FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.826
|
čitano: 7.063.706
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: FC Barcelona
Boixus Nois PS kaže...

Alexis ako ode otici ce zbog novca,jer u Barceloni ima odlicnu minatazu...A za takvim igracima netreba zaliti ako odu 

ma da, moš mislit da bi u nekom drugom klubu primao neke ludu cifru koja bi bila duplo veća nego u Barci. Jedino ako bi otišao u PSG.

Ako i ode, to će biti zbog toga što bi u nekoj drugoj ekipi bio vođa i igrao poziciju koja mu najviše odgovara. Ja mu nebi mogao prigovoriti ako ode u neki drugi klub.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.6.2014 19:22 (antimadridista).
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Od Alexisa se nemoze vise izvuci zbog pozicije koju igra...Naravno da ce on zabijati golova kao i ove sezone ali nikad nece biti onakav kao sto je u Cileu jer ima drugu ulogu

16 godina
FC Barcelona

Bravo Sr (father Claudio): "Barça? Everything is signed, it will be announced immediately after the World Cup." [tv4]

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Evo za Maestra,napravio sam jedan video (tribute) :

https://www.youtube.com/watch?v=nHncx2nJtTM&hd=1 

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.6.2014 23:35 (Boixus Nois PS).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ukoliko dodje Aguero,nemamo brinuti ni kad je povredjen,on i sa tribina moze asistirati Messiju {#}

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Jeremy Mathieu vs Everton

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.6.2014 13:35 (Boixus Nois PS).
13 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Jeremy Mathieu vs Everton

Nije los ! {#}

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ovakav carobnjak se jednom radja,bravo LEO ! ♥

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

First own goal
Name: MARCELO
Club Real Madrid.

First RED Card
Name: PEPE
Club Real Madrid

First Keeper to Concede More Goal
Name: Casillas.
Club Real Madrid

First player to miss penalty
Name: Benzema
Club: Real madrid

WORLD Best Not to Score in World Cup
Name: C Ronaldo
Club Real Madrid 

Hehehhehehe. :D 

16 godina
FC Barcelona

Messi u zadnje 23 utakmice sa Argentinom: 16 pobjeda, 7 remija, 0 poraza

22 gola i 5 asistencija

Slab je u reprezentaciji {#}

16 godina
antimadridista kaže...

Ali...ali... Nije dao hattrick protiv Irana.

Swedish latin super funk.
14 godina
neaktivan
sirka666 kaže...
antimadridista kaže...

Ali...ali... Nije dao hattrick protiv Irana.

Nemreš prepucat autobus, to su mu jedva pukla stakla kad je Messi zabio :)

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ajde da daju 80 milija eura za Davida Luiza i Thiaga Silvu, ali dat 80 milja eura za JOŠ jednog napadaca, no comment..

17 godina
neaktivan
Idiotarija, ja mislim da nam uopce ne treba napadac kao Suarez...

Rade imat ovakav napad, nego paniku u obrani
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
12 godina
protjeran

koji si ti panj od covjeka ja nemogu vjerovat...vidi se da sve kidare od 8 godina pa do 12 navijaju za Barcelonu.Cast izuzetcima

14 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

koji si ti panj od covjeka ja nemogu vjerovat...vidi se da sve kidare od 8 godina pa do 12 navijaju za Barcelonu.Cast izuzetcima

Objasni molim te ;)

Nevjerujem da je Barcelona jedan PSG i da imaju gotovo neogranicen pritok novca i da mogu uzet Suareza i popravit obranu ;)

Bit će opet ista situacija kao i sa Neymarom lani, kupujemo obranu, kupujemo obranu, kupe Neymara

Radije bi igrao cijelu sezonu sa Messijem, Pedrom i Alexisom nego imao rupu u obrani koja prima svaki gol

16 godina
neaktivan
Hrvek1909 kaže...

Objasni molim te ;)

Nevjerujem da je Barcelona jedan PSG i da imaju gotovo neogranicen pritok novca i da mogu uzet Suareza i popravit obranu ;)

Bit će opet ista situacija kao i sa Neymarom lani, kupujemo obranu, kupujemo obranu, kupe Neymara

Radije bi igrao cijelu sezonu sa Messijem, Pedrom i Alexisom nego imao rupu u obrani koja prima svaki gol

Ja mislim da će s Enriqueom primati više golova nego s Martinom koji god stoper dođe, pogotovo ako idu s opcijom Cuardado za RB {#}... Ali nadam se da će uvijek zabiti gol više {#}. Tako da, ako Alexis nije izrazio želju za odlaskom i ono su lažne glasine da ima dogovore s nekim klubovima, nema mi smisla mijenjati ga sa "superstarom", to se isto napravilo s Eto'om pa se pojelo govno.

Real eyes realize real lies...
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.6.2014 20:51 (N3N0).
12 godina
protjeran

Pa kakav Luiz i Thiago Silva koji su vec 3 puta svaki od nbjih odje*li Barcelonu i onda ti dodes do zakljucka da je nabolje dovesti za te novce njih dvojicu...

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.6.2014 21:03 (Boixus Nois PS).
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Alexis i jos novaca...s obzirom da ce se prodati i Songa sa ta 2 transfera pokrije se transfer Luisa Suareza cija otkupna kaluzula za barcelonu i Real Madrid iznosi 65 miliona a za sve druge klubove 85 miliona...

ja msilim da bi u obranu najbolje bilo dovesti Kompany-a i Thiaga Silvu a kao treceg stopera Hummelsa. -.-'''

14 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Pa kakav Luiz i Thiago Silva koji su vec 3 puta svaki od nbjih odje*li Barcelonu i onda ti dodes do zakljucka da je nabolje dovesti za te novce njih dvojicu...

Idi pročitaj moj post i čitaj ga dok ne shvatiš

Umjesto SUAREZA bolje da uzmu (navodim bezveze) Luiza i Silvu, mrzim takve koji čitaju na preskokce i nemogu posložit si onda u glavi

12 godina
protjeran
Hrvek1909 kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Umjesto SUAREZA bolje da uzmu (navodim bezveze) Luiza i Silvu, mrzim takve koji čitaju na preskokce i nemogu posložit si onda u glavi

A sto sam ja napisao?

Citaj ti dok neshvatis

12 godina
protjeran
Boixus Nois PS kaže...
Hrvek1909 kaže...
Boixus Nois PS kaže...

A sto sam ja napisao?

Citaj ti dok neshvatis

Suarez je trenutno najjaci klasicni napadac na svijetu ,alexis + novci posao iz snova

14 godina
Boixus Nois PS kaže...
Boixus Nois PS kaže...
Hrvek1909 kaže...
Boixus Nois PS kaže...

A sto sam ja napisao?

Citaj ti dok neshvatis

Suarez je trenutno najjaci klasicni napadac na svijetu ,alexis + novci posao iz snova

Bzvz trpanje napadaca, a obranu pretrci ko hoce. Suarez nepotreban i bzvz bacanje tolikih novaca.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

mozda je za tebe posao iz snova, samo mi objasni di bi suarez igra i kako bi se nosija sa tin da mora dilit statistiku sa messijen. usto, ja nebi nikad alexisa da, za nikoga

HŽV
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

S obzirom da nikad nisi čuo za tipku EDIT (Uredi, izmjeni, zamjeni, promjeni stagod) mislim da se ni nema smisla prepirat..

Ja nekužim šta će Barceloni JOŠ JEDAN napadač? Kao nemamo ih dovoljno.. Pa makar bio i Ronaldo i Suarez zajedno

Svi se slažemo da nam je obrana rupa i svi govorimo kako treba obranu pojačat, je*eš napad, ali onda se ti nađeš pametan i govoriš kako treba Suareza uzet za "sitne" pare koje naravno možemo potrošiti na obranu

Uostalom, dovod Suareza je čista propast za Messija koji neće igrat krilo i čista propast za našu obranu koja ostaje opet na Piqueu i Bartri, Masche nije stoper

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

I da, Suarez nije klasični napadač.

12 godina
FC Barcelona

a nego što je onda ako nije klasični napadač

14 godina
Del_Boy97 kaže...

a nego što je onda ako nije klasični napadač

On kad bi doso trebo bi igrat Messievu poziciju a Messia na krilo. Svi znamo da od toga nista nece bit.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.6.2014 1:13 (SimeKZ).
12 godina
protjeran
SimeKZ kaže...
Boixus Nois PS kaže...
Boixus Nois PS kaže...
Hrvek1909 kaže...
Boixus Nois PS kaže...

A sto sam ja napisao?

Citaj ti dok neshvatis

Bzvz trpanje napadaca, a obranu pretrci ko hoce. Suarez nepotreban i bzvz bacanje tolikih novaca.

Sime zar ti nenavijas za Real?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice