Dečku je sa 18. godina Pele i pola svijeta tepalo da je bolji i od Pelea i da mu Messi i Ronaldo mogu samo guzicu brisati.
Ja ne znam sa kakvim ste vi svecima išli u školu, ali za života sam vidio barem 20 balavaca koji ne prezaju od ničega da ih se hvali.
Nakon toga Uprava najboljeg kluba na svijetu pristane njegovom ćaći dati 40 milijuna eura samo kako bi on došao u taj klub.
Ja ne znam tko je od njega očekivao da postane novi Giggs, ikona kluba i Fair Playa.
Najveci problem Barce je katastrofalna uprava i zato sto Messi radi sto hoce.
Messi FanBoysi pricajte sto hocete ali ovaj covjek nema vise ni volje ni motiva.Sece se cijelu utakmicu,neigra fazu obrane...
Onda Tata Martino...Sto reci za njega...Covjek je vodio osrednji klub iz argentinske lige i njega nadju za trenera sto reci.
I da je danas Messi zabio gol opet bi rekao isto jer se ponasa kao da je uhvatio boga za bradu.
Svi krive Tatu Martina koji je vecinski krivac ali izgubiti od Granade kojoj Malaga da 4 gola to je smijesno
Ja bih imao malo respekta prema igraču koji je u 7 godina, ponekad i samostalno, donio 2 naslova LP i 12 drugih trofeja te dobio 4 Zlatne lopte. 3 loše utakmice i lošija polusezona nakon 300 odigranih utakmica je očekivan period stagnacije.
Nadalje, Martino je u klub došao nakon najintenzivnije berbe pokala jednog kluba u zadnjih 20 godina, i nakon što je zamjenski trener tragično odsupio zbog teške bolesti. Tijekom njegovog upravljanja momčadi, najbolji igrač i najskuplje pojačanje upleteni su u porezne prevare, dok je sam klub ne samo pod istragama nego je i kažnjen.
Mi vidimo 90 minuta i glasine po novinama, a ne vidimo što se događa u svlačionici ili na sjednici Uprave.
Na kraju krajeva, niti jedan klub ikada nije imao toliku dominaciju tako dug period i nerealno je očekivati da će se toliko plodan period nastaviti. Nabrojite mi 3 igrača koji su u jednom klubu imali toliko (250) konzinstentno dobro odigranih utakmica kao Iniesta - Xavi - Messi?
Ostajalo je mnogo igrača cijelu karijeru u istom klubu, no Giggs je promjenio 30 veznjaka pored sebe. Svaki je bio novi izazov.
Tako da bi trebalo malo smanjiti negativne emocije. I Veličanstveni Pep je sa Bayernom nekidan ispušio od daleko lošije momčadi.
Cruyff je osvojio 11 trofeja, pa zadnje dvije sezone nije osvojio ništa.
Nakon nekoliko uspjeha na kraju 20. st, opet je bilo 3 godine "suše".
nije stavr samo u tome nego u zalaganju i zelji.Danas nitko osim Mascherana i Montoye nije uklizao.Svi zeli biti igrac koji ce dati zadnji pas.Poigravanje izmedju 10 igraca Granade na njihovih 16 metara
je toliko vidljivo i lako za sprijeciti da je to melem za njhovu obranu.Igrati bez pravog napadaca protiv bunkera je nemoguce probiti.
Svako 4-5 godina dodje do promejen momcadi,trenera i sustava ali debelo je uprava zakasnila sa tom odlukom.

1911 /\/\/\/\/\ 1899