FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.851.726
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Biti će prosipanja bodova ponovo..

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
15 godina
Re: FC Barcelona
Sto je ovom treneru? Ova igra ne lici na nista.
16 godina
Barcin najveći problem je neuigranost. Svaka utakmica novi sastav.
http://freebitco.in/?r=624635
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Što su promašili sad yebote, pa šta je ovo.

17 godina
FC Barcelona

Kakvi promašaji Rakete i Messija {#}

14 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...

Ma promasaj od trenera,kao da je Barca osvojila prvenstvo pa imamo luksuza na ovakav sastav,ma bezveze,razocaro me lik totalno,umjesto da na ovakvim utakmicama uigrava Suareza Messija i Neymara on stavi Pedra i Munira...odmah mi se ni ne gleda utakmica

Nemoj svirat, pa treba nekad i odmorit igrače.. Sad još dolaze reprezentativne obveze, tamo ih neće sigurno šparat ;)

Iduća tekma protiv Seville, a momčad se sigurno nemože uigrat protiv jedne Almerie

To vam je isto kao kad smo gledali petardu protiv Levantea - nebeska Barca, svemoćna lala, dođe PSG i kanta

13 godina
protjeran
Hrvek1909 kaže...
barcafan12 kaže...

Ma promasaj od trenera,kao da je Barca osvojila prvenstvo pa imamo luksuza na ovakav sastav,ma bezveze,razocaro me lik totalno,umjesto da na ovakvim utakmicama uigrava Suareza Messija i Neymara on stavi Pedra i Munira...odmah mi se ni ne gleda utakmica

Nemoj svirat, pa treba nekad i odmorit igrače.. Sad još dolaze reprezentativne obveze, tamo ih neće sigurno šparat ;)

Iduća tekma protiv Seville, a momčad se sigurno nemože uigrat protiv jedne Almerie

To vam je isto kao kad smo gledali petardu protiv Levantea - nebeska Barca, svemoćna lala, dođe PSG i kanta

od cega su se oni umorili?

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

O bože..

16 godina

Da mi je znati zašto Messi izvodi slobodnjake sa 30 metara. Niti ima šut a bome ni zabit na njegov način iz te daljine.

Almeria zabila.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kakav Božji umor, evo ti Lucho sad, idiote, ap ti vodi ovaj sastav van.

13 godina
protjeran
FC Barcelona

ja iskreno ne vidim ulogu rakitica u ekipi,to sto on radi mogu i ja,primit loptu i dati nazad prvom do sebe.smjesno.imali smo fabregasa i sancheza,a nama igraju pedro i rakitic,upravu treba mijenjati pod hitno.

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.11.2014 16:39 (kexzoR).
13 godina
FC Barcelona

Zasto se ovo ponavlja,zasto?

14 godina
neaktivan
kexzoR kaže...

ja iskreno ne vidim ulogu rakitica u ekipi,to sto on radi mogu i ja,primit loptu i dati nazad prvom do sebe.smjesno.

To je i krasilo igru Barcelone, djeljenje lopte prvom do sebe, al puno eksplozivnije ;)

A što se tiče umora, dajte ljudi pa igraju tekmu svaka 3 dana, treba i trčat 90 min (ne kažem da trče svih 90 min, al pretrče sigurno 8 - 12 km)

16 godina
kexzoR kaže...

ja iskreno ne vidim ulogu rakitica u ekipi,to sto on radi mogu i ja,primit loptu i dati nazad prvom do sebe.smjesno.imali smo fabregasa i sancheza,a nama igraju pedro i rakitic,upravu treba mijenjati pod hitno.

On i Busi se dodaju na sredini i dođe Messi po loptu, toliko o njihovoj ulogi.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Bitno da je on (Enrique) bio jak na rijecima,ja mislio igraci ce letit po terenu,a ovo je zalosno uopce gledat...bit ce ovo jos jedna sezona za zaborav cini mi se,ako je po ovome do sad suditi

13 godina
protjeran
x18x05x kaže...
kexzoR kaže...

to ti ja pricam,mi nemamo vezni red,rakitic opet nije pratio igraca kod jednog kornera,igrac mu je pobjego al sva sreca da ovaj ne zna pucati glavom.

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.11.2014 16:42 (kexzoR).
14 godina
neaktivan
Hrvek1909 kaže...

To je i krasilo igru Barcelone, djeljenje lopte prvom do sebe, al puno eksplozivnije ;)

A što se tiče umora, dajte ljudi pa igraju tekmu svaka 3 dana, treba i trčat 90 min (ne kažem da trče svih 90 min, al pretrče sigurno 8 - 12 km)

I to bi im trebalo bit opravdanje??? Opravdanje jedne ekipe od 500-600 milijuna? ma daj,pa i Real isto ima utakmicu svaka 3 dana pa ljudi gaze svaku utakmicu,nije to do umora,nego do trenera

13 godina
protjeran
barcafan12 kaže...
Hrvek1909 kaže...

I to bi im trebalo bit opravdanje??? Opravdanje jedne ekipe od 500-600 milijuna? ma daj,pa i Real isto ima utakmicu svaka 3 dana pa ljudi gaze svaku utakmicu,nije to do umora,nego do trenera

sto se tice umora,prije el clasica imali smo 24h vise za odmor pa su nas pregazili kao plitak potok

14 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...
Hrvek1909 kaže...

Real ima Ronalda koji je u vanzemaljskoj formi, sjeti se Messija prije koju godinu, tko nas je onda izvlačio, ko je zabijao golove? Misliš da bi recimo Pedro i Alexis utrpali i pola od onoga što je Messi?

kexzoR kaže...
barcafan12 kaže...
Hrvek1909 kaže...

sto se tice umora,prije el clasica imali smo 24h vise za odmor pa su nas pregazili kao plitak potok

Tu nema opravdanja, trenutno je Real najbolji na svijetu i Ronaldo skupa s njima, priznajte si i sami i bit će vam lakše, ali kad Messi proigra (tipa Ajax) onda smo nezaustavljivi.. Fali nama osovina Xavi-Iniesta najviše :)

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Bome jadna nam majka ako cemo mi samo na Messija cekati da proradi,svi se cudimo kako manje zabija,pa pogledajte vezni red,nije dobio asistenciju 2 godine vec,normalno da manje zabija,mora sve sam rijesiti,i onda ostavi covjeka od 80 milijuna na klupi koji nije igrao 4 mjeseca,ili Neymara koji je odlican ove sezone...pa to samo moze neki maloumnik napraviti,ja bi mu bez razmisljanja dao otkaz odmah,svaku utakmicu novi sastav izvede,pa kako ce se uigrati...znaci kad sam mislio da ne moze gore od Martina ovaj me uvjerio da moze,sramota na sta smo spali,da ne mozemo voditi igru protiv Almerije,fuj...

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.11.2014 16:51 (barcafan12).
16 godina
barcafan12 kaže...

Bome jadna nam majka ako cemo mi samo na Messija cekati da proradi,svi se cudimo kako manje zabija,pa pogledajte vezni red,nije dobio asistenciju 2 godine vec,normalno da manje zabija,mora sve sam rijesiti,i onda ostavi covjeka od 80 milijuna na klupi koji nije igrao 4 mjeseca,ili Neymara koji je odlican ove sezone...pa to samo moze neki maloumnik napraviti,ja bi mu bez razmisljanja dao otkaz odmah,svaku utakmicu novi sastav izvede,pa kako ce se uigrati...znaci kad sam mislio da ne moze gore od Martina ovaj me uvjerio da moze,sramota na sta smo spali,da ne mozemo voditi igru protiv Almerije,fuj...

Svaka ti je na mjestu. {#}

15 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...

Potpisujem !

15 godina
neaktivan
Nemojte vi po Enriqueu, odmara Neymara i Suareza za mocni APOEL... :/
Real eyes realize real lies...
13 godina
protjeran
FC Barcelona

nema kruha dok oni fejsaju,tviteraju i cirkusiraju na treninzima,nasi navijaci iz barcelone trebaju kamenovat autobus i trazit ostavku uprave i trenera,na klupu postaviti bielsu da lupi sakom o stol i da spusti napuhane zvjezdice na zemlju.

13 godina
kexzoR kaže...
x18x05x kaže...
kexzoR kaže...

to ti ja pricam,mi nemamo vezni red,rakitic opet nije pratio igraca kod jednog kornera,igrac mu je pobjego al sva sreca da ovaj ne zna pucati glavom.

KOji se klinac okomis na Rakitica, pa ne igra on sta hoce, igra sta mi kaze onaj imbecil na klupi... On igraca koji vrhunski vezni igrac stavi da igra mantinelu onom padavicaru koji se nezna obuc. Bolje da je otiso u neki drugi klub gdje i ga stavili da igra ono sta treba, sve je to lijepo rec' da igras sa Barcu i prestiz veliki... al' sta ti vrijedi kad ti imbecil vodi ekipu pa moras igrat 4-3-3 a u toj formaciji Raketa nema sta radit osim dodavat lopte. 

Gledam statistiku 75% lopte u nogama,  sta im to vrijedi... nista.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina
Kakav umor? Sto rade osim sto treniraju i igraju nogomet? Rakitic ne igra svoju poziciju. Nemamo kvalitetnog obrambenog jer Mascherano je pretvoren u obrambenog, a sto puta bolje igra u veznom. Piquea se niti ne isplati stavljat u igru. Ne razumijem sto je htio postici s Pedrom i Munirom? Slazem se da treba uvjezbavat, ali brate, uvjezbavaj udarni sastav. Ja bih stavio Mascherana u sredinu, Rakitica i Iniestu prema naprijed, Messija u napadu na bok, Suareza spicu i Neymara lijevo. Ja ne razumijem sto komplicira, igra je ocajna.
13 godina
protjeran
SimeKZ kaže...
kexzoR kaže...
x18x05x kaže...
kexzoR kaže...

KOji se klinac okomis na Rakitica, pa ne igra on sta hoce, igra sta mi kaze onaj imbecil na klupi... On igraca koji vrhunski vezni igrac stavi da igra mantinelu onom padavicaru koji se nezna obuc. Bolje da je otiso u neki drugi klub gdje i ga stavili da igra ono sta treba, sve je to lijepo rec' da igras sa Barcu i prestiz veliki... al' sta ti vrijedi kad ti imbecil vodi ekipu pa moras igrat 4-3-3 a u toj formaciji Raketa nema sta radit osim dodavat lopte. 

je li  taktika kriva  zasto nikad ne da dugu tocnu loptu ili kad mu protivnicki igrac UVIJEK pobjegne nakon kornera? jurice iniesta je ozljedjen

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.11.2014 16:59 (kexzoR).
15 godina
Sime, slazem se s tobom. Barci treba jedan kvalitetan i provjeren trener, vec je netko rekao prije to. Vidite sto Ancelotti radi s Realom, to je trenercina. Evo, ulaze Suarez i Neymar. Bilo je i vrijeme.
16 godina

Neymar i Suarez in.

13 godina
kexzoR kaže...
SimeKZ kaže...
kexzoR kaže...
x18x05x kaže...
kexzoR kaže...

je li  taktika kriva  zasto nikad ne da dugu tocnu loptu ili kad mu protivnicki igrac UVIJEK pobjegne nakon kornera? jurice iniesta je ozljedjen

Ja vidim da ti bas nerazumijes... 

Kad mu to uvijek pobjegne, eto sad mu je pobjego... pazi... 

Dugu loptu, od kad Barca igra na duge lopte, kad je zadnji puta netko iz vezne linije dao dugu loptu... nemoj me nasmijavat, unistit ce igraca koji je hebena klasa. Umjesto da idu okomito sa Neymarom, Messiem i Suarezom sve se podreduje hebenom Messiu koji dolazi po loptu na centar, zasto dolazi ? zato jer mu je tako ovaj padavicar reko, zasto jednostavno Iniesta ili Raketa ne dovuku loptu naprijed... Nemogu zato jer Raketa mora dati Alvesu loptu on ce povuc i ritnut ko kobila loptu unutra na igrace koji nisi visi od 170cm i sad ces reci da nije trener i njegova debilna taktika kriva. Ajde hebote, ugasio sam stream jer se to nemoze gledat... dodavanje do besvjesti i cekat Messia da provuce kroz 45 igraca loptu i zabije. Dok ostali glume mantinele i bleje po zraku.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice