Pa kako ti može biti prioritet napad a skoro u svakoj tekmi primere smo primili gol. Pa smješno je da mi dovode sad Suareza za 70 milja i onda će mi kvazi stopera dovest i bit će isti drek kao i prije.
Pa nije ljeto sigurno gotovo, zar ne? Nisu ludi da ni sad neće dovesti stopera. Piše se da Marquinhos radi sve kako bi ga PSG pustio.
Ali dobro, sad se piše da ne treba pojačanje u napadu. A sjećate se pred kraj sezone što se pisalo? Kad sam ja branio Pedra i Alexisa, ljudi me popljuvali i rekli da oni nemaju pojma i da ih treba prodati i kupiti pravog napadača. Pa eto ga sad, i ope nezadovoljni jbg.
Kupiti nekog za 90 miljuna sa zabranom igranja i ociglednim psihickim problemima bas i nije neko rjesenje ali da Pedro i Alexis su beskorisni tj. to sto Aleixs razara sve zivo u repki , Barceloni malo znaci ali naravno nije sam kriv kad igra nesto drugo u rekpi i klubu ali hebiga treba netko ko moze zabiti vise od jednog gola u gostima tokom cijele sezone ali sad zato bas odma drito u glavu 90 milja pljuniti nije bas i neko rjesenje..

Real eyes realize real lies...