FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.816
|
čitano: 6.808.333
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Da nebi sudac pojeo govno, kao onaj nepostojeći penal izvan 16....

I ja kažem, Suarez je uhvatio formu, Messi igra čudesno i Ney od početka sezone je odličan, obrana je odlična nasprem prošlih par sezone koja je bila rasulo a i s tom krnjavom obranom smo punili Reala :)

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.3.2015 23:01 (Tommy_123).
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Ma prosli El Clasico je Barca poklonila pobjedu Realu.

Neki penal vamo-tamo,onda primis gol iz kornera i zatim Iniesta napravi gresku kakavu u zivotu nije.Uz to sudac Barci djelio zute kartone ko od sale a Modric uklize Suarezu sledja na 20 metara i nedobije nista.

This time next year we'll be millionaires
13 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
Boixus Nois PS kaže...

Neki penal vamo-tamo,onda primis gol iz kornera i zatim Iniesta napravi gresku kakavu u zivotu nije.Uz to sudac Barci djelio zute kartone ko od sale a Modric uklize Suarezu sledja na 20 metara i nedobije nista.

Dosao sam kao neutralac...al tebe da se slusa..pa ti bi da mozes i od hitlera napravio najvece nevinasce..izmislio bi, nasao 100 izlika, razloga, argumenata da opravas...

Ja shvacam da si "navijac" barce, i da svojski zelis opravdat ono sta ajmo rec volis...al ovakvim stavom, ovakvim pisanjem samo pokazujes da nisi nimalo objektivan..kao i ono gore za levante.

Ima tu navijaca barcelone koji su stvarno sasvim okej ljudi, navijaju za barcu, al su objektivni, realni...znaju dat i prihvatit kritiku, znaju sami dat kritiku svom timu..ne pokusavaju nac 100 argumenata izlika i razloga za opravdat svoje i kroz mrznju "pljuvat" po tuđem..al ovo sta ti pises..to su bedastoce...

Origin ID: ReaLazio
11 godina
protjeran
TheDarkSide kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Dosao sam kao neutralac...al tebe da se slusa..pa ti bi da mozes i od hitlera napravio najvece nevinasce..izmislio bi, nasao 100 izlika, razloga, argumenata da opravas...

Ja shvacam da si "navijac" barce, i da svojski zelis opravdat ono sta ajmo rec volis...al ovakvim stavom, ovakvim pisanjem samo pokazujes da nisi nimalo objektivan..kao i ono gore za levante.

Ima tu navijaca barcelone koji su stvarno sasvim okej ljudi, navijaju za barcu, al su objektivni, realni...znaju dat i prihvatit kritiku, znaju sami dat kritiku svom timu..ne pokusavaju nac 100 argumenata izlika i razloga za opravdat svoje i kroz mrznju "pljuvat" po tuđem..al ovo sta ti pises..to su bedastoce...

Kazem samo da je Barcelona imala Real u saci i onda su se dogodile amaterske greske i promasaji.

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Sad citya pregaziti pa onda Real.Di vi kupujute dresove

17 godina
FC Barcelona

Real je sasvim pravedno dobio prosli El Classico. Suareza nije bilo nigdje, a Modric i Kroos su odveli Xavija i Iniestu natrag u skolu

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
15 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Real je sasvim pravedno dobio prosli El Classico. Suareza nije bilo nigdje, a Modric i Kroos su odveli Xavija i Iniestu natrag u skolu

Suareza nije bilo nigdje??? Prva tekma nakon stanke i to El Casico i počasti Neymara sa asistencijom, bio je dobar, a to da su pravedno dobili, mi smo si sami krivi, krucijalne greške se skupo plačaju. Sjeti se pri 1-0 kada je Messi imao onaj zicer, a Reala nije bilo nigdje...

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.3.2015 2:52 (Tommy_123).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Koje fore, napravili smo krucijalne greske pa izgubili... 

Za to sta ste izgubili je kriv iskljucivo Real sto vam je znao zabiti 3 komada nakon primljenog gola, a da vam se na kraju zavrtjelo od igre Reala je istina pa ste i cinili smijesne pogreske hehe

Kroos i Modric su moderna generacija i donose neku drugu dimenziju koja ce biti ono sto su proslih godina bili Xavi i Iniesta, a sada su proslo svrseno vrijeme jbga ....

Slijedi nam jos jedan jako dobar Clasico u svakom slucaju pa neka (opet) bolji pobijedi :) 

11 godina
protjeran
FC Barcelona

kriv je onaj koji je trebao cuvati Pepea, i Iniesta koju su prodali 2 gola.Dok 1 bilo 1-1 Barca je bila bolja.Pozdrav

14 godina
Boixus Nois PS kaže...

kriv je onaj koji je trebao cuvati Pepea, i Iniesta koju su prodali 2 gola.Dok 1 bilo 1-1 Barca je bila bolja.Pozdrav

Barcelona je bila možda bolja dok je dala prvi gol, nakon toga, jelo bez okusa i mirisa, knjiga bez zapleta i svršetka radnje, samo to!

ATJ Lučko
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Prosli El Clasico smo igrali do 25 min,posle kao da je neki drugi tim usao,dosta gresaka u dodavanjima i to je bio glavni problem,Messi je promasio onu veliku sansu,i posle je Real bio mnogo bolji.Nadam se samo da cemo igrati svoju igru,bez gresaka i trebalo bi da bude dobro. 

15 godina
FC Barcelona

U prošlom El Clasicu se nije znalo tko pije, a tko plaća. Mathieu je poslije utakmice rekao da nije uopće znao da će igrati na poziciji lijevog bočnog. Također, to je bila Suarezova prva utakmica a Real je tada bio u naletu. Trenutno je Barca puno bolja ekipa nego tad, a i u tom Clasicu smo imali svoje šanse iako je Real zaslužio pobjedu. Da je Messi zabio onaj zicer za 2-0, sasvim drugačija utakmica...

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.3.2015 12:48 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
Meni je jos cudno da Alba nije igrao tada, pa lik je pojeo Balea u prijasnjim utakmicama iako je puno manji. Al ajde u ovome se ide s najjacim sastavom, nazalost bez Busquetsa.
Real eyes realize real lies...
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Da sigurno ce faliti njegove lopte na Messija i sve ostalo dobro sto radi.

Neznam za vas ali mislim da Mascherano treba stati na Modrica i da bi ti trebalo rjesiti eventualne probleme.Mislim da bi to Masche mogao vrlo dobro odraditi jer sa svojim klizecim startovima i agresivnoscu vidim ga na TOP 3 igraca u toj defanzivnoj ulogi.

14 godina
FC Barcelona
15 godina
neaktivan
Evo demantiram.
14 godina
N3N0 kaže...
Evo demantiram.

Mogao si to doma i na zidu napisati, možda bi ispao bistriji?! 

Vidi, kada hoću, mogu i znam provocirati, ali sada mi nije uopće to na pameti i dnevnom redu! 

ATJ Lučko
13 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Da sigurno ce faliti njegove lopte na Messija i sve ostalo dobro sto radi.

Neznam za vas ali mislim da Mascherano treba stati na Modrica i da bi ti trebalo rjesiti eventualne probleme.Mislim da bi to Masche mogao vrlo dobro odraditi jer sa svojim klizecim startovima i agresivnoscu vidim ga na TOP 3 igraca u toj defanzivnoj ulogi.

Previsoko je to, Modrić je taj "zadnji" u Realu koji ima pregled nad cijelom igrom.. Nevjerujem da će nas Real guzit poslje centra, tak da Sukija stavit na Modrića i nek vrši presing da nemože dobit loptu..

Masche je tu da presjeca lopte za Ronalda i Balea na krilima

ATJLučko kaže...
N3N0 kaže...
Evo demantiram.

Mogao si to doma i na zidu napisati, možda bi ispao bistriji?! 

Vidi, kada hoću, mogu i znam provocirati, ali sada mi nije uopće to na pameti i dnevnom redu! 

Lučko, ti si jedan od "intelektualnijih" ovdje, zar se ne sjećaš prošlog El Classica kad je isplivala vijest da su PSG i Chelsea već poslali novce za Messija? Da se Neymar vraća u Santos? Da cijeli stožer ide u zatvor? Hvataj dva i dva

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.3.2015 18:34 (Hrvek1909).
15 godina
neaktivan
Pa demantiram, SN cesto pise gluposti. Na fejsu iznad clanka usklicnik, u naslovu clanka upitnik, u clanku nesto o cemu se prica vec pola godine sa najgorim zavrsetkom. Kazna ce ako je bude biti novcana. Tako je i Hoeness u Bayernu oprao pare ili sto vec i sam je zavrsio u zatvoru. Zanimljivo je da se ta prica vraca u novine tjedan dana prije Clasica... lol.
14 godina
ATJLučko kaže...

Tradicionalno pokušavanje stvaranja nemira u ekipi netom prije clasica. Zna se od čije strane... 

13 godina
neaktivan
zuper kaže...
ATJLučko kaže...

Tradicionalno pokušavanje stvaranja nemira u ekipi netom prije clasica. Zna se od čije strane... 

Lokomotive?

17 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

O tome se već pisalo nekoliko puta. Nitko ti ne može to demantirati niti potvrditi jer nitko ne zna pravo stanje. Što se mene tiče, novinarski senzacionalizam.

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
14 godina
FC Barcelona

Uvjeren sam da novinari skorom uvijek teže ka senzacionalističkim naslovima, prije svega, a što će biti sutra preksutra, pa o tome će mo razgovarati onda, imaju mantru već specificiranu!! 

To što se implementira da bi se moglo dogoditi Barceloni, spada u nešto što može potresti nogometni svijet, ako ništa, makar onaj u Španjolskoj!

ATJ Lučko
13 godina
protjeran
FC Barcelona

hmmm opet pocinju novinari sa svojim sranjima,prvo je messi gazio ljude autom,onda su se potukli neymar i suarez,a sada izbacivanje iz lige,smijurija....

11 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

Za to sta ste izgubili je kriv iskljucivo Real sto vam je znao zabiti 3 komada nakon primljenog gola, a da vam se na kraju zavrtjelo od igre Reala je istina pa ste i cinili smijesne pogreske hehe

Kroos i Modric su moderna generacija i donose neku drugu dimenziju koja ce biti ono sto su proslih godina bili Xavi i Iniesta, a sada su proslo svrseno vrijeme jbga ....

Slijedi nam jos jedan jako dobar Clasico u svakom slucaju pa neka (opet) bolji pobijedi :) 

Kazes da su moderna generacija. Pa Kroos i modric nikada, al bas NIKADA nece doci na razinu kvalitete
na kakvoj su bili xavi i iniesta u svojim najboljim godinama. Tako da ne baljezgaj svasta.
Iniesta proslo svrseno vrijeme kazes, jel ti shvacas da je modric samoo godinu i pol otprilike mladi
od inieste??? Iniesta je za modrica izmislio nogomet, pogledaj njegove igre na vrhuncu i repke i
kluba. Sva rasprava zavrsena. Ako je itko donosio nogometu i drugu i trecu dimenziju, to su onda bili
Xavi i iniesta, a ne nikaki modric ili kroos, koji nikada nece dostici dvojac xavi i iniesta. 

13 godina
danny_2 kaže...
fakEEE kaže...

Kazes da su moderna generacija. Pa Kroos i modric nikada, al bas NIKADA nece doci na razinu kvalitete
na kakvoj su bili xavi i iniesta u svojim najboljim godinama. Tako da ne baljezgaj svasta.
Iniesta proslo svrseno vrijeme kazes, jel ti shvacas da je modric samoo godinu i pol otprilike mladi
od inieste??? Iniesta je za modrica izmislio nogomet, pogledaj njegove igre na vrhuncu i repke i
kluba. Sva rasprava zavrsena. Ako je itko donosio nogometu i drugu i trecu dimenziju, to su onda bili
Xavi i iniesta, a ne nikaki modric ili kroos, koji nikada nece dostici dvojac xavi i iniesta. 

Ne valjaj bzvz... Za igraca koji sam drzi vezni red jednog od najjacih klubova na svijetu ne mozes to rec...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
11 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
danny_2 kaže...
fakEEE kaže...

Ne valjaj bzvz... Za igraca koji sam drzi vezni red jednog od najjacih klubova na svijetu ne mozes to rec...

Ma sta drzi sam?? Daj molim te. Da je vazan kotacic, istina je, al da sam drzi
vezni red reala, svasta. Modric nikako ne moze u istu recenicu sa iniestom u najboljim izdanjima, tocka.
Uostalom, iniesta i xavi ce se pamtiti kao jedni od najvecih i najboljih veznjaka ikada. 

13 godina
danny_2 kaže...
SimeKZ kaže...
danny_2 kaže...
fakEEE kaže...

Ma sta drzi sam?? Daj molim te. Da je vazan kotacic, istina je, al da sam drzi
vezni red reala, svasta. Modric nikako ne moze u istu recenicu sa iniestom u najboljim izdanjima, tocka.
Uostalom, iniesta i xavi ce se pamtiti kao jedni od najvecih i najboljih veznjaka ikada. 

Hebiga... netko se rodi u najboljoj generacji Barcelone ikad i zablista... a netko mora sa hrvatskih poljana doci do Real Madrida. 

I da... drzi sam... gledaj utakmice pa ces shvatit, ako ti niti tada ne bude jasno... onda se nema razloga raspravljat s tobom.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pa ko je rekao da se nece pamtit? Jesam sam to priznao u poruci, lol....

A da je njihovo vrijeme proslo je i sam Iniesta izjavio da vise ne funkcioniraju zajedno, a opet mozda ti bolje od njih samih znas..... 

Ja samo kazem da su trenutno najbolji dvojac Modric i Kroos i to na jedan drugaciji nacin nego na koji su bili njih dvojica, po meni bolji ali se moze reci da je to subjektivan dozivljaj koji ce se jos morati malo dokazati da bi pobornici drugih klubova shvatili o cem pricam :) A ispred njih su jos godine i godine rada, slaganja i dokazivanja...... 

15 godina
FC Barcelona

Joj kakav glup argument "netko se rodi u najboljoj Barceloni dok netko mora proći težak put".

Veću glupost odavno nisam pročitao. Obojica su rođeni s talentom za nogomet, ne može ni u Barcinu akademiju doći bilo tko, ne uzimaju oni bilo koga.

Isto si pisao i za Busquetsa i za Messija, izgleda da su svi oni sretni što su rođeni u toj generaciji a nitko od njih zaslužan za ništa. Glupost. 

Modrić je vrhunski igrač ali ni blizu Iniesti iz najboljih dana.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.3.2015 21:02 (antimadridista).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice