova na svijetu ne mozes to rec...
Ma sta drzi sam?? Daj molim te. Da je vazan kotacic, istina je, al da sam drzi
vezni red reala, svasta. Modric nikako ne moze u istu recenicu sa iniestom u najboljim izdanjima, tocka.
Uostalom, iniesta i xavi ce se pamtiti kao jedni od najvecih i najboljih veznjaka ikada.
Hebiga... netko se rodi u najboljoj generacji Barcelone ikad i zablista... a netko mora sa hrvatskih poljana doci do Real Madrida.
I da... drzi sam... gledaj utakmice pa ces shvatit, ako ti niti tada ne bude jasno... onda se nema razloga raspravljat s tobom.
Cemu ovo sad ovaj se rodio vam, a ovaj tam??
Da modric se rodio kod nas pa kao tezi put imao do uspjeha, djeliomicno tocno.
Medutim,, iniesta se morao probijati kroz puno vise talentiranije djece i mladih da bi
u barci dobio svoju priliku i iskoristio je, tako da nema ti sad smisla to di se ko rodio.
Puno se igraca u barci rodilo pa nisu svoj talent uspili dokazat, a nekad je lakse preko malih
klubova se dokazivat, nego doci u barcu i dokazat sel, tako da jos jednom, cemu?

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!