Drugi dio nije zaslužio niti 2 minute nadoknade, s obzirom da je bila 1 min u prvom dijelu, a puno više izlijetanja lopte je bilo u prvom dijelu
Eno i na fejsu se već smiju Realu, igra se dok Real ne zabije gol..
Drugi dio nije zaslužio niti 2 minute nadoknade, s obzirom da je bila 1 min u prvom dijelu, a puno više izlijetanja lopte je bilo u prvom dijelu
Real eyes realize real lies...
Frende ne znam koju si ti tekmu gledo, 2 minute su prosle dok je Filipe izlazio, decko se previjo ko da je tenk preko njega preso
Hvala, drage volje ali ću ovaj puta morati preskočiti, obzirom sam pokupio neku virozu pa se sada liječim doma. Makar mi je malo nervoza do izjednačenja dizala temperaturu, konačan rasplet će biti preznojavanje zbog pobjede. Pozdrav tebi, vidimo se u sezoni 2014/2015 hahahaha!!
ATJ Lučko
jao kako me boli k**** ko ce osvojiti ako Barca nece.Popio sam 3 pive idem sad pojest nesto i spavat kao beba.Laku noc
kako mi je drago zbog vas plastičnih navijača HALA MADRID!!!!!!!
Kakav poremećaj mozga moraš imati da ti klub osvoji LP i ti dolaziš slaviti u temu navijača drugog kluba i vrijeđati.
Svaka čast xD
Nek nama Enrique vrati staru Barcu, pomiluje nas izvlacenje u LP i nek se i rekord Messija i trofej LP vrati u nase ruke :)
Realno Mariqinhos nevrjedi 20.000.000...
Cestitke Realu ! A sto se tice Marquinhosa sta je sa njima? Mozemo Mangalu i Benatiu da dovedemo za tu cenu.
Vama Real i Barcelona daju honorar? Puca mi kita, cigani puni love jedni i drugi, šta gadite informatički Forum s glupim temama?
Toga se i ja bojim...Za Benatiu se sada i Chelsea ukljucio zajedno sa Cityem u Man.Unt.
Nece dovesti nijedno pravo ime.Kupiti ce Mathieu za 20 000 000 koji ima 31 godinu.Ili takvog nekakvog panja.
U veznu liniju netreba ocekivati Pogbu,Kokea,Vidala ili Tourea vec jednog Ituarspea ili slicno.
Nemogu vam opisati koliko mni se gadi Zubizarteta.
Vama Real i Barcelona daju honorar? Puca mi kita, cigani puni love jedni i drugi, šta gadite informatički Forum s glupim temama?
Neznam jesi li slijep, ali tema je u podforumu Razno/Sport. Dakle kako ti kažeš, puca nam kita sviđa li se tebi nešto ili ne. Mene ako nešto ne zanima, ja to ne otvaram.
Jo sjedan zanimljivi stoper koji se dovodi u vez sa Barcom.
Marcos Rojo iz Sporting Lisabona.
Jo sjedan zanimljivi stoper koji se dovodi u vez sa Barcom.
Marcos Rojo iz Sporting Lisabona.
Upravo sam to sad hteo da napisem,nije los,igra za Argentinu,moze da igra i beka i stopera,visok,jak...
ovu upravu treba maknuti sto prije...
Bas bi doveli zamenu... Fabregas je 10x bolji od njega.
ovu upravu treba maknuti sto prije...
Bas bi doveli zamenu... Fabregas je 10x bolji od njega.
o tome i pričam, nije mi jasno kakvi su to mozgovi u upravi da ne kuze neke stvari.
to si već napisao prije nekoliko stranica.
to si već napisao prije nekoliko stranica.
jesam,otkad je ronaldinho otisao tugujem jer zelim gledati takav nogomet u barceloni.
Hererra igra u Athletico Bilbau i covjek je kao neki glavni igrac ima 32 nastupa i 5 golova i 5 asistencija.To sve govori.
Fabregas kada je odigrao ocajnu sezonu 8 goloa i 13 asistencija.Pametnom covjeku dosta.
Ako nece dovesti Vidala ili Pogbu,ili neznam Kokea ili takvu klasu nevidim zasto prodavati Fabregasa
Samo bih voleo da dovedu sto pre ova pojacanja,jer posle SP-a ce mnogim igracima da poraste cena. 
Najbolje bi bilo prije pocetka priprema ako su imalo pametni.Dosta igraca koji se spominju nije iz La Lige i sigurno bi ima trebala prilagodba.
Cini se da ce doci Bravo iz Sociedada kao drugi golman.Solidno.
Za Beantiu su zaigrani svi velikani i bit ce ga tesko dovesti.
Marqinhos je izjavio da je veoma pocascen i da ce popricati sa clanovima uprave o interesu Barcelone.Ako ce doci za 15 - 20 miliona to je odlicno.
Nikad mi nije bilo jasno zasto zadnjih 5 godina nikako nepokusavaju sa nekim jeftinijim igracima.Puno su puta pogodili a kada i igrac nepruzi dobre partije
opet se moze prodati.
Recimo ja bih osobno probao sa Marcosom Rojom iz Sportinga.5 miliona je nikakva cijena u danasnjem nogometu.To je jedn amjesecna placa Lea Messija.