FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.816
|
čitano: 6.806.949
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
SimeKZ kaže...
danny_2 kaže...
SimeKZ kaže...
danny_2 kaže...
fakEEE kaže...

Koje fore, napravili smo krucijalne greske pa izgubili... 

Za to sta ste izgubili je kriv iskljucivo Real sto vam je znao zabiti 3 komada nakon primljenog gola, a da vam se na kraju zavrtjelo od igre Reala je istina pa ste i cinili smijesne pogreske hehe

Kroos i Modric su moderna generacija i donose neku drugu dimenziju koja ce biti ono sto su proslih godina bili Xavi i Iniesta, a sada su proslo svrseno vrijeme jbga ....

Slijedi nam jos jedan jako dobar Clasico u svakom slucaju pa neka (opet) bolji pobijedi :) 

Kazes da su moderna generacija. Pa Kroos i modric nikada, al bas NIKADA nece doci na razinu kvalitete
na kakvoj su bili xavi i iniesta u svojim najboljim godinama. Tako da ne baljezgaj svasta.
Iniesta proslo svrseno vrijeme kazes, jel ti shvacas da je modric samoo godinu i pol otprilike mladi
od inieste??? Iniesta je za modrica izmislio nogomet, pogledaj njegove igre na vrhuncu i repke i
kluba. Sva rasprava zavrsena. Ako je itko donosio nogometu i drugu i trecu dimenziju, to su onda bili
Xavi i iniesta, a ne nikaki modric ili kroos, koji nikada nece dostici dvojac xavi i iniesta. 

Ne valjaj bzvz... Za igraca koji sam drzi vezni red jednog od najjacih klubova na svijetu ne mozes to rec...

Ma sta drzi sam?? Daj molim te. Da je vazan kotacic, istina je, al da sam drzi
vezni red reala, svasta. Modric nikako ne moze u istu recenicu sa iniestom u najboljim izdanjima, tocka.
Uostalom, iniesta i xavi ce se pamtiti kao jedni od najvecih i najboljih veznjaka ikada. 

Hebiga... netko se rodi u najboljoj generacji Barcelone ikad i zablista... a netko mora sa hrvatskih poljana doci do Real Madrida. 

I da... drzi sam... gledaj utakmice pa ces shvatit, ako ti niti tada ne bude jasno... onda se nema razloga raspravljat s tobom.

Cemu ovo sad ovaj se rodio vam, a ovaj tam??
Da modric se rodio kod nas pa kao tezi put imao do uspjeha, djeliomicno tocno.
Medutim,, iniesta se morao probijati kroz puno vise talentiranije djece i mladih da bi
u barci dobio svoju priliku i iskoristio je, tako da nema ti sad smisla to di se ko rodio.
Puno se igraca u barci rodilo pa nisu svoj talent uspili dokazat, a nekad je lakse preko malih
klubova se dokazivat, nego doci u barcu i dokazat sel, tako da jos jednom, cemu?

13 godina
antimadridista kaže...

Joj kakav glup argument "netko se rodi u najboljoj Barceloni dok netko mora proći težak put".

Veću glupost odavno nisam pročitao. Obojica su rođeni s talentom za nogomet, ne može ni u Barcinu akademiju doći bilo tko, ne uzimaju oni bilo koga.

Isto si pisao i za Busquetsa i za Messija, izgleda da su svi oni sretni što su rođeni u toj generaciji a nitko od njih zaslužan za ništa. Glupost. 

Modrić je vrhunski igrač ali ni blizu Iniesti iz najboljih dana.

Pa naravno da je bitna generacija gdje se rodis i da li si od pocetka u nekoj prestiznoj skoli nogometa ili trcis po Gradskom vrtu. 

Argument nije glup, jednostavno ne mozes ti to shvatit... jer da je Modric u Barceloni bio bi veliki nasljednik Inieste i najveci ikad u sljedecih par sezona. Posto je u suparnickom klubu... e onda malo manje valja. Ajde molim te...

Ja za busquesta nisam nista reko... reko sam za Messia... da nije imo te srece da ga Barca ulovi i doslovno spasi od njega nebi bilo nista... hebes talent kad bi osto malo rasta i nitko nebi obraco paznju na njega. 

Danas je najveci ikad... doza srece i ogroman talent, dodaj Iniestu, Xavia i imas nabolji trio u zadnjih par godina. 

Zato prvo skoci pa reci hop i razmisli o cemu pricas... 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
11 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

Pa ko je rekao da se nece pamtit? Jesam sam to priznao u poruci, lol....

A da je njihovo vrijeme proslo je i sam Iniesta izjavio da vise ne funkcioniraju zajedno, a opet mozda ti bolje od njih samih znas..... 

Ja samo kazem da su trenutno najbolji dvojac Modric i Kroos i to na jedan drugaciji nacin nego na koji su bili njih dvojica, po meni bolji ali se moze reci da je to subjektivan dozivljaj koji ce se jos morati malo dokazati da bi pobornici drugih klubova shvatili o cem pricam :) A ispred njih su jos godine i godine rada, slaganja i dokazivanja...... 

kakve godine dokazivanja ispred njih dvojice???
Pa modric ima 29, jos malo 30 godina. Kakvo suncevo dokazivanje za igraca koji je doso u 
30-te godine. Sad ili jesi ili nisi, jer jos malo i odose njegovo vrijeme, a ti pises kao da ima 23 godine primjer. 
Svasta. Pazi pa i strucnjaci se slaziu da xavi -iniesta su mozda i najbolji duo veznjaka ikada, 
za modrica i kroosa jos nisam cuo da se uopce i spominju kao neki fantasticni duo, a kamoli 
nesto kao sto su bili xavi i iniesta. 

11 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
antimadridista kaže...

Joj kakav glup argument "netko se rodi u najboljoj Barceloni dok netko mora proći težak put".

Veću glupost odavno nisam pročitao. Obojica su rođeni s talentom za nogomet, ne može ni u Barcinu akademiju doći bilo tko, ne uzimaju oni bilo koga.

Isto si pisao i za Busquetsa i za Messija, izgleda da su svi oni sretni što su rođeni u toj generaciji a nitko od njih zaslužan za ništa. Glupost. 

Modrić je vrhunski igrač ali ni blizu Iniesti iz najboljih dana.

Pa naravno da je bitna generacija gdje se rodis i da li si od pocetka u nekoj prestiznoj skoli nogometa ili trcis po Gradskom vrtu. 

Argument nije glup, jednostavno ne mozes ti to shvatit... jer da je Modric u Barceloni bio bi veliki nasljednik Inieste i najveci ikad u sljedecih par sezona. Posto je u suparnickom klubu... e onda malo manje valja. Ajde molim te...

Ja za busquesta nisam nista reko... reko sam za Messia... da nije imo te srece da ga Barca ulovi i doslovno spasi od njega nebi bilo nista... hebes talent kad bi osto malo rasta i nitko nebi obraco paznju na njega. 

Danas je najveci ikad... doza srece i ogroman talent, dodaj Iniestu, Xavia i imas nabolji trio u zadnjih par godina. 

Zato prvo skoci pa reci hop i razmisli o cemu pricas... 

Ti samo tupis o jednom, aj pogledaj drugu stranu medalje.
Recimo da se modric rodio u barci i bio nasljednik inieste, i sta mislis koliki
pritisak ili nesto bi na njemu bio, kolika ocekivanja i koliko bi uopce imali
strpljenja sa njim. Pa i veci talenti od modrica nisu uspili u barci.
To uopce ne mora nista znaciti, Krkic je takoder bio slavljen kao neki
golgeter, koji je u mladima trpao nemilice, pa di je danas???
Jos jedna stvar koju mozda ne znas, iniesta umalo nije otiso iz Barce
jer nije pruzao ispocetka ono sto se od njega ocekivalo, a Barca je veliki klub
koja ne tropi bas puno, te je inietsa umal,o bio prodan. tako da to ti ne drzi bas skroz vodu.
Koliko0 talenata iz reala je otislo isto. To sto su tamo rodeni ne znaci da im je lakse.
Nekad je lakse iz pasnjaka doci i dokazat se kroz mali pa srednji klub kao modric,
nego direktno iz mlade ekipe barce ili reala doci i pokazati se, dok jos pun k mladih ceka to...

15 godina
FC Barcelona

Iniesta je osvojio apsolutno sve što se može osvojiti, godinama bio u top 3 na svijetu i bio je između ostalog najbolji igrač svjetskog prvenstva gdje je zabio odlučujući gol. 

Xavi je za mene još jedna razina više od Inieste u nogometnoj povijesti, jedan od najboljih veznjaka ikad uopće. Gledajući individualne i timske trofeje, Modrić se s njima ne može uspoređivati.

Nemam ništa protiv njega, dapače. Drago mi je da imamo takvog vrhunskog igrača ali gledam realno, Modrić nije ostavio baš toliki trag koliko njih dvojica.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
FC Barcelona

Gledas trofeje a ne gledas u kojim ekipama je igro modric a u kojoj njih dvoje... naravno da imaju vise...

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Iako je Luis Enrique igračima dao slobodan dan, Messi, Mascherano, Alba, Piqué, Ter Stegen, Alves, Busquets, Bartra, Mathieu, Vermaelen (radio na procesu oporavka od povrede) i Montoya danas su boravili u Ciutat Esportivi Joan Gamper i obavili lakši trening. Prva ekipa će ponovo trenirati ujutro u 11:00 sati i to će biti posljednji trening pred utakmicu protiv Cityja

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Iniesta je tri puta (govorim napamet, al mislim da je točno) bio treći igrač u konkurenciji za zlatnu loptu, gdje je Modrić, ako su mu ovo najbolji dani?

Ja ne kažem da Modrić nema talenta, trenutno jest najbolji vezni igrač, ali staviti usporedbu između Inieste-Xavija i Modrića, pa to je smješno..

Inista i Xavi već sada glase kao najbolji duo i kao najbolji pojedinci u povjesti veznog reda, osvojili su sa Španjolskom SVE, a naš Luka jednostavno nemože Hrvatsku pogurat dalje (što se očekuje od igrača takvog kalibra, da donosi one prevage, posebno protiv ekipa kao Mexico)

12 godina
protjeran

šteta što Iniesta više nije tako dobar,ali tu je Rafinha kao budućnost

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Haha zar je stvarno lakse usporedivat Spanjolsku i Hrvatsku reprezentaciju nego priznati da je Modric jednako dobar ili bolji od Inieste? Kakvu cemo jos usporedbu napravit....Pricati da je lakse nekom iz Inter Zapresica doc u Real nego nekom iz Barcine/Realove omladinske skole.... HAHA

13 godina
Hrvek1909 kaže...

Iniesta je tri puta (govorim napamet, al mislim da je točno) bio treći igrač u konkurenciji za zlatnu loptu, gdje je Modrić, ako su mu ovo najbolji dani?

Ja ne kažem da Modrić nema talenta, trenutno jest najbolji vezni igrač, ali staviti usporedbu između Inieste-Xavija i Modrića, pa to je smješno..

Inista i Xavi već sada glase kao najbolji duo i kao najbolji pojedinci u povjesti veznog reda, osvojili su sa Španjolskom SVE, a naš Luka jednostavno nemože Hrvatsku pogurat dalje (što se očekuje od igrača takvog kalibra, da donosi one prevage, posebno protiv ekipa kao Mexico)

Extra kvalitetna glupost. 

Dok je Spanjolsku repku vodio Del Bosque i imo najbolje igrace Reala i Barcelone u naponu snage... mi smo imali Niku Kovaca i Olembea u napadu. 

Molio bi te, da ako nemas nista pametnije za napisat... osim usporediti repku Hrvatske i Spanjolske da dalje ne pises. Jedan igrac nije cijela reprezentacija ili cijela ekipa. Da moze napraviti prevagu u igri, moze, ako ima kvalitetne suigrace jos bolje... ako nema, uzalud ti trud. 

Iniesta, Xavi, Modric... mogu u isti koš... kvalitetom su najjaci na svijetu... ovi bili, ovaj posto. Da je taj isti MOdric odrasto u La Masiji danas bi pricali o triju Iniesta, Xavi, Modric. Posto je odrasto u zadarskom zaleđu, prolazio skole zadra, hajduka i ostalih klubova. Te tek sa 22-23 godine otiso u Suprse koji, nisu bili bog zna kakva sila u europi i engleskoj da bi osvajo trofeje. 

11 godina
protjeran
fakEEE kaže...

Haha zar je stvarno lakse usporedivat Spanjolsku i Hrvatsku reprezentaciju nego priznati da je Modric jednako dobar ili bolji od Inieste? Kakvu cemo jos usporedbu napravit....Pricati da je lakse nekom iz Inter Zapresica doc u Real nego nekom iz Barcine/Realove omladinske skole.... HAHA

Da Modric kao i Iniesta?Ajde sinko usporedujes covjeka koji je osvojio sve trofeje koje postoje na zemlji,medju 5 najboljih veznig igraca ikada,3 puta u finalu za ZL igra na najvecem nivou 6-7 godina usporedjues sa Modricem koji nije odigro 2 dobre sezonu u karijeri...To sto je Real kramp od ekipe je druga stvar

This time next year we'll be millionaires
13 godina
Boixus Nois PS kaže...
fakEEE kaže...

Da Modric kao i Iniesta?Ajde sinko usporedujes covjeka koji je osvojio sve trofeje koje postoje na zemlji,medju 5 najboljih veznig igraca ikada,3 puta u finalu za ZL igra na najvecem nivou 6-7 godina usporedjues sa Modricem koji nije odigro 2 dobre sezonu u karijeri...To sto je Real kramp od ekipe je druga stvar

11 godina
protjeran
SimeKZ kaže...
Boixus Nois PS kaže...
fakEEE kaže...

Usporedjivanje Modrica i Inieste je kao da usporedujes Hary Kanea i Messija.

13 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...
SimeKZ kaže...
Boixus Nois PS kaže...
fakEEE kaže...

Kane je bolji igrač, on je ipak u lošijem timu nego Messi, a zabija isto tako golove u Engleskoj.. - Šimina logika

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Luis Enrique: "There's only one match, tomorrow against City. I don't care about El Clascio, I'm not interested."

Luis Enrique: "Sergio Busquets will not be ready for tomorrow game."

Luis Enrique: "When you get to know Mascherano, you realise how professional he is. It's hard to compare him with anyone.

Luis Enrique: "Our main objective is to have the ball possession. It's key for the match."

Luis Enrique: "I'm the coach. It's not about rotations, you know my ideas. I'll keep doing what I've been doing so far."

Luis Enrique: "We are not trusted. City are candidates to win the title."

Luis Enrique: "Madrid-Schalke a warning? We don't think about other games, we just work on things relevant to our next game. All games are dangerous."

Luis Enrique: "Neymar's form dropped a bit? I'm happy with how he's doing. Season is long, you can't be 100% the whole time, happens to all"

Luis Enrique: "Messi, Neymar, Suarez? Look at their numbers, work rate, defensive. Others too when they play: Pedro, Munir, Sandro."

Luis Enrique: "Treble? I'm only interested in Man City game. I'll leave the rest for you."

Luis Enrique: "Toure is a key player for Man City. We don't expect surprises, they'll play two strikers and we will look to hurt them in spaces."

Luis Enrique: "Man City weren't disappointing in first leg. They pressured well, created chances in second half. I think we will see a similar game."

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Over the last few months I have noticed that there are many inaccurate reports in the media. Please check out the exclusive interview below and the social pages of me and FC Barcelona for the correct updates on my progress. Everything is going according to plan, therefore I am right on schedule to get back in the squad in April. I am looking forward to contribute to Barca's success this season!

Ajmo Thomase, bilo bi i vrijeme :)

13 godina
Hrvek1909 kaže...
Boixus Nois PS kaže...
SimeKZ kaže...
Boixus Nois PS kaže...
fakEEE kaže...

Kane je bolji igrač, on je ipak u lošijem timu nego Messi, a zabija isto tako golove u Engleskoj.. - Šimina logika

Da razumijes sta pricam znao bi da to nije moja Logika. 

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Tko je pustio Bellerina iz Barce? Pa kakva igračina a 95 godište, kakva šteta...

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.3.2015 21:34 (Tommy_123).
12 godina
FC Barcelona

e da nam je sada bellerin ili seamus coleman

11 godina
protjeran
FC Barcelona

ja mislim medju TOP 5 najbrzih igraca na planeti bez pretjerivanja...Kupit cemo ga za koju godinu kako i inace biva.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Dap, dečko je trkačka mašina, kakav potencijal ima.

13 godina
protjeran
Boixus Nois PS kaže...

ja mislim medju TOP 5 najbrzih igraca na planeti bez pretjerivanja...Kupit cemo ga za koju godinu kako i inace biva.

i dat cemo opet 40 mil eura :(

11 godina
protjeran
FC Barcelona

jel izvlacanje parova LP vec u ovaj petak ili ?

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Da, 20tog.

11 godina
protjeran
FC Barcelona

I ovaj Atletico jedva nekako poslije penala proso...Napustit ce ih sreca kad tad.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Neznaš koji je gori Bayerov penal, za nasmijati se.

13 godina
Boixus Nois PS kaže...

I ovaj Atletico jedva nekako poslije penala proso...Napustit ce ih sreca kad tad.

Ne razumijem zasto sreca ? Svaki klub koji pobjedi a nije Barcelona pobjeduje na srecu. Ovu tekmu su obje ekipe mogle dobit. Penali su lutrija i At. Madrid je proso. Kraj price... 

11 godina
protjeran

prelezerno su pucali ko da igraju dodatne kvalifikacije za turnir romskih sela iz  okruga Podgorice.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.3.2015 23:51 (Boixus Nois PS).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice