Namjerno nam tako sude.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ajde penal jos moze proci kao regularna situacija,ima brdo takvih situacija u tekmi,ali offsida ipak nije vidjelo
Namjerno nam tako sude.
Urotio se svijet protiv VAS !

Jep. 
Namjerno nam tako sude.

Trebamo li mi bacati fejspalm svaki put kad se sudi neka greška na štetu Barcinih protivnika? Pa onda krene plakanje i priča se da se svijet urotio protiv Barcinih protivnika? Koliko se često to događa, Uefalona i te fore? Ne budi smiješan. Da je City oštećen siguran sam da bi bio prvi koji bi tu bacao takve komentare.
Kako neće Messija, hebemu 
Valdes, ljubi te majka :D
Ajde penal jos moze proci kao regularna situacija,ima brdo takvih situacija u tekmi,ali offsida ipak nije vidjelo
Meni pak baš obrnuto. Penal je morao sudac vidjeti, a ofsajd iako vjerojatno nije bio je bio jako jako blizu. Šteta da nema onog vraga ko hawk eye što je HTV furao prije koju godinu, jer mi izgleda da je bilo par centimetara razlike između Messija i zadnjeg igrača kod Citya. Pogreška je, ali ima tih situacija gdje je stvarno teško zamjeriti sucu jer se doslovno radi o stotinkama.
Gollll Gollll. Napokonnnn
ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
sad kad ih gledam kako igraju, i kako su igrali kad su izgubili proslu utakmicu cini mi se da u neke utakmice ulaze ''lako cemo'' samo zato sto igraju sa utopljenicima u spanjolskoj ligi. ali ti utopljenici uvijek protiv barce igraju nabrijani samo zato jer je to barcelona.
treba svaku utakmicu shvatit 100%. mislim da je u tome problem.
Opet crveni karton. Sada će biti da smo prošli samo zbog toga.
Prosli su, nisi ti :)
Ali opet, cisti penal ne fucka... pogubio se sudac..
hebiga čist penal na Đeki, u svakom slućaju vjerujem da će se pričat opet kako je City pokraden samo radi ovog penala koji nije suđen
Čista kompenzacija za onaj NAŠ penal i zaleđe.
ne znam tko normalan moze slusat baloga kad komentira...
On je mila majka kakvi su oni na Areni i SK.
Opet Messi i Alves 
svi
Ja bi osobno volio Bayern. Jer protiv dobrih igramo dobro.
ja bi volio olympiakos, ako prođu united 
Bome lijepa reakcija igrača Citya nako onog nedosuđenog penala. Ja sam mislio da samo u Španjolskoj skaču oko suca kad se nešto ne dosudi, svi ostali su oličenje poštenja. Messi i svi igrači Barcelone su šutjeli poslije onog nedosuđenog penala u prvom poluvremenu.
Loše podnose poraz, neka ubace još 500 milijuna, možda nešto i postignu 
Meni se i nije nešto posebno svidjela igra Barce večeras, dojma sam da su mogli i više umiriti City, smiriti igru. Previše se žurilo i preskakalo igru, a pogotovo Neymar je previše griješio.
Nejmar nastavlja igrati ispodprosjecno.
Dobra igra,vazna pobeda i u cetvrtfinalu smo :D Barca 4-1 City (Messi2x,Alves2x) MES QUE UN CLUB ! 
Messi zver,odlican je,zasluzio je jos jedan pogodak. 
Aha uz odlicnu gol razliku od 0:7 cista fantazija.
Čemu provociranje??
Čemu provociranje??
Provociranje? Pa i ja navijam za Barcu samo sam sarkastican posto ne shvacam ovo tvoje protiv njih igramo dobro.