OFFCIAL: FC Barcelona je potvrdila jednogodišnju posudbu Ibrahima Afellaya u sezoni 2014/2015 Olympiacosu.
Budući da je ovo posljednja godina ugovora za Afellaya, to praktično znači da on više nije član Barcelone.
OFFCIAL: FC Barcelona je potvrdila jednogodišnju posudbu Ibrahima Afellaya u sezoni 2014/2015 Olympiacosu.
Budući da je ovo posljednja godina ugovora za Afellaya, to praktično znači da on više nije član Barcelone.
Taj pišnešt je bolji defanzivno nego Cuadrado, a pošto Jordi ide tamo po lijevoj strani stalno s Iniestom, ja bih radije njega, jer je defanzivnije orijentiran
Taj pišnešt je bolji defanzivno nego Cuadrado, a pošto Jordi ide tamo po lijevoj strani stalno s Iniestom, ja bih radije njega, jer je defanzivnije orijentiran
i ja mislim da bi on bio dobar ali ako dode Cuadrado necu se zaliti
Žao mi je Halilovića, al vjerovatno će na zimskom roku preći u Barcu A, dok se privikne još malo na igru.. A možda je i bolje da cijelu sezonu igra za Barcu B jer ovdje će dobit jako malu minutažu
Bild prenosi kako je potvrđeno da Marco Reus, jedan od najboljih njemačkih i europskih igrača, slijedećeg ljeta može napustiti klub za svega 25 milijuna eura.
Ajmo Barca, ako smo mogli dat duplo više za Suareza, za ovog možemo bez problema dat tih 25 milja..
Bild prenosi kako je potvrđeno da Marco Reus, jedan od najboljih njemačkih i europskih igrača, slijedećeg ljeta može napustiti klub za svega 25 milijuna eura.
Ajmo Barca, ako smo mogli dat duplo više za Suareza, za ovog možemo bez problema dat tih 25 milja..
Sta ce nam on
majke mi nikad mi nece bit jasno da neki stalno pisu za Reusa kako bi ga vidjeli u Barci...
Napad u Barceloni se zna jos da dode Reus morao bi biit na klupi a takav igra da propada....
Bas to, mozemo dovest i Falcaa isto tako...sta ce nam ti ljudi
Dajte novo krilo pa cemo pricat
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
Cuadrado,Juanfran i Pizczek glavni favoriti za pojacanje desnog beka....
Juanfran po meni najbolja opcija ako cemo gledat za desnog beka,a Cuadrado najbolja opcija ako cemo gledat kao krilo u formaciji 3-5-2
http://www.sport.es/es/noticias/barca/barca-caza-lateral-3442440
Official: Vermaelen has a thigh muscle injury and will do physiotherapy, no timing for his return to group training #fcblive
Pa ti mene hebeš.....

Official: Vermaelen has a thigh muscle injury and will do physiotherapy, no timing for his return to group training #fcblive
Pa ti mene hebeš.....
I prosle sezone su ga ozljede cesto mucile i nije previse utakmica odigrao a izgleda da nece ni ove..
Brzo je opravdao 15 milijuna 
Najvjerojatnije 6 tjedana out, samo pretpostavke, nezna se točno još...
Pa nemogu vjerovati jbt.
Ako ga je Wenger pustio za 10milja onda znas koliko je racuno na njega.
Izvor?
EDIT
Našao... To mu je ozljeda još iz Brazila, nije novu pokupio..
Izvor ti je https://twitter.com/barcasstuff
EDIT: Koliko vidim, taj tweet je izbrisan, prva bi se Barca oglasila, čisto sumnjam da je došlo do ozlijede...
Zato sam i pitao za izvor... Preventive radi neće trenirati, da ne bi postalo gore... LINK
Btw, ovaj link na twitter je neka glupost haha: "Leo Messi: New signings? Had no idea who the hell they were a few weeks ago, they're irrelevant peasants here to be my slaves"
Taj Barca Stuff ima 5k followera, ovaj "normalni" ima 369k..
Barcelona will this week try to sign Fiorentina's Juan Cuadrado. They could offer to let him stay at Fiorentina for another season. [md]
Tko je Kyle Walker? Svi pišu da on dolazi u Barcu 
Desni bek Tottenhama, znam da je brz....
Gledam malo slike s treninga, Messi izgleda kao da ga je netko vodom zalio, a nije dugo tako izgledao u dresu Barce :)
R.I.P. Tito Vilanova 25.04.2014. | Mes Que Un Club
Ter Stegen je isto zadobio neku laksu povredu tijekom popodnevnog treninga,ne pise nista koliko ce pauzirati
Brzo je opravdao 15 milijuna 
Možda je tih 15 došao s popustom za oštećenu robu
A ja znam da nedolazi u Barcu...
A ja znam da nedolazi u Barcu...
Tko je rekao da dolazi ?