FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.864.662
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
Re: FC Barcelona
Realan Tito,realan.
15 godina
L3gioNAR00 kaže...
Realan Tito,realan.

Čovjeku su slomili kost, ali on je "odglumio". Realnost na nivou.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
12 godina
neaktivan
FC Barcelona

8 utakmica, 22 gola i 0 primljeno, lijepo za vidjet.

Prvo poluvrijeme očajno, ovakve se utakmice riješavaju u prvom poluvremenu a onda lagana šetnja i čuvanje snage zbog gustog rasporeda, ali šta je, tu je.

Xavi, Neymar, Messi odlični ( trebao je Messi barem 4 gola dat, ali opet ga "nije išlo" ).   Pique loš, a Pedro i Sergi pod hitno u B momčad ili izlaz, i to bez rasprave.

Veseli i što ćemo napokon vidjeti Suareza. Jedva čekam vidjet taj pakleni napad ( N-M-S ), vjerojatno najbolji napad na svijetu.

real fizički moćan, puno rastrčaniji i moćnije djeluje od Barce, ali i prije je to bio slučaj a onda dobio po pičk...

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Nije lako probiti bunker,Eibar je ugudno iznandenje,Real ih je jedva 2:0 pobjedio...

Alvesovi centarustevi nisi toliko losi kao sto su inace...Da Xavi zna skociti u prvom poluvremenu bilagano zakucao glavom...

Messija neide gol,mora se priznati (malo je jedan gol po utakmixi,navikli smo na previse) ali kad tad mora zabiti hattirck,a real je njegova najdraza musterija tako da nesmunjam da ce zabiti gol...

This time next year we'll be millionaires
13 godina
FC Barcelona

X protiv Reala u gostima bi bila mila majka.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Moje predvidanje El Classica

Presing je na strani reala,oni su u bodovnom minisu...Igraju kuci,nakon nekoliko pobjeda od 5 pa i vise razlike,navijaci a i oni ocekuju pobjedu...

Barcelona ce tamo igrati 4-1-2-1-2 ako bude Suareza u prvih 11,ako ne onda 4-3-3.Mislim da bi Mascherano mogao iznenaditi u kombinaciji sa Busqetsom (kako je danas odigrao cudo jedno)...

Uglavnom budu li igrali onako kako znaju,i nebude li nekih sudackih zakidanja bez pretjerivanja mogla bi jedna pobjeda pasti...Vjerovatno sa golovima sa obje strane....

Razlog tome sto vjerujem u pobjedu je jednostavo,prijetnje sa svih strana...

Messi zabija i asistira,Neymar nikad ucinkovitiji a Suarez bomba...Danas kad se Eibar povukao i kad je bilo dobrih centarsuteva bilo je potrebno sam staviti glavu,ali buduci da nisu bas neki skakci to su propustili danas...

Imas 3 igraca koji konstatno zabijaju,Iniestu koji moze jednim pasom rjesiti utakmicu,Rakitica koji zna razigravati i pucati iz daljine,Barca ima lepezu rjesenja...Nisu jednodimenzionalni i predvidljivi...

Ovakva Barca je obrambeno bolja i brani se sa bar 10 igraca,gola nisu primili.Realova obrana je blagoreceno losa,svi im stvarju nekoliko 100% sansi,samo st Caassilas ili danas Modric imaju srece pa ih lopta pogodi...

Ronaldu nedadti prostora za njegove sprinteve od 30 metara gdje je nezaustvljiv,na Modrica bi trebalo Mascherana staviti jer je dosta okretniji i agresivniji od Busqetsa...

Modric i Ronaldo su kljucni igraci njih trena zaustaviti,Cassilas po meni rupa ove godine,ako neiskoristimo njihove nedostatke,koji su ocigledni (npr.korneri,Cassilas pliva,nisu sigurni) onda nek nas razmonitiraju...

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nisi u pravu, kao i svaki El classico, Real će se povuć nazad i čekat kontru jer svi znaju da Barca nema oružja protiv bunkera :)

12 godina
protjeran

da to je vrlo moguce,kad Su napali primili su peticu...

Ali nije to isiti Real...Ovaj je nakako mekaniji neigraju tooliko grubo kao i prije...Jos ako Ramos nebude igrao...

Uglavnom hocu reci da ce Barci biti lakse igrati svoj stil ,nego prije jer sad u sredini imaju 3 ofanzivna igraca + Ronaldo,Bale i tko jos vec skoro neigraju fazu obrane... 

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.10.2014 10:21 (Boixus Nois PS).
12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Bit ce to praznik za oci...

17 godina
Hrvek1909 kaže...

Nisi u pravu, kao i svaki El classico, Real će se povuć nazad i čekat kontru jer svi znaju da Barca nema oružja protiv bunkera :)

možda je Suarez taj? {#} 

15 godina
neaktivan
Messi dostize Zarru, Suarez sluzbeno debitira... pa nisu se valjda slucajno poslozile brojke, Messi je jucer mogao dati 4 komada :). Enrique je rekao da je htio ostaviti Messija na klupi pa se predomislio, mislim da to treba napraviti protiv Ajaxa. Btw jucer par ocajnih procjena Piquea moglo je kobno zavrsiti, takoder imao je 3 zicera glavom i sve posalje u nebo, jbt u 5 utakmica Barca nema toliko suteva glavom koliko jucer (Messi je 3 puta glavom zapucao) i nijednu ne naciljaju dobro. Onda kad upilaju da ne zna Alves ubacivati, da su preniski za to... ja kazem da taj segment igre ne treniraju dovoljno, vec ovaj umjetnicki Neymar-Messi, Messi-Xavi itd. Nije da je to lose, ali treba znati i glavom zabiti.
Real eyes realize real lies...
15 godina
FC Barcelona

Inače, Sport puše kako su danas Messi i Neymar trenirali odvojeno zbog laganog umora. Sad je to problem jer nekako sam mišljenja da bi bolje bilo da su odmarali jučer i propustili utakmicu, ipak je to Eibar. Sad u utorak Barca igra protiv jačeg protivnika, a bodovi se ne smiju opet prosuti nakon onog poraza u Parizu.

Za sve su to krive one debilne prijateljske utakmice reprezentacija, u pola sezone na drugom kraju svijeta protiv Hong Konga i sličnih. Totalno bezveze, te utakmice nemaju nikakvog smisla.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.10.2014 14:05 (antimadridista).
17 godina
antimadridista kaže...

Inače, Sport puše kako su danas Messi i Neymar trenirali odvojeno zbog laganog umora. Sad je to problem jer nekako sam mišljenja da bi bolje bilo da su odmarali jučer i propustili utakmicu, ipak je to Eibar. Sad u utorak Barca igra protiv jačeg protivnika, a bodovi se ne smiju opet prosuti nakon onog poraza u Parizu.

Za sve su to krive one debilne prijateljske utakmice reprezentacija, u pola sezone na drugom kraju svijeta protiv Hong Konga i sličnih. Totalno bezveze, te utakmice nemaju nikakvog smisla.

Ha gledaj, s tim novcima si plate bengu za R8 GT :D

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
13 godina
FC Barcelona

Mislim da ce Messi igrati 30-ak minuta protiv Ajaxa, a ako bude bilo potrebno mozda i cijelo poluvrijeme.

15 godina
FC Barcelona

Isječak iz nove knjige o Pepu:

It's 10 o'clock at night on the day before the final Clasico of the 2008-09 season. Lionel Messi is pottering about his Madrid hotel room, about to get ready for bed.

The phone rings. It's Pep Guardiola.

"Leo, it's Pep. I've just seen something important. Really important. Why don't you come over. Now, please."
What could he do in the face of such an intriguing invitation? The Argentine star, still just 21 at the time, jumped in a cab and headed for the Bernabeu, to Guardiola's temporary office.

And that is when, for the first time, Guardiola explained his brilliant idea to convert Messi from a winger to a false nine.

We all know how this game ended. Metzelder, Madrid's CB at that time explains: "2-6? First time Guardiola used Messi as 'false 9'. Fabio Cannavaro and I didn't have a clue what to do."

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.10.2014 17:20 (antimadridista).
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Adama Traore...1 gol i 3 asistencije...Momak je jedno cudo nevideno... 1 v1 nema sanse da ga se zaustavi...Stavit cu vcrs video pa da pogledate da nepricam bezveze...Zasluzuje umjesto Pedra biti makar na klupi...

13 godina
FC Barcelona

Ovo je on: 

18 godina ima.

15 godina
neaktivan
KiX777 kaže...

Ovo je on:  18 godina ima.

Decko je metar i 70, your argument is invalid....

12 godina
protjeran
fakEEE kaže...
KiX777 kaže...

Ovo je on:  18 godina ima.

Decko je metar i 70, your argument is invalid....

To je on za tvoju informaciju...

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Gle, licno ga ne poznam niti sam cuo ikad za njega nego kad sam vidio sliku njegove muskulature sam otisao na transfermarkt malo proucit pa mi je iskocilo da je visok metar i 70 http://www.transfermarkt.co.uk/adama-traore/profil/spieler/204103

Ne znam ko bi se i zbog cega divio njemu ak ima 4 plocice ko i svaki nogometas, a visok je ko stalak za ves ... Ne vidim koga bi on mogao time pogurati, nadskociti itd., bolje onda komentirajte njegovu vjestinu koja je meni totalna nepoznanica a ne se baviti irelevantnim stvarima hehe

14 godina
FC Barcelona

koga bi moga pogurat? pa jaci je od cile lige

HŽV
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Treniram 10 godina nogomet i gledam gotovo sve jace utakmice i onda mi dode ovaj fake sa tim da netko manji nemoze nikog izgurati...

pa kad imas nisko teziste nistko zte nemozes srusiti..

uhvati se ti neceg drugog ... kad mi takvi krenu solit pamet...

13 godina
Nisko teziste mi daje stabilnost... Nedaje mu snagu... Moze izgurat al mora imat snagu.
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
12 godina
protjeran
FC Barcelona

no shit sherlock...

Pa pogledaj lika ko od brda je odvaljen...nadovezao sam se u vezi fakeovog posta za visinu od 1.70m...

15 godina
FC Barcelona

Pogledajte samo jednu utakmicu Adame pa će te vidjeti kakvu snagu ima. Pratim Barcu B dosta, a pratio sam ga i prošle sezone u Barcinim juniorima kad su osvojili Ligu Prvaka. Još uvijek nisam vidio da ga je netko izgurao u duelu. Jučer su na njemu bila po 4 igrača, nikako ga nisu mogli zaustaviti. A da ne govorim 1 na 1, životinja.

Uvjeren sam da će biti bolji i od Deulofeua.

14 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

Gle, licno ga ne poznam niti sam cuo ikad za njega nego kad sam vidio sliku njegove muskulature sam otisao na transfermarkt malo proucit pa mi je iskocilo da je visok metar i 70 http://www.transfermarkt.co.uk/adama-traore/profil/spieler/204103

Ne znam ko bi se i zbog cega divio njemu ak ima 4 plocice ko i svaki nogometas, a visok je ko stalak za ves ... Ne vidim koga bi on mogao time pogurati, nadskociti itd., bolje onda komentirajte njegovu vjestinu koja je meni totalna nepoznanica a ne se baviti irelevantnim stvarima hehe

Messi? Teoretski, ne može nijednog braniča nadskočit, pa ipak u finalu LP zabije gol glavom..

I teoretski dok je bio mršaviji nije mogao nikoga niti zaobić jer bi ga izgurali, al on ima žilavost i nisko težište i tim je i agilniji i teži za srušit

antimadridista kaže...

Pogledajte samo jednu utakmicu Adame pa će te vidjeti kakvu snagu ima. Pratim Barcu B dosta, a pratio sam ga i prošle sezone u Barcinim juniorima kad su osvojili Ligu Prvaka. Još uvijek nisam vidio da ga je netko izgurao u duelu. Jučer su na njemu bila po 4 igrača, nikako ga nisu mogli zaustaviti. A da ne govorim 1 na 1, životinja.

Uvjeren sam da će biti bolji i od Deulofeua.

Da, on ima brzinu al on nema onaj dribling, ono nešto što te čini posebnim.. Lako je svima igrat na guranje :)

15 godina
FC Barcelona
Inače, jučer je katalonska TV postaja TV3 objavila video u kojem se vidi sa je tijekom utakmice protiv Eibara Luis Enrique pitao Messija želi li izaći iz igre, na što mu je Messi odgovorio gestikulacijom da je ok i da nije umoran. Tu je taj video:
http://www.tv3.cat/videos/5293611/Messi-volia-fer-el-record-al-Camp-Nou

Naravno, nakon ovog videa javlja se madridska La Sexta sa "svojom verzijom" videa, izbacili su dio originalnog videa i prikazali ovu situaciju kao da Messi odbija poslušati trenera i njegove naredbe, Messi je opet ispao "diktator". Prljave igre pred El Clasico su već počele.
12 godina
protjeran

Nema im Balea,Modric i Ramo spod upitnikom moraju pokusati napraviti nerdea na bilo koji nacin...To su jadnici nista drugo

15 godina
FC Barcelona
.
12 godina
FC Barcelona

adama da je viši 10cm zvao bi se drogba

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice