Otkud to da se Xavi "mijesao Tati u taktiku"?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pa sam si otkrio toplu vodu... ''a od odlaska guardiole''. znaci, stvari su izvrsno funkcionirale. pa cak i kad ih je tito vodio.
To sa Neymarom zasad nema informacija ali to je obican udarac u skoku...Je da izgleda ruzno ali neb trebalo bii problema
Real eyes realize real lies...
Brazil team doctor Rodrigo Lasmar confirms Neymar suffered a broken vertebra and is out of the World Cup.
Kakva kreten taj Zuniga. Trebalo bi početi kažnjavati i takve prekršaje. Da me se pita, bolje bi mi bilo da me netko ugrize nego da mi netko s*ebe kičmu koljenom.
Pa to je trebao biti čisti žuti karton. Opčenito, suci su katastrofalni, a sada , Brazil ima minimalne šanse az prolaz. Oko Neymara se bazirala cijela igra, a pogotovo sada kada ga nema, teško će dalje.
Suci su najgpri ikad.Fernandinho i Marcelo u prvom poluvremenu su trebali dobiti zuti karton.Napravili su po 15 prekrsaja.
neymar je ozbiljnije nastradao i gotov je za SP.
Zao mi ga je,ali za barcu je nabolje da odmah svi igrace izgube i da odu na zasluzeni odmor.
Sudac je u prvom poluvremenu trebao podjeliti par žutih kartona da smiri utakmicu, onda nebi vjerojatno do ovog ni došlo.
kao što je rečeno trebao bi se igrat 4-1-2-1-2 gdje bi messi bio ofenzivni vezni a neymar i suarez špice
kao što je rečeno trebao bi se igrat 4-1-2-1-2 gdje bi messi bio ofenzivni vezni a neymar i suarez špice
Ubit ce ih preko bokova. Dani Alves i Jordi kada odu naprijed. Ostaju Pique i Bartra a od njih dvoje ne znas koji je sporiji. Plus Mascherano koji ima metar zilet i ne moze skok dobiti u sredini igralista, a on bi trebao biti ta radilica iza Rakitica ( koji ce nadam se igrati ) i Inieste ( jos on mozes izvuc jednu sezonu ). Messi, Neymar - Suarez izgleda mocno, ali niti jedan nije klasicna spica. Svi se vole spustiti po loptu. Ako im to oduzmes gusis ih u onome u cemu su najjaci a to je da svojom eksplozivnoscu u dva tri pasa razbiju obranu. Ako ce Suarez i Neymar stajati naprijed nece to dobro izgledat.
Ubit ce ih preko bokova. Dani Alves i Jordi kada odu naprijed. Ostaju Pique i Bartra a od njih dvoje ne znas koji je sporiji. Plus Mascherano koji ima metar zilet i ne moze skok dobiti u sredini igralista, a on bi trebao biti ta radilica iza Rakitica ( koji ce nadam se igrati ) i Inieste ( jos on mozes izvuc jednu sezonu ). Messi, Neymar - Suarez izgleda mocno, ali niti jedan nije klasicna spica. Svi se vole spustiti po loptu. Ako im to oduzmes gusis ih u onome u cemu su najjaci a to je da svojom eksplozivnoscu u dva tri pasa razbiju obranu. Ako ce Suarez i Neymar stajati naprijed nece to dobro izgledat.
Di ce Mascherano ispred Busquetsa igrat??? a ako Suarez dode ovo je po meni jedina logicna postava,jer ako bi se igrao 4-3-3 sustav,vjerovatno bi Messi isao desno,a svi znamo kako to "funkicionira",a ni Suareza nema smisla stavljati tamo,onda bi to bila glupa kupnja...tako da ne vidim drugi nacin na koji bi to Enrique postavio...ionako Messi stalno luta po terenu,prilazi po loptu,ovako ce naprijed imati Suareza i Neymara kojima moze gurati loptu iza protivnicke obrane,ili kad Suarez primi loptu ledima okrenut golu,sacuva loptu i odlozi Messiju ili nekome...al dobro tesko je sad nagadati,valjda Enrique zna sta zeli i nadam se da ce funkicionirati
otkud tebi da je Bartra spor? To si valjda zaključio samo na temelju onog gola Balea u finalu kupa. U toh utakmici je Bartra igra ozljeđen i nespreman, a Bale je jedan od najbržih igrača. Inače Bartra je dosta brz stoper.
A Bartra vjerojatno neće ni niti prvi stoper.
otkud tebi da je Bartra spor? To si valjda zaključio samo na temelju onog gola Balea u finalu kupa. U toh utakmici je Bartra igra ozljeđen i nespreman, a Bale je jedan od najbržih igrača. Inače Bartra je dosta brz stoper.
A Bartra vjerojatno neće ni niti prvi stoper.
Sta me smatras jednim od ovih tu sta gledaju jednu tekmu i odmah znaju sve ? Videno je da decko nije nesto ekstra brz.
Jeli ovo uopće moguće? xD
http://vine.co/v/MUQEXzFKt3K
Maestro, carobnjak. Melem za oci. Najbolji ikada.
ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
I onaj dribling protiv Svicarske kad je prosao dvojicu i dodao onom panju u peterac.
I onaj dribling protiv Svicarske kad je prosao dvojicu i dodao onom panju u peterac.
Yep... Di Maria je panj 
Ne znam bas da l je to bio Di Maria. Mislim da je bio Palacio.
Ne znam bas da l je to bio Di Maria.
Pa ako mislis na gol bio je Di Maria... a drugi puta je bio Palacio...
Vi ste otišli u off...
Prije par dana Abidal je trebao potpisati novi ugovor sa Monacom, ali navodno kad je vidio kako su se ponijeli prema Valdesu, odlučio ih je napustiti i potpisao za Olympiacos. Koja legenda!
Wesley Sneijder-čovjek je monstrum.Dodavanja,udarac sve ima.Neznam zašto ga nebi doveli (znam da nece ali eto) . Za par miliona bi ga mogli dovesti a koja je klasa to je čudo...
Osim što ima 30 godina, ovo mu je posljednje SP, ne vidim razlog zašto igra tako dobro na ovom SP.. (sarkazam)
Sve sam reko s onim 30 godina, treba tražit mlade igrače, makar ovu sezonu opet ostali prazni s trofejima, a dogodine onda poharali opet europom
mozemo tako i yepesa dovest, isto je skoro najbolji stoper na svjetskom bija. to sta je sneijder propa u turskoj i sta se vuce ko blato nije problem
Hahaha kakav Sneijder, šta sve nećeš čut.