FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.826
|
čitano: 7.067.474
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
Del_Boy97 kaže...
kexzoR kaže...

iduce sezone zelim ovakvog neymara gledati... 

tako valjat protivnike ko budale može samo u brazilu, tu ga fino pokupe pa nek si hebe mater

I pucat penale ovako hahahahaha... 3 neregularna i stave ga u kompilaciju {#} Messi je prije koju godinu napravio slično pa morao pucati ponovo... Brazilska liga...

Marquinhos je u PSG doveden za 33M€, lik je trenutno procijenjen na 25M€, tako da me ne čudi što traže 40M€,ali ne isplati se.

I to za jeftinije igrače se slažem, ako ima potencijala i malo košta, a sigurno će zakrpati ovu obranu samim time što igra stopera (logično), zašto ne probati. Problem je što u ovom modernom nogometu bitnije je dovesti "ime" i prodati dresove i suvenire nego malo bolje skautirati i jeftino dovesti... doduše, to se radi za La Masiu, ali i njima očito fali trener za defanzivu.

Real eyes realize real lies...
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.5.2014 16:06 (N3N0).
13 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Najbolje bi bilo prije pocetka priprema ako su imalo pametni.Dosta igraca koji se spominju nije iz La Lige i sigurno bi ima trebala prilagodba.

Cini se da ce doci Bravo iz Sociedada kao drugi golman.Solidno.

Za Beantiu su zaigrani svi velikani i bit ce ga tesko dovesti.

Marqinhos je izjavio da je veoma pocascen i da ce popricati sa clanovima uprave o interesu Barcelone.Ako ce doci za 15 - 20 miliona to je odlicno.

Nikad mi nije bilo jasno zasto zadnjih 5 godina nikako nepokusavaju sa nekim jeftinijim igracima.Puno su puta pogodili a kada i igrac nepruzi dobre partije 

opet se moze prodati.

Recimo ja bih osobno probao sa Marcosom Rojom iz Sportinga.5 miliona je nikakva cijena u danasnjem nogometu.To je jedn amjesecna placa Lea Messija.

Slazem se u potpunosti,pogotvo ovo za Roja,5 miliona je nista,a ako ne bude igrao dobro mogu da ga prodaju za istu cenu,tako da nisu na gubitku.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma ne bi ja izvodio nikakve pokuse,neka kupe pravog,svjetskog stopera pa makar dali i vise od 30...ovo je Barca,a ne neki trecerazredni klub,i dolaze u obzir samo najbolji...i sta sad,kupe tako nekog za 5 milijuna,on se pokaze kao promasaj, i opet cemo bit na ovom ruglu od stopera,i opet nam slijedi 1-2 gola po utakmici...ne znam sta se toliko grbave oko veze,ona nam je jos i najbolja,mozda 1 igrac,neki mlađi,imamo Fabregasa koji je zmaj i za Iniestu i Xavija trenutno

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Pa naravno da neces dovesti Marcosa Roja da bude 1. stoper.Dovest ces Benatiu/Hummelsa/nekog treceg da bude glavni stoper a Marcosa da bude zamjena.Kladim se da kad bi dosao da bi odigra bolje od Masherana.Stvarno je visok i jak,kad uklize nosi sve pred sobom.

14 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Pa naravno da neces dovesti Marcosa Roja da bude 1. stoper.Dovest ces Benatiu/Hummelsa/nekog treceg da bude glavni stoper a Marcosa da bude zamjena.Kladim se da kad bi dosao da bi odigra bolje od Masherana.Stvarno je visok i jak,kad uklize nosi sve pred sobom.

Ne znam osobno ga nisam pratio pa ne mogu pricati,ali ove sta si naveo,to treba da bude prioritet,kad se nekog od njih dovede onda se moze planirati neko jeftiniji,mladi itd...a evo citam sad da je kako pise Tuttosport Juve poslao sluzbeno ponudu od 15 milijuna za Alexisa,smijeh...Barca navodno trazi 25,smijeh....necu moci vjerovati ako ga prodaju,pa mozda jedan od najboljih ove sezone...ista stvar vrijedi za Fabregasa,Herrera da mu bude zamjena...sve mi se vise cini da ova uprava nema pojma sta radi

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pa niko nece da ti dodje u Barcu od ovih,kad im PSG,City i ostali ponude duplo vise,nazalost,sad novac bira,a ne igraci.

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Pa Barcelona je poznata po tome sta daje najvise novaca za place.

Ali je problem sto nedaju za transfere.

15 miliona za Alexisa?moze ako daju Vidala uz njega hahaha

14 godina
protjeran
FC Barcelona

16 godina
neaktivan
kexzoR kaže...

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

On mora dobit slobodu u Barceloni koju Messi trenutno ima, a niš mu ne polazi za rukom..

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Hrvek za koga gvooris da mora dobiti slobodu?

14 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Neymara, očito.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Svi golovi ove sezone:

16 godina
Bruno_K!ng kaže...

Ja ne mogu vjerovati.Ljudi moji pa to nije navijanje, to je bolest!Paliti dresove Barce i Atletica nakon osvajanja je stvarno nešto nevjerojatno.

Žalosno je kako više mrze druge klubove nego vole svoj.

14 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Sori, zab sam citirati, na Neymara sam mislio..

14 godina
Reedy kaže...
Bruno_K!ng kaže...

Ja ne mogu vjerovati.Ljudi moji pa to nije navijanje, to je bolest!Paliti dresove Barce i Atletica nakon osvajanja je stvarno nešto nevjerojatno.

Takvih primjera ćeš naći za apsolutno svaki klub. Ne možeš generalizirati na osnovu par primitivaca.

Why so serious?
16 godina

Bude njih Enrike uredio i budu zajedno rasturali..

http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
15 godina
FC Barcelona

Evo ga :)

Potpisao na 5 godina, od iduće sezone igra za B momčad, a transfer težak 2.2mil €, a ako postigne određene ciljeve, cijena će se još povećati...

R.I.P. Tito Vilanova 25.04.2014. | Mes Que Un Club
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.5.2014 15:17 (david7).
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Po ovoj statistici, svi su skuplji od Davida Luiza {#}

Real eyes realize real lies...
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Menadzer Mehdia Benatie je u Barceloni ! 

17 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Losa kupnja, Roma ce htjet puno love, ima 27 godina i nije previse brz (sporiji od Bartre), kao stoper je izvrstan ali u dodavanjima prosjecan

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.5.2014 16:09 (Mitch).
12 godina
protjeran
Mitch kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Losa kupnja, Roma ce htjet puno love, ima 27 godina i nije previse brz (sporiji od Bartre), kao stoper je izvrstan ali u dodavanjima prosjecan

BRAVO

14 godina
Mitch kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Mehdi Benatia niti je kapacitet za Barcu, niti ce se uklopiti u igru.

Ne mozes usporediti Seriu A i BBVA.a. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Pa nece igrati zadnjeg veznog pa da treba se 2 godine prilagodavat itd...Pa on igra stopera.Uzet loptu dodat je veznom,skociti i to je to...

13 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Pa nece igrati zadnjeg veznog pa da treba se 2 godine prilagodavat itd...Pa on igra stopera.Uzet loptu dodat je veznom,skociti i to je to...

Ma samo nek on dodje,pa posle mozemo raspravljat dal je dobar il los.

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nikad dosta stopera u Barci. Benatia je odličan stoper, tko je gledao njihove tekme, može se u to uvjeriti.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
17 godina
neaktivan
Nidzo95 kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Ma samo nek on dodje,pa posle mozemo raspravljat dal je dobar il los.

... u trenutku kad nam treba 100% sigurna odluka ne mozemo mi kupovati igrace na testiranje

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
16 godina
Boixus Nois PS kaže...

Da je to tako jednostavno kako ti opisuješ, nebi Barca imala problema sa stoperima. Po tome svatko može lako biti vrhunski stoper.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
18 godina
Reedy kaže...
Bruno_K!ng kaže...

Madrid cabrón saluda al campeón - Samuel Eto'o

Ultrase nitko ne voli, ne shvaćam ih, čemu salutiranje Hitleru i te gluposti. Možda u žaru tih proslava čovjek poludi, pogotovo to što su čekali 12 godina.

Nadam se da će Halilović napredovat, bio bi kamen temeljac za reprezentaciju uz Kovačića i ostale mlade nade. Vidjet ćemo do sljedećeg svjetskog prvenstva šta će bit kad bude smjena generacija.

Fortune favours the brave
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.5.2014 17:15 (Hyperion).
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Pa nije igrati stopera kao da si neki playmaker gdje je lopta stalno kod tebe moras napraviti neki potez,dati gol i slicno...Naravno da nije tako jednostavno kao sto sam napisao.Pique i Bartra nisu losi ali kad se jedan od njih ozlijedi mora stopera igrati Mascherano koji nije stoper koji je nizak i koji pliva cijelo vriejem jer mu to nije prirodna pozicija.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice