FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.826
|
čitano: 7.061.183
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
Pa daj direktan link di ga netko osuduje kao ti...svasta, ugrizo covjeka ajmo izgon iz nogometa....

Uostalom ovo ide samo Barci na ruku jer mu moze pasti cijena
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
15 godina
Mitch kaže...
Pa daj direktan link di ga netko osuduje kao ti...svasta, ugrizo covjeka ajmo izgon iz nogometa....

Uostalom ovo ide samo Barci na ruku jer mu moze pasti cijena

Pa na fifinoj stranici razmatraju postupak u vezi tog ugriza odnosno nedoličnog ponašanja ne terenu. Logički je za zaključiti da fifa razmatra to i da ga čeka kazna, to sigurno. Mitch, nemoj se bahatit jer i sam znaš da u nogometu nema mjesta prljavim stvarima, u ovom slučaju ugrizi. Da mu je bar to prvi put. Nadam se da ga Barca neće kupiti. Badava njemu to što je odličan igrač jer će uvijek biti zapamćen po svojim ispadima.

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.6.2014 14:36 (jurica_m).
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Po toj logici Pepe više ne bi smio igrati nogomet, kao ni pola talijanske repke i gotovo sve afričke...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
15 godina
Mitch kaže...

Po toj logici Pepe više ne bi smio igrati nogomet, kao ni pola talijanske repke i gotovo sve afričke...

Mitch, ti i ja smo završili. Očito je da se s tobom ne da raspravljati. Ja nisam rekao da im se treba doživotno zabraniti igrati nogomet, već da ih valja propisno kazniti da nauče lekciju u životu, odnosno da takvim stvarima nije mjesto u nogometu. Pa i u boksu nije bilo normalno kad je Tyson ugrizao Holyfielda za uho, a kak će onda biti u nogometu. Vjerujem da se slažeš sa mnom da su takvi potezi sa svaku osudu i da igrača koji tak nešto napravi, valja ga propisno kazniti. Tu završavam u vezi ove teme.

14 godina
Mitch kaže...

TI si bolestan lik, branis umobolesnika koji grize ljude, halo ? Jedino sam to vidio u Vrapcu i nigdje drugdje. Nitko od talijanske, africke repke ili Pepe nije namjerno isao grist nekoga. Razumijes razliku izmedu poremecenog i nekoga tko je malo lako na obaracu. 

Ako mu sad ne zaljepe preko 20 tekme kazni za sva natjecanja nece nikad. A Barcelona moze biti samo raspali klub ako kupi takvog retarda.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
17 godina
FC Barcelona

Ma u Liverpoolu imaju psihologa za njega. To dovoljno govori o njemu.

Evo kakva je sranja radio sve. LINK

15 godina
FC Barcelona

Šta onda treba reći za Zidanea i onaj udarac glavom, pa ga opet smatraju jednim od najvećih igrača, šta reći za Pepea, životinja, ali mašina u obrani... Zanemarujete činjenicu da je realno gledano najbolji striker današnjice koji zabija iz nemogućih pozicija. Istina, moraš biti udaren u glavu za uraditi nešto onakvo, ali šta sad, dobit će kaznu, odslužiti je i opet igrati, što Mitch kaže, samo će mu spustiti cijenu. 2 godine će teško dobiti... Ne može svaki igrač imati Iniestin ili Xavijev karakter...

R.I.P. Tito Vilanova 25.04.2014. | Mes Que Un Club
15 godina
Mitch kaže...

Neki Pepovi startovi su ubiti bili pokusaju ubojstva njemu su odavno trebali zabraniti da igra nogomet , a sta se Suareza tice vjerojatno najbolji napadac trenutacno ali lik je j3beni idiot i ocito ima psihickih poteskoca tako da ako Barcelona stvarno ga kupi za ove nestvarne cifre kakve citamo ovih dana onda i nasa uprava moze zajedno sa njim na psiho-terapije.

twice the pride double the fall
15 godina

Ako su mogli za Neymara pljunuti 57 milijuna, a vidjeli smo svi kolika je razlika u igri u Brazilu i Barci, onda mogu i za Suareza 65... Suarez nije tip igrača koji bi imao respect prema Leu pa da ga to sprječava kao Neymara... Da treba poraditi na karakteru, treba...

14 godina
david7 kaže...

Šta onda treba reći za Zidanea i onaj udarac glavom, pa ga opet smatraju jednim od najvećih igrača, šta reći za Pepea, životinja, ali mašina u obrani... Zanemarujete činjenicu da je realno gledano najbolji striker današnjice koji zabija iz nemogućih pozicija. Istina, moraš biti udaren u glavu za uraditi nešto onakvo, ali šta sad, dobit će kaznu, odslužiti je i opet igrati, što Mitch kaže, samo će mu spustiti cijenu. 2 godine će teško dobiti... Ne može svaki igrač imati Iniestin ili Xavijev karakter...

Ti ne razumijes da je on zauvijek obiljezen tim potezom i moze biti 100 puta najbolji igrac, svi ce ga pamtit kako je nokautiro materazzia, a to takvom igracu nije trebalo i sam je to rekao. A barceloni Suarez ne treba uz onakav napad i jos klinaca na klupi. Ako ne srede obranu bit ce fino gledati gol razliku barce.

15 godina
FC Barcelona

Odi pitat 15 random ljudi na ulicu po čemu pamte Zidanea, 10 će ti sigurno odgovoriti po tom što je bio igračina... Za obranu se slažem, to je prvi prioritet..

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.6.2014 15:13 (david7).
12 godina
neaktivan
david7 kaže...

Odi pitat 15 random ljudi na ulicu po čemu pamte Zidanea, 10 će ti sigurno odgovoriti po tom što je bio igračina... Za obranu se slažem, to je prvi prioritet..

10/15, dok ce ti ovih 5 rec po onom udarcu Materazzija, a kad pitas po cem ce pamtit Iniestu, njih 15 ce ti rec po tom sto je igracina

Kad se spomene Suarez za par godina svi ce govorit o njegovom ponasanju, rijetko tko ce se uopce sjetiti da je bio masina i najvjerovatnije najbolji napadac u protekloj sezoni

15 godina

Pa fino sam u postu iznad rekao da ne mogu svi imati karakter kao Iniesta i Xavi... 

16 godina
SimeKZ kaže...
Mitch kaže...

TI si bolestan lik, branis umobolesnika koji grize ljude, halo ? Jedino sam to vidio u Vrapcu i nigdje drugdje. Nitko od talijanske, africke repke ili Pepe nije namjerno isao grist nekoga. Razumijes razliku izmedu poremecenog i nekoga tko je malo lako na obaracu. 

Ako mu sad ne zaljepe preko 20 tekme kazni za sva natjecanja nece nikad. A Barcelona moze biti samo raspali klub ako kupi takvog retarda.

dobro nemojte mi samo braniti Pepea koji je isto tako poremećen. Namjerno je nagazio Messiju na prste, to je isto bolesno. A tek ono što je napravio igraču Getafea...

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.6.2014 15:31 (antimadridista).
14 godina
FC Barcelona

Nitko u mom postu nije bio branjen... nema razloga bit Pepe je zrel za eutanaziju... 

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Evo Bravo je i sluzbeno novi igrac Barce...potpisat ce na 4 godine,a klub ce vjerovatno platiti oko 12 milijuna eura...solidno pojacanje,za 2.golmana sasvim ok,nije los na ovom SP

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Messi legenda,odlican je ♥ 

16 godina
FC Barcelona
Messi Messi Messi... Čudo!
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Vadi Argentinu iz go*ana cijelu grupnu fazu, nevjerovatno, baš pokazuje individualnu kvalitetu i da je najbolji trenutno

17 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Messi Messi Messi... Čudo!

Briljantna partija. Mislim da bi golman Nigerije bio sretan da mu jos dao jedan gol, kako se smijao kad je ovaj fulao onu povratnu loptu, lol.

Da je danas živ imao bi 169 godina.
14 godina
protjeran
FC Barcelona

bez konkurencije najveci igrac u povijesti nogometa.

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

No, medjutim (lol), ja mislim da ce Argentina tesko protiv neke bolje ekipe.

Da je danas živ imao bi 169 godina.
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Samo bih zbog Messia volio da osvoje prvenstvo ali jako tesko. Sigurno ce doci jedna tekma gdje ih nazalost nece moci izvuci sam iz govana...

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it, is what you do with the gift of life that determines who you are. -Mewtwo
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Bome sa ovakvom obranom pa i vezom,tesko ce parirati nekoj jacoj,organiziraninoj momcadi...Messi im je sve,al pitanje je hoce li ih moci izvuci svaki put,do sada su jedino on i Di Maria nesto pokazali ostali vrlo slabo...al eto nadam se zbog Messija da osvoji,zasluzio je

14 godina
protjeran
FC Barcelona

ova aregentina je ko barca ove sezone,napad donekle funkcionira,a veza,obrana i golman su za ku**c

14 godina
protjeran
FC Barcelona

avdija vrsajevic 1 gol na svjetskom prvenstvu,ronaldo 0!

14 godina
kexzoR kaže...

Iran velesila...

12 godina
protjeran
SimeKZ kaže...
kexzoR kaže...

Iran velesila...

Ronaldo nije nista napravio na ovom SP,a govri se kako je on voda Portugala i da ih on gura naprijed....Gana i SAD su takodjer velesile

14 godina
FC Barcelona

Kakva veze ima sta je napravio a sta nije, ja samo pricamo kako Iran nije velesila... sta se borite toliko, smirite se. Dok pogledas skupinu Portugala nije niti cudno da nista ne moze + suigraci koji nisu postenu tekmu odigrali 5 god.

14 godina
protjeran
SimeKZ kaže...

Kakva veze ima sta je napravio a sta nije, ja samo pricamo kako Iran nije velesila... sta se borite toliko, smirite se. Dok pogledas skupinu Portugala nije niti cudno da nista ne moze + suigraci koji nisu postenu tekmu odigrali 5 god.

ali i izbornik je kriv sto nije zvao ricarda quaresmu,on je tata za nanija i ostale panjeve

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.6.2014 20:59 (kexzoR).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice