Ja da sam na njihovom mjestu nebi ni govorio koliko sam ga platio.
Pa cijena za Bale-a se jos nezna...
A to da je oboren rekord kod njegovog transfera je jasno ko dan.
Ja da sam na njihovom mjestu nebi ni govorio koliko sam ga platio.
Pa cijena za Bale-a se jos nezna...
A to da je oboren rekord kod njegovog transfera je jasno ko dan.
Drago mi je sto je dosao Suarez,ali mi nije jasno sto nisu pokusali da dovedu Reusa,uz to da je mnogo jeftiniji,a i pravo je krilo tako da ne bi imalo problema sto se toga tice.Ali sve u svemu,srecno LUIS !
Drago mi je sto je dosao Suarez,ali mi nije jasno sto nisu pokusali da dovedu Reusa,uz to da je mnogo jeftiniji,a i pravo je krilo tako da ne bi imalo problema sto se toga tice.Ali sve u svemu,srecno LUIS !
Vjerojatno zbog ozljede zbog koje ni ne igra na prvenstvu ali da Reus je odlican igrac i sumnjam da bi ga BVB samo tako pustio.
Ma za Reusa je sve kriv onaj Samer ili kako se vec...mislim na direktora BVB,kojo j nekoliko pi rekao da nema sanse da Reus napust BVB
Official: Granada confirm the transfer of Barcelona goalkeeper Oier Olazbal (24), he will sign for 4 seasons
Još jedan manje, idemo dalje.
Kad se zbroje i oduzmu prihodi i potrosnja Barca je trenutno u minusu 46 milijuna eura...potroseno je 123 milijuna eura za pojacanja,a zaradeno 77...sad jos preostaje obrana,gubitak ce biti jos veci,ali kad se uzmu u obzir sponzorstva,tv prava i to,vjerovatno ce biti u plusu...jos kad se uzme u obzir kolko je igraca otislo za Đ dobro smo i prosli
Jos kad uzmes u obzir da je barcelona u enormnim dugovima, zapitas se od kuda jos toliki novci za pojacanja.
od sponzorstava, tv prava, prodaja dresova i od države čak, ista stvar sa realom
Pa Real je u minusu milijardu eura, bilo je u Bildu, ali to prikrivaju razno raznim trikoviam pa ispadne samo par stotina milijuna.. A kupuju igrače za 100 milja, preljepo
Pa Real je u minusu milijardu eura, bilo je u Bildu, ali to prikrivaju razno raznim trikoviam pa ispadne samo par stotina milijuna.. A kupuju igrače za 100 milja, preljepo
hvala što si me nasmijao prije spavanja
barcelona je bila u dugovima od 528mil, a sad 310mil, dok je real i dalje u dugu od oko 590mil naravno u eurima
Ja mislim da je sasvim nebitno tko je koliko u dugovima... samo su nebulozne cifre pocele izlaziti van a vecina velikih klubova je u dugovima. Moraju biti vise ko Milan da Rami sam plati 500k€ samo da ostane u Milanu :D
eto ode u drugi klub moj glavni favorit za barcinu obranu :( izgleda da ce nama ostati nekakvi kikiriki igraci.. http://www.mozzartsport.com/vesti/porto-prihvatio-sitijevu-ponudu-od-40-miliona-za-mangalu-i-dovodi-alvesa/80465
eto ode u drugi klub moj glavni favorit za barcinu obranu :( izgleda da ce nama ostati nekakvi kikiriki igraci.. http://www.mozzartsport.com/vesti/porto-prihvatio-sitijevu-ponudu-od-40-miliona-za-mangalu-i-dovodi-alvesa/80465
Mangala je prekrizen ima 2 godine zbog cijene...a tih 40 miliona on nemoze opravdati nikako..
Real eyes realize real lies...
Njemačka - Hummels, Boateng i Metersacker
Brazil - T.Silva, D.Luiz i Dante
Nizozemska - De Vrij , Vlaar i Martins Indi
Argentina - Demichelis,Garay i Rojo
Nadam se danas povijesnom danu, samim time što je ušao s Argentinom i dovukao ih u finale, nadam se da će osvojiti. Zaslužio je više nego išta, samo mu taj trofej fali, ajmo legendo, bez straha i osvoji to i postani najbolji ikada.
'I'd prefer the World Cup than the golden boot. Always,' he said.
Nista od Marqinhosa i Mathieua Barca ss okrece Hummelsu j Verthongenu
Izvor?
Žao mi je zbog Marquinhosa jer mislim da će nam za par godina biti žao što ga nismo doveli ali ajde.
Ma to sve mediji nagađaju. Svaki portal izmisli svoju neku teoriju ili transfer u nadi da će pogoditi.
btw-mislim da sam negdje pročitao da je Di Marzio najpouzdaniji i najviše svojih nagađanja pogodio, barem što se talijanske lige tiće
De Vrij je izvrstan stoper za 22g....
Stvarno bi trebali Nizozemce pogledat, buduci da je u proslosti Barca uvijek izvrsno poslovala s njihovim klubovima
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
tog Cuadrada nebi doveo nikako...prvo sto je preskup a drugo on nema svoju poziciju u Barci....izvor za stopere je sport.es ili MD
što bi sad poslije svake dobre utakmice trebali govorit koji je igrač za barcu na temelju jedne utakmice
Lionel Messi: "I knew Spain wanted me. They made and undeniable offer. But I love my culture, my country. I lived there for 12 years, and rest of my life in Spain. I could have been a World Cup winner, but I want to do it with my country. Sometimes I feel a healthy jealuosy for my Barça teammates who have won the World Cup, but my first love is Argentina. I know we can win the World Cup. We will do it for our people."
quote od prije 2 mjeseca.
Ajmo Leo, ako itko zaslužuje, onda je to on!
FIFA je zabranila Suarezu/Barci da igrac sluzbeno bude predstavljen pred navijacima...ovo je vec malo pretjerivanje,jos najbolje da mu daju zabranu da bude u gradu...
FIFA je zabranila Suarezu/Barci da igrac sluzbeno bude predstavljen pred navijacima...ovo je vec malo pretjerivanje,jos najbolje da mu daju zabranu da bude u gradu...
tako i treba kad je kreten... mozda se nakon ovog i promini