FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.826
|
čitano: 7.067.474
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Drugi dio nije zaslužio niti 2 minute nadoknade, s obzirom da je bila 1 min u prvom dijelu, a puno više izlijetanja lopte je bilo u prvom dijelu

Eno i na fejsu se već smiju Realu, igra se dok Real ne zabije gol..

16 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
ATJ popij gemist ili zestu, proslavi decimu, sta se raspravljas?
Real eyes realize real lies...
12 godina
neaktivan
Hrvek1909 kaže...

Drugi dio nije zaslužio niti 2 minute nadoknade, s obzirom da je bila 1 min u prvom dijelu, a puno više izlijetanja lopte je bilo u prvom dijelu

Eno i na fejsu se već smiju Realu, igra se dok Real ne zabije gol..

Frende ne znam koju si ti tekmu gledo, 2 minute su prosle dok je Filipe izlazio, decko se previjo ko da je tenk preko njega preso

Will Smith: If you are not making someone else's life better than you are wasting your time
15 godina
N3N0 kaže...
ATJ popij gemist ili zestu, proslavi decimu, sta se raspravljas?

Hvala, drage volje ali ću ovaj puta morati preskočiti, obzirom sam pokupio neku virozu pa se sada liječim doma. Makar mi je malo nervoza do izjednačenja dizala temperaturu, konačan rasplet će biti preznojavanje zbog pobjede. Pozdrav tebi, vidimo se u sezoni 2014/2015 hahahaha!!
ATJ Lučko
16 godina
FC Barcelona

Kakva proslava realovaca, vise na Barcinoj temi nakon što su osvojili LP {#}

btw. Mes que un club!

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
12 godina
protjeran
FC Barcelona

jao kako me boli k**** ko ce osvojiti ako Barca nece.Popio sam 3 pive idem sad pojest nesto i spavat kao beba.Laku noc

12 godina
neaktivan
FC Barcelona

kako mi je drago zbog vas plastičnih navijača HALA MADRID!!!!!!!

16 godina
FC Barcelona

Kakav poremećaj mozga moraš imati da ti klub osvoji LP i ti dolaziš slaviti u temu navijača drugog kluba i vrijeđati.

Svaka čast xD

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
neaktivan
Da, plasticni smo i nastavit cemo biti, ipak je to cvrsci materijal, od tebe se moze napraviti old school igracka zvana ljigavac ;).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nek nama Enrique vrati staru Barcu, pomiluje nas izvlacenje u LP i nek se i rekord Messija i trofej LP vrati u nase ruke :)

16 godina
neaktivan
PSG trazi 40M za Marquinhosa, ma nabijem ih...
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Realno Mariqinhos nevrjedi 20.000.000...

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Cestitke Realu ! A sto se tice Marquinhosa sta je sa njima? Mozemo Mangalu i Benatiu da dovedemo za tu cenu. 

16 godina
neaktivan
Cini mi se da nikoga necemo dovesti, zapravo hocemo max 2 igraca od planiranih 5, zahvaljujuci ovim naftasima koji bi Jurici Buljatu cijenu digli na 15M. Sramota, dok se ne uvedu limiti bit ce sve gore. A PSG nece Barci vjerojatno prodati nikoga ili ce max. dizati cijene iz sprda, ne bih se cudio da su se umijesali u Luiza nakon sto je Barca pokazala interes :/. Nadajmo se nekome od Benatia/Laporte/Hummels/Mangala, problem je sta dolaze vijesti da se zanimaju za Mathieua od 30god i slicne gluposti.
17 godina
FC Barcelona

Vama Real i Barcelona daju honorar? Puca mi kita, cigani puni love jedni i drugi, šta gadite informatički Forum s glupim temama?

http://pljusak.com/sibenik_krvavice/wx.htm
12 godina
protjeran
N3N0 kaže...
Cini mi se da nikoga necemo dovesti, zapravo hocemo max 2 igraca od planiranih 5, zahvaljujuci ovim naftasima koji bi Jurici Buljatu cijenu digli na 15M. Sramota, dok se ne uvedu limiti bit ce sve gore. A PSG nece Barci vjerojatno prodati nikoga ili ce max. dizati cijene iz sprda, ne bih se cudio da su se umijesali u Luiza nakon sto je Barca pokazala interes :/. Nadajmo se nekome od Benatia/Laporte/Hummels/Mangala, problem je sta dolaze vijesti da se zanimaju za Mathieua od 30god i slicne gluposti.

Toga se i ja bojim...Za Benatiu se sada i Chelsea ukljucio zajedno sa Cityem u Man.Unt.

Nece dovesti nijedno pravo ime.Kupiti ce Mathieu za 20 000 000 koji ima 31 godinu.Ili takvog nekakvog panja.

U veznu liniju netreba ocekivati Pogbu,Kokea,Vidala ili Tourea vec jednog Ituarspea ili slicno.

Nemogu vam opisati koliko mni se gadi Zubizarteta.

16 godina
BlackMoon kaže...

Vama Real i Barcelona daju honorar? Puca mi kita, cigani puni love jedni i drugi, šta gadite informatički Forum s glupim temama?

Neznam jesi li slijep, ali tema je u podforumu Razno/Sport. Dakle kako ti kažeš, puca nam kita sviđa li se tebi nešto ili ne. Mene ako nešto ne zanima, ja to ne otvaram.

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.5.2014 11:25 (antimadridista).
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Jo sjedan zanimljivi stoper koji se dovodi u vez sa Barcom.

Marcos Rojo iz Sporting Lisabona.

13 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Jo sjedan zanimljivi stoper koji se dovodi u vez sa Barcom.

Marcos Rojo iz Sporting Lisabona.

Upravo sam to sad hteo da napisem,nije los,igra za Argentinu,moze da igra i beka i stopera,visok,jak...

14 godina
protjeran
FC Barcelona

ovu upravu treba maknuti sto prije... 

13 godina
neaktivan
kexzoR kaže...

Bas bi doveli zamenu... Fabregas je 10x bolji od njega.

14 godina
protjeran
Nidzo95 kaže...
kexzoR kaže...

Bas bi doveli zamenu... Fabregas je 10x bolji od njega.

o tome i pričam, nije mi jasno kakvi su to mozgovi u upravi da ne kuze neke stvari.

14 godina
protjeran
FC Barcelona

iduce sezone zelim ovakvog neymara gledati... 

14 godina
neaktivan

to si već napisao prije nekoliko stranica.

14 godina
protjeran
Defa.psd kaže...

to si već napisao prije nekoliko stranica.

jesam,otkad je ronaldinho otisao tugujem jer zelim gledati takav nogomet u barceloni.

12 godina
kexzoR kaže...

iduce sezone zelim ovakvog neymara gledati... 

tako valjat protivnike ko budale može samo u brazilu, tu ga fino pokupe pa nek si hebe mater

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Hererra igra u Athletico Bilbau i covjek je kao neki glavni igrac ima 32 nastupa i 5 golova i 5 asistencija.To sve govori.

Fabregas kada je odigrao ocajnu sezonu 8 goloa i 13 asistencija.Pametnom covjeku dosta.

Ako nece dovesti Vidala ili Pogbu,ili neznam Kokea ili takvu klasu nevidim zasto prodavati Fabregasa

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ja ne mogu vjerovati.Ljudi moji pa to nije navijanje, to je bolest!Paliti dresove Barce i Atletica nakon osvajanja je stvarno nešto nevjerojatno.

I always tell the truth.Even when I lie.
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Samo bih voleo da dovedu sto pre ova pojacanja,jer posle SP-a ce mnogim igracima da poraste cena. {#}

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Najbolje bi bilo prije pocetka priprema ako su imalo pametni.Dosta igraca koji se spominju nije iz La Lige i sigurno bi ima trebala prilagodba.

Cini se da ce doci Bravo iz Sociedada kao drugi golman.Solidno.

Za Beantiu su zaigrani svi velikani i bit ce ga tesko dovesti.

Marqinhos je izjavio da je veoma pocascen i da ce popricati sa clanovima uprave o interesu Barcelone.Ako ce doci za 15 - 20 miliona to je odlicno.

Nikad mi nije bilo jasno zasto zadnjih 5 godina nikako nepokusavaju sa nekim jeftinijim igracima.Puno su puta pogodili a kada i igrac nepruzi dobre partije 

opet se moze prodati.

Recimo ja bih osobno probao sa Marcosom Rojom iz Sportinga.5 miliona je nikakva cijena u danasnjem nogometu.To je jedn amjesecna placa Lea Messija.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice