FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.896.627
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

OFFCIAL: FC Barcelona je potvrdila jednogodišnju posudbu Ibrahima Afellaya u sezoni 2014/2015 Olympiacosu.

Budući da je ovo posljednja godina ugovora za Afellaya, to praktično znači da on više nije član Barcelone.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.8.2014 17:40 (Tommy_123).
15 godina
FC Barcelona
Mundo Deportivo prenosi da je Barça osim Cuadrada pokazala interes i za Piszczeka. Jedan od te dvojice i ja prezadovoljan s ovim prijelaznim rokom :)
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
antimadridista kaže...
Mundo Deportivo prenosi da je Barça osim Cuadrada pokazala interes i za Piszczeka. Jedan od te dvojice i ja prezadovoljan s ovim prijelaznim rokom :)

Taj pišnešt je bolji defanzivno nego Cuadrado, a pošto Jordi ide tamo po lijevoj strani stalno s Iniestom, ja bih radije njega, jer je defanzivnije orijentiran

12 godina
protjeran
Hrvek1909 kaže...
antimadridista kaže...

Taj pišnešt je bolji defanzivno nego Cuadrado, a pošto Jordi ide tamo po lijevoj strani stalno s Iniestom, ja bih radije njega, jer je defanzivnije orijentiran

i ja mislim da bi on bio dobar ali ako dode Cuadrado necu se zaliti

12 godina
protjeran
FC Barcelona

sjajan gol Fabregasa za Chelsea...

15 godina
FC Barcelona
Četiri igrača Barce B nastavljaju trenirati sa prvom ekipom: Munir, Samper, Grimaldo i Sandro. Halilović i Edgar lé vraćaju se treninzima B ekipe.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Žao mi je Halilovića, al vjerovatno će na zimskom roku preći u Barcu A, dok se privikne još malo na igru.. A možda je i bolje da cijelu sezonu igra za Barcu B jer ovdje će dobit jako malu minutažu

15 godina
FC Barcelona
ma nema šanse da ove sezone već pređe u prvu ekipu, a usudio bi se reći da neće ni sljedeće, unatoč talentu. Tek je stigao u Barcu, a ako pratite Barcu B, znate da niti jedan igrač ne prelazi tako lako u orvu ekipu. Pa jedan Deulofeu je cijeli život u Barci, strašan talent, najbolji strijelac Segunde je bio pa je svejedno odradio nekoliko sezona u Barci B i jednu sezonu posudbe u Everton. Halilovića čeka faza prilagodbe.

Ovo što je napravio dosad je hvale vrijedno jer neki igrači Barce B su nakon prve pripremne utakmice vraćeni u B ekipu, a Alen je ostao do danas, tako da se pokazao dobrrim. Ali ne treba očekivati da će ga prebaciti u prvu ekipu tako brzo.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Bild prenosi kako je potvrđeno da Marco Reus, jedan od najboljih njemačkih i europskih igrača, slijedećeg ljeta može napustiti klub za svega 25 milijuna eura.

Ajmo Barca, ako smo mogli dat duplo više za Suareza, za ovog možemo bez problema dat tih 25 milja..

17 godina
Hrvek1909 kaže...

Bild prenosi kako je potvrđeno da Marco Reus, jedan od najboljih njemačkih i europskih igrača, slijedećeg ljeta može napustiti klub za svega 25 milijuna eura.

Ajmo Barca, ako smo mogli dat duplo više za Suareza, za ovog možemo bez problema dat tih 25 milja..

Sta ce nam on

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
12 godina
protjeran
FC Barcelona

majke mi nikad mi nece bit jasno da neki stalno pisu za Reusa kako bi ga vidjeli u Barci...

Napad u Barceloni se zna jos da dode Reus morao bi biit na klupi a takav igra da propada....

17 godina
FC Barcelona

Bas to, mozemo dovest i Falcaa isto tako...sta ce nam ti ljudi

Dajte novo krilo pa cemo pricat

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Cuadrado,Juanfran i Pizczek glavni favoriti za pojacanje desnog beka....

Juanfran po meni najbolja opcija ako cemo gledat za desnog beka,a Cuadrado najbolja opcija ako cemo gledat kao krilo u formaciji 3-5-2

http://www.sport.es/es/noticias/barca/barca-caza-lateral-3442440

13 godina
neaktivan
FC Barcelona
I always tell the truth.Even when I lie.
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Official: Vermaelen has a thigh muscle injury and will do physiotherapy, no timing for his return to group training #fcblive

Pa ti mene hebeš.....

13 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Official: Vermaelen has a thigh muscle injury and will do physiotherapy, no timing for his return to group training #fcblive

Pa ti mene hebeš.....

{#}

I always tell the truth.Even when I lie.
15 godina
Tommy_123 kaže...

Pa ti mene hebeš.....

I prosle sezone su ga ozljede cesto mucile i nije previse utakmica odigrao a izgleda da nece ni ove..

twice the pride double the fall
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Brzo je opravdao 15 milijuna {#}

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Najvjerojatnije 6 tjedana out, samo pretpostavke, nezna se točno još...

Pa nemogu vjerovati jbt.

13 godina
SimeKZ kaže...
antimadridista kaže...
Official: Transfer fee of Vermaelen > 10M fixed + 5M based on his performances + 3.8M based on team performance.

Dakle, plaćen je samo 10 milijuna. Ovo ostalo su bonusi koje ćemo isplatiti samo ako odigra određeni broj utakmica i ako osvojimo LP. A daj Bože da to isplatimo, jer bi se onda pokazalo da je bio dobro pojačanje. Odličan transfer.

Ako ga je Wenger pustio za 10milja onda znas koliko je racuno na njega.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
14 godina
FC Barcelona

Izvor?

EDIT

Našao... To mu je ozljeda još iz Brazila, nije novu pokupio..

R.I.P. Tito Vilanova 25.04.2014. | Mes Que Un Club
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.8.2014 16:54 (david7).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Izvor ti je https://twitter.com/barcasstuff

EDIT: Koliko vidim, taj tweet je izbrisan, prva bi se Barca oglasila, čisto sumnjam da je došlo do ozlijede...

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.8.2014 16:54 (Tommy_123).
14 godina
FC Barcelona

Zato sam i pitao za izvor... Preventive radi neće trenirati, da ne bi postalo gore... LINK

Btw, ovaj link na twitter je neka glupost haha: "Leo Messi: New signings? Had no idea who the hell they were a few weeks ago, they're irrelevant peasants here to be my slaves"

Taj Barca Stuff ima 5k followera, ovaj "normalni" ima 369k..

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Barcelona will this week try to sign Fiorentina's Juan Cuadrado. They could offer to let him stay at Fiorentina for another season. [md]

Tko je Kyle Walker? Svi pišu da on dolazi u Barcu {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.8.2014 17:14 (Hrvek1909).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Desni bek Tottenhama, znam da je brz....

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.8.2014 17:16 (Tommy_123).
14 godina
FC Barcelona

Gledam malo slike s treninga, Messi izgleda kao da ga je netko vodom zalio, a nije dugo tako izgledao u dresu Barce :)

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ter Stegen je isto zadobio neku laksu povredu tijekom popodnevnog treninga,ne pise nista koliko ce pauzirati

18 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...

Brzo je opravdao 15 milijuna {#}

Možda je tih 15 došao s popustom za oštećenu robu

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.8.2014 21:15 (Paolo2612).
12 godina
protjeran
Tommy_123 kaže...

A ja znam da nedolazi u Barcu...

15 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...
Tommy_123 kaže...

A ja znam da nedolazi u Barcu...

Tko je rekao da dolazi ?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice