FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.816
|
čitano: 6.808.356
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
FC Barcelona

Mada je to debilana od strane FIFA-e, čak su i roditelji djece svjedočili i rekli da su pristali na to jer je to velika prilika za djecu jer u La Masiji dobivaju i obrazovanje i sve ostalo.
Po toj njihovoj logici ni jedan Messi nebi danas bio to što jest i njegov transfer u Barcu bi po današnjim pravilima stopirali. Bave se takvim stvarima i glupim zabranama dok ljudi ginu u Kataru zbog njihovih gluposti oko SP-a.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.3.2015 18:33 (antimadridista).
11 godina
protjeran
Re: FC Barcelona
antimadridista kaže...

Mada je to debilana od strane FIFA-e, čak su i roditelji djece svjedočili i rekli da su pristali na to jer je to velika prilika za djecu jer u La Masiji dobivaju i obrazovanje i sve ostalo.
Po toj njihovoj logici ni jedan Messi nebi danas bio to što jest i njegov transfer u Barcu bi po današnjim pravilima stopirali. Bave se takvim stvarima i glupim zabranama dok ljudi ginu u Kataru zbog njihovih gluposti oko SP-a.

Urota kontra Barcelone.Zbog 5-ero djecaka blokirali sve ulazne transfere na godinu dana...

This time next year we'll be millionaires
15 godina
neaktivan
Niti je Danilo potpisao za RM niti Alves za PSG. Izvor je Marca.
Real eyes realize real lies...
17 godina
FC Barcelona

Hebote onda bi trebali i Halilovicev i Odeegardov transfer zabranit

Halilovic dolazi iz zemlje treceg svijeta, a za ovog su cekali 16. rodendan

msm gluposti

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Chelshit ispao,bolje za nas!

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

FC Barcelona je postigla 124 pogotka u dosadašnjem dijelu sezone (3,02 po utakmici), što je najviše od svih ekipa u najjačim europskim ligama. Čak 80 golova djelo je napadačkog trojca Neymar, Suarez i Messi. Real Madrid se nalazi na drugom mjestu kada je efikasnost u pitanju (115 postignutih golova), dok je treći Bayern (98).

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.3.2015 22:48 (Tommy_123).
14 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Ajde dječica mir, skoncentrirajte se na  svoju opću kulturu, svoj klubek, svoje vanzemaljce, trebati će im puno sreće u dolasku do finala!

Daj stari odi neznam.. napi se il istuci ženu samo odjebamus sa svojim glupostima.

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Interesantno mi je kako sad svi pljuju po Chelsea-u zbog pritiska na sudca i ponašanja na terenu, a istu stvar nitko nije vidio u "krađi stoljeća" protiv Barce.

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
14 godina
Đapa club kaže...
ATJLučko kaže...

Ajde dječica mir, skoncentrirajte se na  svoju opću kulturu, svoj klubek, svoje vanzemaljce, trebati će im puno sreće u dolasku do finala!

Daj stari odi neznam.. napi se il istuci ženu samo odjebamus sa svojim glupostima.

Di si Đapa lafe stari, kakve su nevolje pale na tvoja leđa kada te malo zdravog sarkazma i cinizma tako vrijeđa?! 

Još nemam ženu da joj poravnam kralježnicu, , ali imam mladu curu koja voli mene poravnat!!!! 

Što se tiče tekuće problematike, samo u društvu prijatelja, samo kvalitetnu pijaču u kvalitetnom omjeru!! 

A što se tiče tvog doživljaja, ima većih stvari koje će tek dolaziti, a ja se nadam da će se onda pravima stvari pokazati, a do tada, pozdrav i neka pobijedi bolji!!

ATJ Lučko
15 godina
PROTECTOR kaže...

Interesantno mi je kako sad svi pljuju po Chelsea-u zbog pritiska na sudca i ponašanja na terenu, a istu stvar nitko nije vidio u "krađi stoljeća" protiv Barce.

Da ali Barcelona je zbog toga (neopravdano) stigmatizirana i ne kuzim zakaj sad nebi smio diskutirati druge gluposti ko ovo i nije samo na toj utakmici to problem nego recimo Deigo Costa koji je zasluzil barem 2 crvena..

twice the pride double the fall
12 godina
protjeran

daj prestani više

15 godina

Eh nema više sudaca kao što je bio Pierluigi Colina. Svi igrači Chelsea bi dobili žute kartone da su ga onako okružili kao Kujpersa.

Mada je u prošlosti bilo malo igrača koji su pred njega išli prosjedovati, čovjek je unosio strah u kosti.

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Legenda

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Eibar sutra u 18;00 koliko se sjecam a Eibar ima 7 poraza u nizu a 8. ako nedode onda ce to biti novo svijetsko cudo...

Nadam se da Masche nece igrati jer uvijek dobije zuti karton a ovaj put ako dbije propusta El Clasico...

Bojim se da ce nam puno faliti Busqets i njegova mirnoca i lopte koje ide izmedju veznog reda i obrane koje Messi doceka...

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.3.2015 15:35 (Boixus Nois PS).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ja sam vidio anketu u kojoj više od 75% želi da masche odmara, i ja bi htio, vidjeti ćemo sutra, možda neka rezerva da izađe u veznom redu a naprijed normalno msn, ako ih napunimo do 60,70, čak možemo i neke igrače odmoriti.

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Bravo - Adriano-Bartra-Pique-Mathieu Rakitic-Rafinha-Xavi Neymar-Suarez-Messi

Obrana ce biti sastavljena od cega imas,mislim da ni Alba neigra ovu utakmicu.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nema Albe zbog kartona.

14 godina
FC Barcelona
i lijepa prilika da leo prestigne ronalda na vrhu strijelaca
12 godina
protjeran
zuper kaže...
i lijepa prilika da leo prestigne ronalda na vrhu strijelaca

nadajmo se 

15 godina
FC Barcelona

Šok u Barceloni! Nervoza! Raspad sistema! Suarez odgurnuo Neymara na treningu. Kakva vijest 

http://www.24sata.hr/nogomet/suarez-odgurnuo-neymara-na-treningu-brazilac-ga-ignorirao-410217  

"Teško da se radilo o šali i prijateljskom odgurivanju. Nikome nije bilo do smijeha. Suarez je bio ozbiljan."

O Bože 

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.3.2015 23:30 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ako Xavi danas zaigra, to će mu biti 750 utakmica za Barcelonu. Jednom riječju: LEGENDA!

12 godina
Tommy_123 kaže...

Ako Xavi danas zaigra, to će mu biti 750 utakmica za Barcelonu. Jednom riječju: LEGENDA!

Ove sezone je i bolji nego sto je bio prosle, zbilja maestro

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Barça: Bravo, Montoya, Piqué, Bartra, Adriano, Rakitić, Sergi Roberto, Rafinha, Messi, Luis Suarez i Neymar

11 godina
odjavljen
FC Barcelona

Nekako mi kilavo igra Barca,zasad.

EDIT:pao gol.

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.3.2015 18:35 (keyofdestiny13).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Messi preuzima vodstvo za pichichi :)

AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO VAMOSSSSSSSSSSSSSSS

13 godina
protjeran
FC Barcelona

neymar je jako los

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Da, slabo Neymar skroz, ali mi se sviđa kako Raketa igra, svaku tekmu sve bolje i bolje, Bartra također, budučnost obrane a Messi, netrebam trošiti riječi :)

15 godina
FC Barcelona

Nije normalan.
http://t.co/EFABgC492n

edit. Još bolji kut.

http://t.co/RK0IQqwgl9

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.3.2015 18:51 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Nije normalan.
http://t.co/EFABgC492n

ČUDO !

14 godina
neaktivan
kexzoR kaže...

neymar je jako los

Ne bih se slozio,jest da mozda malo previse forsira neka dodavanja kroz sredinu,ali je svaku loptu u nogama lijepo sačuvao...dosta su lose odigrali,vjerovatno se cuvaju za citiy,treba zabiti jos koji da se osiguraju,nije Eibar bio bezopasan,dok mi nismo stvorili puno pravih prilika

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice