1911 /\/\/\/\/\ 1899
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
1911 /\/\/\/\/\ 1899
Bilo je mnogo polemika oko Neymarovog pada i navodno Neymarove glume, ali je Neymar u ovim trenucima imao napad gušenja 
Eto vidis problem je u tome da se do sad toliko bacao bezveze dok mu je stvarno nesto da mu ljudi ne vjeruju i to je zalosno ali sam si je kriv za to.
Zubizarreta: "We were in the process of signing a CB but then Tata came and he said he trusted Puyol"
Zubizarreta: “Martino has a contract with the club and his desire is to fulfill his contract.”
Zubizarreta: “Piqué is recovering well but the injury is painful. We don't rule him out. We have to wait 48-72 hours.”
Zubizarreta: From a results point of view, it is the worst moment I've seen as director.”
Zubizarreta: “I spoke with Pinto twice about our plans for the future. I won't talk about it, those are internal matters.”
Zubizarreta: “If we review the teams of recent years and focus on the center backs, we see that the number isn't higher than three.”
Zubizarreta: “Messi is a Barça player, for sure. When he scored the 2nd penalty kick goal at Madrid, he gestured with his arms. It's clear.”
Zubizarreta: “Messi is good, physically well. The relationship with the club is very good.”
Bilo je mnogo polemika oko Neymarovog pada i navodno Neymarove glume, ali je Neymar u ovim trenucima imao napad gušenja 
Ko je tu glupost izjavio ? imao je napad gusenja nakon sta se odbio od ovoga ko od gume... ja nigdje ne citam sluzbeno da je bio napad gusenja.
1911 /\/\/\/\/\ 1899
Ko je tu glupost izjavio ? imao je napad gusenja nakon sta se odbio od ovoga ko od gume... ja nigdje ne citam sluzbeno da je bio napad gusenja.
Pročitao sam na nekoj stranici, ja samo prenosim, nisam ja rekao da je on imao napad. Previše si dozvoljava, to bi mu entko trebao reći.
Pročitao sam na nekoj stranici, ja samo prenosim, nisam ja rekao da je on imao napad. Previše si dozvoljava, to bi mu entko trebao reći.
Covjek koji ima napadaj gusenja ne nastavlja tekmu igrat :D
ali je Neymar u ovim trenucima imao napad gušenja 
Pročitao sam na nekoj stranici, ja samo prenosim, nisam ja rekao da je on imao napad.
Meni ovo gore izgledao kao da ti govoriš da ima napad gušenja, bez obzira jesi li ti to negdje procitao ili sto. Nisi naveo odakle si procitao ili napisao "navodno Neymar ima napad gusenja", nego si bas rekao da je imao napad gusenja. Očigledno smatraš nas budalama ili nemaš pojma što i zasto pises, pa si napisao taj drugi post.
ali je Neymar u ovim trenucima imao napad gušenja 
Pročitao sam na nekoj stranici, ja samo prenosim, nisam ja rekao da je on imao napad.
Meni ovo gore izgledao kao da ti govoriš da ima napad gušenja, bez obzira jesi li ti to negdje procitao ili sto. Nisi naveo odakle si procitao ili napisao "navodno Neymar ima napad gusenja", nego si bas rekao da je imao napad gusenja. Očigledno smatraš nas budalama ili nemaš pojma što i zasto pises, pa si napisao taj drugi post.
Da, ja sam njegov odvjetnik inače. O Bože dragi 
(https://www.facebook.com/photo.php?fbid=624015421009091&set=a.134243949986243.32756.111815825562389&type=1&theater)
Vijesti sa facebooka su u ravnini sa 24h.
Jos pogotovo citam da su vecinom neke fanboy spike tipa da ga je nabio u grkljan i tako to a frajer se zlatio u ovog. Ako nije sa sluzbene stranice ne vrijedi niti citat.
Ma znam, na tom fejsu svi i svatko postavi pa sad ti vjeruj. Istina, samo official.
(https://www.facebook.com/photo.php?fbid=624015421009091&set=a.134243949986243.32756.111815825562389&type=1&theater)
Ako nisi sposoban pisati razumljive postove onda ih nemoj pisati, taman bio njegov odvjetnik ;)
Ako nisi sposoban pisati razumljive postove onda ih nemoj pisati, taman bio njegov odvjetnik ;)
Ako čemo o razumljivim postovima, pročitaj ovaj gore koji si napisao :)
Ni meni ne svida sto je sklon simuliranju,ali se barem trudi,daje sve od sebe,za razliku od velike vecine Barcinih igraca,uz Iniestu nas najbolji igrac u protekle 2-3 utakmice
1911 /\/\/\/\/\ 1899
Novi trener bi trebao biti ili Jurgen Klopp, koji je od Borussije Dortmund napravio jednu od najmoćnijih momčadi na svijetu ili Diego Simeone koji s Atleticom lovi naslov španjolskog i europskog prvaka.
Nemoguc scenarij da Simeone napusti Atl. Madrid nakon ovakve sezone jos pogotovo kad stignu trofeji a za Kloppa nadam se da hoce ma da tesko ali prvo moramo vidjeti sta ce biti sa ovom zabranom trasnfera.
To i ja mislim. Simeone neće sigurno, ali bi Klopp čak i mogao. Vidjet ćemo, ima vremena.
Ali imai više kandidata. Možda bih čak i Bielsu htio vidjeti ili Enriquea. Treba neki dobar poznavatelj Barcine filozofije i koji voli stisnut igrače.
Sve što govore obično je sranje! Ne slažem se ni sa čim što Barcelona trenutačno radi ili govori - tako je u četvrtak Johan Cruyff, ne mareći za bolje diplomatske običaje, započeo intervju za Jutarnji list. (http://www.jutarnji.hr/legendarni-johan-cruyff-otkrio--hrvati-se-ne-boje-kao-skandinavci--uputiti-kljucni-sut--zato-ih-volim-/1182818/). Vrijedi pročitati.
- Klub je već odlučio. Martino i Barcelona sporazumno će raskinuti ugovor - piše katalonski list.
Današnja pressica Puyola.
Puyol: "I work hard to play cup final, just like Bartra and Pique. Everyone wants to play these games. Two days left, we'll give everything"
Puyol: "It will be difficult to win Copa del Rey but we must fight for it."
Puyol: "I would only stay if I could help."
Puyol: "My idea is to leave at the end of the season, because I can't help the team anymore."
Puyol: "This press conference was not scheduled, but I though it was a good moment to show our face."
Puyol: "We can't have doubt on Messi. He is giving us a lot."
Puyol: "La Liga is still not lost. There are 6 matches left"
Puyol: "We must make our supporters happy with a title."
Puyol: "Sports director must sign, but not according of the titles we win."
Puyol: "It would be fantastic to win Copa del Rey to gain confidence."
Puyol: "We try to improve and we accept the opinion of everyone."
Puyol: "We are all guilty of the bad results."
Pique nije prosao na medicinskim testovima,te gotovo sigurno nece biti spreman za El Clasico.
Barca U19 1-0 Benfica U19 VISCA BARCA ! 
1911 /\/\/\/\/\ 1899
2-0
Adama je zver od igraca !
Pique nije prosao na medicinskim testovima,te gotovo sigurno nece biti spreman za El Clasico.
A yebiga, opet sranje. Nikako na zelenu granu s tim stoperima, opet će bit luda kuća protiv Reala u obrani.
Čitajući što kaže johan cruyff sve sam više uvjeren da je nešto trulo u upravi kluba, i dok se to ne riješi nećemo vidjeti bolje dane.
Piše se o Kloppu i Barci, to bi bilo odlično, začudo odličan potez uprave ako se realizira...kako bilo da bilo Tata mora otić.
Odlično igraju. Par igrača bi jako lako moglo uć u A momčad. Vidio sam da je i Bartra otpao za srijedu, pa bi Masce i Puyol mogli bit stoperi.
Odlično igraju. Par igrača bi jako lako moglo uć u A momčad. Vidio sam da je i Bartra otpao za srijedu, pa bi Masce i Puyol mogli bit stoperi.
Bolje i to,nego Busi 
Kakva gajbica. Poigravaju se s Benficom upravo.
Osvojena liga prvaka do 19 godina .Bravo dečki, neki već i sada imaju potencijal za a ekipu. Definitivno Adama, Munir, Dongua i Suarez. Još se i Deulofeu i Rafinha vraćaju. Stopera nabavit ako se kazna makne i golmana i ajmo dalje.