Uostalom ovo ide samo Barci na ruku jer mu moze pasti cijena
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa na fifinoj stranici razmatraju postupak u vezi tog ugriza odnosno nedoličnog ponašanja ne terenu. Logički je za zaključiti da fifa razmatra to i da ga čeka kazna, to sigurno. Mitch, nemoj se bahatit jer i sam znaš da u nogometu nema mjesta prljavim stvarima, u ovom slučaju ugrizi. Da mu je bar to prvi put. Nadam se da ga Barca neće kupiti. Badava njemu to što je odličan igrač jer će uvijek biti zapamćen po svojim ispadima.
Po toj logici Pepe više ne bi smio igrati nogomet, kao ni pola talijanske repke i gotovo sve afričke...
Po toj logici Pepe više ne bi smio igrati nogomet, kao ni pola talijanske repke i gotovo sve afričke...
Mitch, ti i ja smo završili. Očito je da se s tobom ne da raspravljati. Ja nisam rekao da im se treba doživotno zabraniti igrati nogomet, već da ih valja propisno kazniti da nauče lekciju u životu, odnosno da takvim stvarima nije mjesto u nogometu. Pa i u boksu nije bilo normalno kad je Tyson ugrizao Holyfielda za uho, a kak će onda biti u nogometu. Vjerujem da se slažeš sa mnom da su takvi potezi sa svaku osudu i da igrača koji tak nešto napravi, valja ga propisno kazniti. Tu završavam u vezi ove teme.
TI si bolestan lik, branis umobolesnika koji grize ljude, halo ? Jedino sam to vidio u Vrapcu i nigdje drugdje. Nitko od talijanske, africke repke ili Pepe nije namjerno isao grist nekoga. Razumijes razliku izmedu poremecenog i nekoga tko je malo lako na obaracu.
Ako mu sad ne zaljepe preko 20 tekme kazni za sva natjecanja nece nikad. A Barcelona moze biti samo raspali klub ako kupi takvog retarda.
Ma u Liverpoolu imaju psihologa za njega. To dovoljno govori o njemu.
Evo kakva je sranja radio sve. LINK
Šta onda treba reći za Zidanea i onaj udarac glavom, pa ga opet smatraju jednim od najvećih igrača, šta reći za Pepea, životinja, ali mašina u obrani... Zanemarujete činjenicu da je realno gledano najbolji striker današnjice koji zabija iz nemogućih pozicija. Istina, moraš biti udaren u glavu za uraditi nešto onakvo, ali šta sad, dobit će kaznu, odslužiti je i opet igrati, što Mitch kaže, samo će mu spustiti cijenu. 2 godine će teško dobiti... Ne može svaki igrač imati Iniestin ili Xavijev karakter...
Neki Pepovi startovi su ubiti bili pokusaju ubojstva njemu su odavno trebali zabraniti da igra nogomet , a sta se Suareza tice vjerojatno najbolji napadac trenutacno ali lik je j3beni idiot i ocito ima psihickih poteskoca tako da ako Barcelona stvarno ga kupi za ove nestvarne cifre kakve citamo ovih dana onda i nasa uprava moze zajedno sa njim na psiho-terapije.
Ako su mogli za Neymara pljunuti 57 milijuna, a vidjeli smo svi kolika je razlika u igri u Brazilu i Barci, onda mogu i za Suareza 65... Suarez nije tip igrača koji bi imao respect prema Leu pa da ga to sprječava kao Neymara... Da treba poraditi na karakteru, treba...
Šta onda treba reći za Zidanea i onaj udarac glavom, pa ga opet smatraju jednim od najvećih igrača, šta reći za Pepea, životinja, ali mašina u obrani... Zanemarujete činjenicu da je realno gledano najbolji striker današnjice koji zabija iz nemogućih pozicija. Istina, moraš biti udaren u glavu za uraditi nešto onakvo, ali šta sad, dobit će kaznu, odslužiti je i opet igrati, što Mitch kaže, samo će mu spustiti cijenu. 2 godine će teško dobiti... Ne može svaki igrač imati Iniestin ili Xavijev karakter...
Ti ne razumijes da je on zauvijek obiljezen tim potezom i moze biti 100 puta najbolji igrac, svi ce ga pamtit kako je nokautiro materazzia, a to takvom igracu nije trebalo i sam je to rekao. A barceloni Suarez ne treba uz onakav napad i jos klinaca na klupi. Ako ne srede obranu bit ce fino gledati gol razliku barce.
Odi pitat 15 random ljudi na ulicu po čemu pamte Zidanea, 10 će ti sigurno odgovoriti po tom što je bio igračina... Za obranu se slažem, to je prvi prioritet..
Odi pitat 15 random ljudi na ulicu po čemu pamte Zidanea, 10 će ti sigurno odgovoriti po tom što je bio igračina... Za obranu se slažem, to je prvi prioritet..
10/15, dok ce ti ovih 5 rec po onom udarcu Materazzija, a kad pitas po cem ce pamtit Iniestu, njih 15 ce ti rec po tom sto je igracina
Kad se spomene Suarez za par godina svi ce govorit o njegovom ponasanju, rijetko tko ce se uopce sjetiti da je bio masina i najvjerovatnije najbolji napadac u protekloj sezoni
Pa fino sam u postu iznad rekao da ne mogu svi imati karakter kao Iniesta i Xavi...
TI si bolestan lik, branis umobolesnika koji grize ljude, halo ? Jedino sam to vidio u Vrapcu i nigdje drugdje. Nitko od talijanske, africke repke ili Pepe nije namjerno isao grist nekoga. Razumijes razliku izmedu poremecenog i nekoga tko je malo lako na obaracu.
Ako mu sad ne zaljepe preko 20 tekme kazni za sva natjecanja nece nikad. A Barcelona moze biti samo raspali klub ako kupi takvog retarda.
dobro nemojte mi samo braniti Pepea koji je isto tako poremećen. Namjerno je nagazio Messiju na prste, to je isto bolesno. A tek ono što je napravio igraču Getafea...
Nitko u mom postu nije bio branjen... nema razloga bit Pepe je zrel za eutanaziju...
Evo Bravo je i sluzbeno novi igrac Barce...potpisat ce na 4 godine,a klub ce vjerovatno platiti oko 12 milijuna eura...solidno pojacanje,za 2.golmana sasvim ok,nije los na ovom SP
Messi legenda,odlican je ♥
Vadi Argentinu iz go*ana cijelu grupnu fazu, nevjerovatno, baš pokazuje individualnu kvalitetu i da je najbolji trenutno
Briljantna partija. Mislim da bi golman Nigerije bio sretan da mu jos dao jedan gol, kako se smijao kad je ovaj fulao onu povratnu loptu, lol.
bez konkurencije najveci igrac u povijesti nogometa.
No, medjutim (lol), ja mislim da ce Argentina tesko protiv neke bolje ekipe.
Samo bih zbog Messia volio da osvoje prvenstvo ali jako tesko. Sigurno ce doci jedna tekma gdje ih nazalost nece moci izvuci sam iz govana...
I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it, is what you do with the gift of life that determines who you are. -Mewtwo
Bome sa ovakvom obranom pa i vezom,tesko ce parirati nekoj jacoj,organiziraninoj momcadi...Messi im je sve,al pitanje je hoce li ih moci izvuci svaki put,do sada su jedino on i Di Maria nesto pokazali ostali vrlo slabo...al eto nadam se zbog Messija da osvoji,zasluzio je
ova aregentina je ko barca ove sezone,napad donekle funkcionira,a veza,obrana i golman su za ku**c
avdija vrsajevic 1 gol na svjetskom prvenstvu,ronaldo 0!
Iran velesila...
Iran velesila...
Ronaldo nije nista napravio na ovom SP,a govri se kako je on voda Portugala i da ih on gura naprijed....Gana i SAD su takodjer velesile
Kakva veze ima sta je napravio a sta nije, ja samo pricamo kako Iran nije velesila... sta se borite toliko, smirite se. Dok pogledas skupinu Portugala nije niti cudno da nista ne moze + suigraci koji nisu postenu tekmu odigrali 5 god.
Kakva veze ima sta je napravio a sta nije, ja samo pricamo kako Iran nije velesila... sta se borite toliko, smirite se. Dok pogledas skupinu Portugala nije niti cudno da nista ne moze + suigraci koji nisu postenu tekmu odigrali 5 god.
ali i izbornik je kriv sto nije zvao ricarda quaresmu,on je tata za nanija i ostale panjeve