Obrana propuh, katastrofalna je danas.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ma nista,moramo da se naviknemo na ovo,oni kao da nece da pokusaju da osvoje Ligu,kad god imamo sansu oni zeznu stvar,da je bar nereseno,ali plasim se samo da ne primimo jos neki gol,Malaga nam drzi cas fudbala trenutno
Obrana propuh, katastrofalna je danas.
Cijela ekipa je lose odigrala,od obrane do napada...tesko cemo ovako ista izvuci,osim ako se Messi ne probudi u 2.poluvremenu...sad treba igrat 110%,a City je pred vratima...
ako netko pitak gdje gledati uživo:
http://www.sportingvideo.tv/20150221/vv54e7d1e3bd5121.09454073-1008865.html
Real eyes realize real lies...
Sad su tek prikazali kakav smo gol primili, e moj Alves sinko..
po komentarima vidim da je i bolje da ne gledam
Pa ovo je nevjerovatno kolko lose igraju,toliko greski u dodavanjima...bit ce dobro ako i X izvuku...al ovako uvijek shebu,kad treba oni izgube
Nema riječi o zaleđu, hmmmmmmm
Pa jel taj pomočni bolestan
Pa četvrti puta danas da je nepostojeće zaleđe, nevjerovatno
Namjestena tekma 
Vidio sam negdje fiks na 2, ali isto tako i na 2-X gdje je kofa bila 18...stavim SS kad nadem
Bas me zanima kako ce ovo ispast na kraju, ali ovo je bilo nedopustivo. Morali su barem nerijeseno izvuci protiv ovakve Malage, ali isto tako moram priznati da smo se protiv njih isto tako namucili u 9. mj
Ne smiju ispasti izvan 3 boda, jer 22.3 se rjesava prvenstvo
Ma ove sudije treba da izbace iz lige djubrad obicna.
Krasno suđenje. Zna se ko mora biti prvak, puno je čekati 3 godine na novi naslov.
Sta je koji q faul ako nije ovo
Ma i ovaj pedro. nek ga se rijese vise u.. Ima igraca ispred sebe,
taj covjek nikad da prode nekog, vec odma puca u blok.
Jebote Pedro i nogomet.
Protiv Malage bi se mozda i izborili,ali protiv ovih sudija nikako
Nemojte se vaditi na suce jer Barca je ovdje da je prava trebala vodit 2-0.
Lijepo sam rekao da Suarez nije igrac od 80 mil. € koji rjesava ovakve utakmice. Protiv Malage se ide sa Mascheranom obavezno u veznom redu, to je momcad gdje najvise vrijede veznjaci i krila, a to nije bezveze.
Stoperi su im balvani, visoki netehnicari. To se ako nista drugo rjesava izbacivanjem, sto Barca danas ne radi
Pa sto ovo Raketa sad ?
Šteta, bili smo jako blizu, opet na -4.
Sa La Ligom smo zavrsili,ja sam budala sto se uopste i nerviram,ovo se od samog pocetka znalo..
samo mi je zao sto sad ni protiv City-a nece igrati kako treba,jer su se ovde potrosili
Ovaj sudac je bolestan
Neki komentar za Albu? Nista?
Nema faula,igrac lezi na lopti,sta bi trebo? izgleda ruzno,ali oni gube 1-0,zivcani su itd
Pao je od vjetrića, pa strašno šta rade ali šta ćeš, to je tako, i ja bi ga malo kad se tako izležava.
Nema faula,igrac lezi na lopti,sta bi trebo? izgleda ruzno,ali oni gube 1-0,zivcani su itd
Faul sviran, suta ga dvaput dok je na zemlji. To sto gube i zivcani su zaboli sve k. Crveni i par utakmica kazne.
To je to,sad nek daju sve od sebe bar kup da osvojimo,u LS ne ocekujem nista