Mada je to debilana od strane FIFA-e, čak su i roditelji djece svjedočili i rekli da su pristali na to jer je to velika prilika za djecu jer u La Masiji dobivaju i obrazovanje i sve ostalo.
Po toj njihovoj logici ni jedan Messi nebi danas bio to što jest i njegov transfer u Barcu bi po današnjim pravilima stopirali. Bave se takvim stvarima i glupim zabranama dok ljudi ginu u Kataru zbog njihovih gluposti oko SP-a.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mada je to debilana od strane FIFA-e, čak su i roditelji djece svjedočili i rekli da su pristali na to jer je to velika prilika za djecu jer u La Masiji dobivaju i obrazovanje i sve ostalo.
Po toj njihovoj logici ni jedan Messi nebi danas bio to što jest i njegov transfer u Barcu bi po današnjim pravilima stopirali. Bave se takvim stvarima i glupim zabranama dok ljudi ginu u Kataru zbog njihovih gluposti oko SP-a.
Urota kontra Barcelone.Zbog 5-ero djecaka blokirali sve ulazne transfere na godinu dana...
Real eyes realize real lies...
Hebote onda bi trebali i Halilovicev i Odeegardov transfer zabranit
Halilovic dolazi iz zemlje treceg svijeta, a za ovog su cekali 16. rodendan
msm gluposti
Chelshit ispao,bolje za nas!
FC Barcelona je postigla 124 pogotka u dosadašnjem dijelu sezone (3,02 po utakmici), što je najviše od svih ekipa u najjačim europskim ligama. Čak 80 golova djelo je napadačkog trojca Neymar, Suarez i Messi. Real Madrid se nalazi na drugom mjestu kada je efikasnost u pitanju (115 postignutih golova), dok je treći Bayern (98).
Ajde dječica mir, skoncentrirajte se na svoju opću kulturu, svoj klubek, svoje vanzemaljce, trebati će im puno sreće u dolasku do finala!
Daj stari odi neznam.. napi se il istuci ženu samo odjebamus sa svojim glupostima.
Interesantno mi je kako sad svi pljuju po Chelsea-u zbog pritiska na sudca i ponašanja na terenu, a istu stvar nitko nije vidio u "krađi stoljeća" protiv Barce.
Ajde dječica mir, skoncentrirajte se na svoju opću kulturu, svoj klubek, svoje vanzemaljce, trebati će im puno sreće u dolasku do finala!
Daj stari odi neznam.. napi se il istuci ženu samo odjebamus sa svojim glupostima.
Di si Đapa lafe stari, kakve su nevolje pale na tvoja leđa kada te malo zdravog sarkazma i cinizma tako vrijeđa?!
Još nemam ženu da joj poravnam kralježnicu,
, ali imam mladu curu koja voli mene poravnat!!!!
Što se tiče tekuće problematike, samo u društvu prijatelja, samo kvalitetnu pijaču u kvalitetnom omjeru!!
A što se tiče tvog doživljaja, ima većih stvari koje će tek dolaziti, a ja se nadam da će se onda pravima stvari pokazati, a do tada, pozdrav i neka pobijedi bolji!!
ATJ Lučko
Interesantno mi je kako sad svi pljuju po Chelsea-u zbog pritiska na sudca i ponašanja na terenu, a istu stvar nitko nije vidio u "krađi stoljeća" protiv Barce.
Da ali Barcelona je zbog toga (neopravdano) stigmatizirana i ne kuzim zakaj sad nebi smio diskutirati druge gluposti ko ovo i nije samo na toj utakmici to problem nego recimo Deigo Costa koji je zasluzil barem 2 crvena..
daj prestani više
Eh nema više sudaca kao što je bio Pierluigi Colina. Svi igrači Chelsea bi dobili žute kartone da su ga onako okružili kao Kujpersa.
Mada je u prošlosti bilo malo igrača koji su pred njega išli prosjedovati, čovjek je unosio strah u kosti.
Eibar sutra u 18;00 koliko se sjecam a Eibar ima 7 poraza u nizu a 8. ako nedode onda ce to biti novo svijetsko cudo...
Nadam se da Masche nece igrati jer uvijek dobije zuti karton a ovaj put ako dbije propusta El Clasico...
Bojim se da ce nam puno faliti Busqets i njegova mirnoca i lopte koje ide izmedju veznog reda i obrane koje Messi doceka...
Ja sam vidio anketu u kojoj više od 75% želi da masche odmara, i ja bi htio, vidjeti ćemo sutra, možda neka rezerva da izađe u veznom redu a naprijed normalno msn, ako ih napunimo do 60,70, čak možemo i neke igrače odmoriti.
Bravo - Adriano-Bartra-Pique-Mathieu Rakitic-Rafinha-Xavi Neymar-Suarez-Messi
Obrana ce biti sastavljena od cega imas,mislim da ni Alba neigra ovu utakmicu.
Nema Albe zbog kartona.
nadajmo se 
Šok u Barceloni! Nervoza! Raspad sistema! Suarez odgurnuo Neymara na treningu. Kakva vijest 
http://www.24sata.hr/nogomet/suarez-odgurnuo-neymara-na-treningu-brazilac-ga-ignorirao-410217
"Teško da se radilo o šali i prijateljskom odgurivanju. Nikome nije bilo do smijeha. Suarez je bio ozbiljan."
O Bože 
Ako Xavi danas zaigra, to će mu biti 750 utakmica za Barcelonu. Jednom riječju: LEGENDA!
ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Ako Xavi danas zaigra, to će mu biti 750 utakmica za Barcelonu. Jednom riječju: LEGENDA!
Ove sezone je i bolji nego sto je bio prosle, zbilja maestro
Barça: Bravo, Montoya, Piqué, Bartra, Adriano, Rakitić, Sergi Roberto, Rafinha, Messi, Luis Suarez i Neymar
ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Nekako mi kilavo igra Barca,zasad.
EDIT:pao gol.
Messi preuzima vodstvo za pichichi :)
AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO VAMOSSSSSSSSSSSSSSS
neymar je jako los
Da, slabo Neymar skroz, ali mi se sviđa kako Raketa igra, svaku tekmu sve bolje i bolje, Bartra također, budučnost obrane a Messi, netrebam trošiti riječi :)
ČUDO !
neymar je jako los
Ne bih se slozio,jest da mozda malo previse forsira neka dodavanja kroz sredinu,ali je svaku loptu u nogama lijepo sačuvao...dosta su lose odigrali,vjerovatno se cuvaju za citiy,treba zabiti jos koji da se osiguraju,nije Eibar bio bezopasan,dok mi nismo stvorili puno pravih prilika