FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.863.580
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
Re: FC Barcelona
Koje provociranje?Pa pratim Barcu od 1996 god.Napisao sam svoje mišljenje a ti pošto ti je teško nešto pametnoga napisat,odmah jadno pisanje tipa odlepršaj s teme.Neču se spuštat na tvoj nivo.Živio.
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Regularno trenira s ekipom, odigrao je par tekmi s repkom i s Barcom? Zašto ne? Pedro mi nebi lajao ispred kuče a kamoli igrao u clasicu,

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
14 godina
FC Barcelona
tip je nabrijan, motiviran i jedva ceka da krene igrat... od pedra bih i ja bolje odigrao
R.I.P. Tito Vilanova 25.04.2014. | Mes Que Un Club
12 godina
protjeran

Bravo...imas 30 godina jos si na forumu...vec si se spustio...Dovidenja

This time next year we'll be millionaires
12 godina
protjeran
Del_Boy97 kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Dosao si prvocirati,i traziti paznju...Ajde dovidenja 

hahahahahahaah pa ti to radiš u RMD temi

nije trollanje ako napisem da se Ronaldo bacio protiv Ludogoretza ko krmaca u blato,a neki kao matic zu to nemogu priznati...

12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma koji Pedro, ako uopće izostavi Suareza iz početnog sastava onda je glup trener.

Ako se sjećate, Suarez je ozlijeđen zabio dva komada englezima, a vidjelo se cijelu tekmu da nije onaj pravi, ali imao je dvije jedine i to polušanse i iskoristio ih.

Sa pola noge je bolji od Pedra, koji je u zadnje vrijeme igrač manje ( nažalost ).

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Ajde necemo po Pedru toliko sra*i...Ipak bio standardan kod Guardiole i dao je bitne golove u finalu LP,protiv PSG-a kad je Barca odigrala 1-1 na Camp Nou...

Uglavnom nije on toliko los,koliko se mora na nekome iskaliti kad neide...

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Zvijer je slobodna, spremna i nikad krvoločnija, vamos Suarez!

I always tell the truth.Even when I lie.
13 godina
protjeran
FC Barcelona

kakav videooo,jedan od najdrazih... legionar,molio bih de da napustis ovaj sveti podforum,ne trebamo te.

13 godina
kexzoR kaže...

kakav videooo,jedan od najdrazih... legionar,molio bih de da napustis ovaj sveti podforum,ne trebamo te.

Ja se klanjam tvom stanu uma... {#}

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
16 godina
SimeKZ kaže...
kexzoR kaže...

Ti to nemoš svatit. 

http://freebitco.in/?r=624635
13 godina
x18x05x kaže...
SimeKZ kaže...
kexzoR kaže...

Ti to nemoš svatit. 

Naravno da nemogu, neshvatljivo je. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
17 godina
FC Barcelona

Može se objasniti, promjenili su državljanstvo iz Hrvatskog u Katalonsko, preuzeli su sveti zadatak odupiranja prikrivenom fašizmu Franca i njegovom simbolu Real Madridu, te idu na referendum glasati za neovisnost Katalonije. U slobodno vrijeme prate proroka Pepa i njegov sveti pohod u Njemačkoj.

Tolika zaluđenost Francom, pobjedama nad Realom, pa onda ove profilne slike gdje messi urinira po grbu reala i nickovi "antimadridista" na informatičkom forumu se drukčije ne mogu objasniti.

Ne kažem da su svi takvi, svaki respekt za takve ljude, ali mnoštvo je gore opisanih.

Fortune favours the brave
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.10.2014 20:29 (Hyperion).
15 godina
FC Barcelona

Ajde se vi brinite o sebi, ima tu tipova simpatizera Reala koje žele da "Messija skupi auto i da se sruši Barcin avion" i slične pi*darije. Sve bi po vašim kritikama čovjek rekao da Real ima savršeno zrele navijače, a većina vas ima 13 godina i pale se na Kikija, od njegovog dolaska počeli i navijati za Real.
Piksic, Zuja i ostali, vrlo zrela ekipa. I sve to na ovoj temi, u temi o Realu uopće ne dolazim, a mogu mislit kakva tamo pamet vlada.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.10.2014 20:43 (antimadridista).
16 godina

@Hyperion Koliko gluposti u tvom postu da ne povjeruješ.

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.10.2014 20:54 (x18x05x).
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Ovo sto cu napisati se odnosi na 97% navijaca Real Madrida

Tko god navija za Real je kompleksas koji zamislja da je Ronaldo,i htio bi da izgleda kao on jer su vecinom ruznog izgleda sa pokusajem frizere CR-a sa 2 kg gela iz Kauflanda.

Ljudi koji se razumiju u nogomet slazu se da je Barcina igra neto nevideno i sto nitko drugi nemoze igrati...

A Realove bunkere to moze igrati i Chesterfield iz Engleske 3. lige.(Mislim na to da Real igra bunker,protiv jacih ekipa kao protiv Barcelone ili Bayerna)...

Pa 99% ovog foruma su pubertetlije...

Onaj Matic_zu kako pise i glumi rekao bi da ima 25 godina,neki dan ulazim na link koji je kralj stavio (njegov Instagram) lik 6. razred.

Onda onaj Piksic i ondaj drugi zaboravio sam kako se zove...

Uglavnom hocu reci da birate rijeci dok pisete,kako bi izgledalo kao da ste stariji,ali tzapravo ste djecurlija koja voli usred noci u WC gledati slike Ronalda...

16 godina

Kladionica 888sport.

12 godina
Boixus Nois PS kaže...

Ovo sto cu napisati se odnosi na 97% navijaca Real Madrida

Tko god navija za Real je kompleksas koji zamislja da je Ronaldo,i htio bi da izgleda kao on jer su vecinom ruznog izgleda sa pokusajem frizere CR-a sa 2 kg gela iz Kauflanda.

Ljudi koji se razumiju u nogomet slazu se da je Barcina igra neto nevideno i sto nitko drugi nemoze igrati...

A Realove bunkere to moze igrati i Chesterfield iz Engleske 3. lige.(Mislim na to da Real igra bunker,protiv jacih ekipa kao protiv Barcelone ili Bayerna)...

Majko moja mila... {#}.Ne navijam ni za real niti za barcelonu,ali ti se ponasas kao ta djecurlija koja skače oko messi-a ili ronalda...

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.10.2014 21:18 (The_K).
16 godina
odjavljen
FC Barcelona

Forum i je dječje mjesto. Boixus, ja sam ljepši od tebe.

Losing all hope was freedom
12 godina
protjeran
FC Barcelona

drago mi je zbog tebe

16 godina
piksic kaže...

Forum i je dječje mjesto. Boixus, ja sam ljepši od tebe.

Ovo nije provokacija, za ozbiljno misli. {#}

16 godina
odjavljen
FC Barcelona

Kaj mi onda daješ TD :(

16 godina
piksic kaže...

Kaj mi onda daješ TD :(

Slučajno mi strelica ode na TD kad vidim malodobne navijače rm kako se blamiraju.

16 godina
odjavljen
FC Barcelona

Drago mi je zbog tebe.

12 godina
protjeran
FC Barcelona

The K ja govorim kako je...Znam 1000 ljudi koji navijaju za Real,i kad vidis nekog na ulici mozes vidjeti po frizuru za kog navija

15 godina
neaktivan
Boixus, kakvu frizuru ima prosjecni navijac NK Belišće?
Real eyes realize real lies...
12 godina
Boixus Nois PS kaže...

The K ja govorim kako je...Znam 1000 ljudi koji navijaju za Real,i kad vidis nekog na ulici mozes vidjeti po frizuru za kog navija

Gluposti

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Evo ovakva frizura je karakteristicn aza navijace NK Belisca

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.10.2014 22:04 (Boixus Nois PS).
12 godina
FC Barcelona

lažeš, ovaj igra za river plate

12 godina
protjeran
FC Barcelona

to je stara slika prije transfera

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice