FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.871.693
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
A sta je simuliranje nego kradja i lopovluk. I vidis ga svojim ocima svako par utakmica, za razliku od neke papirologije po kojoj je Messi lopov (osim mozda one iz Marce i neznam ni ja kojih novina, vidjeli smo iz prve ruke da su teski falsifikatori). Ali neka vama te vase lopovske teorije kad nemate pametnijih usporedba, znaci onih u nogometnom smislu.
Real eyes realize real lies...
15 godina
piksic kaže...

Da vam ja objektivan objasnim. Najprije, oni koji stalno vise tu i u Real Madrid temi su bezveznjaci kako bi rekao Bixus. Kao takvi su nekompetentni realno sagledati kako stvari stoje.

Jednako kako su kod vas omraženi Real i CR, kod mene su Messi i Barcelona. Jednako kako se vama Ronaldo gadi jer stalno simulira, meni se Messi gadi jer je, još gore, lopov.

Najbolji "argument" ikad dal bil on lopov ili ne tesko da koga zanima posto gledamo nogomet a ne porezna izvjesca naravno to kaj ne placa porez je ruzno i treba ga kaznati i neznam zasto stalno loptu prebacivate na Messia i Barcu kad se radi o Kikijevom simuliranju pogledaj si slobodno okolo po sajtovima sve vise ljudi mu se smije i svima se gadi sve vise i ako tako nastavi vise bude poznati po iznudivanjima penala nego po sjajnim igrama.

Kolko se sjecam zadnji put si mrzio Messia jer je napucao loptu na RM navijace a danas zbog poreza daj se odluci vise mada jasno da si hater bez pameti jer su ti "argumenti" na razini djece iz vrtica.

twice the pride double the fall
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.10.2014 9:50 (dad0r).
12 godina
protjeran
piksic kaže...

Da vam ja objektivan objasnim. Najprije, oni koji stalno vise tu i u Real Madrid temi su bezveznjaci kako bi rekao Bixus. Kao takvi su nekompetentni realno sagledati kako stvari stoje.

Jednako kako su kod vas omraženi Real i CR, kod mene su Messi i Barcelona. Jednako kako se vama Ronaldo gadi jer stalno simulira, meni se Messi gadi jer je, još gore, lopov. Ja kao realan promatrač mogu reći da su i jedan i drugi vrhunski igrači, koji su uz ogroman trud i dozu sreće postigli nevjerojatne stvari. Kao karakteri, ni jedan ni drugi nisu dorasli tome što jesu.

To da li je Real fašistički klub ne znam, a ne znate ni vi. Penali se ne sude bez veze, a sudačke greške se događaju. Chelsea 2009... Real i Barcelona su paraziti. Neymar i ova zabrana transfera ruše sve vaše argumente i samo dokazuju Barcelona=Real=Manchester City=Juventus=PSG=Dinamo.

Jednako kako vi izvrcete ove objektivne argumente, meni su smijesni i glupi vasi subjektivni.

Cristiano Ronaldo je počeo od 0, imao je cilj i ostvario ga uz nezamisliv trud. Njegov cilj nije bio da vam se svidi, nego da osigura sebe i svoju obitelj. Napravio je još puno više bez neke ozbiljne mrlje i to se cijeni. On nije pi*kica, vi ste.

dobro si krenio ali si ga blago receno usro na kraju

Messi ti se gadi jer je lopov?Kako se to vidi na terenu a je lopov?Pikiscu messi nema karakterne mane kao ronaldo (bar ih nepokazuje)...

Chelsea svake godine kupi 20 mladih igraca i salje ih na posudbe a Barci zabrane transfere zbog 3 Kineza...Sramota,zele ih potkopati nakon onog sa mESSIJEM I nEYMAROM

CR je napravio to sto je napravio ali nije zavrjedio da ga ljudi zovu najbolji jer je toliko daleko od toga.

Jednostavno je jadan taj nacin na koji iznuduje penale ....

Koliko je samo golova dao iz penala t je jedno cudo.

This time next year we'll be millionaires
15 godina
FC Barcelona
Ovaj piksic je onaj tipični zadrti Cristiano fanboy, jedan od one djece koju se lako prepozna. Kad se samo sjetim što je sve lik pisao u ovoj temi i kako se sramotio braneći Ronalda, slao ljudima poruke zašto ne vole Cristiana i tako dalje.

Naravno kad se nema argumenata za nešto, onda se bacaju ovakvi "argumenti" o lopovima i slično. Nemaš pojma o nikome od njih ništa van terena, zato šuti.
Ja opet ponavljam ono što sam rekao prije par dana, i opet se to pokazuje istinom. Dakle na terenu, ono što možemo vidjeti SVOJIM OČIMA, samo je jedan od njih dvojice lopov i pi*ka.
Samo jedan od njih dvojice simulira penal protiv ekipa kao što su Ludogorets i Elche, zabije gol iz penala nakon toga i onda slavi što je zabio PENAL kao da je zabio u finalu SP-a, nakon očite prevare suca.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
FC Barcelona
Messi je održao press konferenciju za Gilette, novog sponzora kluba:

Messi: "Because of his potential, I think Neymar could become the best in the world, he's a great player, it's a pleasure to play with him."

"It's only his second year here, but I have a great relation with Neymar, both on and off the pitch. He's a great kid."

"Had doubts in last renewal? Everything went very fast, it was easy, I had no doubts about staying."

"I changed my way of playing this season because the other forwards play more in the centre now. Before we played with real wingers."

"Becoming all-time La Liga topscorer? It'd be special, but it's not something on my mind, it'll happen when it has to happen."

"Transfers this season? We signed great players, who have adapted very fast to Barcelona, we have a great group."

"Competing with Cristiano? I don't feel like competing with him or others. It's not about individual awards, I want to help my team."

"More assists now? I've always given assists. With other forwards playing more in centre, there might be more pass options now."

"Luis Enrique, like every coach, has his own ideas and we try to execute that on the pitch. We work hard and have margin to improve."

"National team? There was some speculation, but I've been called up and I will continue to play with Argentina."

"My place in football history? I'm not thinking about that. I just want to keep getting better and win trophies with my team."
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Zadnju takmicu se dosta izvlacio na desnu stranu tako da nema brige kad Suarez dode.Suki ce ne centralnu poziciju i to ce biti unistavanje

12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Suki ce biti veci promasaj od Ibre nazalost...

12 godina
protjeran
Dr.Feel kaže...

Suki ce biti veci promasaj od Ibre nazalost...

djete napusti ovo temu...Da bar znas trollat p aajde,ali ni to neznas.

Suarez jos nije krenio igrati ali pripadnici protivnickog tabora vec se uzasnuti sa udarnom trojkom velike FC Barcelone : Neymar-Suarez-Messi

15 godina
neaktivan
Kada ce proraditi ignore funkcija na mobilnoj verziji foruma.
12 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...
Dr.Feel kaže...

djete napusti ovo temu...Da bar znas trollat p aajde,ali ni to neznas.

Suarez jos nije krenio igrati ali pripadnici protivnickog tabora vec se uzasnuti sa udarnom trojkom velike FC Barcelone : Neymar-Suarez-Messi

Dijete reci mi to u lice pa da vidis sta ce se dogoditi...

12 godina
protjeran

Ljudi logout svi ovaj je prelud i prejak...

12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nisam nista lose mislio time...nisam ja nikakav nasilnik...Lijepo bi zajedno odradili prsa, triceps i otisli na mjericu wheya...

12 godina
protjeran

a steta pauziram u gym-u pa onda nista...

14 godina
neaktivan
Dr.Feel kaže...

Nisam nista lose mislio time...nisam ja nikakav nasilnik...Lijepo bi zajedno odradili prsa, triceps i otisli na mjericu wheya...

Kakav si ti nabrijani balać? Svaki put kad je prepirka s tobom samo mogu vidjet komentare o stvarnosti i iza monitora, pa daj se više nađi s nekim ovdje pa da vidimo jesi balać ili si čovjek od 40 i kusur godina

12 godina
neaktivan
FC Barcelona

cudan nacin razmisljanja...

12 godina
Dr.Feel kaže...

hahahahahahahahah {#}

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Barca opet bez sponzora, neće produživat ugovor sa Qatarom i neće stavljat novog sponzora na dres ;)

14 godina

Nije to ništa sigurno još...

R.I.P. Tito Vilanova 25.04.2014. | Mes Que Un Club
15 godina
neaktivan
Bilo bi idealno da Nike podeblja cifru kao sto je i Adidas dao ogromnu lovu Man Unitedu, i budu jedini sponzor, a Barca dobije isti novac. Qatar je davao 25M godisnje, ne vidim zasto bi Nikeu bio problem podebljati sponzorstvo na nekih 60M :)
15 godina
N3N0 kaže...
Bilo bi idealno da Nike podeblja cifru kao sto je i Adidas dao ogromnu lovu Man Unitedu, i budu jedini sponzor, a Barca dobije isti novac. Qatar je davao 25M godisnje, ne vidim zasto bi Nikeu bio problem podebljati sponzorstvo na nekih 60M :)

A možda da tu uleti ADIDAS sa nekom ponudom, podebljanom, jednim udarcem bi tada ADIDAS ubio jako puuuuuno muha!?!?
ATJ Lučko
12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ili mozda Puma? Onda bi sa vise udaraca ubili jednu MUHU.

15 godina
neaktivan
Nadam se da nece... samo Nike :) ne znam kakvi su im planovi, ali Arsenal i United od ove godine dobivaju vise od Reala i Barce, treba to dovesti u red.
15 godina
neaktivan
Hrvek1909 kaže...

Barca opet bez sponzora, neće produživat ugovor sa Qatarom i neće stavljat novog sponzora na dres ;)

Čitao sam da se razmišlja vračanja Unicefa :)

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
12 godina
FC Barcelona

To je samo ideja od koje neće ništa biti, ostat će qatar airways jer za 3 godine daju 100mil eura

17 godina
N3N0 kaže...

Nike je upravo iskeširao 310 mil $. Kevinu Durantu i 150 mil $ Anthonyu Davisu

Tako da nekako sumnjam

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
15 godina
FC Barcelona

Znam da nisam baš omiljen na ovoj temi, ali, ne pucajte u glasnika, ma koliko vijesti bile loše, na žalost!

Kako komentirate ove napise iz linkova, makar INDEX.HR ni sam ne uzimam zdravo za gorovo, ali to prenosi i Jutarnji, a u Večernjem Listu i HINA-i nisam uspio pronaći!

LINK; http://www.index.hr/sport/clanak/messi-ipak-ide-na-sud-zbog-utaje-poreza-/775290.aspx

LINK; http://www.jutarnji.hr/odbijena-messijeva-zalba--zvijezda-barcelone-mora-na-sud-zbog-utaje-4-1-milijuna-eura-poreza-/1224860/

ATJ Lučko
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.10.2014 20:35 (ATJLučko).
17 godina
FC Barcelona

A šta da kažem, volim ga i gledam ga zbog nogometa kojeg igra, to šta radi iza vrata svog doma me ne zanima.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Koga briga za to,ako jest onda ce sve svaliti na oca i tako ce zavrsiti.

15 godina
FC Barcelona
Pa to je svakako krivica na Messiju, treba za to platiti. A sad, čisto sumnjam da je on namjerno išao utajivati porez sa svojih 20-ak godina koliko je imao tad. Baš sumnjam da se u tim godinama on sam brinuo o porezu i sve to sređivao. Zahebali ga vjerojatno ljudi koji je zadužio za to.
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Pa to je svakako krivica na Messiju, treba za to platiti. A sad, čisto sumnjam da je on namjerno išao utajivati porez sa svojih 20-ak godina koliko je imao tad. Baš sumnjam da se u tim godinama on sam brinuo o porezu i sve to sređivao. Zahebali ga vjerojatno ljudi koji je zadužio za to.

Apsolutno to.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice