FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.826
|
čitano: 7.063.706
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: FC Barcelona
Vi ocito ne shvacate kada netko dode i komentira nogomet. Da postoji tema gdje se svi okupljaju i komengiraju nogomet tamo bi piso, ali posto se vecina skuplja u ove dvije teme onda se tu i pise.
A to sta netko navija za Real cini ga manje vrijednim da ovdje komentira ?

Ne, ja sam Rossoneri, AC Milan je mij klub... Rezervirano je i putovanje na prvi sljedeci derbi izmedu Inter Milana i Ac Milana.
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Neymar majstor,cetiri gola do sad,odlican je ! {#}

14 godina
protjeran
FC Barcelona

pod hitno vratiti marqueza.

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Srecan rodjendan i sve najbolje kralju ! LEO ♥

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Na današnji dan prije 27 godina rodio se jedan od najboljih igrača svih vremena Lionel Andres Messi. Ovaj omaleni Argentinac velikog srca i velike strasti za nogometom osvojio je mnoga srca ljudi diljem svijeta. Nadamo se kako će osvojiti Svjetsko prvenstvo te time zasigurno ući u povijest. Zaželimo mu sve najbolje u nogometnom i privatnom životu. SRETAN ROĐENDAN!!!!

Kako se kaže, što je stariji, to je bolji. Čisti dokaz Marqueza :)

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
15 godina
kexzoR kaže...

Zbog jedne dobre utakmice u 36. godini je ne vidim tu neku preveliku korist.

twice the pride double the fall
14 godina
protjeran
dad0r kaže...
kexzoR kaže...

bolji je 100000x od svih nasih panjeva u obrani

14 godina
neaktivan
kexzoR kaže...
dad0r kaže...
kexzoR kaže...

bolji je 100000x od svih nasih panjeva u obrani

Samo zato jer hoće ostavit trag na sebi i odvest Meksiko što dalje, neće taj još dugo ;)

16 godina
FC Barcelona

"TV showed pics of Leo as a kid. My son started crying: 'I can't do that.' I said: 'Don't worry, I can't either." - Martin Demichelis

Sretan rođendan kralju!

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.6.2014 16:43 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
Kicker pise da je Barca ponudila 40M za Kroosa. Sta kazete na tu opciju za vezni red? Pep ga je naucio taktiku, a lik ce dobro doci bude li Enrique trazio okomitost i daj Boze, sto cesce suteve izvana. Jer Kokea ocito ne daju ispod 60M... Inace ugovor mu do 2015 i Bayern mu ne zeli dati cifru koju trazi, valjda...
Real eyes realize real lies...
14 godina
protjeran
FC Barcelona

kakva legenda ovaj suarez ahahahahahahahah

17 godina
neaktivan
N3N0 kaže...
Kicker pise da je Barca ponudila 40M za Kroosa. Sta kazete na tu opciju za vezni red? Pep ga je naucio taktiku, a lik ce dobro doci bude li Enrique trazio okomitost i daj Boze, sto cesce suteve izvana. Jer Kokea ocito ne daju ispod 60M... Inace ugovor mu do 2015 i Bayern mu ne zeli dati cifru koju trazi, valjda...

Glupost, Kroos je po meni najlosiji starter Bayerna...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
12 godina
FC Barcelona

evo sad savršene prilike da vidimo balantu na djelu, igra u zadnjoj tekmi po grupnoj fazi u prvoj postavi

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Cuadrado odlicno igra,a evo sad je postigao i gol. {#}

12 godina
protjeran

da ali kao krilo...Alexis je bolji od njega 

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

PSG have rejected a "35M + Alves" bid for centre back Marquinhos (20). Barcelona don't plan new bid. PSG would accept Pedro in deal. [le10s]

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
15 godina
Suarez legenda? Nadam se da nikad nece doci u Barcu. Sramota da takav klasan igrac ima takve zivotinjske ispade.
17 godina
jurica_m kaže...
Suarez legenda? Nadam se da nikad nece doci u Barcu. Sramota da takav klasan igrac ima takve zivotinjske ispade.

Pa ako popuši zabranu igranja od 2 godine onda sigurno neće doći, jedino ako se to ne računa samo za reprezentaciju.

16 godina
neaktivan
Pa sta ima veze da malo gricne igraca, bolje nego da lomi noge xD. To je "neobicno ponasanje", vjerojatno nevideno u nogometu, ali sigurno nije nesto za uzdrmati nogometni svijet, kazniti ga godinom dana neigranja... Pa nije to doping jbt, nek ode psihijatru...
Real eyes realize real lies...
17 godina
N3N0 kaže...
Pa sta ima veze da malo gricne igraca, bolje nego da lomi noge xD. To je "neobicno ponasanje", vjerojatno nevideno u nogometu, ali sigurno nije nesto za uzdrmati nogometni svijet, kazniti ga godinom dana neigranja... Pa nije to doping jbt, nek ode psihijatru...

Pa kaznu će dobiti jer mu je to 3. igrač kojeg je ugrizao, a i prije je radio probleme n terenu.

14 godina
protjeran
FC Barcelona

da su nasi grizli meksikance moza bismo i mi prosli :)

16 godina
FC Barcelona
Swedish latin super funk.
14 godina
N3N0 kaže...

Hebeno je normalno ugrist igraca 3 puta za redom, to se vidi da nije cist u glavi... ako ga sad ne kazne barem do kraja SP.a ili jedno 20-25 tekmi neka se ugasi cijela FIFA.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina
Tocno tako. Najjaci su mi na ovom forumu oni koji kazu da je Suarez legenda, car ili kralj zato sto je to napravio. Ako je to mjerilo da netko bude kralj ili legenda, onda ... Treba mu spiciti kaznu pa da se onda opameti. Sramota
14 godina
protjeran
jurica_m kaže...
Tocno tako. Najjaci su mi na ovom forumu oni koji kazu da je Suarez legenda, car ili kralj zato sto je to napravio. Ako je to mjerilo da netko bude kralj ili legenda, onda ... Treba mu spiciti kaznu pa da se onda opameti. Sramota

Grande Luis Suarez! Tako se bori za svoju drzavu,a ne se naguzit kao naši!

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ljudi ja bi da mi probamo dovest Verattija.Stvarno mi se sviđa i mogao bi biti dobar za nas.

I always tell the truth.Even when I lie.
17 godina
neaktivan
jurica_m kaže...

Ponasas se kao da je nekom slomio nos ili nogu i trajno ga ozljedio...

svasta

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
15 godina
Mitch kaže...
jurica_m kaže...

svasta

Svašta kako se i ti ponašaš i slični tebi ako štitite ovog psihičkog bolesnika. Tako se bori za svoju domovinu?U nogometu se bori trkom, zalaganjem, brzinom, srcem, a koliko ja znam, zubima sigurno ne. Uostalom, izvan teme smo i menis e više ne da o tome raspravljati. Nadam se da će ga propisno kazniti, barem s najmanje 24 tekme neigranja. Takvima nije mjesto na terenu sve dok se ne odluče popraviti.

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.6.2014 14:27 (jurica_m).
17 godina
neaktivan
jurica_m kaže...
Mitch kaže...
jurica_m kaže...

svasta

Svašta kako se i ti ponašaš i slični tebi ako štitite ovog psihičkog bolesnika. Tako se bori za svoju domovinu?U nogometu se bori trkom, zalaganjem, brzinom, srcem, a koliko ja znam, zubima sigurno ne. Uostalom, izvan teme smo i menis e više ne da o tome raspravljati. Nadam se da će ga propisno kazniti, barem s najmanje 24 tekme neigranja. Takvima nije mjesto na terenu.

Sta sve necu procitat ovdje, ne cujem bas ni medije da se zale osim tebe i dnevnik.hr

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice