FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.849.395
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: FC Barcelona

Ja vidim da ti bas nerazumijes... 

Kad mu to uvijek pobjegne, eto sad mu je pobjego... pazi... 

Dugu loptu, od kad Barca igra na duge lopte, kad je zadnji puta netko iz vezne linije dao dugu loptu... nemoj me nasmijavat, unistit ce igraca koji je hebena klasa. Umjesto da idu okomito sa Neymarom, Messiem i Suarezom sve se podreduje hebenom Messiu koji dolazi po loptu na centar, zasto dolazi ? zato jer mu je tako ovaj padavicar reko, zasto jednostavno Iniesta ili Raketa ne dovuku loptu naprijed... Nemogu zato jer Raketa mora dati Alvesu loptu on ce povuc i ritnut ko kobila loptu unutra na igrace koji nisi visi od 170cm i sad ces reci da nije trener i njegova debilna taktika kriva. Ajde hebote, ugasio sam stream jer se to nemoze gledat... dodavanje do besvjesti i cekat Messia da provuce kroz 45 igraca loptu i zabije. Dok ostali glume mantinele i bleje po zraku.

Došlo i tvojih 5 minuta.

http://freebitco.in/?r=624635
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Joj na pocetku sezone ste govorili nek i ova bude sezona za propast, a onda da dominiramo iduće sezone, šta je sada? Ja se potpuno slažem s onim da Almeriju treba pregazit, al ako poslje Božića ne proigramo, onda nek se piše sezona za propast, do tada se stigne sve posložit..

Bolje smo izgledali bez Suareza, samo zato jer nam sad taj trio fantastiko nije uigran

16 godina
Tek mi je sad pravo krivo što su prodali Fabregasa i Sancheza.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Predugo se čeka Suarez za gol.. Ajmo Xavija unutra, ovaj Rafinha nema nos

13 godina
protjeran
FC Barcelona

maestro ivan rakitic

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Mislim da je i maestru trenutno strašno teško..

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Fala kiiiiiiiiiiti, Neymaaar.. oh kakvo dodavanje i prolazak Suareza

edit:

O sunce ti krvavo kakva lopta Suarezu, pa onda Messiu od Suareza.. ooo moj boze

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.11.2014 17:35 (Hrvek1909).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kako neće Suareza gol, majku joj šugavu... Ajmo još jedan.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kako neće Messija sad, si vidio glavu? Kako se fino ogradio i vuko igraca nazad.. preljepo

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Koliko yebenih prilika, ista stvar kao i protiv Celte.

EVOOOOOOOOOOO GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.11.2014 17:38 (Tommy_123).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

KAKVA LOPTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, ajmo Baarca, nema vise mjenjanja sastava!!

16 godina

Napokon.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Opet Suarezić :)

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nek nama Suarez zamjeni Messija, nek Messi trpa opet golove kao od šale.. Sam još da je onog panja Rafinhu izvadio, a ne Busija

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ovaj sastav od prve je trebao startati, nikakve mučke s Munirom i Pedrom čovječe.

14 godina
FC Barcelona

Suarez igrač utakmice definitivno

R.I.P. Tito Vilanova 25.04.2014. | Mes Que Un Club
15 godina
neaktivan
Kad ga nece golovi barem asistira i to odlicno... nakon Alvesa i Pedra barem je koristan. Ali protiv Celte i Almerie jedno 7-8 stativa, koja nesreca.
Real eyes realize real lies...
12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pusti ti što je njemu trener rekao da mora radit, volim Raketu jer je naš, ali mislim ipak da su Rafinha i Rakitić pojačanje za klubove tipa Tottenham, Napoli, Sevilla, nikako pojačanje za jednu Barcelonu.

U vezi, tj. centru imamo troje igrača a oni su više od polovice Barcine kreacije, koja je sad trenutno katastrofalna, nemaštovita i bezidejna.

Nikako mi nije jasno zašto se ne odigra brža i okomitija lopta, i zašto nema prokletih kontri i polukontri, kad se zna kakvi su igrači u napadu. Uvijek se stane i čeka da se obrana vrati na svoja mjesta i posloži, a onda se bezveze dodavaju u gužvi, tipa prvom do sebe dok ne prođe vrijeme.

Doživjeli smo skoro katastrofu, a tek sad slijede yebeni susreti. Druga stvar, Messi ne može pogodit zicer kao da je pauzirao dvije godine, uz to što je izgubio dribling i brzinu, puca na gol ko da mu se tresu noge, i totalno ima krivu ulogu u ovakvoj igri.

Barem malo pozitive je donio Suarez, koji pokazuje da je fenomenalan igrač, uz golove koji će sigurno doći, ima odličan osjećaj za igru.

Uglavnom trener do sad ništa novog nije donio, ili se barem još ne vidi....ali ako ovako ostane, mislim da će utakmice dobivati individualna kvaliteta, a kad toga ne bude neće se utakmice dobivati onako lagano, plodom igre, kao nekad.

Za sad su bitna ova tri boda, i nadanje da će doć na radnu temperaturu koju svi čekamo, ali.......

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Suarez najbolji igrac trenutno...Svaki put kad primi loptu ledjima sansa za gol.Covjek je igracina teska,kako nema srece to je jedno cudo...Ali sigurno medju TOP 5 najboljih igraca na planeti.

Utakmicu se neisplati komentirat.Busqets los do bola,odkad je izaso sve naboje krenilo.

This time next year we'll be millionaires
12 godina
barcaINTER kaže...

Pusti ti što je njemu trener rekao da mora radit, volim Raketu jer je naš, ali mislim ipak da su Rafinha i Rakitić pojačanje za klubove tipa Tottenham, Napoli, Sevilla, nikako pojačanje za jednu Barcelonu.

U vezi, tj. centru imamo troje igrača a oni su više od polovice Barcine kreacije, koja je sad trenutno katastrofalna, nemaštovita i bezidejna.

Nikako mi nije jasno zašto se ne odigra brža i okomitija lopta, i zašto nema prokletih kontri i polukontri, kad se zna kakvi su igrači u napadu. Uvijek se stane i čeka da se obrana vrati na svoja mjesta i posloži, a onda se bezveze dodavaju u gužvi, tipa prvom do sebe dok ne prođe vrijeme.

Doživjeli smo skoro katastrofu, a tek sad slijede yebeni susreti. Druga stvar, Messi ne može pogodit zicer kao da je pauzirao dvije godine, uz to što je izgubio dribling i brzinu, puca na gol ko da mu se tresu noge, i totalno ima krivu ulogu u ovakvoj igri.

Barem malo pozitive je donio Suarez, koji pokazuje da je fenomenalan igrač, uz golove koji će sigurno doći, ima odličan osjećaj za igru.

Uglavnom trener do sad ništa novog nije donio, ili se barem još ne vidi....ali ako ovako ostane, mislim da će utakmice dobivati individualna kvaliteta, a kad toga ne bude neće se utakmice dobivati onako lagano, plodom igre, kao nekad.

Za sad su bitna ova tri boda, i nadanje da će doć na radnu temperaturu koju svi čekamo, ali.......

{#}{#}{#}

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Vratiti Maskerana na dmf, busi na klupu i obranu nekako zakrpat, ali ne možeš, Mathieu je ozlijeđen još, a ja ću debitirati prije Vermealena u Barci. Pique odigra jednu tekmu u njih 50, neznam...

14 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...
barcaINTER kaže...

{#}{#}{#}

Nemoj stavljat taj smajlić, onaj Raketa s početka sezone se izgubio u mašti Lucha.. Raketa je bio okomitiji na gol i tražili su rješenja u for, danas sam vidio dodavanja u for od Suarea, Xavija, Messija i Neymara.. Rafinha i Raketa su se izgubili skroz

15 godina
neaktivan
Busquets se drzao za misic na klupi, mozda ga necemo morati gledati kako se vuce po terenu. A Pique je redovito u kadru kamere kad je na klupi, ili radi gluposti ili se nervira kad promase sansu xD. Neznam, za Piquea i Bartru trenutno je Mascherano ministar obrane (sto se brzine i okretnosti tice + pozrtvovnost), ali mozda ce funkcionirati njih 2 na stoperu i Masche ispred njih. Problem je sto sada igra na momente lici na Argentininu, veza skroz odsjecena od napada, defanzivni dio je solidan kao sto je i kod Argentine bio na SP, ali sve se svodi na individualce, Messi, Neymar (Di Maria) i Suarez (Aguero)... a sada Sevilla, koja je kao i Southampton jos mocnija nakon odlaska nasih reprezentativaca. Tu nemaju pravo na pogresku.
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Raketa je los mora se priznati,vecinu lopti vraca nazad.Neznam jeli to do njegovog nacina igranja i mogucnosti ili do postovljanja na terenu od strane Enriquea.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Daj bože samo da proigra Montoya i Pique do kraja ove polusezone.. Ako Montoya bude i pola onoga što je Dani bio prije koju godinu i Piq se vrati na svoju staru formu (sa Bartrom i Albom) imat ćemo najubojitiju obranu.. I još kad bi imali nekoga poput Xavija, kreatora, maestra sa manje godina.. (Pogba) i zamjenu za onaj trio gore (Reus)

12 godina
protjeran
N3N0 kaže...
Busquets se drzao za misic na klupi, mozda ga necemo morati gledati kako se vuce po terenu. A Pique je redovito u kadru kamere kad je na klupi, ili radi gluposti ili se nervira kad promase sansu xD. Neznam, za Piquea i Bartru trenutno je Mascherano ministar obrane (sto se brzine i okretnosti tice + pozrtvovnost), ali mozda ce funkcionirati njih 2 na stoperu i Masche ispred njih. Problem je sto sada igra na momente lici na Argentininu, veza skroz odsjecena od napada, defanzivni dio je solidan kao sto je i kod Argentine bio na SP, ali sve se svodi na individualce, Messi, Neymar (Di Maria) i Suarez (Aguero)... a sada Sevilla, koja je kao i Southampton jos mocnija nakon odlaska nasih reprezentativaca. Tu nemaju pravo na pogresku.

Prije je sredina bila daleko dominatnija od protivnika,a sad bome nije tako...

Busqets je los,Rakitic dizorjentiran,Messi promasio praznu branku,pogodio precku glavom i falio 1v1...Nece ga kao i Suareza.

Pique i Bartra i ispred njih Masche.Nadam se da cemo konacno vidjeti tu zvijer na zadnjem veznom...

12 godina
protjeran
Hrvek1909 kaže...

Daj bože samo da proigra Montoya i Pique do kraja ove polusezone.. Ako Montoya bude i pola onoga što je Dani bio prije koju godinu i Piq se vrati na svoju staru formu (sa Bartrom i Albom) imat ćemo najubojitiju obranu.. I još kad bi imali nekoga poput Xavija, kreatora, maestra sa manje godina.. (Pogba) i zamjenu za onaj trio gore (Reus)

Ma Reus je rjesena stvar.Covjek je 100 puta rekao da zeli u Barcu a tako ce i biti.Vjerovatno na zimu kad istekne prijelzani rok.

Pogba je isto rekao da se vidi u Barci ili Arsenalu,ali teskoda ce ista biti od tog zbog cijene.

12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ono što trenutno Rakitić radi u Barci, Brozović iz dinama bi odradio bez problema, a sad se ti čudi koliko god hoćeš. Pogledaj utakmicu opet i samo prati što Rakitić radi, i to ne samo u ovoj utakmici.

Imaš barem jedno 50-100 CDM - igrača na svijetu koji znaju dodat loptu prvom do sebe, a uz to bi obranu odrađivao bolje nego Rakitić, jer mu je to primarni zadatak. Npr. stajao bi bliže igraču i vršio veći pritisak na protivničkog igrača kad se razvija kontra protiv Barce, a toga ima jako puno.

Ali što ću ti dalje objašnjavat kad ti to ionako ne možeš razumjet, izgleda.

15 godina
neaktivan
Nije Rakitic krivac, on je u Sevilli pokazao sto zna. Nije Iniesta puno stariji od njega, igra tu cijeli zivot i opet stagnira jer ne mozes staviti 3 u vezu pa ih rasiriti. Uostalom, sto je Modric radio godinu dana u Realu. Tek ga je gol Unitedu oslobodio pritiska. Neymar je u pocetku prosle godine izgledao kao Douglas u debiju, stajao na crti i vracao loptu natrag. Barcina najjaca snaga bila je izigravanje protivnika na malom prostoru kroz trokute, na to im se i danas svodi cetvrtina treninga, a toga nema na terenu. A Suarez je vrhunski samo mu fali te kemije za kombinacije u napadu iz jednog dodira i slicno. Uglavnom, nadam se da ce se Rakitic i Rafinha ohrabriti, ali prvo treba pogledati Busquetya, Iniestu, Piquea... vise je Suarez napravio od njih u svojih 200 minuta, ako i toliko.
15 godina
neaktivan
Sevilla 1-1, sad jos Valencia da izgubi bodove da se barem ostane na 2.mjestu.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice