FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.826
|
čitano: 7.061.249
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
kexzoR kaže...
SimeKZ kaže...

Kakva veze ima sta je napravio a sta nije, ja samo pricamo kako Iran nije velesila... sta se borite toliko, smirite se. Dok pogledas skupinu Portugala nije niti cudno da nista ne moze + suigraci koji nisu postenu tekmu odigrali 5 god.

ali i izbornik je kriv sto nije zvao ricarda quaresmu,on je tata za nanija i ostale panjeveh

Nani je panj, Messija nazivas najboljim igracem ikada, sto ces jos izvaliti?

12 godina
FC Barcelona

ronaldo je izvukao portugala od izbacivanja sa prvenstva

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pa panj je Nani...

14 godina
neaktivan
weedeveryday420 kaže...

A ko je tebi najbolji igrač na svijetu? Ronaldo? Nije ništa napravio na SP

Ako izuzmemo SP, Messi ima više rekorda od Ronalda

Ako izuzmemo rekorde, Messi je mlađi i uspješniji od Ronalda
Izuzmimo i mladost, Messi je Barcelonin najbolji igrač ikad

Ronaldo ima samo jednu bolju sezonu od Messija, a to je upravo ova bila ;)

14 godina
Hrvek1909 kaže...
weedeveryday420 kaže...

Maradona, Cantona, Ronaldo (9)... itd... itd... 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
12 godina
protjeran
SimeKZ kaže...
Hrvek1909 kaže...
weedeveryday420 kaže...

Maradona, Cantona, Ronaldo (9)... itd... itd... 

dobro je sime,Cantona je bio legenda ali nespada u drustvo koje si nabrojao...

Messi kad zavrsi karijeru oboriti ce sve moguce rekorde,osvojiti sve sto se moze i bit ce upamcen kao najboji ikada 

16 godina
FC Barcelona
Cantona je bio bolji igrač od Messija? LOL
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
neaktivan
Bas se vidi da je ovo informaticki forum, najbolje jos da netko kaze da je Nani najbolji igrac Man UTD pa mogu lagano po crni karton
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Sime je teski ''madridista'' ali je tamo tema nekativna pa je vamo dosao pametovati....Covjek usporeduje Canotonu i Messia.Toliko o tome

14 godina
Boixus Nois PS kaže...

Sime je teski ''madridista'' ali je tamo tema nekativna pa je vamo dosao pametovati....Covjek usporeduje Canotonu i Messia.Toliko o tome

Ne, ti si teski kompleksas... ja samo kazem prema onome sta sam procito i prema onome sta sma uspio pogledati. Ne moze se reci da je najbolji na svijetu ikada ove igre. Bilo je slicnih bilo je istih u svoje vrijeme. Ne mozes usporediti nogomet koji se igrao sa loptom teskom ko kamen i danas sa loptom koja je vrhunski dizajnirana i ostale kerefeke. Jednostavno je neusporedivo.

Ovo da sam teski madridista ti nema veze s mozgom i ne razumijem uopce to katalogiziranje ljudi ako slucajno nesto krivo veli protiv nekoga. Da, covjek usporeduje ta dva igraca jer su za svoje vrijeme bili mašine za zabijanje golova... 

I jos jednom, madridista {#}

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nemozes usporediti onda kad se nije znao igrat nogomet i danas kad juznoamericke i africke ekipe poizbacaju europske sa 50% snage ;)

U prevodu, danas je jači nogomet bez obzira na loptu

14 godina
Hrvek1909 kaže...

Nemozes usporediti onda kad se nije znao igrat nogomet i danas kad juznoamericke i africke ekipe poizbacaju europske sa 50% snage ;)

U prevodu, danas je jači nogomet bez obzira na loptu

Tko si ti covjece da kazes da se onda nije znao igrati nogomet... sta koji klinac ti pricas. Jel bitno tko koga poizbaca, jel to bitno ? Stari moj defekta..

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ja neznam kad se netko složio sa tobom u ijednom tvom postu u ovoj temi..

Idi u Realovu temu i hvalisaj Ronalda, ima 29 godina, nije ni do gležnja Messiju

Kako mrzim kad likovi govore da mu Iniesta i Xavi namjestili sve golove, pa kao Ronaldo nema suigrača u Realu i igra sam

Uostalom, statistike i rekordi sve pokazuju, enough from me

A ti Sime, spavat, Portugal sutra igra, moras bit odmoran

14 godina
Hrvek1909 kaže...

Ja neznam kad se netko složio sa tobom u ijednom tvom postu u ovoj temi..

Idi u Realovu temu i hvalisaj Ronalda, ima 29 godina, nije ni do gležnja Messiju

Kako mrzim kad likovi govore da mu Iniesta i Xavi namjestili sve golove, pa kao Ronaldo nema suigrača u Realu i igra sam

Uostalom, statistike i rekordi sve pokazuju, enough from me

A ti Sime, spavat, Portugal sutra igra, moras bit odmoran

Vidi Hrvek panjino... niti navijam za Real, niti mi je drag, pogledam tekmu zbog Modrica nista vise. Uostalom ti si tesko zaostao kad sve lose odmah pripisujes na real. Boli me dzon jer do gleznja Messiu ili nije, obojca su vrhunski igraci i igraju u vrhunskim klubovima. A to sta se nitko nije slozio samnom, hebiga... ovo je barca tema pa svaka mala losa rijec na nekog od barca igraca je lose, ali to je samo stanje uma, nista vise.

Nejdem stari spavat, ne spava mi se bas... a tekmu nazalost necu pogledat jer me snimke ne zanimaju pa cu si pogledati SAD ili Njemacku - Jesam sad mozda navijac amerike i njemacke ? 

Kad se decko naucis ponasat i malo naucis nesto o nogometu mozes pricat jer ja nisam dosao ovdje pisati tko je bolji, ocekujes da ovdje ima ekipe koja zna nogomet a pola vas ne zna udarit loptu nogom.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.6.2014 1:06 (SimeKZ).
12 godina
FC Barcelona

Sime navija za milan naveo je to prije par staranica i rekao je da ide na prvi sljedeći derbi sa interom

12 godina
protjeran
FC Barcelona

sime ti si kompleksas jer se javljas na svaki post...iz tvojih opostova se uvijek moze ocitati podjcjenjivanje i omalozavanje...

Glumis kao nekgo iskusnog poznavatelja nogometa a to nisi 

a to za koga navijas nije me briga,to je moja predpostavka da navijas za Real sigurno prije nego za Barcu...

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

SPORT pise kako pregovori izmedu Barce i L'poola teku jako brzo te je Barca navodno vec ponudila 50 milijuna i Alexis,a ako Alexis odbije preci u Liverpool Barca ce podebljati svoju ponudu....ako su vec toliko zapeli za vampira radije neka onda podebljaju ponudu,pa makar dali i 75-80 milijuna samo da Alexis ne ide,stvarno nez sta bi rekao ako ga namjeravaju prodati,po meni odmah mogu svi slobodno dati otkaz i raspisati natjecaj za novu upravu,jer bi to bio najgluplji potez uprave ikad valjda

17 godina
neaktivan
Pa bolje da ode pa se vrati kao Cesc nego da sjedi na klupi
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
14 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Pa bolje da ode pa se vrati kao Cesc nego da sjedi na klupi

Ma kad ce se vratit,jednom ako Alexis ode Barca ce ga izgubit zauvijek,naravno ako pricamo o Alexisu...ako su rekli da je sigurno u sastavu i iduce sezone onda nez zasto ga sad mijesati u ovaj pomalo nepotreban transfer...ako se toliko inzistira na Suarezu po meni puno bolje rjesenje,recimo ukljuciti Tella,Pedra ili tako nekog u transfer,ionako je i Liverpool bio zainteresiran za njih kolko znam...a onda kad imas Suareza,Neymara,Messija,Alexisa na slatkim si mukama koga ubaciti,Barca treba da na svakoj poziciji ima bar 1 vrhunsku zamjenu

15 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...

SPORT pise kako pregovori izmedu Barce i L'poola teku jako brzo te je Barca navodno vec ponudila 50 milijuna i Alexis,a ako Alexis odbije preci u Liverpool Barca ce podebljati svoju ponudu....ako su vec toliko zapeli za vampira radije neka onda podebljaju ponudu,pa makar dali i 75-80 milijuna samo da Alexis ne ide,stvarno nez sta bi rekao ako ga namjeravaju prodati,po meni odmah mogu svi slobodno dati otkaz i raspisati natjecaj za novu upravu,jer bi to bio najgluplji potez uprave ikad valjda

Gjde bi Alexise igrao uz Messija, Neymara i Suareza, pusti Alexisa u Chileu u Barci nije toliko došao do izražaja, imao je svojih bljeskova, ali ničime se nije toliko digao iznad ostalih. Messi će u Barci imati ulogu koju sada ima u Argentini, Neymar će također biti super krilo, a Suarez golgeter i to je budučnost kakva nas možda očekuje.

14 godina
neaktivan
Đapa club kaže...

Gjde bi Alexise igrao uz Messija, Neymara i Suareza, pusti Alexisa u Chileu u Barci nije toliko došao do izražaja, imao je svojih bljeskova, ali ničime se nije toliko digao iznad ostalih. Messi će u Barci imati ulogu koju sada ima u Argentini, Neymar će također biti super krilo, a Suarez golgeter i to je budučnost kakva nas možda očekuje.

Pa nece ni oni igrati sve utakmice svih 90 minuta,bit ce tu i ozlijeda i lose forme i tako...zato kazem da nam treba jedna vrhunska zamjena,a Alexis je to svakako,a i nez kako bi onda poslozili napad,Messija na krilo nema sanse,onda bi Suarez to morao igrat,a opet je pitanje kako ce to izgledat....a po meni Alexis zasluzuje mjesto u Barci,za mene jedan od najboljih igraca prosle sezone,uvijek se trudi...bolje se rijesiti Tella ili Pedra,kojeg obozavam,ali nije ni on sto je nekad bio...ali prvotno mislim da je ovo nepotreban transfer,barem za sad,prvo neka oni stopere ganjaju pa onda gledati napad...takoder ni jos 1 vezni ne bi bio na odmet...

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

A di je tu Pedro u tvojoj prici?

14 godina
neaktivan
Mitch kaže...

A di je tu Pedro u tvojoj prici?

Kao sto sam u gornjem postu napisao,ako se bas toliko inzistira na transferu onda radije njega ubaciti u transfer,jer ove godine nije nista pokazao za razliku od Alexisa,ne moze ni on igrati na staroj slavi,ionako ima i 27 godina...ako i ostane nemam nista protiv...poanta moje price je bilo sta samo NE prodati Alexisa,on ce svoje tek jos pokazati,svake sezone je bolji i bolji...

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Uskoro film o Messiju. GRANDE LEO ! 

15 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...
Đapa club kaže...

Pa nece ni oni igrati sve utakmice svih 90 minuta,bit ce tu i ozlijeda i lose forme i tako...zato kazem da nam treba jedna vrhunska zamjena,a Alexis je to svakako,a i nez kako bi onda poslozili napad,Messija na krilo nema sanse,onda bi Suarez to morao igrat,a opet je pitanje kako ce to izgledat....a po meni Alexis zasluzuje mjesto u Barci,za mene jedan od najboljih igraca prosle sezone,uvijek se trudi...bolje se rijesiti Tella ili Pedra,kojeg obozavam,ali nije ni on sto je nekad bio...ali prvotno mislim da je ovo nepotreban transfer,barem za sad,prvo neka oni stopere ganjaju pa onda gledati napad...takoder ni jos 1 vezni ne bi bio na odmet...

Ne bi Messi igrao na krilu, vjerovatno bi imali napad gdje bi Messi igrao iza Suareza i Neymara što sada igra u Argentini. Isto to igra i veči dio sezone u Barceloni, samo što nije bilo pravih ljudi da zabiju gol. Misliš da bi Alexis htio ostati u Barci i biti zamjena ovim igračima kada zna da u bilo kojoj drugoj top ekipi može biti prvotimac. Sada će mu i cijena porasti zbog SP-a i to je odlična prilika da ga se proda, zaboravio si da na klupi imamo igrače poput Pedra i Delofuea koji će također htjeti igrati.

edit: Pedrovih 27 godina je stvarno malo, pogledaj npr. Robbena ili Riberya jedan i drugi su vrsna krila pa imaju 30+ godina. Također mislim da je Sanchez bolji igrač od Pedra, ali imati Sancheza u ekipi pored svih ovih imena bilo bi pogubno za sklad unutar momčadi.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.6.2014 12:34 (Đapa club).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Gle ja lijepo kazem,uopce nisam za dovodenje Suareza po cijenu odlaska Alexisa,stvarno ne znam zasto bi ga se prodalo kad covjek igra sasvim pristojno,zabio je neke bitne golove,najvise se trudi,sad je i na SP odlican...po meni ni Pedro ni Tello nisu do koljena Alexisu,tako da ako se neko treba prodati to su oni,a vjerujem da bi Enrique znao posloziti da Messi,Neymar,Suarez i Alexis igraju svi podjenako i da niko ne ispasta,nece oni moci uvijek odigrati svih 90 minuta svaku utakmicu...Alexis je svoje mjesto u Barci zasluzio,ako je predsjednik rekao da racunaju na njega bilo bi jadno od njih da ga sad prodaju,makar to i bio jedan Suarez u pitanju

17 godina
neaktivan
Pa ako uprava ima toliko novaca da kupi Suareza, skupog stopera i veznjaka, zasto ne?
14 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Pa ako uprava ima toliko novaca da kupi Suareza, skupog stopera i veznjaka, zasto ne?

Nisam nista ni reko,zato i kazem neka se prvo rijesi ono najhitnije,to je obrana,pa onda ako ce kupiti Suareza,Aguera,bilo kog nemam nista protiv,ali uz uvjet da Alexis ostane...moje misljenje i zelje,ionako se nista ne pitam

15 godina
FC Barcelona

Prijelazni rok još nije ni počeo, strpite se...

R.I.P. Tito Vilanova 25.04.2014. | Mes Que Un Club
14 godina
protjeran
FC Barcelona

ja sam za to da se dobro prouče ovi obrambeni igraci meksika i kostarike,mozda mozemo dobiti dobrog stopera za male pare.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice